Persze, én szeretem. Két vagy három évig utáltam, nem is néztem. Aztán megszűnt a Tv3, eltűnt a kedvenc híradósom, és pont abban az időpontban ment a BK. Elég volt csak párszor belenéznem, máris elkapott, belefolytam... Azóta nézem, sőt, megnéztem később az elejétől, mikor ismételték. Szerintem így van ez a sorozatokkal. Amíg nem nézzük, utáljuk, sőt, lenézzük azokat, akik nézik. De, ha egyszer elkezded nézni, akkor véged...
Téki Tizi:Rendben,ha találok Barátok közt szereplőről cikket,akkor belinkelem ide.Egyébként az emlitett cikket úgy találtam,hogy a google keresőjébe beirtam "Tilda" szót,és igy adta az imént emlitett cikket is ki!
Hát ezt is nagyon köszönjük, ARIBOY, én most nem tudtam elolvasni, az idegállapotom miatt, ami most elég jó, és nem akarom, hogy rosszabb legyen, de azért beleolvastam, és megtudtam, hogy Tildának nincs aranyhala, de szeretne, nekem ez mára elég is.
Kiss Ramóna, alias Zsófi most először jelent meg a nyilvánosság előtt barátjával, a labdarúgó Tóth Norberttel. Itt van velem, fogja a kezem, vigyáz rám” - mutatta meg szerelmét Ramóna. A sorozatbéli bátyám, Gyetván Csaba mutatott be minket egymásnak. Beszélgettünk, együtt vacsoráztunk, valahogy így kezdődött. Norbi szimpatikus, kedves, intelligens fiatalember. Szeretem benne, hogy abszolút őszinte, és figyelmes. ” Norbertet egyáltalán nem zavarta, hogy barátnője a kapcsolatukról beszél, sőt. Amikor megkérdeztük, hogy szerelem volt-e első látásra, azonnal rávágta: Igen! Nagyon büszke vagyok Ramónára.”
asszem az vót, h melyik mai ország területén fekszik trója, h kit hívott arra má nem emléxem (monót tán), a hívott mondta, h törökország de a vén sörös inkább görögországot jelölte meg és ezáltal kihívta maga ellen a nemezist manyus formájában.
Köszi a képet és a forrást. Megnéztem ezeket a képeket, de ha tudtok, tegyetek föl még, please, mert nagyon érdekelnek ezek a toalettek, csak a közvetítést sajnos nem bírtam idegekkel.
Ha valaki még tud képeket mutatni, akkor előre is köszi.
Szia, tényleg elmondtak minden hülyeséget, bár én csak bele-belenéztem a VIVa-ba, pl. 11 kg. púdert használtak már el. Ez egy nagyon fontos adat. Jó, hogy tudjuk.
jah, csak ennyi??? én meg már azt hittem, történt valami végzetesen, fantasztikusan meglepő DOLOG, mert itt éneklések, meg Kata meg mindenfélék vannak alább.
Megérkezett a Kertész Ildi és közölte kisfiával, Ricsivel (aki Tilda segítségével éppen a női lélek rejtelmeivel ismerkedett), hogy mennek haza Pécsre.
És mi volt a Sport1-en? A Viasat se volt rossz, a 3 ezredik rész ünnepi buliját adták, és én most láttam először ezt a Kristóf nevű riportergyereket, akit kb.16-nak néztem, közben meg elkotyogta, hogy Kinizsi Ottó (Imike) 1 évvel alatta járt az iskolában...
Biztos izgalmas volt a BK, de Pisti, a pincér átnyomta a Sport1-re, mikor kezdődött. "Pisti nem BK-fan" jegyeztem meg objektíven a cimborámnak, amit Pisti, a pincér egy fejbólintással nyugtázott.
Timearol nincs sok velemenyem, amikor lattam oket eloben, o pont beteg volt. Az viszont kiderult, mashogy hangzanak eloben, mint a tv-ben. Mindenki sokkal jobb :-)
Lovely Nyomim énekelt én meg lemaradtam róla??? Asszem felhozom a kocsiból a vontatókötelet, és lesétálok vele a pincébe meg egy szöggel és egy kalapáccsal...
Valami hiperhülyén jön ki, hogy a szereplőket hol a szerep, hol a polgári nevén emlegeti a két vivás észkombájn. Miért nem lehet vagy az egyiken, vagy a másikon emlegetni őket és konzekvensen ragaszkodni hozzá???
Ha Cs. K. megjelenik a képernyőn, repül a gangról a TV. Utána pedig nem fogom sajnálni a literenkénti 300 Ft-t, és meglátogatom pár Molotov-koktéllal a Szabadság teret.
Az nekem is jobban tetszett ! Rongyosra olvastam, mire láttam a filmet. ÉS először nem is tetszett, mert a könyv mögé saját képi világot képzeltem s ezek a lüke filmkészítők egész mást csináltak. :))
Ernyei Béla sármját kizárólag rosszindulatúlag tudnám fikázni, azt meg ugye nem illik, vagy mi.
Akkor keverem valamivel? Nem ebben volt, hogy ping-pongoztak a gyerekek a szobában, és valami biológiai szakkönyvet írt Ernyey, aztán hogy nyugodtan tudjon írni, a felesége elküldte a gyerekeket, de akkor meg a csöndben nem tudott írni? És a nagy pálmát levitték a parkba, mert nem fértek el, de eszükbe jutott, hogy akkor ültették mikor megszületett az egyik gyerek, és visszamentek érte, találkoztak egy rendőrrel, mondták, sétáltatják...?
