Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2008.11.24 0 0 37208
"Tehát a honvédelem terén sokkal jobban le vagyunk maradva, mint más állami feladatok terén."
Erre sem vennék mérget. Sőt.
Arról már nem is beszélve, hogy a Honvédség is ellátja a feladatát. Mert végülis nem támadott meg senki minket már jóideje. Tehát - a hibái ellenére - működik. ... működget... :S
Előzmény: Törölt nick (37204)
J Dagain Creative Commons License 2008.11.24 0 0 37207
Szia Python!

Csak azért írok,hogy megnyugodj...
MA elértük telefonon a missziós pénzeken dolgozó akcijó csoportot. Azt mondták nyugodjunk meg bár eredetileg alkotmány bíróság mondja ki ,hogy tartoznak és ezt el is ismerték. Sőt ,határidőnek december 15. ét jelöltek, előfordulhat ,hogy csak jövőre lesz pénz. Sőt még április szó is elhangzott. Ismét bebizonyosodott a katona senki! A katona fogja be a száját. A katona vezetői leszarják a törvényeket, leszarják az alkotmánybíróságot. Azt mondták 20 ember dolgozik az ügyön. Má bocs, ha 20 ember fejenként kiszámol 20 embert az naponta 200 ember .Egy hónapban 6000 fő. Vagy mi van????
Dejó ,hogy azt csinálhatnak velünk amit csak akarnak.

ui: Ha valaki úgy ítéli meg ,hogy ez hangulatkeltés akkor mi az a szórólap a laktanyánkban amit a szakszervezet osztogatott. GYERTEK TILTAKOZNI!

De különben is! Akkor ne tetszelegjen ha kifizettetek!
Yoshi Creative Commons License 2008.11.24 0 0 37206
nem értem az összehasonlítást...

megmondom őszintén, például véve az Állami Számvevőszéket (személyes vélemény: bohócok gyülekezete) mondjuk összevetni a szlovák ÁSZ-el nem tudom, mert fogalmam sincs, hogy működik a szlovák... a magyart ismerem, és az alapján nem merném kijelenteni, hogy jobban működik a honvédségnél, sőt...
vagy akár Apeh (hatékonyságot és normális működést ne keverjük össze, nem ugyanaz a dolog - aki kapcsolatban áll velük, az sejti, miről beszélek:)

az MH olyan hatékonysággal végzi a feladatát, mint mondjuk a köztisztaságiak... na jó, nem oylan hatékonyan, mint az APEH, de hát az azt jelentené, hogy kézi atomgránáttal lennének felszerelve a honvédek :)
Előzmény: Törölt nick (37204)
M.Zoli Creative Commons License 2008.11.24 0 0 37205

Udv.

 

Most a Horvatoknak eladott fegyverekre gondoltal? Ott tudtommal a horvat fel elore fizetett, megindultak a szallitasok, melyeknek csak egy resze erkezett meg addigra, mire kitort a botrany Magyarorszagon. Erre a kormany leallitatta a szallitasokat, aztan emlekeztetni kellett arra, hogy jo lenne ha visszaadna azt, amiert felvette a penzt, de nem szallitotta le. Szoval blamazs.

 

Sajnos, vagy talan nem is sajnos csak ilyen feluletesen ismerem azt a sztorit, remelem, ha tevedtem, akkor lesz aki kijavit, pontosit.

 

Udv.

Előzmény: belic (37203)
Törölt nick Creative Commons License 2008.11.24 0 0 37204
Félreéértettetek Tacskóval. Talán nem fogalmaztam egyértelműen. nyilván mindenhol vannak gondok, de a honvédséghez mérten lényegesen felszereltebbek, jobban működnek. Összehasonlítva nem hiszem, hogy a magyar mentőszolgálat rendekkel rosszabb lenne, mint mondjuk a román vagy a szlovák vagy a szerb, vagy cseh. Ugyanígy igaz ez a tűzoltóinkra stb. Tehát a honvédelem terén sokkal jobban le vagyunk maradva, mint más állami feladatok terén. És ez a politikai elit és a katonai vezetés felelőssége.
Előzmény: Törölt nick (37200)
belic Creative Commons License 2008.11.24 0 0 37203
Szia!

