Keresés

Részletes keresés

Platignum Creative Commons License 2018.02.19 0 0 356

Sziasztok! Újabb szavazat az olívaolajra! Tavaly nekem is volt lézeres műtétem, egy nagyobb szemölcs volt a gátamon. Ez kiújult, akkor Condyline oldattal sikerült eltüntetni. 2 hete észrevettem a végbél nyílás környékén 3 condylomát. Gondoltam ezekkel bármit teszek az fájni fog így a legkevesebb hittel kipróbáltam az olívaolajat. Ma már egy darab sem látszik. Egyszeruen eltűntek. Immunerősítőként grapefruit mag kivonatot iszom minden reggel,illetve esténként reszelt gyömbért eszem mézzel egy kanállal. Remélem másoknak is segít.

cudarka333 Creative Commons License 2018.01.26 0 0 355

Nekem is vannak problémáim a szemölcsökkel. Jövő héten megyek dr.Bálint Ágneshez, remélem elintézi őket. 

Szeszi50 Creative Commons License 2018.01.03 0 0 353

Teafa olajtól is lepotyognak szépen. Kb két hét után ha naponta 2 x kened vele.

Előzmény: Viera50 (352)
Viera50 Creative Commons License 2018.01.02 0 1 352

Üdv.

A közelmúltban olvasgattam egy fórumot.Az egyik felhasználó "extra szűz olíva olajat ajánlott"ecsetelésre.Első olvasásra ,bevallom nem hittem benne.

Kb.5-6 napja kenegetem a szemölcseimet vele.Kivétel nélkül mindegyik összement,alig tapintható,és van olyan amelyik eltünt.

Szerintem egy próbát mindenképpen megér.

Előzmény: Aqua78 (351)
Aqua78 Creative Commons License 2017.12.11 0 1 351

Igen,sajnos az emberek fèlnek attòl amit nem ismernek,bàr ez valahol normàlis is azt hiszem:) Neked is kitartàst! :)

Vettem ma D3 vitamint,hàtha.....azt mondjàk jòt tesz. 

Szeszi50 Creative Commons License 2017.12.10 0 0 350

:-)nem fertőző csak sokan hiszik főleg ha levetkőzik az ember valahol. Bár a sömörösök pont ezért kerülik az ilyen helyeket.:-(takargatjuk magunkat, hosszú ujjú póló még nyáron is. Tiszta szívből kívánom múljon el rólad és sose jöjjön elő. Kitartás:-)

Előzmény: Aqua78 (349)
Aqua78 Creative Commons License 2017.12.10 0 0 349

Sajnos eltudom kèpzelni mit èrzett a baràtnőd. Az ember azt gondolja ààhh ilyesmi vele aztàn sosem eshet meg...aztàn hopp....mègis. Engem lelkileg viselt meg baromira ez az egèsz. Amikor ecseteltem az fàjdalmas volt,de leszedte őket,ezèrt elviseltem. Most màr igyekszem nem elkeseredni miatta,pozitívan àllni hozzà,azt hiszem ez is segìthet. Remèlem nem jönnek vissza ùjra. 

Pikkelysömör...az is "csodàs" dolog...de az legalàbb nem fertőz. Làtod? Nèzzük a pozitìv oldalàt! :) :)

Szeszi50 Creative Commons License 2017.12.10 0 0 348

Szerencsére eddig ez elkerült. Viszont barátnőmnek volt és az a szörnyű akkor jött elő neki mikor már 3 éve egyedül élt meg alkalmi partnere sem volt. Mindent ecsetelőt, krémet, házi praktikát kipróbált egy évig küzdött vele utána ment el leszedetni. Ami megérte, hogy nem csak a szokásos HPV néztek meg hanem mind ha jól tudom közel nyolcvan van. Ebből négy okoz szemölcsöket vagy még rosszabb dolgot is. Valami magán laborba küldték el a kenetet. Már nem emlékszem mindenre pontosan de neki a hetven valahanyadik jött ki. Állítólag a sima nőgyógyászati kenet csak pár vizsgálatra jogosít. Valami negyven ezret fizetett ezért.