Én meg valami svéd nagykutyával - lehet, hogy a királlyal, sose láttam róla képet. De vagy 4 gorilla vette körül, amikor bejött a könyvesboltunkba. Vett is egy szép angol nyelvű albumot Budapestről. Illetve nem vette meg, mert - a megiszteltetéstől kis híján elájulva - közöltem vele tört angolsággal, hogy "It's our gift for you, sir!", amire a slepp elismerő morajjal reagált... :-)))
Már megint tvájlájt zone van... Tonyó és kicsi ricsi 14-15-16 (valamelyik a három közül) évesek, aszongya Tonyó Májkülnek, hogy 10-15 évvel idősebb a NŐ (??!) aki tetszik a 'barátjának'... ezek szerint az ügyeletes kekcuálisistennő 25-30... de akkor hogy járhat egyetemre... azt 18-20 nál kezdi az ember, nem (ha egyből megy, persze...)?
Az év legviccesebb jelenetét láthattuk tegnap kezdve a virágmintásruhás szófosó hirdetésesnőtől kezdve Gzu állat kontra Winetu fight-ig :))
Én nehezen ábrándultam ki a Mágenheim Julcsiból. Azért ne felejtsük el, hogy volt ő a Szeleburdi családban egy aranyos kislány. Szerintem a Szomszédokban még nem utáltam. Most meg nem vagyok otthon, ha ő van a tévében, ezért elnéző vagyok vele.
Ne veszekedjetek szerintem. Inkább mondjátok meg, mi a ráknak a Rózsába szervezte a randevúját ez a Géza gyerek.
Szegény jobb sorsra érdemes Géza. Pedig nem akárhogy kezdte. Ő volt Mágenheim Julcsi lovagja! Aztán meg visszatért a börtönből, és végigkefélte a Mátyás tér 15 és 35 év közötti női lakosságát.
Most meg néznie kell, hogy egy zsíros hajú indián lett a matyó csávó, és nem ő.
Szerintem a Gyucsány is simán kezet fogna egy vietnamival Hanoiban, ha kiderülne róla, hogy felsőfokú magyar nyelvvizsgája van, pusztán magánszorgalomból
Legjobb képek, bennük rejtezik a jelenet minden drámaisága, a karakterek összetettsége, a gondosan felépített és kivitelezett konfliktus-helyzet, meg ami még kell:))
Merhogy Gézunk a szallagfüggöny mögül legalább 1 percig sasolta, hogy megjön a társkereső kurva, ráveti magát szegény Gézára, izé Ferkóra, taperolja, és csak akkor ront ki, hogy Old Shatterhandként egyetlen ütéssel tegye hidegre Winnettou-t.
Mivel rossz az arcmemóriám, vagy éppen valamin gondolkodom, ezért sok olyan híresség lehet, akit esetleg láttam az utcán, de nem ismertem fel. Pedig némelyiket szívesen megnézném, hogy mennyiben más IRL, mint a TV-ben.
olvsva az alábbiakat ÖF HELYETT!!!! (ilyen finom célzásból már csak értetek...) hízik a májam erősen, hogy én mennyi sok híességgel találkoztam már. MIndjárt írok is könyvet. vagy kiadok naptárt Donatellácskával...
Fasza. Egyszer maradok le a BK-ról, pont akkor zajlik az élet ott is, itt is. Mondjuk, Kyle Broflowsky-t kell idéznem a South Park-ból: "Kb. le is sz*rom!"
A lentebbi vitában pedig boles kollégával értek egyet.
Egyszer a Bródy Jánost láttam vonatozni a családjával. Éppen arra a koncertre (Egyszemélyes, gitáros koncert egy művház kiálltásmegnyitóján.) ment, amire mi.
Hát, én metrón csak egyszer láttam "nagy" embert itthon, még tizenegy-két évesen a boldog emlékezetű nyolcvanas évek második fele táján egy igazi egyenruhás szovjet katonatisztet... hogy az mekkora dolog volt akkoriban... :))
apropos, Richmond holdkórossága éppen úgy elfelejtődött, mint Tilda cukra... na jó, az most említés szintjén előjött a vetélésnél, de amúgy nem nagyon...
Richmond baja is csak egyszer volt érdekes, azóta hipp-hopp eltűnt... nem nagyon tudnak mit kezdeni azzal a sztoriizék, hogy ha bedobnak egy ilyet, akkor azt tovább is kéne vinni....
Igen, a malac újság fölött ennek még poénszaga volt, de amikor nekiálltak tervezgetni... és mivel kezdték? "Megkérdezem apukámat, mi ilyenkor a teendő..."
> Ez a Maya hány emberrel feküdt le a produkcióban, avagy kinek az anyja / lánya / felesége / nője, hogy PONT RÁ osztották az ügyeletes bombanő szerepét?
Kicsit kevésbé cizelláltan kéne megkérdezni tőle: "Önben kinek a f...át tisztelhetjük?"
Nem volt benne semmi extra, fel volt öltözve. Mi benne a furcsa?
Öhh ... ez nem elég?
Ami a kalákát illeti, bennem meghűlt a vér, ahányszor többesszámban beszéltek arról, hogy ők majd mit fognak csinálni a Majával. Gondolom, egyszerre :)
nem tudom, rajtam kívül meghallotta még valaki a randibajnoknő elhaló hangját, mikor Gzu berobbant: "Ki ez az állat?" na végre egy autentikus reakció! :))))
T-T, én is láttam már Anettkát, épp bevásárolt. Nem volt benne semmi extra, fel volt öltözve. Mi benne a furcsa?
