Látom,minden ajánlatot meghallgatsz... Nekem van 3500 db lapátnyelem,de karónak és tűzre is jó...nem cserélünk? :)) Na komolyan:grat,szép masina...ha lenne lovettám,megvenném. Nem semmi gépeket csináltak,míg mi itt szoptunk a Rigákkal:)
Tyer,ott hagytam a ford.sz mérőt!:( Majd elküldöd azt is?Esetleg ha találsz Simsonhoz ESKA gyári nem túl rohadt csavarokat, érdekelne... Meg nem tudod a valós km-ét a Simsonnak?(elfelejtettem mennyivel vettem:) Kíváncsi lennék,mennyi teszek én bele... Akkor amit az óra mutat,az 5e valamennyi,abból 3 e valamennyi a reális? Hogy jön ki az az 5e?
Tyer,most jut eszembe h ott maradt a ford.sz mérő is:)) Akkor most hogy van?5e valamennyi van az órában...azt mondod h Te 3e-t tettél bele...akkor miért 5e?:) Vagy a B-st 2e-rel vetted? Azért kérdezném mert tudnom kéne a pontos kmt,amit futott a gép,h tudja ,én mennyit rakok bele.
Tyer! A Szept. 5.-i vásáron lehet hogy ott leszek mint kiállító. Mivel elég szép motorom van ezért elmegyek kiállítani. Még nincs lefixálva sajnos. Főleg hogy jár érte egy éves SKM tagsági kártya :)
Találtam Romet gázkart papámnál :) Na abba bele van írva hogy Romet :) Továbbá S51 kormánylefogó öntvényt, valami batár nagy elsőlánckereket aminek a felfogatása egyezik a mustangéval, TS250/1 szívócsonkot, Mustang hátsó fékkulcsot, tök fasza Turbós Simson könyököt, a krómozása 2 helyen sérült, egy polír segít rajta, természetesen gyári, Komar sárvédő műanyagot, 1-2 Simson indexbúrát, indexfoglalatot, hátsó láncvédő bakelitet+láncvédőgumit, komplett fasza ETZ krauzert. Amúgy az lehet hogy a Romet és a Komar egyes alkatrészei egyeznek? Mert apámnak csak Komar-ja volt, más nem. Azután jött 2 Simson, utána meg az ETZ.
van egy pár felnim. 16-osak alig futottak 8-as mentesek. kissé koszosak a festésen apró hibák vannak elenyésző. szinte tiszta új fékpofákkal dobbal.dob nem csíkos!