Mondjuk e tekintetben a kormányzati kommunikáció is egy bullshit. Mert zgye ilyenkor az van, hogy augusztusban DUPLA családit kapnak a családok, ami ugye nem igaz, mert azt elfelejtik hozzátenni, hogy szeptemberben meg semmit.
Az értelmesebbje tudja, miről van szó, de hát simán van olyan, aki még várja szeptember elején IS. Van ismim a MÁK-nál, ő mesélte, hogy égnek a vonalak szeptember 5-e körül, hogy hol a családi. :)
Ráadásul fizut, családit ugyanúgy kapott mindenki augusztus elején, a csávó meg azon nyafog, hogy KÉSŐN jön augusztusban a SZEPTEMBERI családi pótlék. :DDD
Még véletlenül sem lehet már júniusban elkezdeni készülni a szeptemberre apránként ugye? Vagy akár már a második félévtől. A ceruza, toll, füzet, nem kér kenyeret...
Augusztus 27-én fizetik a szeptemberit. Én már olyan kommentet is olvastam (balliberális nyafogótól), hogy túl későn fizetik, így nem lesz elég idő megvenni a ceruzát meg a tollat. :DDD
Vki meg tudná mondani, mennyi ma Mo- on a median kereset?
Én pl igen.
Nagyon távol áll a realitástól a 217 ezres átlagbér | 24.hu2018. szept. 19. ˇ A valósághoz ezért közelebb áll a medián átlagkereset: ennek annyi a lényege, hogy sorrendbe ... Magyarországon a bruttó medián órabér 1108 forint volt, amit 8 órával és 22 ...
De nézzük az átlagkeresetet, a buta fideszes kedveért:
Egyszerű, nincs igazán mély szegénység. Pedig a balos hatalomra ácsingózók nagyítóval keresik, hogy mibe tudnának belekötni.
Szegénység van, főleg olyan területeken ahol nem olyan könnyű munkát találni. Ezeken a helyeken éppen a munkahelyek csekély száma miatt nyomott bérekkel alkalmaznak embereket. Viszont amióta a fejlettebb részeken utazás térítéssel és ingyenes szállással keresik a munkaerőt, azóta aki akar tenni valamit magáért és a családjáért, vállalva a kényelmetlenséget, már nemigazán mondható szegénynek. Legfeljebb nem a felső közép osztálybeli jövedelemmel rendelkezik, de ők is jutna előre fokozatosan.