Opel Astra Coupe.. még nincs de ha minden igaz 1-2 hét múlva lesz.
Börze:
1. Kelenvölgyi Közösségi Ház - Bp. XI-ker Kardhegy u.2. - áprilisban lesz a következő
2. Láng Művelődési Központ - valahol Újpesten van - minden szombat délelött. Ez vonatos börze de vannak HO-ás autómodellek is.
Olvastam, hogy modell-boltban dolgozol. Érdekelne, hogy melyikben, mivel Pesten csak egy olyan boltot ismerek, amiben elég jó a kínálat ( Victor Hugo u.-ban ). Herpa Opel Astra Coupet forgalmaztok, mert herpáék februárra igérték? Tudtok-e modell-autó börzékről, ahol cserélni, vagy venni lehet kifutott modelleket?
Ismerem a 108-ast is. A Wiking joval dragabb ennel. Hol lehet megnezni/megvenni a Bush modellt? (Vettem egy POLA hazcsoportot, a dobozon levo fenykepen egy piros nyitott tetos W108 all a hazak elott, ez lehet az..)
Faller modellünk nincs sajnos.(ha jól tudom akkor az egyébbként 1:43 méretarányú és nem 1:87, az ára pedig kb. 9-10ezer Ft)
A Kárpát utcában, a Mercedes szalonban lehet kapni ha minden igaz.
Van még egy állólámpás Merci amit 1:87-es méretben gyártanak, mégpedig a W108-as, vagy másnéven 220SE.
Ezt a Bush késziti nyitott és zárt tetővel. Az ára kb. 2000 Ft.
A Wikingtol van egy fekete W111-esem, azt ismerem. A Wiking modellek szerintem nagyon szepek, es az olcso kategoriaval a terepasztalra egesz sok jarmuvet vehetsz.
Faller MemoryCars-t nem forgalmaztok? A Mercedesek arai erdekelnenek.
Én egy modellboltban dolgozom és árulunk 1:87-es modelleket, többek közt Herpa, Wiking, Bush és Rietze modelleket, de előfordul Brekina és AWM is.
Matiz: A W111-est a wiking gyártja(kb 2400 ft), a többiről sajnos nem tudok bár lehet, hogy régen csinálták de most nincsenek a programban. (ez azért nem 100 %)
Köszi a linket, megnézem. A gyártók a kaszni típusát sosem jelölik (kivéve Faller MemoryCars, de az 1:43)... A Mercedes Benz 230 a motort jelzi és kapásból vagy 8 féle autót jelenthet :-|
Sajnos a két legvalószínűbb ( német ) gyártó oldalán nem találtam:
herpa.de
busch-model.com
de érdemes megnézni a
1-87vehicles.org
lapját, ahol az összes 1:87 méretben ügyködő cég linkje megvan. Itt aztán keresgélhetsz.
Faller CarSystem esetleg? Nekem ugyan még csak egy Wiking MB O 405-öm van, de nagyon tuti...Kellene pár adat Mercedes W110/111/112/114/115-ös (állólámpás) modellekről, ki gyárt (a Wikingen kívül) és mennyi/hol? Egyébként minden állólámpás Mercedes modell érdekel ami 1:87!