Vacak forditas, menjmar. Teljesen jo, nagyvonaluan szoveghunek lehet mondani. De mostanaban minden 4. filmhez van, ami azert kicsit gaz, mert egy magamfajta atlagzseni sem hordja a fejeben a perfekt, naprakesz pl. muszaki, epiteszeti, biologiai, orvosi, kriminalisztikai szakszotart... Gondolom te sem, eheheh :>>>
"Azt hiszem az mikrohullámos"
nem tudom mire használod a netet, de ha sokat játszol multiban akkor a mikro felejtős a nagy ping miatt.
Meg van hogy abszolút nem müxik esős, párás, ködös időben...
Szasztok ! Na, képzeljétek, kedd délután elment az internet. Telefonéltam, a 3 számból kettőt nem vettek fel, a harmadikat kinyomták ! Aztán kb. 10 perces telefonálgatás után csak felvették az egyiket, majd a hölgy megkérdezte, milyen modemem van. Mondtam, hogy a szürke, hütőbordás. A hölgy : Hja, az már nem jó, az régi modem, ki kell cserélnünk !!! És mindezért Nekem kellett telefonálnom, majd talán holnap (csüt.délelött) kicserélik. Remélem, a kieső két napot nem lesz pofájuk kiszámlázni illetve szólni fogok és önhatalmúlag le fogom vonni. Egyébként hétvégén készülök egy jó kis levelet írni mindenkinek ( bár széllel szemben...) de ez már türhetetlen. Tud valaki a www.na.hu szolgáltatásról. Azt hiszem az mikrohullámos, és ott a 1024es, korlátlan csomag /hüségnyilatkozat és talán 4000ft-os bekötés mellett/ havi 4450Ft . azaz pont fele annyi mint a hdsnet-es home1 csomag.
Ezeket a modem stat oldala mondja, ezen sincs mit vitazni Horasz ;) De nezd meg ujra magadnal, ha meg mindig 512, akkor kezdek remenykedni, hogy vegre lesz normalis (?) uploadom :)
az alaphalozati savszel emelese ideje elott nekunk olyan csomagunk volt, hogy a savszel emelese idejen 512 lett az uploadunk. tegnapi meresaim szerin 2 mega a download. ezek a tenyek:) h ki mit mond nem erdekel:)
Ez lehet, hogy szép, de mellette szépen fizeted a FATÁV telefont is! Ahogy irtam, ebben a lakásban csak a testemen keresztül lesz olyan még egyszer az életben!
MÁS: XVI. kerületben (Cinkota) lakó jóbarátom megkérdezte, hogy milyen netet válasszon. Matávkábel, ADSL, mikrohullámú net lehetőségek vannak. Még a kábeles net néz ki a legjobb megoldásnak, még matávos is, mert az ADSL-hez havi 3200 Ft a vezetékes telefon alapdíja!! És milyen jogos! Az ADSL előfizetők közül sokan a sávszélességük nagyságával kérkednek, és hogy az milyen olcsó, mert 512/96 már bruttó 4 ezer Ft tól van. De sosem teszik hozzá, hogy a vezetékes telefon diját is ki kell fizetni hozzá!!! Ha ADSL és az EMKTV között kell választanom, akkor köszönöm szépen de én maradok a kábelnél, még akkor is ha ilyen szar a szolgáltatónk!!! Garfield
Kedves Nicko kolléga! Félreértettél kissé! A lakásomba Fatáv telefont csak a testemen keresztül vezethetnek! Nincs az a pénz, hogy ide bekössék újra. Öröm, volt nézni amikor anno még a falból is kitéptem a Fatávos vezetéket! Innentől kezdve ADSL szóba sem jöhet, mert ahhoz vezetékes vonal kell! Van egy két kis kábeles szolgáltató pl Beltav ebben az árkategóriában, de ezek nekem nagyon lutrik! UPC nincs, szóval marad a szivás és az EMKTV:(((( Garfield
lényegét ott leírtam. A csillagpont kiépítése fejében 20 évre ővék lett a 2 nagy lakásfenntartó szövetkezet területén a tv és kábelnet szolgáltatás. (azt nem tudom mi a helyzet a Wekerlei közösségi tv-vel de valszeg ugyanaz)
És azt hiszem a UPC-vel szépen felosztották a piacot Bp-n...de ezt nem állítom hogy kartellt csináltak mert azt büntetik meg a vádaskodást is.
Minden soroddal egyetértek az EMKTV+HDSNET dologban mert én is Kispesten tengetem napjaimat!
De ezzel nagyon nem:
Gondolkoztam már a szolgáltató váltással is, de itt Kispesten árban csak FATÁV és egy két kis szolgáltató lenne ADSL nettel
Tvnet
Datanet
urambocsá..Faxeleró vagy mittomén most mi a neve...ezeket nem hívnám kis szolgáltatónak...ill bárki lehet aki a Fatáv viszonteladója.
Miután 2000 óta tisztában vagyok a kerület szar kábelnetes ellátásával a modem korszak után váltottam adsl-re..nekem semmi agybajom ezzel a technikával. Vezetékes vonal meg eleve volt meg kell is...
Volt ennek a szar cégnek egy "fasza" honlapja és azon egy fórum féle. Nem moderálta senki...1x beírták, hogy 0 net van hétvégén péntek estétől hétfő reggelig..még annyi sem mint modemmel. Magyarázat rá az volt, hogy leszerződtettek 180 usert a vonal meg 100-at bírt volna el a lét meg soha nem forgatták vissza fejlesztésbe.
Aztán valamelyik agyas ezt meglátta és töröltette az oldalt ;) majd beleolvadtak az EMKTV-be.
a nagy baj az, h nincs és nem is lehet konkurens másik kábelnetes cég ebben a kerületben.