Az biztos a műtét után elég nagy fájdalmai voltak mert sokat leszedtek, két ülésben csináltak meg. Bioptron lámpázta meg betadin folyadékkal mosta. Nagyon sajnáltam.

Nekem pikkelysömöröm van kétféle ez is rettenet, és  rheumatoid artritis igaz most pár éve tünetmentes vagyok. 

Előzmény: Aqua78 (347)
Aqua78 Creative Commons License 2017.12.10 0 0 347

Neked is ilyen gondod van? Na igen...bàr jobban örülnèk egy köröm gombànak mint ennek azt hiszem :D

Szeszi50 Creative Commons License 2017.12.10 0 0 346

Persze igazad van:-) én nem ismerem az otthoni viszonyokat( szerencsére). A klinikát sem és mint írtam én is rosszakat olvastam róla lehet a barátnőm volt a ritka kivétel. Vagy az évek alatt romlottak el. Biztos a proktologus megnyugtató kezelést fog kialakítani. Sokan hosszú évekig szenvednek ezzel ahogy olvasom. Valószínűleg a sok antibiotikum amit beszedünk az évek alatt a, stressz és legyengült szervezet kiváló táptalajt ezeknek a betegségeknek. Egy sima lábköröm gomba is évekig ellenáll mindennek. Aztán egyszer csak elmúlik.

Előzmény: Aqua78 (345)
Aqua78 Creative Commons License 2017.12.10 0 0 345

Termèszetesen az orvosom nem ràolvasàssal ès szenteltvìzzel gyògyìt:) Neked esni sem szeretnèk:) Bìzom az orvosomban,ezèrt fizetek neki. Mièrt vàltanèk? A pàromat nem kondilomàra kezeli Bères cseppel,merthogy nincs rajta egy sem amint màr emlìtettem is,ha volna rajta akkor nyilvàn kapna gyògyszert/oltàst/ecsetelőt/leègetèst/stb. De a "nincset" nàlunk (Magyarorszàg) nem kezelik:) 

Arròl a központròl pedig amit emlìtettèl mèg egy pozitìvat sem olvastam/hallottam. Nincs tùl jò hìrük:) Egy magàn proktològust vàlasztottam,remèlem bevàlik:) 

Szeszi50 Creative Commons License 2017.12.08 0 0 344

Mielőtt nekem estek a Béres cseppnél vannak ezerszer jobb immunerősítők ilyenkor, persze 80 év fölött hatásos. Anyukám is szedi télen robolálásra, megfázás ellen. De, condyllomara nudlit ér.. C vitamin pedig olyan nagy dózisban kellene szedni, hogy használjon viszont a kutatások azt mutatták emelt adagban szedett C vitaminnak semmi értelme. 

Előzmény: Szeszi50 (343)
Szeszi50 Creative Commons License 2017.12.08 0 1 343

Béres cseppet? Atya ég de, komolyan. Jó, hogy nem C vitamint vagy szenteltvizet. Itt kint ( Németország) ez úgy működik, hogy ha ilyen kiderült automatikusan behívják a partnert is szűrésre. Ha férfi kenetet vesznek és laborban megvizsgálják. Ha férfin jött ki akkor a nőt küldik el citologiara. Jó, hogy nem ráolvasassal gyógyít az orvosod. Keress másikat csak ezt tudom javasolni. És ha anyagilag megengedheted magadnak menj el magánklinikára leégetni, sok rosszat hallani az Ars Medicarol de, egy ismerősöm ott szedette le és ő dícsérte őket. A kicsiket leégették neki lézerrel a nagyokat mélyen kimetszettek és elküldték szövettanra. ez hat éve volt azóta nincs rajta.

