Egyébként akár hiszed akár nem, a végén a szinkronszínészek egyikének neve feltűnt nekem, mint szinkronrendező is :))) Úgyhogy lehet benne valami :o)))
Igen, erre már sokan felfigyeltek :))) és tényleg igaz, hogy a mellékszereplők jobban beleélik magukat. Biztos ha hosszú a szerep, akkor unják és nem tudnak már színt belevinni a dologba... :)))
A tegnapi részben mintha lett volna valami olyasmi is, hogyaszongya: állítsa helyre a kommunikációs linket, vagy létesítsen kommunikációs linket.
Nem tudom, de nekem úgy tűnt, a mellékszereplőknek sokkal jobb volt a szinkronja, mint a főszereplőké (kivéve a dokit). Pl. a kórházi személyzet, meg a betegek hangja egész elviselhető volt.
Akkor majd egyeztessünk, úgyis aszontad neked meg kell a Battlestar Glaactica, akkor viszem azt meg annyi üreset amennyit megegyezik az ST-kkel úgy jó lesz?
Ja aki szereti a német ST paródiát talán érdekli: Manitu bocskora 2CD-n!:)
Ja, Tuvok új, vulkáni mestertől ellesett technikája, meglágyítja a delikvens agyát és ennek segítségével meg tudja hallgatni még Balázs Palit is, nemhogy a Voyager új szinkronját :)))
Figyu, a mag-kéreg asszociáció után teljesen logikussss a görbület-ferdeség egyezése :-) Lehet, hogy mégis olvasnak Replikátort, csak nem mernek pofátlanul lopni, ezé átírják a legelső eszükbe jutó szóra az általuk nem ismert szavakat. (ezek ugye nem csak ST specifikus szavakra vonatkoznak) :-)/:-(
Húgom is valahogy így járt. Bár ő nem outsider, de nem is fan, sikerült kicsit megnevelnem, így ha elcsípi, nézi. A 7. évad kifejezetten érdekelte volna, de amikor benézett hozzám, hogy mi ez a szar, amit nézek, amikor most elvileg VOYnak kellene lennie, azzal a mozdulattal távozott is. Meséltem neki az itt olvasott félrefordításokat, a reakció kb. ugyanaz, mint a miénk. Ő Janeway után Csekoti hangján feküdt meg. Megértem.
Egyébként feltűnt valakinek, hogy tegnap egyszer (szerintem teljesen véletlenül) becsúszott egy "kilépünk a görbületből" is??? Vagy csak én hallucináltam?
Ja, arra gondoltam, hogy ez a ferdenyom vagy mi a hóhér esetleg WARP TRAIL lehet. De akkor minimum nulltér-nyomnak, vagy szubtér-nyomnak kellett volna mondani.
egy nem ST-rajongó (gyarló outsider) rokonunk tökvéletlenül jelen volt és mást csinált, mikor mi néztük a tegnapit, és mikor megszólalt Janeway új hangja, megütközve kérdezte, hogy MMIII EEEZZZ???