Lehet, hogy hülye a kérdés, de gondolom a Csepeles találkozóhoz olyan hely kell, ahol pár teherautó is elfér :) Vagy felvetődött már valami? Gondolkodom , hogy hol lehetne megtartani.
A Blue Scorpions és a Pannonia MGTSZ álltal szervezett veteránmotorkerékpár bemutatóra, szépség és ügyességi versenyre.
A BSMC és a Pannonia MGTSZ szeretettel meghív minden veteránost,és veteránmotorozás felől érdeklődőt, 2008.Április 5. Budapest,XIV.ker.Ötvenhatosok terén (volt felvonulási tér) megrendezésre kerülő veteránmotorkerékpár szépség és ügyességi versenyre. A veteránmotrkerékpár bemutató egy szezonnyító balesetmegelőzési rendezvény szerves része,ahova a rendezők minden motorost várnak ,akik a motorozás szépségei mellett tisztában vannak az abban rejlő veszélyekkel is.
Az esemény védnöke: dr.Tóth Gábor r.dandártábornok úr,Budapest Rendőrfőkapitánya Díszvendég: Talmácsi Gábor 2007.Moto GP 125 cc. világbajnoka.
A rendezvény 2008.április 5.-én 10 órától 14 óráig tart változatos programokkal. A rendezvényt egy nagyszabású motoros felvonulás zárja az Ötvenhatosok terétől a Citadellára.
A veteránmotorosok 9 órától gyűlekeznek a Közlekedési Múzeum elött. Megjelenésedre feltétlenül számítunk.
Tisztelettel:Fóti Gyula Pannonia MGTSZ (www.pannoniamgtsz.hu)
Ez az írás másolható,és tovább küldhető minden jóérzésű motoros részére!!
NA megvettem a csepzont, holnap el is hozzuk. Nem tudom ki fog rajtam segíteni, annyi problémám lenne hogy két éve mikor leállították elment az egyik csavar az adagoló tárcsálól ezért elállítódott az előtöltése. Elindult faszán csak ugye nem lehet felpörgetni. Hol van ez összejelölve, reggel egy próbát teszek, ha sikerül sikerül ha em aklkor feltoljuk trakesszal a platóra!(Infrák befigyelnek:D)
Bocs hogy rámjött a szófosás csak tele vagyok élménnyel.
Az alábbi verda Kiskunmajsán van egy traktorkereskedőnél. A felépítmény nem eredeti, viszont műkszik. Kicsit sok az ára 550000, de gondoltam felteszem hátha valakit érdekel. Lehet szippantó nélkül az alvázat olcsóé meg lehet venni. Motor saját bevallásuk szerint pöc-röff.
Ma Dusnokra menet voltam Kalocsa városában. Megkíséreltem a bejutást laktanya objektumba. Kapunál militari mondani nyet. Én lógó orral menni vissza kocsi, de kerítés felett látni sok gyönyörűség!!!!!
Dusnokon biznic kicsit vígasztal mert vettem egy vatta új önindítót, egy komplett dinamót és ráadásnak kaptam egy üa szűrő házat, egy komplett használt hengerfejet, két feszszabályzótat és egy rakat tőmítést kendermadzagra felfűzve mert a tulaj mondotta volt " NEKEM CSAK LOM". Na nekem meg kincs!!!!
Bótoltam egy UAZ önindítót is amit ezennel felajánlok cserébe bármi csepel alktrsz-ér cserébe!
Soltvadkerten találtam két boltot is ahol fellelhető némi csepel alktrsz. Név cím nálam. Az egyikben vettem 3 db szelepdeknit úgyhogy már csak 1 kellene. Este az egyik haversrác hívott hogy a faterja talált a palláson csepel motorolajszűrő házat, kell-e? Ezt a mázlit!!!
Bővült a lista, két ismerősöm, akik nem neteznek, jelezték vételi szándékukat,
hétfőn akarnak menni Kalocsára, megpróbálom rábeszélni őket, hiogy szerdán menjünk és akkor talán én is velük tudok tartani és D705 kollegával is találkoznánk, na meg az eldónak sem 5-ször kellene mutogatnia.
Egyébként ez a szerda már megvan beszélve eladóval, ha igen hány órára?
Tehát akkor 175.000,- +ÁFA forintért Csepel 344 Törzsbusz járóképes állapotban kell az alábbi elmeháborodottaknak: 1.208D 2.bobekTLF 3.M61021 4.Dutrancs 5.pléhúsz 6.D705 7.Alfred 8.Motorkami 9.Biggelek 10.Masgas 11.Jawa lovas