Keresés

Részletes keresés

ceteris Creative Commons License 2004.12.25 0 0 387

Akkor jó Pirikém!!!!!!

 

Te nem is vagy az a magányos "fajta"!:))  És nem is leszel, hiszen mindenki szeret Téged itt is, meg ahol megfordulsz!!!!!

 

Az otthonban nincsen senki sem, akivel jól el lehet beszélgetni, ill. megértitek egymást???

Előzmény: pirine (384)
NagyonI Creative Commons License 2004.12.25 0 0 386

Mert megérdemled!

 

 

Na még egyet Pirine....hátha ez is tetszik... Ezt Boney M-nek szedtem le, de nekem nem annyira jellemző.. az????

Előzmény: pirine (383)
ceteris Creative Commons License 2004.12.25 0 0 385

Szép napot Neked is, és a többi idetévedőnek is!!!:))

 

 

Én is szeretem az Abbát, meg aminek van dallama:))

A suliban menekülünk szünetben a tanáriba, hacsak nem tartóztatnak fel a gyerkőcök, mert bömböl az iskolarádióban, az általuk bejátszott dömdöddöm!:)))

 

Egyszer kérdeztem tőlük, hogy mi a jó benne, hiszen a saját gondolatukat sem hallják, felér egy agymosással.....azt mondták, hogy az a jó benne.....

Előzmény: NagyonI (381)
pirine Creative Commons License 2004.12.25 0 0 384

Tölgy !

További   kellemes   ünnepeket   kívánok !

Köszönöm,   jól   érzem   magam,   sok    szép   élményem    volt   tegnap   este.    Bár   egyedül   töltöttem    a   napot,   de   nem    voltam   magányos.  

Előzmény: tölgy (380)
pirine Creative Commons License 2004.12.25 0 0 383

Nagyonkám !   Ez   gyönyörű!   Boldoggá   tettél !

 

Sajnos    lementést   nem   tett   lehetővé,   de      innen   elérem   máskor   is   ugye?   Nagyon   szeretem   az  ABBA-t.

 

Köszönöm ! ! !

NagyonI Creative Commons License 2004.12.25 0 0 382

   elfelejtettem a  a beszúrt....

 

 

 

 

 Legyen ma is jó napod!!!

Előzmény: NagyonI (381)
NagyonI Creative Commons License 2004.12.25 0 0 381

Jó reggelt!!!

 

Ma ingyenes telefonálás van a tele2-v al és a Matávval is ugye tudjátok???

 

Hali!! Vannak itt Abba fanok???Nekik küldöm ezt a gyönyörűséget!!

Visszajelzést kérek (köszi Cet!! Tőled megkaptam!!), hogy tetszik-e....

 

 

Jaj annak, akinek nem:::))))))  Én olvadok tőle...

tölgy Creative Commons License 2004.12.25 0 0 380
Pirikém!

aggodtam most éjjel a visszaolvasásnál, kerestelek, de csak itt leltelek meg.

remélem nem haragszol rám?!
elmulnak ezek a napok, ne szomorkodj, mindjárt itt a szülinapod,ami öröm!!
hidd el, hogy az! , hogy ennyiönknek mutatsz 'így is lehet' mintát/képet!

add a kezed, virtuálisan hadd szoríthassam meg!
ölellek:tölgy
Előzmény: pirine (378)
ceteris Creative Commons License 2004.12.25 0 0 379

Az finom Pirikém!

 

Én is vettem, és valamelyik este megsütjük. Ilyenkor kapnak a szomszédok is, azon melegében, mert finom, de az utcai árusoknál 5 szemet aranyáron kínálnak:)))

 

Szép napot kívánok Neked mára is!

 

cet

Előzmény: pirine (378)
pirine Creative Commons License 2004.12.24 0 0 378

Ez   volt   a  10.   karácsonyom   itt    az   otthonban.   Egyedül,   de   nem   magányosan,   gyorsan   telt   el.

  Nagyon   szép   zenei   összeállítás   volt   a  köz tv-n   7-8 óráig.

És       nem   hagyományos   vacsorát   készítettem.   Sütöttem   gesztenyét   a  remoskában.   Egyszer   egy  évben   szoktam  venni,   nagyon   szeretem.   Gyümölcssalátát   ettem.    Megnéztem   a  Sabrinát  MTV-n.   

A  postaládámban     több   levél   várt,    mindjárt   örömmmel   írtam   is,   csak   most   értem   ide,    élvezhettem   Nagyonka     unokás    karácsonyát.

