Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

John 19 Creative Commons License 2005.03.01 0 0 399

Mennyit lehet alkudni??Egyátalán lehet?  :)

:John...

Előzmény: fonail (397)
bazsC20NE Creative Commons License 2005.03.01 0 0 398

az mondjuk túl nagy, nem tigrára való

a jó méret a 205/40R17

ez nem olyan vészes nyomvályúkban sem...

Előzmény: Era023 (391)
fonail Creative Commons License 2005.03.01 0 0 397

Nem állítható, de pont azért cserélem le, hogy olyan legyen a gépen. Nem tudom mennyit ültet, de a hasmagasság ezzel a futóművel kb 9 cm. Ez még kellemesen használható hazai viszonyok között is.
Ha érdekel, akkor majd csak meg tudunk beszélni valami helyszínt.
John 19 Creative Commons License 2005.03.01 0 0 396
Jó lenne ha össze tudnád hozni a képet!!!Én Komárom-Esztergom megyei vagyok(a tali miatt)....ja!!!-állitható??....John....
Előzmény: fonail (395)
fonail Creative Commons License 2005.02.28 0 0 395
Előbb-utóbb azért csak sikerül....
fonail Creative Commons License 2005.02.28 0 0 394
[img]http://img.tar.hu/foszer-/size2/11059466.jpg[/img]
fonail Creative Commons License 2005.02.28 0 0 393
Szóval ez az én Tigrám
fonail Creative Commons License 2005.02.28 0 0 392
Helló John!

A futómű garnitúra használt, de jó állapotú és egyelőre még a kocsin van. Kb. 3 hét múlva lesz eladó. Ha érdekel és nem sürgős és meg tudunk beszélni egy talit nem túl messze Kaposvártól vagy Bp-től, akkor 50 ezerért a tied lehet.
Azt nem tudom, hogy mennyi mm-t ültet, de a csatolt képen megnézheted, hogy milyen az autó ezzel a futóművel. Amúgy ez az én Tigrám:-)

17"-os felni rámegy a Tigrára, de szerintem nem érdemes vele próbálkozni, mert nem nagy élmény egyik nyomvályúból a másikba rángatni a kormányt. Meg a hazai utakon nagyon könnyen meg is sérülhet a drága felni. 15-16"-os felni is nagyon szépen mutat a Tigrán, én max. csak találkozókra raknám fel a 17"-est - már ha lenne...
Era023 Creative Commons License 2005.02.28 0 0 391
Szia!! Tuti rámegy a 17-es, de nem nagyon ajánlott. Az egyik ismerősömnek volt, ha nem tévedek 215/50-es méretben...
Előzmény: black-t (378)
John 19 Creative Commons License 2005.02.27 0 0 390
Nem tünik el ott marad az óra,dátum és a külső hőmérséklet!!
Előzmény: akosproduction (389)
akosproduction Creative Commons License 2005.02.27 0 0 389
Milyen Cd-s rádiót kell vennem, hogy a müszerfalról ne tünjön el  a kijelzés?:)
John 19 Creative Commons License 2005.02.27 0 0 388
Fonail!!Mit kérsz a K&W futóműért?+Kicsit bövebben irhatnál róla(mennyit ültet stb.)Köszi:John....
Előzmény: fonail (387)
fonail Creative Commons License 2005.02.26 0 0 387
Helló John!

Nekem van egy komplett KW futómű garnitúrám, ha érdekel jelezd mailben.
Előzmény: John 19 (384)
akosproduction Creative Commons License 2005.02.25 0 0 386
Én sem gondoltam komolyan:) Nekem nem ilyen rádióm van, és az elvileg gyári, de attól még lehet, hogy ez is az:)
black-t Creative Commons License 2005.02.25 0 0 385

Jó ötlet, és szerinted, melyik gombot csavargassam?:-) Esetleg valami egyéb javaslat? Ami használható is...:-)

