A szülők egy Athénban a kislány nevére kiállított születési anyakönyvi kivonattal is rendelkeznek, amely valószínűleg hamis. A pár ellen eljárás indulhat csalás miatt, mert azt hazudták, hogy 14 saját gyerekük van. Három görög településen összesen 14 gyermeket jelentettek be a hatóságoknak. Öt gyerek azonban érdekes módon 1993 júniusa és novembere között született, három másikat pedig 1994 októbere és 1995 februárja között anyakönyveztek. Ügyvédjük szerint csak azért, mert hamis papírokat mutattak fel, még nem lehet őket gyerekrablónak nevezni.
Tegnap ota elvileg szép napos idônek kellett volna lennie Villeurbanne-ban (Lyon), kék éggel. Azonban elkezdték a mûfelhô-gyàrtàst. Ma délutàn màr tele volt az ég a fodros, természetellenes "felhôkkel", hogy a Nap alig birt rajtuk àtsütni. Pedig jòl esett volna még egy kis ôszi melegség. :(
Megszòlitottam egy fiùt és felhivtam rà a figyelmét. Megmutattam az eget és pàr szoban elmondtam neki mik ezek. Halvàny fogalma nem volt az egészrôl. Ùgy làtszik a fiatalok sosem néznek az égre. ( ?)
Tibet sosem volt kína része a Jüan dinasztia mongol volt a Csing pedig mandzsu. Egyedül a Ming dinasztia birtokolta joggal. Az, hogy a totalitárius ideológiát követő Kínai Népköztársaság gyalázatosan, jogtalanul elfoglalta, az pedig elfogadhatatlan tény.