Keresés

Részletes keresés

ceteris Creative Commons License 2004.12.20 0 0 223

Editkém!!!

Fokhagymás az az abált?????:))

Előzmény: szedit99 (220)
kerub Creative Commons License 2004.12.20 0 0 222

Megtekinthető a dia,  ha a jobboldali egérgombbal rákattinva a mentés másként menüpontot választod.

Ezután elindítható a vetítés ha  van PP nézőkéd a masinádban.

Előzmény: kerub (221)
kerub Creative Commons License 2004.12.20 0 0 221

Ez egy dia sok szép havas képel.

A powerr point nézőkéje tudja csak kezelni.

Nem volt ez egy szerencsés próbálkozás ezzel a diával.

Előzmény: Boszorka (216)
szedit99 Creative Commons License 2004.12.20 0 0 220
...Nálunk. Gyere! Abált szalonna is van, a töpörtyűm messzi földön híres, készítettünk disznósajtot is. És csodálkozunk magunkon, hogy mi a fenének csináljuk mindezt, mikor egy őpeee vannak gyerekek, unokák, jóbarátokohár tejjel megelégszünk vacsorára. De persze   vannak gyerekek, unokák, jóbarátok.......

...

Előzmény: Boszorka (218)
pirine Creative Commons License 2004.12.19 0 0 219

Üdvözöllek   a   kuckonkban   Boszika !

Remélem    a   te   szavad   visszahozza   topicanyát   és   újra   olvashatjuk   a   jó   meséket.

Előzmény: Boszorka (218)
Boszorka Creative Commons License 2004.12.19 0 0 218

Szedit, te egyre jobb leszel.:-)))

Azért egy jó kis disznóvágás az nem semmi, gyerekkoromban imádtam. Jó házi hurkát kolbászt most is megenném, de hol van olyan manapság?

Előzmény: szedit99 (215)
Boszorka Creative Commons License 2004.12.19 0 0 217

Nagyion, ez mi????

Pont most akartam felajánlani, hogy mint gyerektelen unokátlan minden nélküli elkezdhetek-e itt mesélni. Erre te levonulsz a szinről, én meg csak nézek mint Rozi a moziban.:-(((

Előzmény: NagyonI (208)
Boszorka Creative Commons License 2004.12.19 0 0 216
Kerub, tőled szokatlan rettenetes kriksz-krakszokkal és jelekkel telt meg a képernyő. Minek kellene ennek lennie????
Előzmény: kerub (198)
szedit99 Creative Commons License 2004.12.19 0 0 215

ZEB

sZÓVAL: LESZ EZ MÉG SZEBB IS!B IS! G SSZ EZ MÉ

lE

Előzmény: kerub (214)
kerub Creative Commons License 2004.12.19 0 0 214

Megjöttem Agárdról ahol szép napsütéses hideg idő van.

A nyáron dúsan zöld sziklakertünk lehangoló részletét  lefotóztam .

szedit99 Creative Commons License 2004.12.19 0 0 213
a kunyhóval? Miért akarod lebontani? Én még nagyon sokat szeretnék benne mesélni, elmesélni, hogy ment férjhez nagyanyám, hogy nem ment férjhez keresztanyám, de most dógoznom kell, disznóvágás, karácsony, unokák. Azt akarod, hogy a mesélhetnékem  bennem maradjon? He?jod van  Mi a fene ba

.........

pirine Creative Commons License 2004.12.18 0 0 212

Most   olvastam   vissza,   és   ijedtem   meg,   hogy   a  pici   beteg     Tudod,   hogy   van   az   ilyen   apróságoknál!   Legtöbbször    hamar   rendbejönnek.   Talán   tesója    hozott    valami    bacit,   vagy    rányitotta    az   ajtót.   Meglátod   hamar   rendbejön.

Éppen    tegnap   jutott   eszembe,     anno ,   a   talin   említetted,    alig   várod,   hogy   vele   is   lehessen   igazán   játszani.   Akkor   még   aprócska   volt.

Azóta   gondolom,    már   jókat   hancúroztok.   Karácsonyra    megint   vidám   lesz,   és   ez   lesz   az   első   igazi   karácsonya,    amikor   már   mindennek   külön   örül.