Ez a Maya hány emberrel feküdt le a produkcióban, avagy kinek az anyja / lánya / felesége / nője, hogy PONT RÁ osztották az ügyeletes bombanő szerepét? Én tudom, hogy létezik olyan, hogy erotikus kisugárzás, de emögé véletlenül se egy ilyen csontpicsát képzelek el...
A kamaszfiúk mindig kalákában csajoznak egyetlen nő körül?
Hát ezt valahogy sejtettem. Engem olyankor a háztatásomban élő férfi ember (HÉFE) még javában kapar le a számítógépről, hogy húzzak már BK-t nézni, mert hódítani akar.
A patkány megszökött, kérlek. Ricsi hosszan meg volt hasonulva önmagával emiatt. Lehet, hogy ennek valami késői visszaütése ez a fura nyomulás a Majára.
A Berci kutyus gazdija elutazott, panzióba akarta adni, de Imikének fény gyúlt az agyában... locsolják a virágokat, Ricsi továbbra is sétáltatja a kutyát, ők meg Mónikával kipróbálják az együttélést...
Maja szakadt ribi ez rögtön látszott... De ez a Géza nője is nagyon gáz. Hüje liba a vakrandin rögtön önti magából a szót anélkül, hogy megszólalna a másik?
Bocs, még valami eszembe jutott a tegnap esti meccsről, milyen beszólások voltak ott is? Hát nem jellemző ez az egész RTL Klubra? Barátok köztöstül, riporterestül, mindenestül?
Hát jó, hagyjuk, ezen kár vitázni, mert pl. szerintem a giccs is lehet szép, sőt romantikus, míg egyeseknek csak giccs. Mégis, úgy érzem nem szép dolog ilyen szavakkal illetni pont itt ezt a sorozatot, ebben a topikban.
Sziasztok! Itt a múltkor valakit érdekelt a Helyszínelők, és én még ugyan egyet sem láttam belőle, de a ma estit Quentin Tarantino (!!!)rendezte, dupla, másfél órás rész lesz, ha valakit érdekel, csak szólok.
Gyakran megnézem a BKt, de elsősorban a topic miatt.
(Elég régóta irogatok ide, sokakat személyesen is ismerek)
Ettől még tarthatom igénytelen szarnak.
Egyszerűen nem értettem, hogy ha van egy egyszeri esemény ami által a tvadó nagyobb nézettséget (reklámbevételt) remél, egy epizód szappanoprát odébb tol egy nappal, ezen miért kell kiakadni. Nem maradt el egyetlen rész sem, csak csúszik egy napot. Ha valamelyik sportadó adta volna a meccset nagyon sokan nem nézhették volna meg. Tényleg kiváncsi leszek a nézettségi mutatókra, többen vagy kevesebben nézték fél kilenckor a retekklubot szerdán, mint más hétköznapokon.
Ha szerinted nem válaszoltam, tessék: egyáltalán nem vicceltem sem nem ironizáltam.
Loddar meg valóban jöhetne a BKba, régen volt már lófejű szereplő, az is csúfos véget ért :))
Nem gondolom. Kérdeztem. A sok hsz-ed szerint azt gondolom, nézed. De nem többes szám első, hanem harmadik személyben írtad, azoknak, akik nézik. Ellentmondás, mely megkérdőjelezi a komolyságot, de nem egyértelműen, ezért kérdeztem, de nem válaszoltál. Egyébként néztem a focit, tetszett, jók voltunk, hiába kritizáljátok itt a magyar válogatottat, Lothar szerintem jóképű, jöhetne a BK-ba pár rész elejéig, és Ibrahimovics az elejétől a végéig egy ellenszenves undorító focista volt, akit azonnal ki kellett volna állítani, amikor fejberúgott minket.
Bocs, hogy elrontom egymás hajának virtuális ráncigálását, meg lehet, hogy már volt is, csak lusta vagyok visszaolvasni és leellenőrizni:
Barátok közt: 3000. epizód-party
Hihetetlen, de igaz: a Barátok közt sorozat már a 3000. epizódját, egyúttal pedig a 7. születésnapját ünnepli idén.
Ha Ön élőben szeretné látni a sztárok bevonulását a nagyszabású party helyszínére, akkor feltétlenül jöjjön el 2005. szeptember 9-én, pénteken 19órakor az Erzsébet térre, a Gödör Klub elé. Az igazán szerencsések autogramot és ajándékokat is kaphatnak kedvenceiktől!
hol olvastad azt tolem, hogy ellentmondas van a hsz-eid kozott? pliiz pontosabban...en azt irtam, hogy a reagalasodat az eredeti bejegyzesemre targytalannak tekintem. tudod, azt, amelyikben megrovodtam, hogy ilyen igenytelen szar miatt sirok, amikorpedig a NAAAGY nemzeti focicsapat halalizgalmas meccse megy.
dehat en mar csak ilyen igenytelen vagyok. pedig ujjonganom kene, hogy nezhetem a sziporkazo, kimagaslo tehetsegu focistakat egy matematikai "tet"meccsen.
reszemrol tema lezarva. reagalnom sem kellett volna a helyreteteledre.
Bocsesz, de hoki is volt: valaki Szeged meccsre akart menni. Talán csirkefater...? Biztos, mert beírtam, hogy szegeden nincs is csapat, de valaki belinkelte, hogy van...