Kerdes, hogy fedett muvelet volt, vagy egyszeru "maganakcio". Remeljuk, hogy fedett muvelet nem arrol szol, hogy a vevo kifizet 1 millio USD-t, az elado meg lelep vele.

Bel

Előzmény: M.Zoli (37194)
M.Zoli Creative Commons License 2008.11.24 0 0 37202

Udv.

 

Felsoroltad a kiveteleket. Amugy kivancsi lennek, hogy meddig ment a tusolas az altalad leirt ugyekben, mire mar nem lehetett eltusolni?

 

Amugy meg olvasod a katonait is. Ott volt tema a fegyverembargo. Keress adatokat arra, hogy hany orszagra ervenyes valamilyen fegyverembargo, aztan tedd fel magadnak a kerdest, hogy megis hogy jutnak azok az orszagok fegyverhez?

 

Az ami az ujsagokhoz kikerul az csak a jeghegy csucsa. Egyebbkent meg ahhoz kepest, hogy az F 14-esek eladasa mekkora botrany volt, meg ( asszem ) 2 eve is szallitotta az USA az alkatreszeket hozza. :))) Egyetlen orszag sem szokta teregetni, hogy kinek szallit fegyvereket, azok meg akik firtatjak, nem kis kockazatot vallalnak. Marmint olyan allamokban, ahol komolyan veszik azt hogy allamerdek.

 

Udv.

Előzmény: Törölt nick (37197)
st_patrick Creative Commons License 2008.11.24 0 0 37201

Szia!

 

Tudod bánná a fene ezt a nemzetőrösdit, ha:

 

1. a felek részéről hajlandóság mutatkozna az együttműködésre, azaz:

A. A MH nem zárkózna el mereven

B. A nemzetőrök nem egy lovagrend által irányított átpolitizált szervezet lennének

 

2. törvény szabályozná a tevékenységi kört, mert jelenleg a Nemzetőrség és a MATASZ bármilyen tiszteletreméltó célú szervezetek, mégsincs törvényben részletesen tisztázott részvételi jogkörük a honvédelemmel összefüggő feladatokban.

 

Ami a rendfokozatokat illeti, ezt a Magyar Tűzoltószövetségben beosztási jelzésekkel helyettesítik. Ezekkel az a gond, hogy egy részük hasonlít a rendfokozati jelzésekre, de a paroli színe és a gyakorló feliratozása miatt mégis megkülönböztethetővé teszi az önkéntes és a hivatásos tűzoltókat.

 

Végül: ha valaki vissza akar élni egy egyenruhával, akkor úgyis megteszi, amíg nem nyomja orrba az állam a saját erőszakszervezeteinek védelmében.

 

Előzmény: Python24 (37193)
Törölt nick Creative Commons License 2008.11.24 0 0 37200
Ezeket a szervezeteket, meg a fasza működésüket esetleg alá is tudnád valamivel támasztani? Nem ártana.
- Két volt kollégám dolgozik a tűzoltóságnál. Hát nincs az az ereszdelahajam-jólét és fényesség. (És még finoman fogalmaztam.) Nem azt mondom, hogy olyan a helyzet, mint a Honvédségnél, de azért nem kevés (hasonló) probléma van ott is. Na meg az ráadásul egy olyan szervezet, aminek a hiányát jobban érzi a közember. Közvetlenebb a fenyegetettség.
- APEH meg a kiválóság. Ad1: ez szedi be az adót. Tehát mindenkinek létérdeke (közvetlenül), hogy működjön. Ad2: szoktál híreket olvasni?
- Mentősök: Ugyan nem sok rálátásom van, de tudomásom szerint ott is van jópár probléma. (Lásd híreket a kiérkezés idejével, az emberhiánnyal meg a helikopteres mizériával kapcsolatban.) Emellett ez is olyan, mint a tűzoltóság. Jobban és hamarabb érzi a hiányát az átlagember. Ráadásul ellenpéldaként ott a "kiváló" egészségügyünk ugyebár; ami rokoncég a mentősökkel.
- Várostisztaság: No, ezt már inkább nem kommentelem. Szoktál járni az utcán, vagy csak TV-ben látod?
- Autópálya kezelők: Az utóbbi évben átlagosan minden második héten min. 2X utaztam autópályán. Nos, nem voltam elragadtatva sem a látható munkatempótól, sem a hatékonyságtól.
A Széchenyi könyvtárról elképzelésem sincs igazán, hogy hogyan működik, ezért azt nem kifogásolom. Ugyanígy a Számvevőszéket sem.

