Váradi Zsolt új külsővel tér vissza a Mátyás térre.
Zsolt másfél évvel ezelőtt a tanulásra kívánt koncentrálni, ezért is döntött úgy, hogy egy időre felhagy a forgatással. A sorozat készítői az elváláskor azonban arról biztosították az ifjú színészt, hogy visszavárják. Dani most hazatér Amerikából.
Zsolt a héten állt munkába és mint mondja, a kihagyás után nem is olyan egyszerű a visszatérés. Danika megformálójának újra vissza kell zökkennie a forgatás mindennapjaiba.
- Eleinte nagyon fura volt az egész, nehezen szoktam újra meg ezt a közeget. Alig tudtam például beszélni. Amíg állandó szereplő voltam, jártam beszédtechnika-órákra – mesélte Zsolt a Blikknek.
A sorozat Berényi Danija idén érettségizett a Vörösmarty Mihály Dráma Tagozatos Gimnáziumban, ám továbbtanulásitervei nem éppen úgy alakultak, ahogy azt eredetileg tervezte. Ő azonban nem csügged, azt mondja, legalább van egy éve arra, hogy eldöntse, mit is akar kezdeni magával.
A tegnap esti részben, mikor este vilibá és mónicica a konyhában beszélgettek (és mellesleg vilibá sörözgetett..) hol volt magdianyus? lehet hogy csak lemaradtam valahol. csak furcsa volt hogy nem beszél bele mindenbe. és hogy végre hagyja vilibát sörözni (bár nem értem ez mér zavarja)
sziasztok. szerintetek meddig megy még ez a sorozat? én azt vettem észre, rengetegen cikizik, meg mondják hogy mennyire utálják, és mégis hozzá tudnak szólni, mindenki ismeri a szereplőket, hogy kivel mi történt, ki kivel kavar éppen. kérdés: mér nemlehet felvállalni, hogy igen is szüksége van a magyar népnek egy ilyen sorozatra, hisz beleéljük magunkat, néha szörnyülködünk, néha megnyugszunk hogy a mi életünk mennyivel könnyebb.. na meg persze beszélhetünk róla, és szidhatjuk őket. 1ébként ez a ribi télleg nem kellett volna bele. idegesítő a pillarebegtetése, a szőkesége, meg hogy most gondolom ő lesz a kötelező "bombanő" egy darabig. le vele.
Harvey szokott még írni ebbe a topikba? Mert nagyon jó ez a topik, és szeretném megkérdezni, hogy én is írhatok bele-e a topikjába, mert én is 1 Barátok Közt Fan vagyok. Ezt azt jelenti, hogy általában nézem a sorozatot, ha időm engedi, és szoktam tenni megfigyeléseket. Meg szoktak lenni kérdéseim, amiket úgy gondoltam, hogy itt felteszek, és akkor brainstorming formájában közösen kereshetünk rá megoldást. Szerintetek ez jó ötlet-e?
Ha akarjátok, akkor meg is osztom veletek 1 megfigyelésemet, ami hosszú lesz, ezért aki nem szereti a hosszú megfigyeléseket, előre mondom, hogy ne olvassa el. Még azt is előre megmondom, hogy lehet, hogy már beszéltetek erről a témáról, és valójában ki van vesézve, akkor ezer bocsi, és megpróbálok majd újabb megfigyelést tenni legközelebb.
A megfigyelésem címe: Ki kit nevel és az a gyereke-e a Mátyás k. téren?
Laca és Korcsolya neveli Imit és Nyomit.
Nyomi nem Laca gyereke.
Imi nem Laca gyereke és nem Korcsi gyereke.
Bandrás és Bálna neveli Emmát és Banditát.
Emma nem Bálna gyereke.
Bandita nem Bandrás gyereke.
Májki és Nóra neveli Tónyót.
Tónyó nem Májki gyereke és nem Nóra gyereke.
Klótilda és Pálcika neveli Ricsit.
Ricsi nem Klótilda gyereke és nem Pálci gyereke.