Még   Mézontónk   is   benézett.

Most   megyek   olvasni   Boszikát   az   50+-ban

Szép   álmokat,   csillagokkal,   angyalkákkal /akár   bajszos   is   lehet   az  az  angyal!

 

/

ceteris Creative Commons License 2004.12.24 0 0 377

Halihóóó!!!

 

Most nem tudom elolvasni az élménybeszámolót, mert alig látok, majd holnap....

 

Hol van Pirike???????

NagyonI Creative Commons License 2004.12.24 0 0 376

Hát azt nem... émn is vártam pirinére... megígérte, hogy itt lesz 10-től, de lekonyul mindenem, nem t'ok tovább várni....

 

Vagy csak az agglegénytől konyulok???Hű de rémes borzadállyal nyitottam meg az üveget, s az is... gyanúsan úszó  formalinban úszkáló békadarabokra hasonlítanak a nyáron még gyönyörűséges gyümölcsök.. fúj....

 

Na megyek nyalok még egy kicsit... lehet, hogy csak a teteje olyan fura,, Nyugi, Nagyi, nyugi.....meg kell azt az üveget nézni ... lehet, hogy az alján csupa isteni nedű terül el??!!!

 

Jó éjt:

 

         ágyikóba vágyó nagyi

Boszorka Creative Commons License 2004.12.24 0 0 375
Meg vagyok nyugodva, hogy nem unatkoztál.:-)))
Előzmény: NagyonI (373)
Boszorka Creative Commons License 2004.12.24 0 0 374

Hát igen, ezek a mókusok már csak ilyenek. Persze madárral is megesik az ilyesmi. Azt hiszik ezek az állatlák, hogy csak őket lessük egész nap.:-))

 

 

 

Pirike itt is meg ott is vagyok, de kétszer nem írom le ugyanazt.:-)

 

 

 

Előzmény: kerub (370)
NagyonI Creative Commons License 2004.12.24 0 0 373

Nagyi karácsonya

 

Békés és boldog volt.. jelentem azoknak, akik ezt kívánták. Legalábbis eddig. Egykor érkezett meg a hadsereg: Ittlány, két unoka, Vej -aki viszont még hazafutott anyukához néhány órára.

 

A kislány (februárban lesz 3) fizuját kért.... És meglibbentette térig(!) érő szoknyácskáját. A kisfiú-Totó névre hallgat születése óta, mert ő tényleg Totó. Amilyennek egy Totónak lenni kell: áprilisban már két éves lesz. Sötétkék bársonynadrágban és egy sötétkék mellényben volt- csuda férfias jelenség a pasas!

Totó viharos gyorsasággal csapott le a nyáron beszerzett, s majdnem a feledésbe merült babára, annak is legkivált a bugyija váltott ki belőle óriási érzelmeket- de nem! ne tessék semmi rosszra gondolni!! Kaki!! Kaki!! kiáltással cibálni kezdte a bugyit a Totó nagyságú babáról, majd csalódottan állapította meg kaki hiányát: Nincs- mondta lemondóan, s széttárta kis kezét.

 

Ez 5 percenként ismétlődött egészen addig, amíg be nem jött Cici!! Cici!!- s rávetette magát az anyja mellére. Anya vagyok, nem Cici- oktatta még ezen a szép napon is Ittlány, de Totót nem sikerült meggyőznie.

Jött az ebéd. Tejberizst ettünk: jelszó: ne zabálj sokat, majd este....De azért igyekeztünk.

 

Totó elment "Cicivel" szobára, ahol hamarosan mély álomba merült, s mi a kislánnyal társasjátékot kezdtünk játszani. Hm... sajnos Játék igen szabálytalanul zajlott, mert Kislány nem akarta a fán hagyni a cseresznyéket, s a madárnak sem volt hajlandó adni, hiába kellett volna a szabályok szerint a szárnyassal megosztani a ropogóst...

Nem űzte hajtotta a győzelmi vágy, s én hamarosan megadtam magam a szabálytalanságoknak...

Négy órakor Naji!! Naji- csatakiáltással megjelent a színen Totó. Bumbua! Bumbua!! harsogta, mert kedvenc autóit éppen nem érte el papa asztalán. Bumbuák odaadattak neki, cseresznyék gyorsan el lettek rejtve, mert érződött rajtuk a halálfélelem Totót látva.

Hamarosan megérkezett a Jézuska. Kislány nem igazán volt oda a gondolattól, hogy találkozzon vele, így hát Jézuska vidáman tovább mehetett a szomszéd házba.

