Keresés

Részletes keresés

bárány Creative Commons License 2005.12.08 0 0 987
Na annyi történt, hogy tegnap hívtak a távközlési FJK hivataltól, hogy befenyítik a szolgáltatót valami levéllel, amire 30 napjuk van reagálni...
Előzmény: bárány (931)
Megdobbent Creative Commons License 2005.12.08 0 0 986
Vacak forditas, menjmar. Teljesen jo, nagyvonaluan szoveghunek lehet mondani. De mostanaban minden 4. filmhez van, ami azert kicsit gaz, mert egy magamfajta atlagzseni sem hordja a fejeben a perfekt, naprakesz pl. muszaki, epiteszeti, biologiai, orvosi, kriminalisztikai szakszotart... Gondolom te sem, eheheh :>>>
Előzmény: Törölt nick (984)
cyber.greg Creative Commons License 2005.12.06 0 0 985

Na jó, de mégiscsak kényelmesebb. Én is tudok angolul, de nagyon szar elveszteni a fonalat, ha valamit nem értek. Akkor feliratozzák legalább!

Remélem, Ádám és Dzsemi karácsonyi különkiadása már magyarul lesz!

Előzmény: Törölt nick (984)
Törölt nick Creative Commons License 2005.12.06 0 0 984

az mashol sem...nem mintha annyira hianyznanak a vacak froditasok...

H.

Előzmény: cyber.greg (983)
cyber.greg Creative Commons License 2005.12.06 0 0 983
Azt lehet tudni, hogy a Discovery miért nem beszél magyarul?
nicko Creative Commons License 2005.11.30 0 0 982

nem csak ez a cég..másnál sem jó hiába az esetleg tiszta rálátás az antennára.

mezei böngészésre vagy levelezésre jó max. a mikronet.

Előzmény: ZE (981)
ZE Creative Commons License 2005.11.30 0 0 981
Talán a hdsnetes topicban beszélgettünk róla valamikor az utóbbi egy hónapban... Nem tűnik igazán jelentős társulatnak...
Előzmény: nicko (980)
nicko Creative Commons License 2005.11.30 0 0 980
"Azt hiszem az mikrohullámos" nem tudom mire használod a netet, de ha sokat játszol multiban akkor a mikro felejtős a nagy ping miatt. Meg van hogy abszolút nem müxik esős, párás, ködös időben...
Előzmény: hungeorge (978)
hungeorge Creative Commons License 2005.11.30 0 0 979
Bocsánat ! Hűségnyilatkozat nélkül !
Előzmény: hungeorge (978)
hungeorge Creative Commons License 2005.11.30 0 0 978

Szasztok ! Na, képzeljétek, kedd délután elment az internet. Telefonéltam, a 3 számból kettőt nem vettek fel, a harmadikat kinyomták ! Aztán kb. 10 perces telefonálgatás után csak felvették az egyiket, majd a hölgy megkérdezte, milyen modemem van. Mondtam, hogy a szürke, hütőbordás. A hölgy : Hja, az már nem jó, az régi modem, ki kell cserélnünk !!! És mindezért Nekem kellett telefonálnom, majd talán holnap (csüt.délelött) kicserélik. Remélem, a kieső két napot nem lesz pofájuk kiszámlázni illetve szólni fogok és önhatalmúlag le fogom vonni. Egyébként hétvégén készülök egy jó kis levelet írni mindenkinek ( bár széllel szemben...) de ez már türhetetlen. Tud valaki a www.na.hu szolgáltatásról. Azt hiszem az mikrohullámos, és ott a 1024es, korlátlan csomag /hüségnyilatkozat és talán 4000ft-os bekötés mellett/ havi 4450Ft . azaz pont fele annyi mint a hdsnet-es home1 csomag.

ciao

petrovus-spqr Creative Commons License 2005.11.30 0 0 977

na igen, ez az, amire nincs időm, de tömör válasznak tökéleetsen megfelel :)

a net nem érint engem, tudom vinni a szélessáv szerződésemet.

Előzmény: Törölt nick (976)
Törölt nick Creative Commons License 2005.11.30 0 0 976

nagyon:) olvasd el ezt a topicot.

H.

Előzmény: petrovus-spqr (974)
ZE Creative Commons License 2005.11.30 0 0 975
Olvass vissza itt, meg a "HDSnet kábeltévés internet tapasztalatok" topicban...
Előzmény: petrovus-spqr (974)
petrovus-spqr Creative Commons License 2005.11.30 0 0 974
nemsokára emktv-m lesz a 11. kerületben. kérdésem a következő: nagyon megszívtam, hogy nem upc? kösz!
REmekElek Creative Commons License 2005.11.29 0 0 973
This feature has not been enabled in your cablemodem.

Please contact your data services provider for more information about this featureand its availability on the network.

To exit this page, click on the "Back" button on your browser tool bar to return to theprevious page or click on the "System" link above.
Megdobbent Creative Commons License 2005.11.28 0 0 972
Ezeket a modem stat oldala mondja, ezen sincs mit vitazni Horasz ;) De nezd meg ujra magadnal, ha meg mindig 512, akkor kezdek remenykedni, hogy vegre lesz normalis (?) uploadom :)
Előzmény: Törölt nick (971)
Törölt nick Creative Commons License 2005.11.28 0 0 971

az alaphalozati savszel emelese ideje elott nekunk olyan csomagunk volt, hogy a savszel emelese idejen 512 lett az uploadunk. tegnapi meresaim szerin 2 mega a download. ezek a tenyek:) h ki mit mond nem erdekel:)

H.

