Nekem alkatrészkatalógusom van, benne perspektivikus és robbantott ábrákkal. Tervezésre szvsz nem, de a térbeli megjelenítés elgondolásához hasznos lehet.
Szakdolgozatomhoz szeretném a segítségeteket kérni. Terveznem kell egy független kerék felfüggesztést teherautóhoz.Tudomásom szerint a D566-nak ilyen volt.
Esetleg bárkinek bármilyen irodalma van róla azt szívesen fogadnám.
Minden megoldás érdekel.
Régebbi hozzászólásnál láttam, hogy Mwin-nek van is hozzá katalógusa.
Olvass innen vissza. Csepel D344 könyv pl. Marótikönyvker.hu Nagykőrösi út. Aztán Kezelési utasítást biztos feljánl valki másolásra, vagy nézd meg a Vaterán...
Még egy elmeháborodott... Asszonyt csókoltatjuk. különösen a feleségek.
Örömmel tudatom hogy én már Cs344 tulajdonos vagyok! Bár ha ti elkeseredtetek a kalocsai képek láttán akkor Én jobb ha egyből tökönszúrom magam( erre az asszony tett is néhány utalást amikor behúztam a CSEPELT az udvarra.)!!
Uraim! Amint az a képeken is látható van mit csinálnom a gépen. Egy új dinamót már szereztem, de nincs rajta szíjtárcsa, holnap megyek önindítóért Dusnokra. Szükségem lenne 4 db szelepfedélre, valamint egy olajszűrő ház fedélre, illetve egy komplett első kardántengelyre, valamint két db első kardánkeresztre.
Aki teheti segítsen! ( nem ajándékra gondoltam, csak a beszerzésben kéne egy kissegítsg!)
Ha valaki befogad amíg az asszony megbékél, lehet, hogy én is vennék egy dobozost! :-))))
Persze hogy ne kapkodjunk,de ne is aludjunk el!!!Én speciel szerdán tudom megnézni mi is a felhozatal,és ez alapján fogok dönteni .
Szállítási költségek:gázolaj, kb 35L/100KM,gyors és gépkocsivezető majd én leszek/ez viszont nem olcsó,de roppat jó/Amortizáció csak akkor van haössze töröm,persze nagyon fogok vigyázni hiszen igen-igen értékes lessz rakomány!!!
Ha tényleg komolyan érdekel egy szerelő,aki látott már Csepelt szétszedve,összerakva,működve,akkor én tudok Neked mondani egyet!! Őt én nyugodt szívvel ajánlom!!! Ha gondolod a többit mailban......