 

A fa és a csillagszóró leginkább Totót kápráztatta el. Még... még... mondta papának, de sajnos nagyi elfelejtett szórót venni, s még szerencse, hogy a díszek között akadt 2-3 tavalyi.

Miután tudtam. hogy a diavetítőt nem fogják értékelni (hisz azt sem tudják, mi az) néhány olcsóságot vettem nekik, többek között egy kis tenyérben elférő labdát, aminek az egyik felében egy kis autó van. Hát ez volt a bibi. Totó ordított: Bumbua ki!! Ki!! Mindannyiunkhoz odafutott, s szemrehányóan nézett a nagy és mindentudó felnőttekre, akik egy vacak bumbuát sem tudnak kivenni egy labdából... Az elterelés cseléhez kellett folyamodnunk, s bumbuás labdát eldugni, hogy nehogy megtalálja...

 

Az elterelés egy Tescos ajándék strandlabda lett. Igen ám, de egyformák ezek a labdák... Hát... micsinájjunk?? Kislány tudta: tegyünk rá matricákat!! A szót tett követte. Matricák feláldoztattak a Nehogyveszekedéstörjönkialabdák miatt oltárán.

Totó rendkívül gyorsan rakta fel a bumbuákat, hiszen neki külön ilyen vétetett, majd elfogyasztván azokat, feláldoztam még a Mauglisokat is. Még!!Még!! ragyogott, s lelkesen rakta a labdára. Ugyanígy kislány. De Totó kitalálta, hogy ha a

 föltetteket levakarja, akkor sokkal tovább matricázhat, s valahányszor levakart egy már föltettet, kacéran rámnézett: Najiiii? Nem?? Nem???

Aztán még elmenetel előtt hirtelen eszébe jutott a baba. Kakiiiii!! Kakiiii!! süvöltötte, s már húzta is vadul le Baba bugyiját. Nincs- csalódott megint...majd látva, hogy testvére bilit kap, a saját nadrágját kezdte ráncigálni: Kaki, Totó Kaki!! De ebből sem lett semmi.

 

Aztán elmentek.,.. Én még szedegetem az ittmaradt játékdarabokat... és várok a holnapra.. Honap mi megyünk hozzájuk, hogy megnézzük az ő karácsonyfájukat....

 

 

NagyonI Creative Commons License 2004.12.24 0 0 372

Hát akkor jiscso raz köszönetet mondok mindenkinek a megemlékezésért. Igazán szép nap volt ez a mai... de már kezdtek elvonási tüneteim erődödni, s mikor végre lelottyantam a szgép elé, egyfolytában csengett a telefon....Messzilánynak minden karácsonykor el kell mondanom a káposztaleves készítését- szerintem még sohasem csinálta meg, de valamilyen oknál fogva sziszi, nekem ez fontos. Az ÉN képlevesem az igen!! Az fontos... de az övé....???

És gondoljátok meg, proletárok...!!! Mindenem jól sikerült!! Ilyen még errefele nem volt.. semmi nem volt sós/sótlan/édes/ keserű/égett/nyers stb...

 

Nem hittem az ízlelőbimbóinknak...

Ittlány mákosbejglije is istenien sikerült, a zannya egykor aszonta, inkább ne csináljon, ha spórolni kell a mákkal. Megjegyezte. Nem spórolt. Nyammmm...

 

Most elővettem az agglegénykompótot... vajh életben talál-e még a hajnal??? Még nem bátorkodtam levenni a tetejét... de hamarosan megteszem. Kicsit gyanakodva szemlélem az üveget, de hátha dalra fakadok a megkóstolása után????

Bár ma annyit éneköltem, hogy Férj biztosan nem fog gyanút....  Hallottátok-e az Albinonit? Annyira szeretem... valamelyikm topikba betettem...

Na ja... éás sikerült-e a ma küldött zenét meghallgatnotok?? 

Annyira el voltam bűvölve az ügyességemtől, hogy csak úgy hipp!! csak úgy hopp!! és megtaláltam!!!És  nálam legalábbis meg is szólalt....

Na szorítsatok... hív az agglegény....

 

 

mézontófű Creative Commons License 2004.12.24 0 0 371

Nagyonka!

A  Boldog, békés Karácsony mellett, sok boldog névanapot kívánunk

 

a most kinyílt virágom és én

 

 

Billbergia
kerub Creative Commons License 2004.12.24 0 0 370

Az erdő szélén lakom a Zugligetben.

A narancs az a vadnarancs ami sajnos nem ehető.