Előzmény: Megdobbent (967)
Garficicus Creative Commons License 2005.11.28 0 0 970
Szasztok ! Most a privát gold helyett a Hustler Tv van ? ciao

Szokták mondani, van amit nem nézni hanem csinálni kell! Ez épp olyan :))) Garfield
Előzmény: hungeorge (968)
nicko Creative Commons License 2005.11.26 0 0 969
az...majd visszatérnek 1x az XXL-re ;)
Előzmény: hungeorge (968)
hungeorge Creative Commons License 2005.11.26 0 0 968
Szasztok ! Most a privát gold helyett a Hustler Tv van ? ciao
Megdobbent Creative Commons License 2005.11.26 0 0 967
Nanana, azert nem rossz a valos helyzet ismertetese sem t-com teruleten:

Upstream Speed: 224 kbps
Downstream Speed: 2560 kbps
Előzmény: Törölt nick (964)
Garficicus Creative Commons License 2005.11.25 0 0 966
Ez lehet, hogy szép, de mellette szépen fizeted a FATÁV telefont is! Ahogy irtam, ebben a lakásban csak a testemen keresztül lesz olyan még egyszer az életben!

MÁS:
XVI. kerületben (Cinkota) lakó jóbarátom megkérdezte, hogy milyen netet válasszon. Matávkábel, ADSL, mikrohullámú net lehetőségek vannak.
Még a kábeles net néz ki a legjobb megoldásnak, még matávos is, mert az ADSL-hez havi 3200 Ft a vezetékes telefon alapdíja!! És milyen jogos! Az ADSL előfizetők közül sokan a sávszélességük nagyságával kérkednek, és hogy az milyen olcsó, mert 512/96 már bruttó 4 ezer Ft tól van. De sosem teszik hozzá, hogy a vezetékes telefon diját is ki kell fizetni hozzá!!!
Ha ADSL és az EMKTV között kell választanom, akkor köszönöm szépen de én maradok a kábelnél, még akkor is ha ilyen szar a szolgáltatónk!!!
Garfield
Előzmény: Törölt nick (964)
nicko Creative Commons License 2005.11.25 0 0 965

visszajöttek

de rutinosak....az a rohadt képújságjuk az nem tűnt el :p

Előzmény: nicko (963)
Törölt nick Creative Commons License 2005.11.25 0 0 964

mi kispesten adsl-re az interwarenel fizettunk elo. de ott van a datanet is mint szolgaltato. egyik sem kis ceg:) es a 2mbit/512 nem olyan rossz:)

H.

Előzmény: Garficicus (957)
nicko Creative Commons License 2005.11.25 0 0 963
no most nálunk az összes adó elszállt, kivéve az emktv és kispest tv újság ;)
nicko Creative Commons License 2005.11.24 0 0 962
Ok.
Előzmény: Garficicus (961)
Garficicus Creative Commons License 2005.11.24 0 0 961
Kedves Nicko kolléga!
Félreértettél kissé!
A lakásomba Fatáv telefont csak a testemen keresztül vezethetnek! Nincs az a pénz, hogy ide bekössék újra. Öröm, volt nézni amikor anno még a falból is kitéptem a Fatávos vezetéket!
Innentől kezdve ADSL szóba sem jöhet, mert ahhoz vezetékes vonal kell! Van egy két kis kábeles szolgáltató pl Beltav ebben az árkategóriában, de ezek nekem nagyon lutrik!
UPC nincs, szóval marad a szivás és az EMKTV:((((
Garfield
Előzmény: nicko (958)
nicko Creative Commons License 2005.11.24 0 0 960

(947)

lényegét ott leírtam. A csillagpont kiépítése fejében 20 évre ővék lett a 2 nagy lakásfenntartó szövetkezet területén a tv és kábelnet szolgáltatás. (azt nem tudom mi a helyzet a Wekerlei közösségi tv-vel de valszeg ugyanaz)

És azt hiszem a UPC-vel szépen felosztották a piacot Bp-n...de ezt nem állítom hogy kartellt csináltak mert azt büntetik meg a vádaskodást is.

Tehát én nem állítok semmit. ;)

Előzmény: Kcsita (959)
Kcsita Creative Commons License 2005.11.24 0 0 959

Én is kispesten lakok. De egy dolgot én sem értem, erre keresem a választ: "

a nagy baj az, h nincs és nem is lehet konkurens másik kábelnetes cég ebben a kerületben."

De miért?

Előzmény: nicko (958)
nicko Creative Commons License 2005.11.24 0 0 958

Minden soroddal egyetértek az EMKTV+HDSNET dologban mert én is Kispesten tengetem napjaimat!

De ezzel nagyon nem:

Gondolkoztam már a szolgáltató váltással is, de itt Kispesten árban csak FATÁV és egy két kis szolgáltató lenne ADSL nettel

Tvnet

Datanet

urambocsá..Faxeleró vagy mittomén most mi a neve...ezeket nem hívnám kis szolgáltatónak...ill bárki lehet aki a Fatáv viszonteladója.

Miután 2000 óta tisztában vagyok a kerület szar kábelnetes ellátásával a modem korszak után váltottam adsl-re..nekem semmi agybajom ezzel a technikával. Vezetékes vonal meg eleve volt meg kell is...

Volt ennek a szar cégnek egy "fasza" honlapja és azon egy fórum féle. Nem moderálta senki...1x beírták, hogy 0 net van hétvégén péntek estétől hétfő reggelig..még annyi sem mint modemmel. Magyarázat rá az volt, hogy leszerződtettek 180 usert a vonal meg 100-at bírt volna el a lét meg soha nem forgatták vissza fejlesztésbe.

Aztán valamelyik agyas ezt meglátta és töröltette az oldalt ;) majd beleolvadtak az EMKTV-be.

a nagy baj az, h nincs és nem is lehet konkurens másik kábelnetes cég ebben a kerületben.

Előzmény: Garficicus (957)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!