Sziasztok! Ceed benzines és dízel motorjainak nyomatékgörbéről esetleg lenne valakinek képe,vagy adatai? A fordulatszámokhoz tartozó értékekre lennék kíváncsi, főleg az 1.4 motor. Üdv .Doki
Elképzelhető, hogy a háromajtóshoz a gumi oldalvédőcsík hiánycikk?
Ma ezzel az indokkal próbálta jövő hétre halasztani a kocsi átadását egy alföldi városban az értékesítő. Miután nagyon határozottan kijelentettem, majd visszajövök az oldalcsíkért, amikor megérkezik, kénytelen volt beletörödni a holnaputáni átadásba.
Ezt sem gondoltam volna, ebben a válságtól terhes világban, ahol állítólag nehéz autót eladni...
Pedig összedobtam egy rövidke prezit az idei napszemüveg divatról és mire elkészültem vele, nem tudtam feltölteni az oldalra! :( De ha ujraindul a szerver mindenképp megteszem! :)
Ha a párátlanítás ikonra kapcsolsz akkor is tudod szabályozni a befúvást a jobb oldali tekerővel. Egyébként meg felfelé nyíl, mint ahogy azt már előttem leírták.
Tudja valaki hogy hogyan kell kilőni azt hogy a klima saját magát állítsa ha pl szélvédőre rakom? Mert olyankor automatán megy a max fújás belső keringetés és a klima. Jo lenne ha ezt nem ő döntené el hanem csak annyit csinálna a gép amit kérek tőle.