..."Azért, hgy a 8 meglegyen kellene egy pontgyáros vezér, mert Uhegwu nem az.."
Hú bazz, ehhez már orca kell ám, nem is kicsi :))))) tudod, volt nekik...nem tod hol pattogtat most? :))) neked sztem egyszer feldugják majd az áthúzott táblácskádat, de sztem nem lesz min csodálkoznod :)))
Szép volt fiúk! De sajnos azt kell mondanom, hogy ezt a vereséget magunknak köszönhetjük. Kicsit megfontoltabb játékkal simán hozni tudtuk volna. De ez meccs inkább az Albának kudarc, mert 5 légióssal meg 2 válogatottal meg egy Góbival csak szenvedtek a pályán.
Bird baratom, fogsz ma meg elmenybeszamolot irni az Alba forumba is vagy vegig kell olvasnom az osszes tobbi kosaras topikot hogy a mai meccsrol olvashassam a velemenyed?:-)))
Az eröltetett bunkóságok után, egy kis eröltetet poénkodást is tessék elviselni! ;-)
A somogyi csapat elött le a kalappal, jól küzdöttek, arra is sikerült rájönnünk, hogy Dzunics jó edző (ez az "agyoncserélgetős" első edzői szezonja után nem volt egyértelmű). A Báne-Ronca kettős köré fel lehet építeni a jövő Kaposvári csapatát. A szombati meccs azért jobb volt, mind hangulatában, mind játékban, erre a szar derbire csak a jó beszólásokért volt érdemes kimenni. Kedvencem a kaposvári "ria-ria hungária" rigumsra érkezett "Mi a francot hungáriáztok, mikor van a pályán egy orosz is" -válasz. :-))
Azért, hgy a 8 meglegyen kellene egy pontgyáros vezér, mert Uhegwu nem az..
Annyira jó látni az mnk-n azt az erőltetett poénkodást a fehérváriaktól már napok óta :-) Persze a Lowe, Zujovics, Phillips légiósaik kiváló játékáról már nincs vélemény, vagy a milliós magyar válogatottak miért nem tudnak annyi pontot sem szerezni, mint a senki kaposvári játékosok.
Még mindig olyan rosszul vagy, mint szombaton? Gyógyulj meg minél előbb! A zászló otthon van nálam, ha valaki el akarja hozni, az keressen meg telefonon.
"Jó lesz, ha a fehérváriak is megszokják a meccsenkénti 7-8 eladott labdát.."
Láttam a szerdai meccset a TV-ben és kiigazítanám ezt az idézetedet, aminek a folytatása ez volt: "ez volt az egyik közülük" Így már kicsit máskéépen hagzik a dolog.
És láttam a fehérvári visszavágó összefoglalóját. Hát abban sem volt semmi amit a fehérvári riporter összehozott. Kicsit lenézett minket. Meg fogalma sincs róla, hogy éppen ki a csapattagja. Azt mondja Bencze, majd Pojbics pontjaival szerzett előnytt a hazai csapat. Nem baj, hogy Pojbicsot elküldték.