Az Angol Kisasszonyok templom kertjének a szélében vannak a vadnarancsfák.

 

A mókusokat gyakran látjuk csak mire elökapnám a fotóaparátomat addigra sehol nincsenek.

Most szerencsém volt... 

Előzmény: pirine (368)
imok Creative Commons License 2004.12.24 0 0 369
Nagyonnagyi, névnapod alkalmából jó egészséget, sok boldogságot kívánok! Teljen  még sok örömöd az unokákban!:)))
pirine Creative Commons License 2004.12.24 0 0 368

 

Hol   laksz   kedves    Kerub?   Kint,   a   kertedben   érik   a   narancs????  Ilyen   nincs?!   Még   Görögországban   sem   tudom   elképzelni!  És   milyen      erdőben ?   ligetben?    parkban,    ahol   még   mókust   is   elkapsz   fotózás   közben?

Köszönöm   ezt   a  felderítő   fotót!

Előzmény: kerub (367)
kerub Creative Commons License 2004.12.24 0 0 367

Ma reggel megörökítettem a narancs termést.

 

 

És akkor megláttam egy izgága fotómodellt aki engem figyelt a leshelyérőlén meg őt.

 

 

Előzmény: pirine (365)
ceteris Creative Commons License 2004.12.24 0 0 366

Biztosan!!!!

 

Na, készen vagyok, puccparádéban, vendégek sehol:))

 

Este jövök......

Előzmény: pirine (365)
pirine Creative Commons License 2004.12.24 0 0 365
Éjjel   2   óráig   itt   vagyok,   remélem   találkozunk!   Itt-ott   olvasgatok,   keresgélek    valami   érdekeset,    valami   új   játékot   is.   de   fél   óránként   végigpásztázom    kedvenc   topicjaimat  .   Várlak   Cet,   Boszika,   Kerub-----talán    Nagyonka   is   itt   lesz.
Előzmény: ceteris (362)
Boszorka Creative Commons License 2004.12.24 0 0 364

Pirikén,

 

nálunk a háborús nélkülözős időkben bevállt. Persze a mi égőink 1935-ből valósiak. Azokat már régen nem lehetett kapni. Azóta van egy csomó új a pincében, de én nekem nem kell hangulat, inkább igyekszem elhesegetni. Na azért mostmár megyek az egyszál halfilémet valamilyen módon ehető állapotba hozni, mert ma még csak reggeliztem.

 

Aztán megnézem az e-napra eltett vidám filmeimet, de majd jövök később. El ne tűnj!!!

Előzmény: pirine (361)
kerub Creative Commons License 2004.12.24 0 0 363

Azért örülök ha itt vagy köztünk.

Előzmény: pirine (361)
ceteris Creative Commons License 2004.12.24 0 0 362

Pirikém!!

 

Mindenhova írom: 10 fele itthon leszünk, akkor nézzél be!!!!:)))

Előzmény: pirine (361)
pirine Creative Commons License 2004.12.24 0 0 361

Kerub !  Én   nem   vagyok   hűtlen   fajta.

Szeretem   ezt   a   kis   kuckót !  Az 50+    ben   is  olvasok,    de   itt   köszönöm    meg   Boszikának    az   ötletet    égőpótlás    ügyben.

 

Már   nem   fára    teszem,   csak   itt  a   szgép   mellett   körben   hangulat    kedvéért.    De   ezt    fiam   első   karácsonyára   vettük  1962-ben.     Sokáig    tudtam    pótégőket    venni,   de   már    nincs.   Most    azért    drukkoltam,   csak      ezt    az   évet    húzza   ki.

   Ha    mégis    kiég,   az    alufolia  is    megteszi   pótásként?

Előzmény: kerub (360)
kerub Creative Commons License 2004.12.24 0 0 360

Pirine!

 

Merre jársz?

Találtál valami jobb topic-ot mint a mienk?

Hűtlenül elhagytál bennünket???? 

kerub Creative Commons License 2004.12.24 0 0 359

Az Éváknak és Evic'káknak is, külön kijár a jókívánság mert a névnapjukat elfedik az ünnepek.

 

 

 

Előzmény: NagyonI (357)
Szováta Creative Commons License 2004.12.24 0 0 358
Köszönöm én is a jó kivánságokat:)

Ez tényleg öröm lehetett... szivem szerint én is felhivnám, csak nem tudom a számukat, igy csak valahová beirva tudok boldog karácsonyt kivánni nekik:)
Előzmény: NagyonI (356)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!