Jéééééé! Én kérek elnézést, ezt nem is tudtam. A robbantott ábrákon mondjuk elég fura volt, mintha ilyen lenne a Mustangé is papíron... nekem volt anno egy 555-ös blokkom, annak a trafója jelenleg a Mustangban szolgál, de az alumínium. Hmm...ilyet még nem láttam.
Még meglátjuk :) Attól függ hogy majd Szeptember végén mi lesz a vásárfia :) Egyenlőre Dovecz Norbitól veszek egy komplett első villát a Mustangra meg apróságokat a Schwalbe-ra.
Még mielőtt megkéselnétek,sokáig hirdettem a pléh cuccokat,nem kellett senkinek.Én takarítom a portát, végre emberi környezetben akarok pihenni,nem akarok látni egy rohadt csavart se az udvaron!
Volt egy szar hűtőládánk, abba belegórtam az értéktelen lemezt ami a méhben szart se ér.Beledobáltam némi darabka szögvasat,ami hosszú ahoz h én elvigyem de rövid ahoz h bármire jó legyen.Aztán a sárvédők, felnik...az egészért kaptam 1000 ft-ot de végre eltakarodott az udvarról az a nagy kupac fos.
Még a műhelykémből dobálok ki nem kellő dolgokat.Kb egy almásrekesznyi Mustangcucc van még itt, vigyétek már innen!