nekem féloldalasra volt fújva gyárilag! bal oldalon 2.1, jobb oldalon 2.3 mindkét keréken. egy intenzívebb fékezés után furcsálltam, hogy félrehúz! azóta rendben van!
sziasztok Szeretnék megosztani veletek egy érdekes dolgot ami ma esett meg velem. Március elején vettem át új az új sw-t a szalonban. Tankoláskor gondoltam megnézem a gumikban a nyomást, hátha rá kell fújni, /kb havonta ellenőrzöm/. Hát nem kellett . A négy kerékben a nyomás 2,6 és 3,0 között volt, mindegyikben más, a kutast kérdeztem a nyomásmérőjükről, megnyugtatott hogy kb. két hete hitelesítették. Leengedtem 2,3 -ra mivel melegek voltak, gondolom ez lemegy az előírt 2,2-re hidegen, de majd rámérek azért. Csodálatos módon a menetkomfort sokkal jobb lett, nem pattog keményen minden kis úthibán. Ezt nem szerettem benne elejétől fogva, de azt hittem ilyenre van a futómű hangolva. Nem gondoltam volna hogy a nem kevés forgalomba helyezési díjba nem fér bele egy guminyomásmérés. Most azon gondolkozom talán nézzem meg az összes csavart is, hogy meg vannak-e húzva mint ezelőtt 25 éve kellett? UI. a kalaptartó roló folyamatosan nyekereg, mocorog, mindegy hogy ki van-e húzva vagy össze van tekerve, van valami tippetek mit lehetne vele kezdeni. Szorosan illeszkedik, jó feszes kihúzva, mégis zörög menet közbe. Üdv.
Kiváncsi voltam miként alakul a nyomaték a fordulatszám emelkedésével . Honnan indul, alapból mennyi és a nyomaték emelkedése milyen vonalat ír le. Például ha 3500 f/p akkor még gyorsításkor emelkedik a nyomaték és nem bukik lefelé mint jelenlegi autómnál. Tehát az én elméletem szerint még van tartalék bőven. Ha nem így lenne akkor bocsi. nem kenyerem a száguldás de szeretek nyomatékosan autózni.
Sziasztok! Ceed benzines és dízel motorjainak nyomatékgörbéről esetleg lenne valakinek képe,vagy adatai? A fordulatszámokhoz tartozó értékekre lennék kíváncsi, főleg az 1.4 motor. Üdv .Doki
Elképzelhető, hogy a háromajtóshoz a gumi oldalvédőcsík hiánycikk?
Ma ezzel az indokkal próbálta jövő hétre halasztani a kocsi átadását egy alföldi városban az értékesítő. Miután nagyon határozottan kijelentettem, majd visszajövök az oldalcsíkért, amikor megérkezik, kénytelen volt beletörödni a holnaputáni átadásba.
Ezt sem gondoltam volna, ebben a válságtól terhes világban, ahol állítólag nehéz autót eladni...
Pedig összedobtam egy rövidke prezit az idei napszemüveg divatról és mire elkészültem vele, nem tudtam feltölteni az oldalra! :( De ha ujraindul a szerver mindenképp megteszem! :)
Ha a párátlanítás ikonra kapcsolsz akkor is tudod szabályozni a befúvást a jobb oldali tekerővel. Egyébként meg felfelé nyíl, mint ahogy azt már előttem leírták.