(Karácsonyi Tatut a Télapó félzsidó barátját a BK-ba :) )
mellesleg ott a teljes Geller família az lett menet közben valamiért, de mivel minden szereplő kedvelt, nem baj. Sőt a Buffyban Willow-ról is kiderült, hogy a kedves mama kiaakdna, ha megtalálná a vámpírelhárító kereszeteket a kóser kis háztartásában :)
De ahogy BKban a cigányokat felkarolták Nórával, addig jó, amíg a zsidókérdéstől távolmarad a T. stáb...
de ugye azert nem baj, hogy a bk szaktopikban le mertem irni, hogy nem orulok annak, hogy elmaradt? mert akkor targytalannak tekintem az eredeti valaszodat.
a tobbire (sokakat erdekel de nem tudnak kimenni es hasonlok) nem reagalok, pedig volna mit. de nem ide tartozik.
Tőlem akár a pétanque csapat selejtező mérkőzését is közvetíthették volna, ha az sokakat érdekel, mert fontosnak érzik, és nem tudnak személyesen kimenni az eseményre. Vagy közvetíthették volna akármelyik bukott vagy bukásra ítélt mniszterelnök tvmonológját, vitáját, akármit. Mert az élő közvetítés és egy alkalom.
A BK pedig akkor is csak egy igénytelen faszság, amiből minden héten van öt dózis a függőknek. És igen, vannak, akik nem bírják ki, hogy egy napot várniuk kell a következő lövésre. Mások szerint minden szempontból indifferens, hogy ma vagy holnap derül ki, hogy van-e még férfiszereplő, aki nem dugta meg Kertész Mónikát, vagy elfogytak és szegény kénytelen áttérni a nőkre.
Elnézést kérek, de vizilabda már volt. Konkrétan Miklós és Antal tervezték, hogy megtekintik a Cápák következő rangadóját, de aztán mégsem, ha jól emlékszem.
Hanuka sem volt, sőt zsidók egyáltalán nem léteznek. És reformátusok sem meg buddhisták sem. Csak katolikusok meg szektások vannak.
Nem kívánom egyik pártunkat sem a BKba, de az sem igaz, hogy soha senki nem politizál.
És vizilabda meg jégkorong sem volt még. (csak foci, kosárlabda, boksz, karate meg úszás)
És nincs villamos meg metró sem. Busz is csak akkor volt, mikor MiShe bánatosan nézett a homér párja után.
És nemzeti ünnepek sincsenek. Tökmindegy, akár Uborkaország, vagy Futbólia is lehetne, de Ünnepek mindenhol vannak.
És nincs történelem sem. Éppen csak hogy a Zimó kapcsán felmerült a délszláv konfliktus, de még a régi rendszerrel sem példálóznak. Mintha a rendszerváltás is tabu lenne.
És nem volt még beszélő autó sem, és szőrösmellű vizimentő sem. Meg szerintem a Magtalanról is kiderülhetne, hogy azért jár mindig öltönyben, mert alatta egy kék-piros feszes dresszt visel, nagy sárga S betűvel.
Szóval elég sok minden NEM volt még a békában :)))
ha nem haraxol, akkor inkabb keresek egyeb magyar valogatottat, amelyre buszke lehetek, meg akinek szurkolok. olyat, amelyik tesz is valamit, nem csak veri a mellet...van egypar....
tudod az baromira nem bir erdekelni, hogy EZ a valogatott micsinal. mert tudom meccsnezes nelkul is. a vbkijutas mar joregen el lett baltazva. a meccseken minimalis a nezoszam, az rtl probal valami hasonlo markat kiepiteni, mint a boxklub. ehhez viszont hianyoznak a focistak.
Tényleg! Te 1 isten vagy! (Ezt csak átvitt értelemben gondolom.)
Én lány vagyok, de a fiú Barátok Közt Rajongóknak elárulom, hogy ha megnézitek az index címlapját, akkor látszik, hogy az FHM-ben a Kinga szerepel. Menjetek az újságoshoz!
Hát ez tökjó megfigyelés! És ez egy olyan, amit már én is megfigyeltem! Van is egy fogadásom, mert van egy olyan (toposznak hívják különben), ami még nem volt szerintem: IKREK! Biztos, hogy lesz szerintem hamarosan. Valakinek lesz egy ikertestvére. Például a Maya a méhecskének. A másikból meg mondjuk a Misel Vájdnak.
ja, a rohadtak, a barátok köztből lopnak mindent. még szerencse, hogy a BK meg csak tiszta forrásból merít, és Csubi pl. egész más amnéziát kapott, mint előtte 25897 brazil és USA szappan 62573 hőse...
Különben is eszembe jutott egy megfigyelés, hogy a Jóban-fosban a Nándinak amnéziája van, és tuti, hogy a Barátok Köztből vették, mert emlékszem, hogy a Csabinak is volt! Még a szerelmét se ismerte föl!!! Szerintem biztos, hogy a Barátok Köztből vették ezt az ötletet!! Nem tartom szép dolognak, lehet, hogy ma már megse nézem. :((
ARIBOY, szoktam nézni a Jóban-fosbant, de megmondom az őszintét, hogy a Barátok Közt sokkal jobban tetszik. Például szünet előtt a Jóban-fosbanból egydül Nándi volt valódi életveszélyben, a Barátok Köztből pedig hárman is (Tilda, Zsóti és az Indián). Szóval sokkal izgalmasabb, persze ez csak az én véleményem.
