Keresés

Részletes keresés

Toilet Duck Antilimescale Creative Commons License 2020.09.06 -9 1 188986

Ebben az esetben talán nem akarta eltenni láb alól.

Ahogy anno politkovszkajat sem első körben.

 

 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Assassination_of_Anna_Politkovskaya

Előzmény: Kód 001 (188982)
Kód 001 Creative Commons License 2020.09.06 0 5 188985

Nos, ha NAvalnijt meg akarták volna ölni: miért nem segítették át Oroszországban a túlvilágra?

 

Ha azonban NEM akarták megölni, naná, hogy ott terem az FSZB - főleg, mivel ismert ellenzéki politikusról van szó. 

 

Mivel ismert ellenzéki politikus: hát persze hogy szimatolnak, főleg amiatt, hogy a maki Putyin embere. Udvari ellenzék, a színház része, mint ahogy az Echo tv is a Gazprom fizetési listáján van.

 

Miért engednék el, ha likvidálni akarták?

 

Ha likvidálni akarsz valakit - úgy, hogy évtizedek óta birtokában vagy olyan mérgeknek, mint az un, kéksav, amelyik biztos és azonnal halált okoz, mint anno a bolgár ellenzéki Markov esetében - miért szerencsétlenkedsz novicsokkal, amellyel már lebuktál és felsültél?

 

Jó hogy nem a névjegykártyád is ott hagyod, nem?

 

Nagyon gyengécske a történet, de persze a bamba tömegnek lehet nyomatni a hivőszavakat:

 

Putyin ördögi, mérgez, NOVICSOK- Polonium.

 

Így hát végre sikerül az É Áramlat 2-t megfúrni,  nem régóta akarják ezt atlantista körök, csak évek óta.

 

Mégis, kinek az érdeke? 

- kérdezni H. Poirot? -

 

 

Előzmény: Toilet Duck Antilimescale (188983)
Pomber Béla Creative Commons License 2020.09.06 -1 7 188984

Szerinted mit csináltak az fszb emberei a kórházigazgató irodájában?

 

Megbeszélték vele, hogy nem akar feleslegesen pofázni...

Előzmény: Toilet Duck Antilimescale (188983)
Toilet Duck Antilimescale Creative Commons License 2020.09.06 -10 1 188983

Az orosz hatóságoknak kellene nyomozniuk az ügyben!

Nem nyomoznak viszont ott voltak a kórházigazgató szobájában.

Ha megnézed a linken a második videót akkor láthatod, hogy a wp korrektebbul ossze tudta szedni, mint akárcsak az oroszok vagy az antalfy tibor.

Már amennyire ezt lehetséges nyomozati jogkör nélkül.

Szerinted mit csináltak az fszb emberei a kórházigazgató irodájában?

Te mit gondolsz?

 

 https://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=155820343&t=9136261

 

Természetesen Tibi bácsi kérdései nem megvalaszolhatatatlanok.

Úgy gondolom, hogy a legtöbbjere O maga is tudna válaszolni, ha nem pont a kérdésekkel történő túlterheléses támadás lenne a célja.

Előzmény: Kód 001 (188976)
Kód 001 Creative Commons License 2020.09.06 0 5 188982

Bobo.

 

Putyin, ha el akarja tetetni láb alól mondjuk Navalnijt, akkor a makinak annyi.  Ahogy pl. Berezovszkijnak, vagy Jandarbijevnek, vagy egyebeknek.

 

Ha azonban valaki  kínjában Putyinra akar vakkantani, akkor pont így csinálja.

 

Hm?

 

Előzmény: Nagy Vezír (188981)
Nagy Vezír Creative Commons License 2020.09.06 -10 0 188981

Mi nem tetszik benne nyomika?

Előzmény: Kód 001 (188980)
Kód 001 Creative Commons License 2020.09.06 0 5 188980

Bobo.

 

Ez a sztori gyengébb, mint a Szkripal mese.

 

 

Előzmény: Nagy Vezír (188979)
Nagy Vezír Creative Commons License 2020.09.06 -10 1 188979

Navalnijt nem akarták elsőre kiengedni az oroszok, a németeknek kellett szólniuk, hogy engedjék ki. Megbízhatatlanok a putlermaffia tagjai és most már nemzetközileg a NATO tagok közreműködésével szorítják Oroszországot az elhalasztott vizsgálatra amely Navalnij mérgezését kellett volna, hogy kivizsgálja már az elején a maszatolás helyett.

Előzmény: Kód 001 (188976)
Pomber Béla Creative Commons License 2020.09.06 -1 7 188978

felnőtt az a fiatal generáció, amely már nem ismeri a Kádár alatt kialakult

 

No meg semmi egyebet nem ismer.

 

Olyanok mint Johny English,

 

"He does not know fear. He does not know pain. He does not know anything..."

