megváltozott, továbblépett, nem ugyanazt a X számú rajnogót akarja kielégíteni, nem ugyanannak az alkotói körnek a hatása alatt áll
még mindig jobb, mint Tori Amos, akinek a számait már lassan nem is lehet megkülönböztetni egymástól, összefolynak az albumai, elvesztette minden jellegzetességét-egyediségét. (ezzel együtt szeretem őt is, de már csak liftzene-szinten tudom hallgatni)
Nem bírtam magammal, mégiscsak meghallgattam a Cosmogony-t. :) Végülis dupla A oldalas a Crystalline-nal.
Sajna nem igazán jön be. A mélyek tök jók, de ez a dallamvilág kissé butyuta, és túl himnikus. Ilyen számokat hallva elszomorodok, hogy mi történt azzal a Björkkel, aki egykor Hyper-balladokat, Jógákat, Bachelorette-eket, AIFOL-okat készített.
Na, tudtam én, hogy irreális ez a sok CD-maxi formátum. :) Az OLI shop-ban már csak egyetlen 2 számos CD van, amin a Crystalline és a Cosmogony ghenea mixek vannak.
Feleslegesnek is tartottam volna 4 CD maxit, annyit még vszínű én se vettem volna meg, meg amúgy is hülyén voltak felépítve. Tipikus 12" tracklistek ezek, tudtam én. :)
hát ahhoz kellene megfelelő apple termék... bár kétlem, hogy adnék érte pénzt, ha lenne androidra. majd megrendelem a vinylt, azt' csókolom. a kislemezekbe meg vagy belebotlom vagy nem.
Amúgy szerintem nem is drága ez az appos izé. Én azt hittem, hogy simán lesznek az appok 10 fontok, erre csak egy mp3-nyi pénzbe kerül, és még csomó extrát is kapsz mellé. Ettől függetlenül nem érdekelnek. Ez a Crystalline app is micsoda bazári hülyeség már, kristály gyűjtögetős játék, és közben minimálból felépül a szám. Nagyon komolytalan.
Ugyanez az orbitos túró, és tök jónak tűnik, erre kipukkad benne a marketing gépezet, és az egyelőre csak egyetlen elérhető részt, a Crystalline-t már plusz költségen kapod meg. 1,59 euro.
Nagyon érdekes, tkp játék, de egyrészt le vagyok döbbenve, hogy ilyen anyagias lány lett Björkünkből, másrészt ha számonként lesz 1,59 euro akkor már ezt is bánom.
A Volta hangzásvilágában van potenciál (fúvósok, világzenei motívumok), mégis ezt veszem elő a legkevesebbszer, nálam mégsem működött. A Biophilia is fúvós motívumos lesz, úgy tűnik. Ha emellé párosít dallamot, és egy kis kisérleti játszadozást, nekem biztos ki fogja elégíteni az ízlésemet.
Hát igen, az biztos, hogy a Volta a legdallamtalanabb Björk album. És ez ma már zavar is. Amikor új volt, még elvoltam a hangzásvilágával önmagában, de ma már ez kevés nekem.
A Crystalline című első kislemezdal után egy újabb szépséges szerzeményt mutatunk Björk új multimédia-projektjéből! Mint arról már hírt adtunk, az izlandi énekesnő új albuma, a Manchesteri Nemzetközi Fesztiválon pár hete élőben már bemutatott Biophilia nemcsak[...] Bővebben!Tovább »