Focimeccs: Először én is fanyalogtam, tudvbán azt, hogy a mayxgaroknak kicsi az esélye, és sokat bénáznak, de azért félig-meddig néztem a meccset.- Aztán az első 90 percre azt mondtam, hogy egész jól bírták a fiúk az iramot, ha ki nem is jutunk, de azért lehet reménykedni, hátha feltámad a magyar foci.
jó reggelt mindenkinek! hű, most úgy megnyugodtam, tegnap este épp nem voltam otthon (fogdokinál ültem du. 5-től este 11-ig..), és most naaadon örülök hogy épp tegnap nem volt BK! jippí! :-D
Hát nem annyira szeretem a focit, az az igazság, de szerintem inkább az a baj, hogy a magyarok elég bénák szoktak lenni. De akkor szívesen visszaszívom, hogy hülyeség a meccs, mert tényleg elhiszem, hogy sokan szeretik nézni, és nem szeretném, ha azt gondolnák, hogy én meg milyen bunkó vagyok. Különben is azt a megfigyelést tettem, hogy tegnap nagyon katartikus jelenettel fejeződött be az epizód (Imrére és Mónikára gondolok), és ilyenkor célszerűnek tartom egy kis "dramaturgiai szünetet" tartani.
Az is lehet, hogy direkt tették épp ma estére a Svéd-Magyart.
Én nem tudom, milyen kvízeket találnak ki a Jóban-fosban, lehet, hogy nem nézem elég figyelmesen.
visszaolvastam, úgyhogy muszáj megjegyezni, hogy nem zavar a focimeccs, csak rossz volt igy, hogy BK-ra készültem...akkor gyorsan átállitom magam meccsre
nem lesz ma bk? :-((( fenenek kell nyomatni ezeket a balfacanokat. legalabb valami jo csapatot mutatnanak de ezek? aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Én is nagyon szomorú vagyok, hogy pont ma nem lesz, amikor sikerült bekapcsolódnom a topikba. És éppen egy hülye mérkőzés miatt. Szívesen megnézném helyette a Jóban-fosbant, mert a Nándi amnéziás, és nagyon érdekes pszichológiai megfigyeléseket lehet tenni, de nem érek haza. Hát ez van.
MaMy, én nem szeretném, ha nem néznéd a Barátok Köztet, mert vannak bizonyos megfigyeléseim és kérdéseim, és ha leírom őket, akkor szeretném, ha sokan hozzászólnának és elmondanák a véleményüket.
Ezenkívül ez a kedvenc sorozatom, és azért sem szeretném, ha pont miattam nem néznéd.
Szóval, te voltál az, Mindy. Örülük, hogy kiderült.
MaMy, engem nem ismerhettek semmilyen nicknéven, mert én itt 1 új tag vagyok. Ha arra gondolsz esetleg, hogy a nevem nem jól van írva, akkor elárulom, hogy valójában a nevemet úgy kell írni, hogy Takei Teasy, mert Japán Származású vagyok. Ha esetleg a tea ismerős belőle, akkor nem véletlenül, mert Japánban vannak ezek a teaházak, tudjátok. De Angliában és Amerikában úgy ejtik a nevemet, hogy Téki Tízi, és ezért írtam így, mert hátha valaki nem tud angolul, és nem akartam, hogy őt negatív diszkrimináció érje.
Én még különben azt se értem, hogy a Korcsolya egész nap otthon növeszti a seggét, mióta a Vadászó apuka megtámadta, akkor miért nem ápolhatja ő a dilinagyit. Képezhetné magát Alzheimer speciálistává. De ő nem. Pedig nagyon bírnám, ha a dilinagyi még 1-2 leckéjét kidobná a Nyominak, mert ő a legunszimpatikusabb szereplő. Meg a Maya.
Airbus, nekem nem sikerült visszakeresni a hozzászólást, de én igenis szokom olvasni a topikot, bár MaMy szerintem azt hiszi, hogy nem, és írta valaki, hogy a Roninak elege van az ismertségből, úgyhogy szerintem igen.
Váradi Zsolt új külsővel tér vissza a Mátyás térre.
Zsolt másfél évvel ezelőtt a tanulásra kívánt koncentrálni, ezért is döntött úgy, hogy egy időre felhagy a forgatással. A sorozat készítői az elváláskor azonban arról biztosították az ifjú színészt, hogy visszavárják. Dani most hazatér Amerikából.
Zsolt a héten állt munkába és mint mondja, a kihagyás után nem is olyan egyszerű a visszatérés. Danika megformálójának újra vissza kell zökkennie a forgatás mindennapjaiba.
- Eleinte nagyon fura volt az egész, nehezen szoktam újra meg ezt a közeget. Alig tudtam például beszélni. Amíg állandó szereplő voltam, jártam beszédtechnika-órákra – mesélte Zsolt a Blikknek.
A sorozat Berényi Danija idén érettségizett a Vörösmarty Mihály Dráma Tagozatos Gimnáziumban, ám továbbtanulásitervei nem éppen úgy alakultak, ahogy azt eredetileg tervezte. Ő azonban nem csügged, azt mondja, legalább van egy éve arra, hogy eldöntse, mit is akar kezdeni magával.
