...Nálunk. Gyere! Abált szalonna is van, a töpörtyűm messzi földön híres, készítettünk disznósajtot is. És csodálkozunk magunkon, hogy mi a fenének csináljuk mindezt, mikor egy őpeee vannak gyerekek, unokák, jóbarátokohár tejjel megelégszünk vacsorára. De persze vannak gyerekek, unokák, jóbarátok.......
...
Pont most akartam felajánlani, hogy mint gyerektelen unokátlan minden nélküli elkezdhetek-e itt mesélni. Erre te levonulsz a szinről, én meg csak nézek mint Rozi a moziban.:-(((
a kunyhóval? Miért akarod lebontani? Én még nagyon sokat szeretnék benne mesélni, elmesélni, hogy ment férjhez nagyanyám, hogy nem ment férjhez keresztanyám, de most dógoznom kell, disznóvágás, karácsony, unokák. Azt akarod, hogy a mesélhetnékem bennem maradjon? He?jod van Mi a fene ba
.........
Most olvastam vissza, és ijedtem meg, hogy a pici beteg Tudod, hogy van az ilyen apróságoknál! Legtöbbször hamar rendbejönnek. Talán tesója hozott valami bacit, vagy rányitotta az ajtót. Meglátod hamar rendbejön.
Éppen tegnap jutott eszembe, anno , a talin említetted, alig várod, hogy vele is lehessen igazán játszani. Akkor még aprócska volt.
Azóta gondolom, már jókat hancúroztok. Karácsonyra megint vidám lesz, és ez lesz az első igazi karácsonya, amikor már mindennek külön örül.
Nagyon I ,ugye, ugye, marad a kuckó?!!!!! Csak rohangáltam a topicok között, meg belemerültem a dragonsba, most a tv után sikerült 178-at elérnem-----először. Sajnos, megint nem lett semmi a vasalásból sem, mert ha belegabalyodok a négy kedvenc játékomba, marad minden.
Jó reggelt pirine és minden idetévedő, mesélőkedvű vándor!!
A legkisebb unokám tegnap késő este beteg lett. Még nem lehet tudni, hogy mi a baj remélhetőleg semmi komoly-, de annyira aggódom: egyszerűen megőrülök ettől a gyerektől, annyira szeretem. Nem tudom elviselni, hogy valami baja van...
Na tessék... síró, picsogó, nagymamának nem való......
Meg már zenét sem tudok feltenni... pedig mennyi szépet gyújtöttem nektek....
A mai mesém: csúszós úton karácsonyi bevásárlás utolsó fordulója a jánnyal? Ma tudott csak szabira jönni.
Viszont: azt mondta a jány "Olyan jó hazajönni, finom süti szag és meleg van, olyan megnyugtató...Miért nincs gyakrabban karácsony?" A vén culája..:-)))
Sürgök-forgok a "lakosztályainkban",hát megbotlok... nézem mi az, de nem látok semmit... lehajolok, valami meleget érzek, de látni még mosz sem láttam...
Mi lehet az?? tényleg,,, gyerekek!! Mi lehet az, amit nem látok, de mégis itt van.. érzem... akárhova lépek, itt van mindig..
Áruld el őszintén! A szeretetedet érzem magam körül??? Szerintem te küldted....
A nyillal hiába próbálkoztam, OK-val jötta fény, öltözött a fa, kutyus, cica is megjelent, esett a hó, de hiába akartam ellopni, mint más fotót, nem lehet.
Köszönöm a kedves képet és a karácsonyi jókívánságot. Az én ünnepem már teljes! Még ilyen szép karácsonyom nem volt.
Egy bajom van, nagyon jó kapni, de az lenne a teljes gyönyörűség, ha adni is tudnék.
Légy szíves nem bosszantani...::)))Kéretik privátban alaposan . mint egy szellemi fogyiatékosnak leírni, hogy az axelerpo klubban hogy a bánatban takéákom meg azt az oldalt, ami a belinkelésedből NEM nyílik meg...
Aztán ha lesz időd- na nem kell postaford. jó részletesen leírmni, hogy ha meglelem azt a fránya weblapomat, ott mit is kell csinálnom, hogy be tudjam tenni ezeket a zenéket...
De a múltkori kérdésemre nem válaszoltál.Van egy MP+ keresőm. Megtalálom a nótát. De nem írja ki azt a fene URLt. Ezt honnan tudhatom meg??????