Hát igen... én sem hiszek az ilyen hyper-super üzemanyagokban. Eddig én sem láttam változást a kocsin, mikor az volt benne. Érdemes a cee'd-ekre rászűrni a http://www.spritmonitor.de oldalon. És természetesen mindenképp regisztrálj a http://ceedclub.hu oldalon, mert az ottani fórum kicsit jobban pörög. ;)
én személy szerint ott tankolok ahol éppen kifogy, bár a noname, ill. bevásárló központos kutakat azért kihagyom (azonban valaki szerint ezekkel sincs semmi baj)
mol, omv, shell, lukoil, agip, aral, bp, avia, jet, ami jön éppen!
adalkékos üa (power diesel, premium diesel és társai): hmm... a fene sem tudja! megoszlanak a vélemények! én csak nagy ritkán szoktam tankolni, de különbséget eddig nem vettem észre (rafkós kutasok erre azt mondják 1 tank nem elég, kb 3-4 érezteti hatását!!!!) -- pfff....a kutasok nagyon tukmálják én a múltor azért adtam egy 100-as már a gyereknek, hogy kopjon már le. Mert a szélvédőt is leakarta mosni, meg még a hiper power extra dieselüket is tukmálta, hogy az olyan de olyan jó!
a hozzáadott adalékokban is megoszlik a társaság! szerintem kegyszerek én azonkívül ami a csövön kifolyik mást nem lötybölök hozzá!
Sziasztok Még kezdő díeseles vagyok /harmadszor tankoltam/, és arra lennék kíváncsi, hogy szerintetek van-e különbség a különböző kutak üzemanyagai között, vagy mindegy hol tankol az ember.? Eddig minden alkalommal a kutas megpróbált valami extra dieselt rámsózni, ami 30 ft több mint a normál. Van tapasztalatotok az extra, adalékolt diesellel ? Várom a segítő hozzászólalásokat.
Na mindegy, nem akartam poénkodni, biztosan nagyon kellemetlen szitu lehetett... Persze azt is hozzáteszem: ennél nagyobb gondod ne legyen az életben!:)
Nem járt, csak a kulcs volt benn a zárban. Szerencsére 4en ültünk a kocsiban és csak ketten szálltunk ki. Ez kábé 1 hónapos korában volt a kocsinak, azóta nem jött elő, most vagyunk 10 hónapnál és 15ezernél. :)
Tipp: Összeszedhetett egy kóbor jelet és az zárta be.
A jelenség inverzéről valami olyasmit ír a kezelési útmutató, hogy ha bármi okból véletlen nyitás történik, de az ajtót nem nyitja ki senki, akkor 20 másodpercen belül automatikusan visszazár.