Tcsege és a Kormorán kikötő nem azonos hely. A Kormorán Tfüred alatt van (onnan való a Jupiter) Aki Tcsegéről indul ott bőven van parkolóhely, s ha jól emlékszem, szervezetten kerülnének le a jármüvek Beerci szervezésében. üdv,,,,ede
Hello Kitzoli!Az én hajom már évek ota ott van . Ha gondolod majd még pontositunk az indulás elött ,mert itt fogsz elmenni elöttem az M3 -on . Egyébként a kikötőben ott is tudsz aludni ,de ha majd aktuális lesz kapsz még több információt. üdv doktor4
Hello Kitzoli ! Természetesen az indulásnál is /Kormorán kikötő ,néz utánna a honlapjukon / és az érkezési helyen is lesz biztonságos parkoló . De ezt már Beer-ci mondta az meg akkor tény ! Remélem megnyugtato volt a válasz !üdv doktor4
Biztos nem egyforma anyagi lehetőségek között élő emberek is lesznek a túrán. Ha utána számolunk a legkisebb fogyasztású hajó is elvisz 20-30 ezret.
Szeretném ha ott vizet, hajózást szerető emberek találkoznának, minden kategorizáltság nélkül.
Ha fejenként 5 ezerrel száll be mindenki, ez mondjuk 20 embernél 100 ezer. Ebből 20 ezret költenénk az emlék és nyereménytárgyakra. A maradék 80-ból úgy gondolom bőven, kényelmesen ellátható ennyi ember étele,,kávéja,stb. Szerintem még közös sörre is futja, és akkor nem kell senkinek 500 boboz sört hozni. Bár ha mégis hoznak és nem bírnak vele:)))) akkor besegítünk.
A honfoglalás után Árpád vezér járja az országot. Az egyik helyen kérdezik tőle, hogy milyen neve legyen ennek a helynek. Tegnap az egyik vezérnek elveszett itt a prémje, tehát legyen Veszprém!
A következő helyen azt mondja, látom sok itt a kecske a vidék sík, legyen hát kecskerét, amiből mára Kecskemét lett.
A harmadik megállásnál mondja, hallom már megint elvesztette valaki a prémjét. Az nem jó, kiáltják, Veszprém már van!
Te pityy! mitöl fix az én 10 kartonom? gondolod már megynyertem a fogadást ?10 meg 10 karton az majd 500 db annyit az egész csapat nem fog tudni a gállér mögé önteni, ráírjuk a baylinerre hogy "ocsó kocsma" mellé lehet kötni a tavaji adria túrásra vittem vagy 200 doboz gössert,meg 3 karton heinekkent, mert nem tudtam hogy a BB visszaindul északra ahol daruzott na majdnem ránkpimpósodott emlékszel ? az utolját itthon fogyasztottuk el a dunán, pedig volt egy pár magyar vendég a hajón ott kint is, és szomjasak voltak... --üdv haka
Szerény véleményem szerint,a kenyér sok,az 5 rúgó meg nagyon kevés. ESte a haverom meg kérdezett engem a kocsmában: Te melyik jó ? A szatmári szilva ? vagy a szakmári szilva? Mire Én/hosszas gondolkodás után/ igyunk kecskeméti fütyülőst. Elvégre azon a környéken születtél--- modta Ő .
Helló mindenki. Igen, rövidítve ez lenne a program, igaz fog ez bővülni. Visszaolvasva már is több az infó.
Költségek. Így van. Függ majd a létszámtól, bár minél többen leszünk annál kevesebb lesz. Csak önköltséges dolgot gondoltam, tehát a nyersanyag beszerzési árát haszon nélkül. A felszerelést természetesen ingyen biztosítom. Mivel szeretném ha az utolsó szakaszt (17 km) némi verseny szerűen teljesítenénk, gondoltam némi csekély nyereményekre. Kupa, emléklap stb. PL: A legrészegebb hajós cím, vagy a legcsúnyább és legszebb hajó díja, stb. Erre is várok javallatokat. Ahogy tervezem fejenként pár ezer ft-ból meg lesz, de nem fogja elérni az ötöt. Természetesen készül majd sok kép, videó, azt majd kiírjuk dvd-re.
Kajával egyet értek.A koleszterinnel meg ugyse találkozott még senki,szegény egészségügynek meg kell a meló,na meg lóvé. Nem tudom talán lemaradtam valamiről? Mármint UTI-TERV:Indulás10-11ó Tiszacsege csütörtök kb.5-6ó-kor-érkezés KIsköre erömű kaja,alvás. Péntek reggel nyöszörgés,zsilipelés(mentőmellény köt. a zsilipben mindenkinek) érkezés SZolnok környékére 5-6ó táp. buli,sláfen.(mindenki fogja a magáét) SZombat ébredés fáradtan,majd némi habozás után útra kelés. érkezés,egyszer csak TISZAUGRA. Vasárnap mindenki mars haza!
Nagy vonalakban kb. ennyit tudok.Ha máskép van ne titkoljátok!
Hello Hakapeci !Szerintem elözetes becslést csak a résztvevök számának pontositása után lehet ,szabad közzé tenni ,de ugye azt még nem tudjuk.üdv doktor4