A tegnap esti részben, mikor este vilibá és mónicica a konyhában beszélgettek (és mellesleg vilibá sörözgetett..) hol volt magdianyus? lehet hogy csak lemaradtam valahol. csak furcsa volt hogy nem beszél bele mindenbe. és hogy végre hagyja vilibát sörözni (bár nem értem ez mér zavarja)
sziasztok. szerintetek meddig megy még ez a sorozat? én azt vettem észre, rengetegen cikizik, meg mondják hogy mennyire utálják, és mégis hozzá tudnak szólni, mindenki ismeri a szereplőket, hogy kivel mi történt, ki kivel kavar éppen. kérdés: mér nemlehet felvállalni, hogy igen is szüksége van a magyar népnek egy ilyen sorozatra, hisz beleéljük magunkat, néha szörnyülködünk, néha megnyugszunk hogy a mi életünk mennyivel könnyebb.. na meg persze beszélhetünk róla, és szidhatjuk őket. 1ébként ez a ribi télleg nem kellett volna bele. idegesítő a pillarebegtetése, a szőkesége, meg hogy most gondolom ő lesz a kötelező "bombanő" egy darabig. le vele.
Harvey szokott még írni ebbe a topikba? Mert nagyon jó ez a topik, és szeretném megkérdezni, hogy én is írhatok bele-e a topikjába, mert én is 1 Barátok Közt Fan vagyok. Ezt azt jelenti, hogy általában nézem a sorozatot, ha időm engedi, és szoktam tenni megfigyeléseket. Meg szoktak lenni kérdéseim, amiket úgy gondoltam, hogy itt felteszek, és akkor brainstorming formájában közösen kereshetünk rá megoldást. Szerintetek ez jó ötlet-e?
Ha akarjátok, akkor meg is osztom veletek 1 megfigyelésemet, ami hosszú lesz, ezért aki nem szereti a hosszú megfigyeléseket, előre mondom, hogy ne olvassa el. Még azt is előre megmondom, hogy lehet, hogy már beszéltetek erről a témáról, és valójában ki van vesézve, akkor ezer bocsi, és megpróbálok majd újabb megfigyelést tenni legközelebb.
A megfigyelésem címe: Ki kit nevel és az a gyereke-e a Mátyás k. téren?
Laca és Korcsolya neveli Imit és Nyomit.
Nyomi nem Laca gyereke.
Imi nem Laca gyereke és nem Korcsi gyereke.
Bandrás és Bálna neveli Emmát és Banditát.
Emma nem Bálna gyereke.
Bandita nem Bandrás gyereke.
Májki és Nóra neveli Tónyót.
Tónyó nem Májki gyereke és nem Nóra gyereke.
Klótilda és Pálcika neveli Ricsit.
Ricsi nem Klótilda gyereke és nem Pálci gyereke.
Klaudinka neveli Zsufit.
Zsufi nem Klau gyereke.
Tulajdonképpen azt vettem észre, hogy egyedül Kimonót nevelik a saját szülei.
Mindig azt mondjátok, hogy a BK nem szól aktualitásokról, de most bebizonyították, hogy mégis.
Ha jól tudom, most van kormányprogramban, hogy az érettségizett prostituáltakat marketingensnek képezik át.
Halkan jegyezném meg, hogy én is marketinges vagyok (konszolidált előélettel), de ehhez nem volt elég az érettségi, kellet hozzá azért néhány tánciskola. :((
Az enyim egy tündérbogár, ha kedvem van beszélgetni akkor dől az ő szájából is a szó, ha nem akkor meg dolgozik némán.. egyébként nem akarok ezzel nagyképűsködni, hogy "nekem is van takinénim", mikor a nyakam bekrepált akkor szervezte be a nagyobbik lányom, és nem akarom megszüntetni a "munkaviszonyát" nálam, mert soha nem lehet tudni, mikor leszek ujra dögrováson... kéthetente jön 3 órára ez az igazság, én meg mindig ebéddel várom, megkávéztatom stb (nem órabérben van, csak így állapodtunk meg, hogy 3 órányi órabért fizetek az elvégzett munka után) ... ő meg viszonzásul felirat nekem recepteket, mert amúgy valami vállalati rendelőben asszisztens... meg vett nekem a mikróba valami fedőt, hogy ne csapjon szét a spenót ha azt melegítünk stb - sz'al jól megvagyunk.
De elnézést a sok offérrt... sz'al szvsz ez a Maja egy ócska ribanc.
A mai részből a többi epizód nem mozdított meg bennem semmit, ezért nemigen van hozzáfűznivalóm, tán csak annyi így utólag, hogy ha nekem mondjuk a Danikára kell felügyelet, akkor nem a Londonban lévő lányom hívom haza... valami közelebbit találok.
Jajj az enyém beszél! És ez nem elég, reakciót is vár. Ezzel rövid úton rábír arra, hogy gyorsan nekifogjak a fűnyírásnak inkább. :)
Nemtom, ez a Májkielcsábítás elég hamvába holt ötlet egy ilyen nővel. Panda legalább meggyőző konkurrencia volt, de ez a majagold legfeljebb arra lesz jó, hogy legyen egy Csodás Asszony- Ócska Ribi ellentét, ez meg írástudó szint fölött olyan hmmm. Bár lehet, hoyg a nézettséget növeli.
És a takaritónők munka közben hangosan dúdolgatnak.
(Nekem is van egy takinénim, imádom, de ha ezt tenné csendesen megválnék tőle... pláne ha nem lakásban hanem irodában takarítana, ahol ELVILEG közben munka foly.)
