Apósom akitől vettem az autót ugyanebbe a cipőbe járt.Neki is épp maradt a tárcsa,de minden mást cseréltek Pugég. Azt mondták ez azért van mert sokat futózott vele. Ezt az autót nem erre találták ki monndták ők!
Szia ha elhozod megcsinálom ,de a szerviznek nem adok tippeket küzdjenek meg vele, ha nem sikerül nekik, hülyének néznek és vagyonokat kérnek akkor hívj fel az adatlapomon megtalálod a számomat.
Több oka is lehet autó nélkül nem tudom amúgysem pontosan megmondani .
Szia kovgyu! Amikor beadja a jelzést, ne állítsd le a motort és nézd meg, hogy mit tapasztalsz a hűtő és a kiegyenlítő tartály környékén. Amennyiben felforr, azt érzékelni fogod, ezen kívűl fokozottan figyeld az olaj hőmérsékletet, amig 110 C fok krnyékén van, addig nem valószínű, hogy túlmelegedne a motor. Üdvözlet: birobandi
A helyzet, hogy 80 km-re vagyok az otthontól és a PUG szervízemtől.
A vízhőfok kijelző teljesen kiakadt egy 10 km-es úton, és STOP felirat is megjelent.
Azonnal megálltam, de vízforrásnak semmi jele, a motor szépen jár, a kiegyenlítő tartály rendben.
A PUG szervízemet felhívtam ( nagyon korrekt, megbízható szervíz -Kecskemét- ) és azt mondták, ha nincs vízforrásnak hallható jele, akkor lehetséges, hogy az elektrónika "hülyéskedik".
a 2.2 HDI-re nem igazán hallottam még problémát. Amivel tobb gond van az az 1.6 hdi, ha nincs rendszeresen szervizelve, normálisan karban tartva akkor hamar elojonnek olyan gondok amik nagy koltségeket vonhatnak maguk után bár ez szerintem mindegyikkel így van... Ha a 2.2-nél maradsz akkor ero hiányra nem fogsz panaszkodni azt garantálom:) Remélem a tobbiek tobbet tudnak segíteni!:)