Előzmény: Aqua78 (342)
Aqua78 Creative Commons License 2017.12.08 0 0 342

Pedig nem szűrik automatikusan. A pàrom tünetmentes,semmi sincs rajt. Az èn fertőzöttségem októberben derült ki. Egy rutin citológiai vizsgálat során. Rá pár napra jöttek ki a szemölcseim. Azóta nem voltunk együtt. Azt mondta az orvos szedjen Béres cseppet,ha rajta is kijön kezeljük. Szóval így ennyi. 

Szeszi50 Creative Commons License 2017.12.08 0 0 341

A leghatékonyabban lézeres leégetéssel lehet ezektől megszabadulni. A partnert is kezelni kellene mert visszafertőzitek egymást. Komolyan nem értem az orvosokat, hogy a partnert miért nem szűrik ilyenkor. Ha van állandó  partnered ő is menjen el vizsgálatra.

Előzmény: Aqua78 (339)
Csincka Creative Commons License 2017.12.07 0 1 340

Vényköteles gyógyszerekkel nem csencselünk!

Töröltem a hirdetéseket.

Aqua78 Creative Commons License 2017.12.07 0 0 339

Kezelnek hpv-vel,ès volt pàr növendèkem kìvül is. Ezeket leecsetelgettem condyline-nal. Isoprinosine-t szedtem kèt hètig,most van a kèt hèt szünet. Szòval szinte biztosan ez van odabent is. Kicsit fèlek tőle,de persze,megyek dokihoz mindenkèpp. Jò volna mielőbb megszabadulni ettől:)

Szeszi50 Creative Commons License 2017.12.07 0 0 338

Hát az vagy condylloma vagy polipok lesznek. Ha az első leégetik és HPV ellen kezelnek gyógyszerrel és a párodat is!. Ha a második azt is leműtik mivel könnyen rosszindulatuvá válhat. Ne kísérletezges otthon semmivel. Irány az orvos. A nemiszervnel és vegbelbnél lévő elváltozásokból könnyen komoly baj lehet.

Előzmény: Aqua78 (337)
Aqua78 Creative Commons License 2017.12.06 0 0 337

Sziasztok. Van valakinek tapasztalata a vègbèlben lèvő szemölcsökkel illetve azok eltávolításával kapcsban? Megőrülök tőle komolyan mondom. Bejelentkeztem proktológushoz. Csak kìváncsi vagyok mire számítsak. Köszi:)

Bimbi90 Creative Commons License 2017.11.10 -1 0 330

Sziasztok! Szeretném megosztani a szemölcsök ellen küzdőkkel a nekem bevált csodaszert, ami hihetetlen, de igaz, egész egyszerűen: ECET.

Már hosszú évek óta próbáltam megszabadulni a szemölcsöktől, amelyek a talpamon jelentek meg, igazából már nem is emlékszem mióta voltak ott, 7-8 éve legalább. Ki is voltak már égetve lézerrel, de szinte a begyógyulás után rögtön meg is jelentek újból. Minden létező dolgot próbáltam, vérehulló fecskefű, citromhéj, duofilm és mindenféle ecsetelők, szalicilsav, wartner...jártam bórgyógyászatra, magánhoz is, fagyasztgatták, kapargatták, én is itthon áztattam, kapartam, kenegettem, de semmi nem használt. Még gyógyszereket is felírtak, hogy majd azok meggyengítik a vírust, pl nekem is az isoprinosinet, isotretinoint, de persze ezekkel sem jutottam egyről a kettőre. Aztán böngésztem az internetet további módszerekre vadászva (bár már kb feladtam hogy valaha is megszabadulok tőlük) és egy blogban (talán itt) olvastam a sós-vizes lábfürdő receptjét, aminek a lényege, hogy kb 1 liter vízhez 1 evőkanál sót és 1 evőkanál ecetet kell tenni és abban  áztatni a szemölcsöket. Gondoltam kipróbálom, mit veszíthetek, amúgy is áztattam még a kapargatás miatt, és feltűnt néhány alkalom után, hogy egy nemrég újonnan megjelent pici szemölcs eltűnt. Azt hittem nem hiszek a szememnek, hogy ennyi év után végre valami tényleg hat. Azóta is szorgosan áztatgatom, kb 2 hónap telt el azóta és már szinte teljesen eltűntek, csak a legnagyobb szemölcsből van még egy picike pontnyi, ami látszik! (pedig a talpam kb első harmada már teljesen tele volt)