 

Előzmény: Legelész (188975)
fidelio-Pyrandus Creative Commons License 2020.09.06 -8 0 188977

Brokiroki?

Előzmény: Toilet Duck Antilimescale (188970)
Kód 001 Creative Commons License 2020.09.06 0 5 188976

Az orosz ellenzéki pasit (Navalnijt), Putyin megmérgezte. Rosszul lett az orosz belföldi járaton, kényszerleszállás, kórház, majdnem meghalt, de mégse. A helyi orvosok megállapították, hogy súlyos anyagcserezavar állt elő. Az orosz ellenzékiek és a feleség egy szót se hitt el, a fél hullát elrepítették egy készséges német kórházba, ahol megállapították a mérgezést. Mivel? Az oroszok titkos és extra halálos, Novicsok névre hallgató idegmérgével. Ezt a Kremlin szószólója cáfolja, és hozzáteszi, hogy a nyilvánosságra hozással napokig vártak, hogy már ne lehessen semmit se kimutatni Navalnij vérében. Viszont az omszki kórházban a vérmintát eltették, amit egy független labornak a rendelkezésére hajlandó bocsátani.

Egy tipikusan olyan eset, amit mindenki a korábbi meggyőződésének megfelelően értékel és hisz el. De hogy lehet megtudni az igazságot?

Csak egyféleképpen. Logikával. Az első bökkenő, ha valóban a német kórház által állított extra halálos mérget használták, akkor Navalnij miért nem halt meg. Feltételezve, hogy a mérgezést „szakember” végezte? Ha a feltételezett mérgezés mögött Putyin áll, akkor miért engedte az eszméletlen beteget Németországba vinni? A németek az eredményhirdetéssel miért vártak napokat? A feleség miért egy német katonai kórházba vitette a férjét, miért nem egy független svájci klinikára? Végül Novalnij egy ”valaki” testőrökkel, titkárral, stb., van körülvéve. Hogy lehet megmérgezni? De ha megmérgezték, az orosz szakértők szerint a körülötte tevő-vevő más személyekre is hat az ideggáz, aminek semmi jele nem volt. Állítólag a repülőtér büféjében ivott valamit. Ki adta az italt? Azt nem lehet kihallgatni? Miért nem nyomoz az orosz hatóság? Aztán Putyin éppen most tette lehetővé, hogy élete végéig ő legyen a főnök. Miért kellene eltenni láb alól egy ellenzékit?

Nos, e kérdések ismeretében, neked mi a véleményed, hol van az igazság?

 

http://www.antalffy-tibor.hu/3300-nos-kinek-lehet-hinni

Legelész Creative Commons License 2020.09.06 -15 1 188975

Változnak az idők, inog a szék a diktátorok segge alatt. Belorussziában (az oroszországi orosz nyelvben továbbra is így hívják és mi is így szoktuk meg) elismerésre méltó kitartást mutatnak az emberek, nem nyelik le a sunyi választási csalást. Magyarországon is megmozdult valami; felnőtt az a fiatal generáció, amely már nem ismeri a Kádár alatt kialakult lapító, sunyító érvényesülési, túlélési és behódolási technikákat -- a mai egyeduralkodó állampárt támaszait. Az SZFE megakadt a mohó hatalom torkán.

The Incredible Hulk Creative Commons License 2020.09.06 -9 0 188974
Előzmény: The Incredible Hulk (188973)
The Incredible Hulk Creative Commons License 2020.09.06 -9 1 188973

Jeletkezem, szívesen kifizetem ha akkora lenne a vagyonom.😀😀

Előzmény: varhonita (188971)
Törölt nick Creative Commons License 2020.09.06 -4 3 188972

Akkor folytatom a francia arte dukumentacios filmjeben levöket:

 

itt van a videki varosbol (vagy felmillio lakossal, több egyetemmel, azt hiszem a neve ha jol emlekszem Brijanszk, Moszkva alatt van valahol) a fiatal es szep es nagyon okos  jogi egyetemet vegzett lany, jogasz tehat,  akiröl mar az elsö reszben irtam es kepeket tettem be, a lany ugye elindult Mozkvaba hogy egy oligarcha ferjet keressen maganak, megerkezik Moszkvaba, ez az elsö kep, aztan hogy ez sikerüljön neki, mert ugye olyan sok oligarcha nincs moszkvaban, vagy utazik esetenkent oda, szeretne magat ugy alakitani külsöre is, hogy egy oligarcha tetszeset megnyerje eredmenyesen es tartosan.

