nem számít szerelem gyerek-e vagy sem. legalábbis remélem. az számít, hogy egészséges, tud gondolkodni, kedves, jóindulatú, szeret másokat. mindenki hátrányosan indul valamilyen szempontból, vagy ha nem, akkor adnak neki dolgokat, amik lehúzzák vagy akadályozzák, hogy ne legyen olyan könnyű. szerintem a kérdés csak az, hogy hogyan oldjuk meg a nehézségeket, nem pedig, hogy valakit örökre megbélyegezzenek egy körülmény miatt, ami csak kezelendő, de semmiképp nem meghatározó.
úgy tettem? ez hogy jön ide. konkrétan arról van szó, hogy ismerek lombik programból születettet,és nagyon cuki, és rosszul esne neki, ha megbélyegeznék. az egy dolog, hogy rosszul esne, de az ilyen megbélyegzés tönkreteheti az életét, ha általánossá válik. teljesen tökéletesen aranyos gyerek, pont olyan, mint mindenki más. így is elég baja van, pont az hiányzik még neki, hogy olyanért utálják, amin nem tud változtatni, és nem is az ő hibája.
ne mondj ilyet. és aki lombikként jött a világra, az hogyan érezze magát?
azt sem tudja miről van szó. nagyon durva dolog ilyet állítani, és nem csak a te szempontodból kell nézni. minden szülő hülye, de a gyerek mindig ártatlan.
Azóta van pénzem magamra, meg tudtam csináltatni pl a fogaim.
Más.
Idézni fogok Ellen Gé Wájt a Lombik démonai c könyvből, 225ik oldal
Sokan nem gondolják meg mit csinálnak és mikor és minek. A lombik a sátán ötlete volt, de Ádám és Éva okosak voltak és nem éltek ilyennel.
Mostan meg elmondom mi történik lombikozásnál. Amikor a férfi spermiumát beteszik a lombikba, na akkor érkezik hét démon bográccsal. Leteszik a bográcsot és tüzet csiholnak, majd beteszik a marhahúst a bográcsba. Söröket bontanak nagy hahotázás közepette és elkezdik a szeánszt.
Énekelnek: betettünk az Istennek, trallala ez a jó móka hahaha
Majd telefonálni kezdenek és érkeznek a partyra dementorok és názgulok is.
Ami ezután történik az fertelmes, sátános meg hasonlók. Nem szabad démont idézni lombikkal az a lényeg
te is magad védelmére gyártod a gyereket? pont hogy ő nem rekedt meg a primitív kihasználásos szinten, aki a saját gyerekére azt hazuggya szereti, közbe csak ápolót akart gyártani. ő pont hogy szeret annyira egy másik lényt, hogy nem akar neki ártani azzal, hogy egy ilyen szar világra hozza, ahol nem tudhatja biztonságban. nem értem hogy nem értitek mit magyaráz.
Eztet csak az láttya így, akinek a gyerekgyártás a minden. Sztem. Ha én nő lennék és nem lehetne gyerekem, akkor örülnék neki, mer mindigszex félelmek nélkül
béna egy szerencsétlen egy cikk ez itt ettől a mosolygós némbertől. én is megvonnám tőle a gyereket. isten ezt ugyanígy látá, és tudja, hogy nem véletlen.
Igen, minden lombikban fogant gyermekbe Isten leheli az életet, de ez nem azt jelenti, hogy Isten ezt látja a legjobb útnak számunkra. Az atya is kiadta az örökséget a tékozló fiúnak, mert a fiúnak szabad akarata volt és követelhette, de az Atyának jobb ajánlata lett volna, ha azt kész lett volna a fia meghallgatni.
Én személy szerint erre jutottam. Meg szeretném hallani Isten ajánlatát. Szeretném a teljes örökséget örökölni, amelyet nekem szánt. Ennek most már látom, hogy része rengeteg önismeret, lemondásból fakadó erények, türelemből fakadó áldások és új utak. Legfőképpen új utak. Én erre az örökségre akarok igent mondani és nem a saját vágyaimra. Én így döntöttem. Sőt, mi ketten együtt így döntöttünk.
Nekem meg a lövöldözés és karate is. Szeretnék szamuráj kardot. Dizájnos.
Amikor egy férfi és egy nő kitalálják legyen lombik, akkor fél óra múlva démonokat idéztek, akik elviszik őket síelni és más szörnyűségek. Én életembe eccer síeltem szlovákiába osztálykirándulás volt és megállás nélkül folyt az orrom.
az, de nem arról volt szó. csak azt akartam mondani, hogy nem bírom a csupa kedvességet. kivéve persze, ha indokolt, de akkor is friss szellőként hat egy kis veszekedés.
Szeretem a gyűlöletet. Ott van pl Galileo Galilei akit utáltak katolikus papok és rájött, hogy a föld gömb alakú. Sztem soha nem jött volna rá, ha senki se gyűlöli