Az automon automatikus a kulso tukrok behajtasa, ha bezarom az autot. Azt meg lehet oldani, hogy a zarasra automatikus behajtast megszuntetem, DE belulrol a tukrok alatti gombbal behuzhatoak legyenek manualisan?
Üröm az örömben, hogy a 2.2 es benzines kilómétere nem valós:S Felhívtam a fehérvári pözsó szervízt és ott elmondták, hogy szar van a sushiban. Nem is lepődök meg ezen. 2008 ban volt az autó a 150 ezres nagyszervízen. Azóta kb 4 év telt el....Kitudja mennyi lehet most benne..200 eze biztos..
És most 118 at mutat az óra. Nem tudom mennyit bírnak ezek a 2.2es benzinmotorok de remélem jó sokáig. Így kicsit elment tőle a kedvem
Én hívtalak a két 407 miatt. Csávó vezette a benzines 2.2 es benzines 407est és mintha dadogott volna amikor emeli a kuplungot. vagy nem szokta meg. AZtán megnéztem én is. Jól működött, alul fog rendesen. A 2.2 es benzines mellett döntöttem. Jobban járok vele. A kilóméter is reális lehet.
Köszi a választ. Én is a 2.2 re hajlok igazából, ma meg is néztem a beninest is. Álomszép. Nagyon egyben van. Szerintem el is hozom. Nagyon tetszik. A kilóméter hihető is. Szervízkönyv sajna nincs, de elvileg le lehet informálni.
Kuplung csere mennyiben van egy 2.2 benzineshez + vezérlés + olaj és olajszűrő?
A kijelző lefagyasztással kapcsolatban írok.Most így 4 nap után mi a helyzet a kijelződdel ? Mert én is kipróbálnám a lefagyasztást.Meleg, napos időben semmit sem látok a kijelzőn, sajnos már így vettem az autót.
136e volt az autóba mikor peugeoték erre hivatkoztak hogy a kuplongot cserélni kell.Pedig tárcsánának semmi baja. Apósom közel 300e adott ki mert peugeot felérésnél a kuplungal baj volt a futózás miatt. Én friss kupluggal vettem 137ekm el