Nagyon I ,ugye,   ugye,   marad   a   kuckó?!!!!!   Csak   rohangáltam    a   topicok   között,    meg    belemerültem   a   dragonsba,    most   a   tv   után    sikerült   178-at   elérnem-----először.    Sajnos,   megint   nem   lett     semmi   a    vasalásból    sem,    mert   ha   belegabalyodok    a   négy   kedvenc    játékomba,   marad   minden.

pirine Creative Commons License 2004.12.18 0 0 211

Mi   baj   van   Nagyon I ?    Mindig   szaladgálok   a   kunyhóba,   hogy   olvashassalak   benneteket.

Mi  történt?    Olyan  jó   itt   akuckó-melegben   megpihenni  .

Csak   nemrég    jöttem   a   gépre,   a   Duna  tv-n     néztem    "Madarat   tolláról"   sorozatot.

Annyira    szép   az   a   Gemenc !    amit   a   mai   műsorban    mutattak. !!!    Szerencsére    úgy   megjelöltem,   hogy   el   ne   menjen   az   idő

Főleg   a   réti  sas   szerzett   kedves    meglepetést.   Annyira   gyönyörű    a   repülése,    olyan   elegáns,   lenyűgöző !

Mi   lehet   SzEditkével?    Remélem   jól   van?    Ez   az   én   bajom,   ha   valaki   nincs   itt,   mindjárt   aggódom.   Ez    biztosan   a   korral   jár.

ceteris Creative Commons License 2004.12.18 0 0 210

Ja, és ne légy igazságtalan!

Nyakig vannak a karácsonyi előkészületekben, a legtöbben be sem néztek....

Na befejezem, mert megint én leszek a fogadatlan prókátor, amint azt már az általánosban is beírták az ellenőrzőmbe:)))),!

ceteris Creative Commons License 2004.12.18 0 0 209

NagyonI!

Bekkukkantottam, mert szoktam, csak én maradok inkább a nagyházban a "pórnéppel":))))

DE, ne csináld már!!! Biztosan nem vették észre a beírásodat!

Jobban van az unokád???? Megértem az aggódásodat, de remélem, hogy valami múló baci vagy vírus, mostanság sok röppköd a levegőben!

A Te unokád nem lehet gyenge!!!!!!!

Annyit legalább írjál, hogy jobban van-e!! Speciel érdekel!

Cet

NagyonI Creative Commons License 2004.12.18 0 0 208

Megint szedem a sátorfámat.....

Lebontom a kuckót....

Levonom a tanulságot.... Kívül tágasabb.

Boldog új évet....

pirine Creative Commons License 2004.12.18 0 0 207

Kerub!     Itt   a   nick   nem   él,   nem   nyitható.

Amelik   képet    Te   tettél    fel,   ENTERRE   nyomva    jöttek   elő   fá   világítás,   csillag,   kutyus   cicí,   hóesés.   Nagyon   kedves   volt.

Tölgy   valamit   téveszthetett  a    beírásnál.

Előzmény: kerub (206)
kerub Creative Commons License 2004.12.18 0 0 206

Pirine!

Kattints a bélyegre aztán nyomd meg az ENTERT lassan lépésről lépésre.

Előzmény: pirine (204)
NagyonI Creative Commons License 2004.12.18 0 0 205

Jó reggelt pirine és minden idetévedő, mesélőkedvű vándor!!

A legkisebb unokám tegnap késő este beteg lett. Még nem lehet tudni, hogy mi a baj remélhetőleg semmi komoly-, de annyira aggódom: egyszerűen megőrülök ettől a gyerektől, annyira szeretem. Nem tudom elviselni, hogy valami baja van...

Na tessék... síró, picsogó, nagymamának nem való......

Meg már zenét sem tudok feltenni... pedig mennyi szépet gyújtöttem nektek....

Előzmény: pirine (204)
pirine Creative Commons License 2004.12.18 0 0 204

Nem   nyílik!!!   Ilyenkor   furdalja   oldalam   a   kíváncsiság.

Remélem    már   nem   kell   dolgoznod   Tölgyem ?!   Szerdán   este    még   ott   leszel?

