Te tényleg ennyire hülye vagy nem vagy túl okos, vagy csak tetteted magad? Más lehetőség csak annyi még, hogy a magyarság, az ország ellensége vagy! Elképesztő ez a gyűlölet ami belőled fröcsög...
A határátkelőhelyeken és a belépési pontokon nincs semmilyen pengésdrót. Senki nem kényszeríti, hogy a drótokon keresztül jöjjenek. Izraelben sem meg az Usában sem, pedig ezeknél van bőven.
A miniszterelnököt kérdezték a Kőbányára tervezett mecsetről is. Azt mondta, Magyarországon sok fizetős, javarészt vallásos külföldi diák van, akik nem tudják hol gyakorolni vallásukat.Ők elég komoly összegeket fizetnek, van olyan vidéki egyetemi város, amelyet jószerivel az arab világból érkező diákok tartanak fönn – jegyezte meg Orbán Viktor, hozzátéve, hogy hivatalosan még nem tárgyaltak a mecsetről, de foglalkozni kell vele.
Megvan a látványvideó és a tervezőiroda is. Állítólag a Fehér úton lesz, és török pénzből épül. A követség nem kommentál, az önkormányzat elismerte, hogy tavaly megkeresték a törökök. Tovább »
82. § (1) A központi névjegyzék a Nemzeti Választási Iroda által vezetett elektronikus nyilvántartás.
(2) A központi névjegyzék tartalmazza
a) az e törvény hatálya alá tartozó bármely választáson választójogosult, magyarországi lakcímmel rendelkező választópolgár adatait,
c) annak az e törvény hatálya alá tartozó bármely választáson választójogosult, magyarországi lakcímmel nem rendelkező választópolgárnak az adatait, akit kérelmére a központi névjegyzékbe felvettek.
Csakhogy a határon túliak körében semmilyen nyilvántartás nem regisztrálja, kinek van szavazati joga, csak azt, hogy ki regisztrálta magát a választói névjegyzékben, a kettő pedig nem azonos, így nem világos, mennyi is az összes választópolgár száma.”
Civilhetes megint benézett valamit. Választásra az jogosult akit felvettek a választói névsorba. A szavazás előtt két hétig lehet regisztráltatni, felebezést benyújtani illetve szavazókört módosítani.
"nem tudom fideszes, jobbikos, esetleg csak egy egyszerű jobboldali vagy, nem is érdekel, de az tuti, hogy nem vagy ember."
Igen, igen, hangszórót nyert, brávó. Tipikus libnyaf, taszfej (akikről most derült ki, hogy a felforgatásért ki pénzeli őket) érvelés, ha valaki nevén nevezi a gyereket, akkor az csak rasszista, náci, nem vagy ember lehet.
Nem zavar, hogy a humoros képet az agyondicsért Charli-Hebdo "alkotói" készítették. Ja, ők emberek, de, aki rámutat a visszásságra az már nem ember.
Tessék humánember zabálj:
Ezeket nem én a nem vagyok ember készítettem.
Ezt sem én a nem vagyok ember mondtam, hanem egy "valóban ember" mondta:
"„Megérte!” (Madeleine Albright volt amerikai külügyminiszter 1996-ban arról, hogy mit gondol, megérte-e félmillió iraki gyerek halála a szankciókat.)"
Ha, ezek emberek, akkor én valóban nem akarok az ember kategóriába tartozni.
Terv készül a német szövetségi kormányban arra az esetre, ha kudarcba fulladna a menekültválság közös kezeléséről kötött EU-Törökország megállapodás végrehajtása - írta egy nem nyilvános pénzügyminisztériumi dokumentumra hivatkozva a Der Spiegel című német hírmagazin.