Valóban olyan faszán működik itt ez a pár felsorolt dolog?
Előzmény: Törölt nick (37195)
Törölt nick Creative Commons License 2008.11.24 0 0 37199
Olyan nagy bajom nincs a nemzetőrséggel, viszont alapjaiban egyetértek. Csak kicsit másként.
Én úgy gondolom, hogy amíg egy normális hadsereget nem vagyunk képesek fenntartani, és nem tudunk működtetni egy normális tartalékosi rendszert (mint ahogy ezt írod is), addig ne erőltessünk már még egy szervezetet. Pláne ne úgy, hogy ennek a fenntartására a forrásokat a Honvédségtől vonják el.
Előzmény: Python24 (37193)
Hassel606 Creative Commons License 2008.11.24 0 0 37196
170-62 a méret. A 190 centimmel el voltam benne. :) Fel van "szerszámozva". Ha gondolod, dobj egy privit.
Előzmény: Python24 (37173)
Törölt nick Creative Commons License 2008.11.24 0 0 37195
Akkor miért van, hogy más állami szervek aránylag jól tudnak működni? A MHről azt állítjuk itt ugyebár, hogy megsemmisült, azaz nem lenne képes ellátni a feladatát. De ugyanez a társadalom termeli ki magából a tűzoltókat is, amik egész jól ellátják a feladatukat. Meg az APEH-ot is, ami (a saját szemszögéből) szintén kiválóan ellátja a feladatát. Ugyanez igaz a mentősökre, a Széchenyi Könyvtárra, az Állami Számvevőszékre, az várostisztasági szolgáltatókra, az Autópálya kezelőre stb. stb. Ha a honvédségünk csak olyan szinvonílon látná el a feladatát, csak olyan szinten lenne felszerelve, mint mondjuk a szemétszállítóink vagy az APEH, akkor ma nekünk nem kéne itt a hozzánk képest félelmetes Szlovákiától rettegnünk.
Előzmény: Törölt nick (37189)
M.Zoli Creative Commons License 2008.11.24 0 0 37194

Udv.

 

Haborut kivalto ok lehetett volna a Duna egyoldalu elterelese, mert Csehszlovakia tenyleg megsertette vele az ervenyben levo bekeszerzodest. Arrol nem tudtam, hogy mozgositottak, de nem csodalkozom. Amugy pedig Magyarorszag akkor kemenykedhetett volna jobban is, illetve akar meg nehany szolgalati muveletet is vegrehajthatott volna a haboru kockazata nelkul. Akkora volt a nemzetkozi nyomas azert, hogy ne alakuljon ki ujabb konfliktus, hogy lehetett volna nyugodtan fesziteni a hurt. Ez nem tortent meg. A legkevesebb amit akkor Magyarorszag el tudott volna erni, hogy nem terelik el a Dunat. Azota viszont mennyit pereskedett a Magyar allam a vizmennyisegert, meg egyebek miatt? Magyarorszag erdekervenyesito kepessege akkor nullazodott le gyakorlatilag nemzetkozi teren. Az az esett volt, illetve egy masik, a Horvatorszagnak szallitott fegyverek ugye. Marmint nem az volt a baj, hogy szallitottak, hanem az, hogy a parlamentben ( asszem SzDSz-es ) bizonyos kepviselok gyakorlatilag vilagga kurtoltek az egesz muveletet, es a kormany gyakorlatilag annyira beszart ettol, hogy inkabb megszegtek a horvatokkal kotott szerzodest, es probaltak ugy tenni, mintha nem tudtak volna rola. Szanalmas ugy volt.