 

Elöször elmegy egy modelagenturhoz, ott azt mondjak par felvetel uatn neki, hoyy nincs benne az a gewisse etwas, az a valami ami kell egy modelnak, utanna elmegy egy masik ügynökseghöz, ebben az ügynöksegben  aminek Luder-Kepzö a neve (a Luder szot nem forditom le, mert mar maga a szo is engem felhaborit, hiszen ezek a lanyok nem kurvaknak valo kikepzesre jelentkeznek, hanem hogy egy oligarchanak a felesegei legyenek), a kepek jo feletöl vannak azok a kepek, melyek abben a Luder-Kepzöben keszültek, a tulaj es kepzest vegzö az a nö akitöl a kepen balra az az az erös ciklamenszinü kreppapirtekeres van, ez a nö irja a tablara a tangolyamon resztvevöknek, hogy mi minden fontos a viselkedesükben, aki oroszul ert lefordithatna, de mielött ezeket a tablara irja, a nö elmondja (oroszul is lehet hallani), hogy a nöknek, nönemüeknek  van egy pontosan meghatarozott feledatuk: ez meg abbol all hogy mielött a legpotensebb ferfit kivalasszak, megtudjak hogy a ferfinak mennyi a jövedelme, ezen aztan a nö szerint a ferfiak megsertödnek, dehat fiuk, ez a mi biologiai meghatarozasunk.

 

Kommentalni kommentalhatnam ezt ^ most itt, hogy az un  önmegvalositas mar a SU-ban is volt mint nyitott lehetöseg  a nök reszere, hiszen egyetemre jarhatott egy paraszti csalad gyermeke is, es a kepesseg is fontos volt, nem beszelve pl a 20. szazd masodik feleben levö  kapitalizmusban is, vagy emlitsem a demokraciat, vagy ...-t, de hogy ez egy oroszorszagi  retegnek a felfogasa lenne, azon azert en meg vagyok lepödve.

 

A tanfolyamhoz az is hozza tartozik, hogy külsöre is a lanyokat, tanfolyamra jarokat az oligarchak allitolagos izlesenek megfelelöen atalakitsak, ezert elviszik öket kozmetikushoz, fodraszhoz, majd a nagyfenekü pirosruhas nönek a szuper markakkal teli üzleteben, ahol a lanyt beöltöztetik, az egyik kepen egy hosszukas üvegszekrenyben van a valasztek, a fako, szintelen szineknel a szememet csak csukom,  ezek a szinek egy 80 eves nönek valok, a sok csillam es fenylö akarmi nelkül, de tölem meg azt is valaki magara aggathatja ha 80. eves, de ilyen semmitmondo szinek egy fiatal lanynak, es egy szuper divat üzletben ezek, no, mit mondjak ...

 

Aztan a tanfolyamot vegzöket elviszik Moszkvaba egy nagyon menö klubba, ahova az oligarchak jarnak, ide nem lehet csak ugy bemenni egyebkent, a lanyok ki vannak pucolva, a kis helyes jogaszlany a piros ruhaban van, a lanyok tancolnak, mutatjak magukat, majd valaki oligarcha -a kepen egy pocakos kerek kepü tokas puloverben tancol a lannyal, hogy a törtenet hogy folytatodott azt meg nem tudom, mert a dokut leallizottam.

 

 

PS.: tehat arrol van szo, es ezt mutatnam a dukumentacios filmen keresztül be, hogy milyen felfogas, gondolkodas mod van egyes retegekben -legyen az fiatal intelligens egyetemet vegzett lany, avagy videken elö nagyszülök, vagy maga az oligarcha feleseg es ferj (a Potanin csalad tagjai, Potanin, a felesege es a legidösebb fia eddig), es akkor a kepek a dokumentacios filmböl amit mar belinkeltem korabban.

Az utolso kepen a modelügynöksegi pali  van a lannyal, mondja a lanynak, hogy nincs benne az a bizonyos valami, ami egy modelnal kivanatos.>

 

Előzmény: Törölt nick (188890)
varhonita Creative Commons License 2020.09.06 -4 2 188971

Ki szeret 90%-os adót fizetni? Jelentkezzen....

Előzmény: The Incredible Hulk (188967)
Toilet Duck Antilimescale Creative Commons License 2020.09.06 -9 2 188970

Jó sokan voltak ma is.

Broki vicsoroghat.

 

 https://www.bbc.com/news/world-europe-54044750

Törölt nick Creative Commons License 2020.09.06 -4 1 188969

Egyre több a szivárványos jelkép: Egyre inkább már csak az LMBQT kemény mag marad tüncikézni.

 

 

 

Hat nekem ezek a zaszlok nem  az LGBT zaszlainak -vagy Belarusban az LMBOT??- zaszlajanak tünnek, es hogy mindenki aki ma Minskben pl tüntetett az mind homokos-buzi-leszbikus lenne csak, ahogy Te ezt

 

allitod,  no azon en nagyon meg lennek lepödve.

