valaki meg tudná mondani mekkora réz alátét kell az 1.6 crdi olajleeresztő csavarja alá, csöpög ott az olaj,pedig jól meg van húzva,kicserélném ha tudnám mekkorát vegyek!
Közvéleménykutatók kérdezték, hogy mi a kedvenc autómárkám, kozmetikumom, mosogatószerem. Ceed, Kia, Fa, Somat. Miért pont ebben a sorrendben ? - kérdezték. Olvasd ösze, válaszoltam :-)
Akkor a többi autómárka tulaja más utakon közlekedik mint a kia tulajok! Némileg ismerem a helyzetet mert garanciális ügyintéző vagyok egy más márkánál. Tudom hogy megy ez...
Csak a KIA ott cseszte el, hogy a garfüzetben egészen 2008 végéig nem volt kiemelve a futóműre vonatkozó korlátozott garancia. Ezt ők is belátták és azóta szerepel a füzetben. Viszont a magyar törvények szerint, utólag nem módosíthatják a fogyasztó rovására. Ha továbbra is el fogják utasítani, akkor kezdődnek a perek, amik sem a tulajoknak, sem egy feltörekvő márkának nem fognak jól jönni. :x
A stabipálca nem a kilométertől megy tönkre, hanem agy vagy több nagy kátyútól. Van akinek 5000km nél, kell cserálni van akinek 100000 km-nél sem. Láttam olyan statisztikákat amin a gyár kimutatást készített országok szerinti bontásban egy adott alkatrész meghibásodásáról. Nálunk a futómű alkatrészek meghibásodási aránya több mint 10 szer magasabb a nyugat európai átlagnál. Ezért vannak olyan gyártók akik stabipálca és gömbfej hiba esetén egyáltalán nem vagy csak erősen korlátozott futásteljesítményig cserélik gariba. Ebből a szempontból a KIA még gavallérnak számít.
Teljesen igazad van ,pont ezt irtam most a népitéletbembe is !!Az az érdekes,hogy a Fordokba is hasonló futomű van és stab pálcákat 100 000km nél szokták cserélni...igaz akkor már nem gariban...
Hát igen a Pözso igy jár el:( de más márkánál is hasonló hozzáállás ahogy hallom, utána jön majd, hogy az üzemanyag rendszerre sincs gari mert rosszabb nálunk az üza minősége. Holott a cégek ugyanazok és a Mol szállít nyugatra is. Fura ez a gari
A fogyó kopó alkatrészek sehol sem részei a garinak. A futómű alkatrészek is ugyanebbe a körbe esnek azokban az országokban ahol az utak állapota miatt sokkal nagyobb a meghibásodás mint más európai országban. A pözsónál a futóműre 20 ezer km után nincs garancia.
51000km nél tartok,megint tönkrementek az első sab. pálcák (illetve most még csak a bal oldali) Az auto ugyan még nincs két éves se és nincs benne 60 000Km se,de nem cserélik gariban!!! Ki kellett töltenem egy esdeklő levelet,hogy az autora a 7 év garit a 22. hónapban ugyan érvényesítsék már... Holnap jön a válsz elfogadják-e,kiváncs vagyok! Vicc!
Nekem akkor alakult így amikor az ablak lehúzása közben indítóztam. Ilyenkor minden fogyasztót lekapcsol egy pillanatra az indítózás előtt. Így el tudja veszíteni a felső holtponti memória értékét. a lentebb leírtakkal gyorsan visszaállítható.
Sok oka lehet... nekiütődött valami amikor felfele húztad (és elállítódott) le volt véve valamiért az akkusaru ...vagy csak épp olyan kedve volt a számítógépnek...
Köszönöm. Vagyis így lehet "visszaaktiválni" ezt a funkciót? Mi szükség erre? Valahogy kikapcsoltam korábban, most azért működik így?? Majd holnap kipróbálom. még1x, kösz, ab,
Ahogy előttem is mondták. Érdemesebb ezeket a kérdéseket a ceedclub.hu-n feltenni. Ott napi min. 40-50 hozzászólás van. Kicsit aktívabb, mint az index.
Korábban az ablakfelhúzó modul, úgy működött, hogy ha teljesen megnyomtam a gombot, akkor teljesen felhúzta az ablakot, ha kicsit nyomtam meg, akkor csak addig húzta ameddig tartottam a gombot.. Ehhez képest most felfelé csak a szakaszos felhúzás megy. Érdekes, hogy lefelé irányban tökéletesen működik..
Mitől lehet ez? És hogyan gyógyíthatom meg? Kösz, Ab,
blokkol, fordul, blokkol, fordul, kerreg, kattog teszi a dolgát! elképzelhető, hogy megnyikkan a gumi, de a fékpedálon érezni, hogy dolgozik az ABS! én 1 álló napig folyamatosan csak vészfékeztem mindenféle útfelületen! jól működött!
mennyit csúszott neked?
u.i: halkan jegyzem meg, lehet azért nem válaszolnak, mert mindenki a ceedclub.hu-ra jár :)
Érdekes jelenséget tapasztaltam. Vészfékeztem aszfalton, ABS. Viszont a kerék csúszott, blokkolt csúszott. Hallottam ahogy csikorog a gumi. Korábbi autóimnál ilyen nem volt tapasztalható, ott sosem csúszott a gumi. Nem tetszett a jelenség. Másnak mi a tapasztalata az ABS-szel kapcsolatban?
Ahogy hallottam, eddig szinte minden kereskedésnél benne volt. Igaz, én meg olyan árat kaptam a kocsira, hogy nem különösebben izgatott. Tény, hogy a gyári munkás izzadtsága már elpárolgott, hiszen november végén vettem át, és március 5-én gördült le a gyártósorról, de, ha kiszámolom, akkor havi 62500-al fizettem ezért kevesebbet. :)
nem, nincs tapasztalatom semmilyen se, csak gondoltam megkérdezem, mert ugye Murphy-vel szólva, amit ki lehet venni, azt ki is fogják venni :D de amúgy elég sok ilyen sztori kering, lehet hogy hülyeség persze, de gondoltam megkérdem. Sokat úgyse lehet csináni.
Én írtam, hogy semmi bajom nem volt a kiszolgálással, csak kicsit kikerekedtek a szemeim, amikor 5000 forintot akartatok legombolni rólam egy reklámtáskában (ti cégeteket reklámozza) lévő KRESZ csomagért. Szépen megköszöntem, majd a ~2km-re lévő Tecsóban megvettem ugyanezt a (csak reklám nélküli változatú) pakkot 3500 forintért. :x
tavaly április óta használom a Ceed SW-nket (egy Fiat Punto-t cseréltünk le rá), és soha semmi gondom nem volt a kilátással. Szerintem nagyon jól vannak kialakítva az ablakok a C-oszlopnál (ami az alakja miatt inkább Z oszlop :), és a tükrök is.