Szóval most terjesztem az igét :D próbáljátok ki, veszíteni való nincs vele, és filléres praktika. Remélem másnak is használ és tudtam vele segíteni ;)

korovjov_100 Creative Commons License 2017.06.22 0 0 325

Otthon meg is műtöd magad, ha arra kerül a sor?

Szerintem ez a módszer azoknak való, akik bujdosnak valami/valaki elől és nincs más lehetőségük. Vagy túl sok Seagal filmet néztek és leszarják magukat.

A lézeres kezelés állami szinten ingyenes. Miért költöttem volna több tízezer forintot rá? (nyakon lévő futószemölcsök) volt vagy 30 db.

közönséges szemölcsre pedig a lefagyasztásos módszer kifejezetten nem jött be, egy év múlva megint ott vírított, kiröhögte a wartnert, ami nem olcsó.

helyette bőrgyógyász írt fel ecsetelőt, amivel rétegenként szedtem le, kb 2 hetes kezelés után. Évek óta nincs meg. kop-kop

Előzmény: Seráska (310)
Expertiser01 Creative Commons License 2017.04.26 0 0 324

Szia, bizonyára nem téved. Az oltás hatásos lehet, vannak ilyen jellegű információk, főleg szájbeszéd útján terjednek. Ártani nem árthat, azonban biztos megoldást nem nyújt egy meglévő fertőzésre. Condylinet sokan írnak fel, előnye, hogy otthon használható, hátárnya, hogy nem nyújt azonnali megoldást, szétfolyik az egészséges bőrfelületen és azt is kimarja, kis szemölcsöknél ez aligha alkalmazható módszer, túl problémás, szerintem. Az aldara esetében pedig 1 hét után természetes, hogy nem látsz változást, hiszen eredményt 4-12 hét után lehet remélni. Az immunerősítés sosem árthat, habár egyes vélemények szerint  (H. Hunter Handsfield, M.D.), immunerősítés ide vagy oda, a szervezet idealis esetben előbb-utóbb magától leküzdi a vírust, azonban a meglévő szemölcsöket minden esetben kezelni kell.

Előzmény: Sollozzo (322)
Expertiser01 Creative Commons License 2017.04.26 0 0 323

Hello,

a szemölcsök esetében a leghatékonyabb és leggyorsabb kezelés még mindig az égetés. Sokszor azonban - Genitális HPV esetében pl - a szemölcsök olyan aprók, hogy csak alapos átvizsgálás során lehet őket észrevenni és így sem könnyű.  Ez az alapos átvizsgálás különösen fontos azoknál akik "visszatérő" HPV szemölcsöktől szenvednek. Esetükben az immunrendszer nem elég erős, ahhoz, hogy legyőzze a vírust, így akár egy életen át tartó szélmalom-harc lehet a vége. Ha kell tanács vagy segítség: expertiser01@gmail.com.

Sollozzo Creative Commons License 2017.04.24 0 0 322

kb 1.5 hónapja vettem észre a  hús színű képződményeket elöl az intim helyen, a bőrgyógyász azt mondta hogy teszt nélkül is látja biztosan ez HPV.

az 9 komp. oltást javasolta, 3x 28.000 Ft-ért. illetve a  Condyline-t írt fel. Elkeztem ecsetelni, marta is rendesen, talán javultam is.  Átváltottam az Aldara krémre, 1 hétig használtam de nem segített és közben úgy látom rosszabbodott is a helyzet.