 

Konkluzio errol a ket ugyrol. Eloszor az utobbi: Fejlettebb demokraciakban egy ilyen fedett muvelet leleplezese hazaarulasnak szamit, es csak az a kerdes, hogy tartanak-e targyalast, vagy siman kivegzik a szajmenesest.

 

Bosi ugy: Magyarorszag a kisujjat sem mozditotta, amikor egy szomszedos allam egyoldaluan eltulajdonitotta a magyar allam teruletehez, tulajdonaba tartozo folyot ( 50% ). Raadasul azota is kicsinyes pereskedeseket folytat, hogy mennyit adjon vissza az egyik utodallam Magyarorszagnak a sajat tulajdonabol.

 

Van meg kerdes?

 

Meg egy kerdes. Vajon miert targyalnak a mindenkori magyar kormanyfovel, allamfovel olyan felvalrol a szomszedai? Mint pl. legutobb Komaromban? Na szoval a fentebb leirtak miatt. Pontosabban azota a magyar kulpolitika nem eppen tenyezo a szomszedok szamara.

 

Udv.

Előzmény: Törölt nick (37184)
Python24 Creative Commons License 2008.11.24 0 0 37193
Szia!!
Ezzel a nemzetőrséggel álljuk meg egy kicsit!!
/Találkoztam velük a '99-ben,amikor éppen meg akarták menteni az országot a szerb inváziótól délen.El is lettek zavarva azonnal/

Benéztem a honlapjukra,ahol különböző,a Honvédségnél rendszeresített egyenruhákat viselő embereket találtam,RENDFOKOZATI JELZÉST viselve.

Akkor hogy is van ez??Mivel nem a hadsereg része,miért is van nekik rendszeresített gyakorló ruházatuk??
Miért viselnek rendfokozatot,amikor egyik fegyveres testülethez sem tartoznak??(Egyébként úgy tudom,hogy civil szerveződés csak formaruhát viselhet,rf nélkül!!)

Mi folyik már itt,akárki csinálhat akármilyen nemzetvédő,nemzetmegmentő,hú-de-kib@szott-hazafi-vagyok csoportosulást??

Honnan is szerzik az egyenruháikat??
Mi lesz a következő,fegyvert is kapnak??

Ha nem részei egyik fegyveres testületnek sem,ergo nem állnak központi irányítás alatt,akkor miben különböznek a mindenféle Gárdától??


Amíg nincs irányított,ellenőrzött tartalékosi rendszer,adig ne alakuljon már semmilyen nemzetőrség,és semmilyen gárda!!
Aki katonáskodni akar,az lépjen be a seregbe!!
Aki nyugdíjba ment a seregtől,az élvezze a nyugdíját!!
Aki alkalmatlan katonai szolgálatra,az menjen el paintballozni,és ott élje ki a katonás vágyait!!
Előzmény: Törölt nick (37180)
Python24 Creative Commons License 2008.11.24 0 0 37192
Szia!!

"a katonák többsége meg úgyis haszontalan dolognak tartja, ellenszenvvel kezeli az egész projektet,"

Valószínűleg azért kezeljük így,mert az is!!

Ha azt a pénzt,amit erre a projektre elherdálna odaadnák egy zászlóaljnak felszerelésre,akkor kisebb csodát lehetne tenni belőle.
/de legalább is lenne olyan téli ruhája a katonáknak,amibe nem fagynak bele/../Téli bocskai sapka....Röhej/

A bemutatókon pedig ezeket a felszereléseket be lehetne mutatni az embereknek....