Előzmény: akosproduction (383)
John 19 Creative Commons License 2005.02.24 0 0 384
Ültető rugót keresek a Tigrámhoz,ha valakinek van elfekvőben vagy már megunta kérem irjon!!!!!!!!!!!!!Köszi!!!
akosproduction Creative Commons License 2005.02.24 0 0 383
Állítsd be a fejegységen a két hátsót is:) egy kis gomb csak csavarni kell:)))
black-t Creative Commons License 2005.02.23 0 0 382
Hát egy ilyen autóval nem igazán lehet feltűnés nélkül közlekedni, de hát mit tehet az ember... :-) A zenével kapcsolatban az lenne a kérdésem, hogy hogyan lehet hozzáférni a hátsó hangszórókhoz, és a fejegységhez, mert nem szól a két hátsó, és meg szeretném nézni, hogy mi az oka. Egyébként a Blaupunkt ACR 3231-es magnó gyári lehet (95-ös a tigra), vagy már utólag tették bele?
kicsikaty Creative Commons License 2005.02.22 0 0 381
nekem azért ez az autó eléggé bejön.. persze legyen megbízható is, de ha már az, akkor legyen szép is. mi ezért szépítjük folyamatosan a tocsinkat..
black-t Creative Commons License 2005.02.22 0 0 380
Igazad lehet. Nagyon én sem akarom a külsejét cicomázni, amúgy is már alapból szép! :-) Idővel azért alufelnit szeretnék rá, meg valami jó kis zenecuccost bele. Max egy szolid spojler hátulra. Nekem elsősorban az számít, hogy jól menjen, és megbízható legyen.
Előzmény: akosproduction (379)
akosproduction Creative Commons License 2005.02.21 0 0 379
Gumiügyben nem vagyok otthon. Majd ha talán én is ott tartok, akkor.. Nem rossz ez sem, nekem igazából a gyári állapotú autók tetszenek, motortuning nem baj, esetleg nagyon diszkrét optikai, de az azért égö, amikor plasztika-autót hagy ott egy átbuhert 3as golf nem?:D
black-t Creative Commons License 2005.02.21 0 0 378

Hát nehéz a te ízlésedet eltalálni...:-) Ez milyen, jobb egy fokkal? Várom az észrevételeket! :-) Egyébként mekkora a legnagyobb felni, amit a tigra elvisel (esetleg 17" ?), és milyen méretű gumi kell rá?

Előzmény: akosproduction (377)
akosproduction Creative Commons License 2005.02.20 0 0 377
Nekem ez nem tetszik:) A lámpa-osztásokat ki nem állhatom. A szárnyak szerintem nem néznek jól ki a tigrán, kivéve az alap-szolid-szárnyat( nem alap,de sokra tették rá), a felnik jók. Spoiler-szoknya, küszöb und so weiter tetszetös, de ne nagyon járkálj tálen az autóval...:)
black-t Creative Commons License 2005.02.20 0 0 376
Úgy látom, te otthon vagy ezekben a dolgokban! Egy olyan lemezt nekem sem ártana mielőbb beszerezni. Beszéltem a tulajjal, azt mondta egy éve lopták le kb., úgyhogy muszáj lesz vennem egyet. Már érdeklődtem, 4500-ért találtam, 15% kedvezménnyel annyi.:-) Egyelőre ennél komolyabb terveket nem szövögetek...:-)  
Előzmény: akosproduction (374)
black-t Creative Commons License 2005.02.20 0 0 375

Ez azért nem semmi! :-) Remélem egyszer az enyém is valami hasonló szintet el fog érni... :-) 

akosproduction Creative Commons License 2005.02.19 0 0 374

Nehogy elvidd az Opel- szervízbe!!! Inkább keress egy profi szerelöt, akivel esetleg még jóban is vagy:) Hihetetlen miket húznak le szakszervízben az emberröl a semmiért. Mondjuk nekem szerencsém van, mert Györ legjobb szerelöje a barátom:)

A törést könnyü megállapítani, mert olyan a kaszni, hogy rávezeti a szemed a hibára:D De van, amit profi módon csináltak meg, csak épp hülyék voltak. Pl: néztem egy tigrát, aminek rendben volt a hátulja, mégis a csomagtartót( vagyis amikor az egész seggét kinyitod:)) és hátrafelé bebújsz az üveg alá, felrozsdásodást lehetett látni( kinek jut eszébe odabújni), ami ha megindul, aztala viszta festék, nameg például 4 csavarpárból 2 volt gyári, amit nem bizti hogy mindenki észrevesz:D

Ha magánszemélytöl vetted az pozitív, neppertöl jó kocsit venni, az nagyon nagy szerencse. Én sosem dobnám oda az autóm eladás végett...