Klaudinka neveli Zsufit.
Zsufi nem Klau gyereke.
Tulajdonképpen azt vettem észre, hogy egyedül Kimonót nevelik a saját szülei.
Mindig azt mondjátok, hogy a BK nem szól aktualitásokról, de most bebizonyították, hogy mégis.
Ha jól tudom, most van kormányprogramban, hogy az érettségizett prostituáltakat marketingensnek képezik át.
Halkan jegyezném meg, hogy én is marketinges vagyok (konszolidált előélettel), de ehhez nem volt elég az érettségi, kellet hozzá azért néhány tánciskola. :((
Az enyim egy tündérbogár, ha kedvem van beszélgetni akkor dől az ő szájából is a szó, ha nem akkor meg dolgozik némán.. egyébként nem akarok ezzel nagyképűsködni, hogy "nekem is van takinénim", mikor a nyakam bekrepált akkor szervezte be a nagyobbik lányom, és nem akarom megszüntetni a "munkaviszonyát" nálam, mert soha nem lehet tudni, mikor leszek ujra dögrováson... kéthetente jön 3 órára ez az igazság, én meg mindig ebéddel várom, megkávéztatom stb (nem órabérben van, csak így állapodtunk meg, hogy 3 órányi órabért fizetek az elvégzett munka után) ... ő meg viszonzásul felirat nekem recepteket, mert amúgy valami vállalati rendelőben asszisztens... meg vett nekem a mikróba valami fedőt, hogy ne csapjon szét a spenót ha azt melegítünk stb - sz'al jól megvagyunk.
De elnézést a sok offérrt... sz'al szvsz ez a Maja egy ócska ribanc.
A mai részből a többi epizód nem mozdított meg bennem semmit, ezért nemigen van hozzáfűznivalóm, tán csak annyi így utólag, hogy ha nekem mondjuk a Danikára kell felügyelet, akkor nem a Londonban lévő lányom hívom haza... valami közelebbit találok.
Jajj az enyém beszél! És ez nem elég, reakciót is vár. Ezzel rövid úton rábír arra, hogy gyorsan nekifogjak a fűnyírásnak inkább. :)
Nemtom, ez a Májkielcsábítás elég hamvába holt ötlet egy ilyen nővel. Panda legalább meggyőző konkurrencia volt, de ez a majagold legfeljebb arra lesz jó, hogy legyen egy Csodás Asszony- Ócska Ribi ellentét, ez meg írástudó szint fölött olyan hmmm. Bár lehet, hoyg a nézettséget növeli.
És a takaritónők munka közben hangosan dúdolgatnak.
(Nekem is van egy takinénim, imádom, de ha ezt tenné csendesen megválnék tőle... pláne ha nem lakásban hanem irodában takarítana, ahol ELVILEG közben munka foly.)
Ez a satupad előtti kergetőzés engem egyébként kiütött, igaz régen volt az, hogy sorozatosan randiztam, de én nem engedtem meg magamnak soha ilyesmit, megvallom enegm a hányinger kerülgetett eme Kerri Bredsó imitáros láttán... pláne aztán ahogyan kikezdett Májkival - de ugye a sztriizék szerint ennek lessz folytatása, mit mondjak erre? Minden férfi gané... :-( ( (:-))) )
Feri: "Ha összejön az első randin, akkor mire hajtok utána?"
Szinte rögtön ezután meglátta ablakot mosni, s a poénos takarító néni majdnem begyógyította a szemét viccből az ismert görög "spricnis ablaktisztítós" gyógymóddal.
András: "Más félrenevelt gyerekét nem fogom leszedegetni a karnisról!"
Nálunk ez megy. Hétfő reggelenként van porszívózás, olyankor megyek el nagydolgozni, vagy a sofőrökkel trécselni. Mondjuk a portörölgetés már nem tartozik bele, azt mi csináljuk. viszont ha a mi takarítónőnk elkezdené riszálni magát, gyalog futnék hazáig, az biztos is . :)