Nem hiszem,hogy erre a "drímtímre" olyan nagy szükség lenne,és kétlem,hogy lesz valami komolyabb pozitív visszhangja a civilek között.Inkább ellenkezőleg..!!
Akikkel eddig beszéltem,-civilek-már a Bochkor-reptetést is szánalmasnak és feleslegesnek találták..

Általában az volt róla a vélemény,hogy "de sok felesleges pénze van a seregnek"...:(
Előzmény: MagyarországKatonái (37185)
Törölt nick Creative Commons License 2008.11.24 0 0 37191
És a többi? :S
Előzmény: Törölt nick (37183)
Törölt nick Creative Commons License 2008.11.24 0 0 37190
Lemaradt a vége:

"Kicsit azt látom, hogy ha a 98-2002 közötti miniszterelnök neve akármilyen kontextusban felmerül, akkor rögtön dühöngő bikává alakulsz át, függetlenül a vele kapcsolatos állítás tartalmától."

Akkor rosszul látod. Én a személytől, és a politikai irányultságtól függetlenül "változom dühöngő bikává". Csak ugyebár a másik (vagy harmadik, negyedik...) oldalról nem tapasztalok ilyentén megnyilvánulásokat. De ha esetleg te látsz, szólj. Mert eddig még mindig csak az aktuális kormány anyázása ment "egyesek" részéről, a többié nemigen. (Legalábbis ÍGY nem.) Sőt, nem egyszer volt pozitívan kiemelve a 98-02 közötti rész.
Ez egyértelműen politikai irányultság - és abból fakadó véleményalkotás.
Nekem EZ nem tetszik.

"a nemzetőrséget tényleg elkezdték megszervezni, attól függetlenül, hogy nem működik, de legalább elindult."
Ha ez számodra érdem... :S
Előzmény: Törölt nick (37180)
Törölt nick Creative Commons License 2008.11.24 0 0 37189
Csak hogy tisztán lássunk.

"Szerintem a politikának van a legnagyobb és közel kizárólagos felelősége, meg persze a vezérkarnak."
Szerintem meg az egész társadalomnak. A politika, a katonai vezetés, de a hadsereg (rendőrség, EÜ dolgozók, stb.) mind pont olyanok, mint a társadalom. Hiszen az termeli ki őket. Ha a társadalom hozzáállása a "Pató Pál úr", meg a "Másik is ezt csinálja, én miért ne tegyem", és az ehhez hasonló, akkor ne várjunk csodát - odafönt is ugyanez lesz a hozzáállás.
Amíg az emberek tetemes részének megvan a maga kis biznisze, arra hivatkozva, hogy "bezzeg a másik...", addig odafönt is meg lesz. Amíg az átlag magyar nem képes még szelektív szemétgyűjtési lehetőség esetén sem különválogatni a hulladékot; amíg az átlag magyar nem képes a buszmegállónál sorba állni; amíg az átlag magyar nem képes arrébbmenni 4 métert, hogy a szemetét ne a földre dobja, hanem a kukába; és persze mindezt azzal "magyarázza", hogy "bezzeg a másik is...", meg hogy "bezzeg a politikusok is...", addig minden marad a régiben.
A kettő (a fent és a lent) egyenlő mértékben hat egymásra. Hiába akarod, hogy odafönt megváltozzanak, amíg idelent nincs változás. Nem úgy működik, hogy az egyik rántja magával a másikat (általában), hanem EGYÜTT mennek az úton.
És ezért írtam, hogy a Honvédség, de az ország helyzete is a társadalom egészén múlik. Ebből csak egy szelet (ugyan fontos, de nem döntő szelet) a felső vezetés.