Az enyém: türkizkék, 97/11 havi, 1/4-es. Most centíroztattam a gumikat, meg cseréltettem termoszt (az optimális 92fok eléréséhez:)))elötte kb 80-on ment. Az elözö tulaj lecserélte rajta a két elsö tárcsaféket( 60-ban volt neki), meg v.szíj+ feszítögörgök. Most arra a hátsó, nem éppen apró lemezdarabra gyúrok, már megvan, de még nincs lefújva. Kis meló sokkal késöbb készül el, mintha a komplett kocsit adnám be:) Vicces. Valószínüleg belenyomok a közeljövöben egy sportbetétet, mivel teljes direktszürö gondolata nem tetszik, because el kéne távolítani a gyári tokot, én meg a gyári dolgokhoz ragaszkodom:D

black-t Creative Commons License 2005.02.19 0 0 373
Ezek szerint szinte egyszerre vettük! Pénteken volt 2 hete, hogy elhoztam. 95-ös, 1.4-es, semmi extra. De a kispolszki után azért nagy váltás...:-) Női tulajtól vettem, azt mondta, nem karambolozott vele, és én sem láttam a kocsin semmiféle deformálódást. Azt olvastam, hogy az ilyesmi azért meglátszik. Most cseréltem benne olajat,és olajszűrőt,  de az olajteknő tömítésnél szivárog (1-2 csepp naponta), úgyhogy szerintem megnézetem egy szerelővel. Már megvettem a tömítést úgyhogy csak a munkadíj lesz. Az opel szervízben 8000 lenne a munkadíj, úgyhogy inkább maszek szerelőhöz fogom vinni. Gondolom azért nem olyan nagy szám kicserélni azt a tömítést. Egyébként nagyon meg vagyok vele elégedve, jól megy. Na és megbámulják az utcán...:-) A színe egyébként kék( pontosabban kékesibolya), de gondolom erre már rájöttél. A tieddel mi a helyzet?
Előzmény: akosproduction (372)
akosproduction Creative Commons License 2005.02.18 0 0 372
Másfél hete. Sérülésmentesen vetted? Dísztárcsa? Nem vészes az ára. Ajánlom, hogy gyárit vegyél. És valamelyik új opel dísztárcsából, azok már egész designosak:)
black-t Creative Commons License 2005.02.18 0 0 371
Hát ami azt illeti a közeljövőben nem tervezek sérülést a kocsin, sőt később sem. :-)) Azt hiszem, megkérdezem az előző tulajt, hátha tud segíteni ezügyben...ha nem, akkor még legalább egy hónapig így marad, mert eléggé megviselte a pénztárcámat a kocsi megvétele. :-( Nem ártana új dísztárcsa is rá, mert a jobb oldalon is baloldaliak vannak, és ez elég ciki. Ezt igazából nem teljesen értem miért van így...na, mindegy. Egyébként neked mióta van meg a tigrád?
Előzmény: akosproduction (370)
akosproduction Creative Commons License 2005.02.17 0 0 370
Passz, szerintem egy-két ezerért megcsinálják+ a doboz festék, szóval szerintem egy tizesben bennelesz cakk und pack, nem érdemes ekkora részt külön lefujatni, de én is megcsináltatom, mert feketén rohadt ronda lenne nekem, mert kék a kocsim. Neked viszont lehet, hogy érdemes bevárni valami más sérülést, és azzal együtt csináltatni, mert akkor elhasználnák a festéket és nem kellene állnia..ami állítólag nem jó neki.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!