Pár napja elkezdtem 300 mg/nap C vitamint szedni + Béres cseppet 60 csepp/nap.   Azon gondolkodom hogy a vitaminokkal párhuzamosan visszaállok a Condyline-ra és beadatom a 4 komponensű védőoltást ami ’csak’ 17.000 x3 Ft.     

dozerman Creative Commons License 2017.02.17 0 0 320

Szia! Milyen arányban kell kikeverni szalicilt és a disznózsírt?

Előzmény: brumi1413 (314)
Chriss88xxx Creative Commons License 2017.01.30 0 0 317

1,5 év kínszenvedés utàn sikerült megszabadulnom a hpv okozta kondilóma nemiszervi szemölcsimtől. 

Minden létező ecsetelőt kipróbáltam a lézert is de mindig visszanőttek.

Saját kezembe vettem a sorsom és sikerült.

Megosztom veletek a receptet hátha másnak is segít aki hpbhpv okozta gentális szemölcsöktől szenved.

1. Soha ne borotváld magad alul! Ettől gyorsan terjednek a szemölcsök.

2. Immun erősítés. Nali min. 3000 mg C vitamin napi 3 szor 20 csepp Béres csepp.

3. Külsőleg: Fél év kisérletezés után sikerül összeállítani egy olivaolaj alapú kenőcsöt ami az alábbi összetevőkből áll. Persze az arányok nagyon fontosak.

Extra szűz olivaolaj, kokúsz zsír, foghagyma, foghagyma olaj, diófalevél, dió olaj, teafa olaj, chia olaj, grapefruit mag olaj, gyömbér, echinacea, parajdi só, szódabikarbóna. Ezt kell érlelni 1 hónapig meleg helyen. Sajnos a szaga nem túl kellemes ezért éjszakára érdemes otthon bekenni a kezelendő területet.

Nem olcsó és nem egyszerű összedobni de megéri. Egy hét után már elkezdenek leszáradni a szemölcsök és 2 hét után elkezd összetöppedni. Fontos h napi 3-4 óra olaj mentes legyen a bőr mert ilyenkor szárad ki a szemölcs. Az olajos cucc nem irritálja a bőrt de ehhez fontos az arányok ismerete. A szemölcsök eltűnése után is folytatoma a kezelést hogy vissza ne jöjjön.

Ha valakinek segítségre van szüksége az alábbi email címen megtalál: hottadam@citromail.hu

brumi1413 Creative Commons License 2017.01.13 0 0 314

Sziasztok! Hosszú hónapok után sikerült végre megszabadulnom a szemölcstől... egy kisebb vagyont költöttem mindenféle "csodaszerekre"...persze hiába. Végül a szalicil segített, disznózsírral kell kikeverni és a szemölcsre kenni. Hátha Nektek is segít, egy próbát megér.

János Ozorai Creative Commons License 2017.01.08 0 0 313

Sziasztok van valakinek elado watricon kenőcse vagy aldara.

Már 1 hónapja szenvedek a szemölcsökkel és semmi sem használ.

Vagyokk07 Creative Commons License 2016.11.25 0 0 311

Sziasztok! Isoprinosine 500 tablettát átvennék, ha van valakinek e-mail: vagyokk07@freemail.hu

Köszi!

Seráska Creative Commons License 2016.11.22 0 0 310

Sziasztok!Gondoltam én is megosztom, hogyan sikerült a 2 éves futószemölcsökkel lévő küzdelmemet legyőzni/Bőrgyógyász,fagyasztás,ecsetelés,vérehulló fecskefű stb/.Előttem már írta valaki, hogy saját maga égette le .Hát gondoltam kipróbálom,mert már mindegy mivel szenvedek.Gyertyalángnál biztostűt melegítettem és azzal égettem egyesével a szemölcsöket.Nem mondom jujogtam, de megérte,eltűnt az összes! Még a mélyen ülő talpi szemölcsöm is elmúlt!Nem volt olyan fájdalmas , mint gondoltam.Kissé morbid, de működött!Ezúton is szeretném megköszönni annak,aki megosztotta a fórumon ezt!Sok sikert!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!