"És ha ez éppen azt kívánja, hogy nevek is felmerüljenek, akkor ím legyen."
Legyen. De ne az egyik irányba kihegyezve.

Előzmény: Törölt nick (37180)
Törölt nick Creative Commons License 2008.11.24 0 0 37188
Így képen olyan nagy különbséget nem látok. Van valami extrája ennek? :S
Előzmény: uselessjunk (37175)
Törölt nick Creative Commons License 2008.11.24 0 0 37187
Jókor vazze! Most már nekem sem kell. ;)
Előzmény: Hassel606 (37170)
Törölt nick Creative Commons License 2008.11.24 0 0 37186
Teljes mértékben egyetértek.
Én speciel utálom a sálakat. Csak nagyon végszükségben vagyok hajlandó felvenni.
Előzmény: Zicherman Istvan (37168)
MagyarországKatonái Creative Commons License 2008.11.24 0 0 37185

Ez az egész "buli" a kommunikációs főosztály kezében fut össze, hiszen a Honvédség "eladása" elsősorban a lényege, nem az, hogy képzettebb sofőrök legyenek (illetve ez másodlagos vagy inkább sokadlagos).

 

Persze, hogy nem a fotós dolga a ruházat ellenőrzése.

 

Feltehetően a civileknek nem nagyon tűnik fel, a katonák többsége meg úgyis haszontalan dolognak tartja, ellenszenvvel kezeli az egész projektet, akkor minek őket pluszban még "hergelni"?

 

Ezek a srácok nem hiszem, hogy kirakati majmoknak gondolják magukat, valószínűleg úgy voltak vele, hogy valami számukra hasznosabb, értelmesebb munkával töltik el ezt a  15 hónapot. Igazuk van.

Előzmény: Törölt nick (37182)
Törölt nick Creative Commons License 2008.11.24 0 0 37184

Ma reggel az egyik TV beszélgetős műsorában egy egykori EU tanácsadó azt állította, hogy 92-ben a Bős-Nagymarosi vita kapcsán Csehszlovákia mozgósított, D-re rendelt egy csomó egységet, és az EU diplomáciai nyomást fejtett ki, hogy a kérdés rendezését semmiképpen ne katonai erővel, hanem a Hágai Nemz. Bíróságon oldjuk meg. A konfliktus alapja a szakértő szerint az lett volna, hogy a Párizsi békében a Duna határát szabták meg, mint országhatárt, a vízmennyiség 50%-át ide, 50%-át oda ítélve. Ezért állítólag mindenki attól félt, hogy a MH megpróbál elfoglalni 3 falut, ami az így odébbtolt határral a mi jussunk lehetett volna.

A helyzetet ugye fokozta, hogy D-en már folyt a háború, és ezzel párhuzamosan egy Csehszlovák-Magyar konfliktus azt eszkalálhatta volna.

 

Tudtok erről valamit?

Törölt nick Creative Commons License 2008.11.24 0 0 37183
Tudtommal (sajnos) a Szent Koronát mostanság múzeumi tárgyként kezelik, ezért ma nem tartozik ebbe a sorba. Ezért nincs jelen a tisztavatásnál sem.
Előzmény: Törölt nick (37116)
Törölt nick Creative Commons License 2008.11.24 0 0 37182
"Feltéve ha ismerem az öltözködési szabályokat."

 

De ha Te egy, a HM által megbízott kommunikációs ügynökség fotósa vagy, aki ezután még OMO mosóport és este egy vodka-márka esti diszkó showját is fotózod jópénzért, akkor felállítod őket az erdőben a kocsi elé, mondod, hogy ki hová nézzen, kattintgatsz és küldöd a számlát. És ha nincs ott veled egy "szakértő" a seregtől, vagy maguk a katonák nem szólnak (mert elegük van abból, hogy kirakati majmot csináltak belőlük), akkor bizony ilyen lesz a fotó.