Ugye   1-1   percre   benéztek   az   ünnepek    alatt!?

NagyonI   Hogy-hogy   éjjel    még   fent   vagy?   Nagyon    fáradt   leszel   az   ünnepekre !

Előzmény: tölgy (202)
NagyonI Creative Commons License 2004.12.18 0 0 203

10 fokkal derüsebb lettem. Én ezt még d.e ki tudtam nyitni....

Boldog karácsonyt!!

Előzmény: tölgy (202)
tölgy Creative Commons License 2004.12.18 0 0 202
http://web.axelero.hu/stefanec/christmascard.exe

letöltést vagy megnyitást felajánlja az ablak:-)

békés ropogós hóesést-alatta jég nélküli utakat kívánok Mindenkinek!
:-)
Előzmény: NagyonI (194)
NagyonI Creative Commons License 2004.12.17 0 0 201

Kicsit rossz ma éjjel a kedvem.... Okok is sorakoznak rendesen....

Így hát jó éjt !

mézontófű Creative Commons License 2004.12.17 0 0 200

Jó estét!

A mai mesém: csúszós úton karácsonyi bevásárlás utolsó fordulója a jánnyal? Ma tudott csak szabira jönni.

Viszont: azt mondta a jány "Olyan jó hazajönni, finom süti szag és meleg van, olyan megnyugtató...Miért nincs gyakrabban karácsony?" A vén culája..:-)))

Nagyonka, nem zet érzed Te is véletlenül?

pirine Creative Commons License 2004.12.17 0 0 199

NagyonI   Ugye   érzed?   Köszönöm  ! ! !

Ez   olyan   kedves    volt,   olyan   igazán   NagyonI-s  !

Előzmény: NagyonI (197)
kerub Creative Commons License 2004.12.17 0 0 198
Előzmény: kerub (193)
NagyonI Creative Commons License 2004.12.17 0 0 197

Pirine!!

Sürgök-forgok a "lakosztályainkban",hát megbotlok... nézem mi az, de nem látok semmit... lehajolok, valami meleget érzek, de látni még mosz sem láttam...

Mi lehet az?? tényleg,,, gyerekek!! Mi lehet az, amit nem látok, de mégis itt van.. érzem... akárhova lépek, itt van mindig..

Áruld el őszintén! A szeretetedet érzem magam körül??? Szerintem te küldted....

Fogadni mernék... de ennyit...

Hogyne tudnál te is adni...

Előzmény: pirine (195)
nettomazsola Creative Commons License 2004.12.17 0 0 196
ha a rakatt jobb klikk akkor van egy olyan, h "tulajdonsagok" (azt hiszem az magyarul) es ott kiirja az URLt.
Előzmény: NagyonI (194)
pirine Creative Commons License 2004.12.17 0 0 195

Nekem    elsőre    kinyílt.

A   nyillal    hiába   próbálkoztam,    OK-val   jötta   fény,   öltözött   a   fa,   kutyus,   cica   is    megjelent, esett    a   hó,   de    hiába    akartam    ellopni,    mint    más   fotót,   nem   lehet.

Köszönöm   a   kedves    képet      és   a   karácsonyi    jókívánságot.    Az   én   ünnepem    már   teljes!    Még   ilyen    szép   karácsonyom    nem    volt.

Egy   bajom   van,    nagyon   jó   kapni,    de   az   lenne   a   teljes    gyönyörűség,   ha    adni   is   tudnék.  

NagyonI Creative Commons License 2004.12.17 0 0 194

Légy szíves nem bosszantani...::)))Kéretik privátban alaposan . mint egy szellemi fogyiatékosnak leírni, hogy az axelerpo klubban hogy a bánatban takéákom meg azt az oldalt, ami a belinkelésedből NEM nyílik meg...

Aztán ha lesz időd- na nem kell postaford. jó részletesen leírmni, hogy ha meglelem azt a fránya weblapomat, ott mit is kell csinálnom, hogy be tudjam tenni ezeket a zenéket...

De a múltkori kérdésemre nem válaszoltál.Van egy MP+ keresőm. Megtalálom a nótát. De nem írja ki azt a fene URLt. Ezt honnan tudhatom meg??????

Most benne vagy a dugában...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!