Ez a satupad előtti kergetőzés engem egyébként kiütött, igaz régen volt az, hogy sorozatosan randiztam, de én nem engedtem meg magamnak soha ilyesmit, megvallom enegm a hányinger kerülgetett eme Kerri Bredsó imitáros láttán... pláne aztán ahogyan kikezdett Májkival - de ugye a sztriizék szerint ennek lessz folytatása, mit mondjak erre? Minden férfi gané... :-( ( (:-))) )
Feri: "Ha összejön az első randin, akkor mire hajtok utána?"
Szinte rögtön ezután meglátta ablakot mosni, s a poénos takarító néni majdnem begyógyította a szemét viccből az ismert görög "spricnis ablaktisztítós" gyógymóddal.
András: "Más félrenevelt gyerekét nem fogom leszedegetni a karnisról!"
Nálunk ez megy. Hétfő reggelenként van porszívózás, olyankor megyek el nagydolgozni, vagy a sofőrökkel trécselni. Mondjuk a portörölgetés már nem tartozik bele, azt mi csináljuk. viszont ha a mi takarítónőnk elkezdené riszálni magát, gyalog futnék hazáig, az biztos is . :)
Általában a takarítónők kérdezgetnek ilyeneket az irodában a nemtakarítóktól, hogy "kéhérdezzhetek valamit? Bizalmasan!" két riszálással és három szempillarázással körítve?
Egyáltalán, látott már valaki olyan irodát, ahol össze lehet futni a takarítókkal munkaidőben? Mer én 15 év alatt nem.
Mónikának fáj. Imre azt mondta, hogy nem haragudj rám. Csók. Ende. Következik a Földcsuszamlás című alkotás, amely az előzetes alapján nagyon ígéretes kikacsolódásnak tűnik.
"A hét legnézettebb műsorainak tízes listáját is az RTL Klub uralja, a Tv2 legnézettebb programja csak a hatodik helyre tudta magát felküzdeni. Az első megint a Barátok közt lett, ezúttal a csütörtöki epizód, amit az AGB-Nielsen statisztikai számításai szerint 2 077 398 ember látott. "
sőt, tekintettel a szereplők igencsak makulás múltjára, midnegyik kaphatna kártyát "tudom mit tettél tavaly nyáron" felirattal. Ozt szép sorban jól megkampózódnának :)
Jujj, nem lett volna baj, ha ez az emlék elvész a homályban, "köszi" hogy emlékeztettél! ;-)))
Doktorsolyáéknál mindenkinek sz@r a haja!!! Najó, a NovákLaca bozontja legalább természetes, de a dr-nőnek meg Nyominak issszonyú a sérója! A Zimrének konkrétan a feje szörnyű, a haja már csak "hab" a tortán!
Mi lenne, ha egyszerűen megmosnák a hajukat, oszt' nem nyomatnák tele mindenféle lakkal/habbal/fixálóval/fényesítővel??????????
Zsóti agya bedurran Klaura, vérben forgó szemekkel magához vesz egy kést, majd közli Vadászó Gyaluval /uff!/, hogy mostaztán kinyírja a vén tyúkot. Bepattan a kocsiba, majd csikorgó gumikkal L.
Snitt.
Klau ücsörög a díványán, visszeres lábait az asztalon pihentetve, komolyzenét hallgat, sznoblapot lapozgat. Kívűlről gumicsikorgás, ajtócsapódás, zene átvált izgalmasba, csöngetnek, Klau mit sem sejtve lerakja a sznoblapot, zsörtölődve hogy "ki lehet az ilyenkor?!" kimegy ajtót nyitni, éééééés: egy kedves fiatal pár mosolyogva közli, hogy ők az új szomszédok, várják szívesen egy jó teára. Klau mosolyogva elfogadja, majd főcím, epizód vége.
Lehetőleg nyári szünet előtt, de legalábbis pénteken.
Ja, és Kakára ne nagyon számitsatok mostanában, hogy visszatér Ángiából, a Maximában olvastam, hogy tele lett a hócipője az ismertséggel és esze ágában sincs visszatérni.
na, a témában érzékeny vagyok (anyóssalegyüttélés kapcsán), sosem felejtem el azt a Dallas-részt, amikor Ewingék elegánsan kajálnak, telefon csördül, valaki felveszi és közli Samanthával, hogy a nőgyógyásza keresi. Arcok ezerrel fordulnak felé, lassitott felvételben megy a telefonhoz, kagyló a fülhöz és hangok nélkül is lehet tudni, hogy azt közölte dokibácsi, hogy terhes. Az egész család egyidőben tudja meg Samanthával. Banyek, ilyen körülmények között én is alkesz lettem volna, az biztos!
Hogy ON is legyek: ez a Maja gusztustalan ribanc szvsz nem hiszem el, hogy a pasik egy ilyenre repülnek rá. Még Tonió és észrevette, na, mese habbal.
BK rettentően kiszámitható, mikor csengettek Klaunál, egyszerűen nem lehetett más a csengető mint Imi, meg is öngyilkoltam volna magam, ha mondjuk a szomszéd csenget be egy tojásért vagy ilyesmi.
Ha valaki a közelemben felejti a telefonját nem veszem fel. Ha netán mégis, akkor annyit mondok, hogy nincs itt a tulaj. De megkérdezni, milyen ügyben keresi???