 

A kep a Spiegel most delutani-kora esti cikkeböl van, a mai minszki tüntetöket mutatja, ket reszletben teszem be a kepet mert egybe nem fert volna be ide >

 

 

(Es hogy a belarusoknak elegük van Lukibol, azt en nagyon is meg tudom erteni, mert hiaba nyomod Te itt ezerrel hogy egy Luki tipusi diktator aki a SU-mentalitast hordja meg magaban-  az tovabbi vagy 5-10 evre jot tesz a belarussoknak, -  valahogy a belarusok erröl maskep gondolkodnak, es föleg a fiatalsag, es föleg az internet koraban, amikor mar mashonnan es nem csak az allami mediakbol tajekozodhatnak.)

 

 

Előzmény: rocky reloaded (188963)
kinetikus Creative Commons License 2020.09.06 -1 2 188968

Nyusszál, a kercsi híd effektus ez nála, Bukarest mellett

Előzmény: rocky reloaded (188963)
The Incredible Hulk Creative Commons License 2020.09.06 -10 0 188967
Előzmény: rocky reloaded (188964)
The Incredible Hulk Creative Commons License 2020.09.06 -12 1 188966

A Zaharova már csak tudja, hogy miként kell a lábait szétdobni a karrierje érdekében.

Előzmény: Toilet Duck Antilimescale (188962)
rocky reloaded Creative Commons License 2020.09.06 -3 6 188965

Tja, még nem látott az ipse pl. vitamüsort Elon Musk-kal. Tátva is maradna szája.

Előzmény: Pomber Béla (188939)
rocky reloaded Creative Commons License 2020.09.06 -2 9 188964

Node öcsisajt, Depardieu pont most vette fel az ortodox kereszténységet egy PÁRIZSI ortodox templomnan. Úgyhogy kiadatásra semmi szükség, a francia rendörség bármikor elöállíthatja akár Párizsban is Depardieu-t.

Előzmény: Nagyhatalmú Mogyorótor (188952)
rocky reloaded Creative Commons License 2020.09.06 -5 6 188963

Öcsisajt, nem akarom az illúzióidat lerombolni, de már az Index is csak többezer (nem tízezrek) tüncikézöröl ír. A twitteren az ellenzékiek által terjesztett felvételek (köztük drónfelvételek is) szerint jó ha ma tízezer összejött Minszkben. Egyre több a szivárványos jelkép: Egyre inkább már csak az LMBQT kemény mag marad tüncikézni. Az elöállítottak száma meg eléri a 70-t. Na, ennyi focihuligánt egy kemény helyi fociderbi után is simán elöállítanak a rendörök. Tényleg valami barna színü és büdös rossz anyag került a palacsintába (pardon az elvetélt belorusz puccskísérletbe).

Előzmény: ManoSanga (188959)
Toilet Duck Antilimescale Creative Commons License 2020.09.06 -11 1 188962

A szőke cigány rittyos kurvabol előjött az intelligencia és a diplomáciai érzékkel kézen fogva lagy táncot lejtett.-;)

 

 https://444.hu/2020/09/06/ha-valaki-ugy-talalja-szemben-magat-az-amerikai-elnokkel-ahogyan-aleksandar-vucic-akkor-vegyen-fel-olyan-pozt-mint-sharon-stone

Toilet Duck Antilimescale Creative Commons License 2020.09.06 -10 0 188961

Úgy legyen!

És aztán feküdjön 12 órát a saját hugyaban, mint a bálványa anno!

Méltó módon kocolna evilagbol a pokolba!

Előzmény: The Incredible Hulk (188960)
The Incredible Hulk Creative Commons License 2020.09.06 -10 1 188960

Novicsok becsinált. Prigozin megfőzte és  putler meg finnyáskodva de megeszi. 

Előzmény: martinaxe7 (188958)
ManoSanga Creative Commons License 2020.09.06 -14 1 188959

Tömegtüntetés Minszkben

Более ста тысяч человек у Дворца независимости и жесткие задержания. Что происходит в Беларуси 6 сентября

 


Читать полностью:  https://news.tut.by/economics/699444.html

 

 

martinaxe7 Creative Commons License 2020.09.06 -10 2 188958

Novicsok Vecsernye ?

Előzmény: Nagyhatalmú Mogyorótor (188955)
ManoSanga Creative Commons License 2020.09.06 -14 3 188957

Újra több ezer ember tüntet Minszkben a csaló elnök távozását követelve

 

A hatóságok figyelmeztetése ellenére ismét több ezer ember vonult az utcákra Minszkben, hogy a Fehéroroszországot 1994 óta irányító Aljakszandr Lukasenka elnök távozásának követelésével – írja az MTI. 

 

A hatalmas tömeg az 1995 előtt is használt, az első világháború utáni első fehérorosz köztársaság fehér-vörös-fehér zászlajával vonult fel. „Fehéroroszország él! – skandálták. 

 

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!