 

 

Előzmény: MagyarországKatonái (37101)
Törölt nick Creative Commons License 2008.11.24 0 0 37181
Üdv!

link: http://index.hu/politika/belfold/ujvadgep011/
Törölt nick Creative Commons License 2008.11.24 0 0 37180

Üdv!

 

Ezt most MK-nak is írom, mert ő is kérdezte:

 

Szerintem a politikának van a legnagyobb és közel kizárólagos felelősége, meg persze a vezérkarnak. Emellett (ha van ilyen) akkor azoknak a katonáknak is, akik  lusták, hanyagok, nemtörődömök. Ha viszont vannak ilyen katonák, akkor megintcsak a katonai vezetőség hibája, hogy engedik ezt. Az átlagembernek legfeljebb annyi a felelősége, hogy nem ment ki tüntetni a parlament elé amiatt, mert a Honvédség megsemmisült, vagy nem kezdett aláírásgyűjtésbe, meg nem írogatott olvasói leveleket nagy számban. De ilyet a világon sehol egyik nép sem tett még (tudtommal), főleg nem mostanában és főleg nem békeidőben, amikor az emberek nagyrésze meg van arról győződve, hogy eljött a világbéke és soha nem lesz már háború, mert olyan csak innen messze van, pl. a gonosz Afganisztánban, de az meg úgyis csak a TV-ben meg a Marson található, vagy még annál is messzebb, ezért nem több, mint egy jó kis szaftos sztori. Szóval ne hárítsuk a felelőséget (ebben is). NEM az emberek tehetnek róla, hanem a politika és a vezérkar.

 

Ezért igenis helye van az ON politikai színezetű megnyilvánulásoknak is. És ha ez éppen azt kívánja, hogy nevek is felmerüljenek, akkor ím legyen. (Persze szigorúan ON témában, a túlköltekező országos költségvetést nem itt kell megvitatni...)

 

Okt. 23-ás példát én hoztam fel a múltkor, ki is akadtál rajta. Kicsit azt látom, hogy ha a 98-2002 közötti miniszterelnök neve akármilyen kontextusban felmerül, akkor rögtön dühöngő bikává alakulsz át, függetlenül a vele kapcsolatos állítás tartalmától. Nekem ezzel van bajom. :)

 

Amúgy igenis voltak annak az időszaknak érdemei. Pl. a nemzetőrséget tényleg elkezdték megszervezni, attól függetlenül, hogy nem működik, de legalább elindult.

Előzmény: Törölt nick (37088)
M.Zoli Creative Commons License 2008.11.24 0 0 37179

Udv.

 

Ez teljes mertekben igy van. Mondhatni mindenkinek megvan a sajat tortenelme, illetve azon belul annyi valtozat, hogy ihaj. A felhsznalon mulik, hogy mennyire igenyes. Ha az, akkor igyekszik minden esemenyhez a leheto legtobb szempontot, ertelmezest megismerni, es azok alapjan formalja a velemenyet. Es akkor itt jon a leglenyegesebb dolog. Van az a felhasznalo, aki a sajat velemenye, eloitelete alapjan valogatja meg, hogy mit olvas, mit nez tortenelem temaban, es van az aki olvass, informalodik, es annak alapjan alakitja a velemenyet, ahogy bovulnek az ismeretei lehetoleg minnel bovebb forrasbol. Tehat gyakorlatilag ez sorrendi kerdes, a fenti levezetes alapjan.

 

Udv.

Előzmény: Éhesló (37136)
M.Zoli Creative Commons License 2008.11.24 0 0 37178

Udv.

 

Es a trnaszvesztitaknak nem is jar sajat budi? :))))

 

Udv.

Előzmény: J Dagain (37128)
Kavics78 Creative Commons License 2008.11.24 0 0 37177
"Amugy az iraki rendorseg a jordan katonasag is digitalis ruhat hord mar."-Bar most olvasva a cikket en nem veltem felfedezni Petra varosat a Jordanokon! :-)
Előzmény: Kavics78 (37176)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!