Jahh, értem, kellett valamilyen apropó a dicsekvéshez :)
Jóvan na, irigyek vagyunk nagyon! Bár őszintén, amikor épp benn kuksolok az irodában és nézem az óramutatót, azt is bírnám irigyelni, aki sík mezőben sétálgat fel-alá (kék a lába, zöld a szárnya stb:)
Te, én ezt viccnek szántam, ill. iróniának, ezért is nem találtam elég kifejezőnek hozzá a szmájlit, úllátom, hiba volt :)
Na nem mintha pont én, aki a zordon Kárpátoknak fenyvesekkel vadregényes tájain felnevelkedvén, ne ejtettem volna padlóig az államat a Hortobágy láttán, hogy mi a szart lehetett erről ennyit írni. Nade azér ugyan ne szabjuk már meg felebarátainknak és feleellenségeinknek, hogy hova merészeljenek települni.
annal borzasztobban csak akkor neztem ki, mikor egyszer kivancsisagbol megnovesztettem a szakallamat (mar az egyetem alatt, kb 23 evesen). Na, szerencsere a szakallas korszakbol csak nagyon keves fenykep maradt fent, de tenyleg ugy neztem ki vele, hogy ranezesre 10 ev szigoritott fegyhaz.... :)))
Hat igen, ebben nem tudok egyeterteni Petofivel... nekem a siksag a halalom, de ahol hegy van, ott mar rossz nem lehet..... :))
(irom mindezt Andorra la Vellaban, amely fovaros ugyan elsosorban boltokbol es bankokbol es ettermekbol all, de olyan lelegzetelallito hegyek kozott, hogy ihaj... halkan mondom, mert a Spanyolorszag-fanok majd jol megkoveznek, de Barcelona sehol sincs ehhez fekvesben... pedig az is igencsak jo helyen van....)
Dehogynem erre gondoltam, csak azt nem értettem, miért van ez a szakmunkásoknak fenntartva. Nekünk a gimnázumban mindenkinek megvolt, amíg le nem metéltük..
(Érzem, hogy megint fontos és megkerülhetetlen kérdésre mozdultam rá. :)))
"Először nem is éreztem, mekkora baj van, Kőváry Tomival elindultam haza, ..."
Kőváry Tamás játsza Csubit. Ha vele indult haza a BK gyárból, valszeg forgatni volt ott a csávó, bár lehet, csak benézett.
Danaszan pont a bajsza miatt kapta eme topicon anno a "csőbefúvó" nevet. (Képzelje el bárki, hogy belefúj egy kormos kályhacsőbe, emiatt pedig koszos marad a szája fölött.)
mikor kiskamasz korában elkezd a srácoknak serkenni a bajsza és nagyon büszkén viselik azt a pár szánalmas és mókás szőrszálat az orruk alatt, na az az.
vannak felnőttek is, akik később sem válnak meg eme ritkásan maradt arcszőrzetüktől. na az is mókás.
De hiszen oda van írva, hogy misztikus!!! - mit akarsz egy ilyenen érteni?
Én az RTL-en nézem a filmet, az előbb épp a New Orleans-i mocsár volt, nem is értem, ha ennyire teknőben van itt minden, miért kellett itt egy nagyvárost építeni?
Mégse nálam lax, itt a festés után 2 neoncső nem hajlandó felkapcsolódni, valamint a mosógép az első mosásnál elárasztotta a fürdőszobát (ez utóbbit megszereltem nagy meglepetésemre, biztos a vörös düh segített hozzá). A többihez még úgy látszik, nem voltam eddig elég dühös.
Jövő jövőheti újság: Gitta néni ismét kellemetlen helyzetbe hozza Novákékat. Kata megpróbálja kibékíteni Emmát és Zsuzsát. Bandika rossz fát tesz a tűzre. Maja egyre közelebb furakodik Miklóshoz. Imre és Mónika életében felbukkan az a bizonyos harmadik. Radnics és Zsolt akcióba lép. Zsolt attól tart: Claudia meg fogja akadályozni, hogy megszerezze a kávéház másik felét is Andreától. Ricsi és Tilda édesanyja megdöbbentő bejelentést tesz...
Hétfő: Gézát megrémíti, hogy fény derül a titkára. László úgy dönt, saját takarító vállalkozást indít. Mind Mónika, mind Imre gyászolja a kapcsolatukat.
Érdemes megvenni hozzá a saját hengerét, ami némiképp drágább ugyan, mit a többi, de megéri. Vagy ha nem azt, akkor a legdrágább hengert, ami van az OBI-ban, vagy akárhol. Az ilyen vastag bolyhos BőszEcset-féle izéket azonnal el kell felejteni, mert a festék baromi sűrű, ezek túl sokat vesznek fel belőle, ezért nem tudnak a súlytól forogni, csak csúszkálnak össze-vissza, az meg nem jó, mert randa lesz.
Furcsa módon egyébként a szivacshengerek sem jók, talán ugyanezen okból, de ezen még nem gondolkodtam:)
És csöpögni akkor nem fog, ha azt csinálod, hogy belehengergeted a festékbe, amit nem szabad felkeverni, aztán lassan görgeted a falon/plafonon.
Amikor már lejött róla a nagyja, akkor már lehet gyorsan, sőt kell is, de először lassan, ez fontos!!
Ha nem vagy biztos benne, hogy fog kinézni, akkor 500 Ft körül lehet venni pici tubusos színmintákat, olyan, mint a körömlakk, ilyen beépített ecsetelő van benne. Azzal ki lehet próbálni fájdalommentesen.
Kedves nézőink, barkácsrovatunkat látták, tartsanak velünk a jövő héten is, akkor megtudhatják, hogyan csinálhatunk üres kólásdobozokból kakukkos órát:)