Kürtöskalács gép eladó Angliában! 8 fás elektromos Tartozékok: -Kelesztőállvány -16db fa -200kg magyar finomliszt (folyamatos szállítása megoldható) -2000db celofánzacskó (magyar) -30x30 as kürtöskalács matrica -50x1,20-as hirdetőtábla Képpel ízekkel(angolul) -cukórtartó tálcák -teljes engedélyekkel és receptel betanítással -fűtószálak Újak és szépen és finom kalácsokat süt. Az érdeklődök írjanak a fórumba vagy az alábi e-mail címre: driver385@hotmail.com Ár: 1200 angol font / 360.000Ft
Képeket a gépről és a kalácsról kérésre tudok küldeni e-mailben.
Tekerd fel a hőfokot 300-ra és talán jó lessz.Azért talán mert fontosabb lenne a fütőszál közelsége ami kb 2 cm kell hogy legyen, de közben a kalácsnak forognia kellene, ami nem tudom hogyan megoldható egy sütőben.
Egy fontos technikai kérdésem lenne a kürtőskalács sütéssel kapcsolatban.
Otthon megpróbáltuk, gyúrófára tekerve, légkeveréses sütőben, és minden oké lenne, egyet kivéve: a cukor nem olvad meg, nem karamellizálódik, 200 fokon sütés után is ott virít rajta a kristálycukor-"gyöngysor"...
Valami fontos bibi lehet, kérlek, segítsetek, mi az. Köszi!
Vegyétek, vigyétek, dolgozatok készitsetek szép kalácsolat és keresetek sokat . Megújult üzleti ajánlatokkal kockázatmentesen szinte befektetés nélkül is.
Akkor rakjál már fel fényképeket, mivel vagy olyan elégedett. Vagy titkosak ? Még, hogy magyarországon sem ettek olyan finomat ? Biztos olyan helyen ették magyarországon ahol az újfajat sütővel sütöttek amihez nincs se számla se fénykép a kalácsokról se semmilyen engedély a sütőhöz. (Hanem talán egy röpke bemutató:- ahol is frissen a legszarabb kalács is jónak tűnnek ) De azért keresik a butuska (palimadár) vevőket hozzájuk. És talán találnak is. A legtöbb embernek érzéke van hozzá, hogy, hogy ne sikerüljön a bussines mivel szeretnek kockáztatni, elbukni mindent mivel látatlanban belevágnak a közepébe. Én is egy ilyennel kezdtem , de már nagyon bánom.
Megbízásból írok, nagybátyám kürtőskalács árust keresne Németországba (Wernigerode) egy hosszú-hétvégére. December 4-én (csüt) estétől dec. 7. (vasárnap) estig lenne hely (ingyen). Hétfőn reggel lehetne visszaindulni.
Ha valakit érdekelne, bővebb információért írjon az alábbi email-címek egyikére akár magyarul is. A fórumot sajnos nem tudom most pár napig olvasni.
Lehet ezekkel szép kalácsokat készíteni ? Van a kalácsokról is fotó ? A többi kérdésemre is kaphatok választ ? Van valami rossz sejtésem eddig ezekkel , mert darabos és hiányos az információ.
Szia ! Engem is érdekelnének a gépek . Milyen engedélyei vannak ? Mennyi az áruk ? Számlát adsz hozzá ? Valamint látni szeretném, milyen a sütő, milyen kalácsok süthetők velük, ha tennél fel ide képeket megkösszönném.
Hali én 750-ért vettem egyet, 91-es Bastei-t. Elégjó állapotban és felszerelésekkel: 4 hűtő, lapsütő,olajsütő,gázzsámoly,2micro,olajsütő, szendvics sütő. És ami nem mindegy hogy papírokkal HACCP, érintésvédelem, műszaki meg egyebek. Lett volna öt körül is de senkinek nem ajánlom hogy papírok nélkül olcsóbban próbálkozzon, sokkal többe jön ki. És persze a csillagos ég a határ ha többet is tud szánni rá az ember, szuperek vannak csak szét kell nézni a neten.
Szia Prinsa! Nekem büfékocsim van ezért amit tudok megosztom veled, most engedélyeztetem a kocsit. Nekem a működésihez konkrét településeket kellett metjelölnöm mert állítólak csak ezekre a megjelölt településekre kapok útvonal és működési engedélyt, persze csak akkor ha a településekről a jegyzők visszaigazolják hogy fogadnak árusokat. Nem tudom te mikor engedélyeztetted a kocsit de most ezeket kérték, azt mondták a hivatalba, ha más településekre is kérem ujra kell engedélyeztetni, vagyis kezdhetek mindent előről, ami elég gáz. Sajnos úgy vettem észre hogy ebben az országban minden hivatal másképp értelmezi a rendelkezéseket és ha egy kicsit is nehéz fejű a hivatalnok (na ez nállunk nagyon nehéz fejű) akkor képes tízparancsolatot csinálni a paragrafusokból. Három hónapja húzzák az engedélyeztetést, mostanra már azt is szégyenlem hogy magyar vagyok. Bocs, kicsit hosszúra nyúlt, de azért remélem mondtam is valamit.
A West End-en vagyok minden szombaton 2-ig a Davis parkban. Ez a City-hez közel van a folyó mellett.
Nem csak kalácsozok hanem fánkot is árulok meg krémest és dobos tortát, beiglit, zserbót. Egyenlőre ez a választék.
Ha bemész a google map-re és beirod a cimet akkor látható a piac. A kép amit csináltak pont szombaton, a piac napon készült. Mi pont a kanyarban vagyunk árnyas fák alatt.
Már rég nem jártam itt a topikban annak ellenére hog jól megy a kalácsozás.
Az oka annak hogy abbahagytam az volt hogy már elegem lett a ginoka állandó segitőkészségén. Ha visszamész a topikban akkor láthatod hogy még el sem kezdte a kalácsozást, azt sem tudta hogy mi fán terem a kalács de már osztotta az észt mindenkinek. Többek között nekem is. Ha ismétlen végignézed akkor tudhatod hogy sokan segitettünk egymásnak ginoka féle viták nélkül. Öreg rókák is és zöldfülüek is. Persze valahogy egy olyan környezetben ahol 3-4 kalácsos megjelenik egy rendezvényen természetes hogy a kalácsosok védik a saját piacukat. Én is igy csinálnék meg más is.
De.
Mindenkinek meg kell tanulja a saját bőrén a kalácsozást. Mivel nem vagyunk egyformák van akinek a szar is elég jó és van olyan is aki a világ legjobb kalácsán is dolgozna hogy mégjobb legyen. A piac fogja eldönteni hogy a kalácsos életben marad vagy jobb ha szögre akasztja a tudományát. Nincs csoda recept. Mindenkinek a saját izlése határozza meg hogy milyen a kalács. Ha valaki veszi a fáradtságot és utána jár akkor tudja hogy a kalács nem egyébb mint egy keményebbre gyúrt fánk feltekerve. Ebből kell kiindulni. Fánk recept meg van elég minden szakácskönyvben. Hogy hogyan lesz a kalács a legjobb az rengeteg tapasztalat és kisérletezés. És lehet hogy a kalács csak nekem lesz a legjobb és más azt mondja hogy lehet ilyent egyáltalán csinálni?
De visszatérve a témához, amit ginoka csinál az eléggé egyedülálló. Értékelem a segiteni akarását de nem kellene mindig mindenkinek segiteni és mindig mindenbe beleszólnia. És ez már az a határ amiből elég. Nem csak téged irritál de engem is és másokat is.