Azért érdekes volt a kontraszt Etnóra és Zsubálna között, ahogy lereagálták, hogy a férjeik jó bőrnek titulálták Mayát.
...és Tóni is beletrafált, mit jön a Nóra válással, mikor majdnem összecuccolt egy volt szeretőjével? Még jó, hogy Csubiról nem tud Tonyó, megintcsak nyeregben érezné magát és nem bírnák elvarrni ezt a rém gázos történetszálat...
Hát nézze. Maja külsejét Gnáci kollégával közösen borzasztónak tartjuk, csak másra koncentráltunk. A hónalja iszonyatos, a feje meg rémisztő, ha én Miki helyében lennék, elvinném valami kihalt helyre, ahol nem zavar senki a futárfelszereléshez tartozó bézbólütő használatában.
(OFF, volt valami ilyen pesti vicc 1957 után, hogy "-Kik alkotják az új vezetőgárdát? -hát Kádár Apró Dögei) (vesszőket szigorúan kihagyva a vezetéknevek közül...)
Erről eszembe jut, amikor jópár évvel ezelőtt a bécsi TV-toronyban vacsoráztunk , ami forog, elmentem WC-re, aztán alig találtam vissza az asztalunkhoz:)
Tegnap óta azon fantáziálok, milyen lehet a Rózsatál röstivel, ami a bisztró ajtaja mellett lógó tábla szerint a konyha ajánlata volt...
Nekem az előzetesben tetszett a gordonka-hasonlat. Kár, hogy Mayára vonatkozott, aki inkább csak az a szál deszka, amiből majd gordonkát készítenek. :(
Noémi szerint boszorkányság áll az esett mellett. Ende. Az Osztrák 1-en Juve - Rapid BL-meccs, a Duna Tévén pedig Mohácsi vész lesz 23.10-kor. Utóbbi nem a legjobb filmje Jancsónak, ámde nézhető.
Most,hogy ismétlik a Szomszédokat,a "szomszéd"csatornán,azon gondolkodtam,hogy a Barátok köztben (bevallom én is nézzem!)mért nincs politika,és közélet!Pl.ul Magdi néni panaszkodhatna,hogy milyen kevés a nyugdijjuk ,és ismét felemelték a tej árát!:))
Írhacc persze LeifCica, de sajnos csak a szándék valódi, amúgy sokminden hiányzik hozzá, elsősorban 1 db lelkiismeretes személy, aki vigyázna távollétemben az apró dögeimre.
Nade honnan kéne Majácskának tudnia, hogy melyik a Májki helye? Nem csak takarít, tapizik, hanem még kukkol is? Egyébként egy rusnya vén banya ez a Maja, ha Májkül elhagyja miatta a Nórát, akkor nem csak barom, de ízlésficamos is. Annak idején a Berzsé egy-két kategóriával Miki felett volt minden szempontból, úgyhogy Nóránál inkább az volt a furcsa, hogy maradt a sittes, simlis, munkanélküli Mikivel.
ó. én csak arra gondoltam, milyen kis ari lábad lehet:-) Jóvanna, bocsánat, csak illen ma a hangulatom! (én is seggdugasz vagyok, csak lányban nem olyan feltűnő! épphogy elérem a százhatvanat)
Egyszer majdnem terveztem, hogy repülőzöm, de aztán amikor tájékoztattak, hogy a repülőjegy nem tartalmazza az illeték árát, akkor rádöbbentem, hogy már a negyedik emeleten is halálfélelmem van, s valószínűleg végigrókáznám az utat. Na persze ha mondjuk Maja ülne mellettem, akkor ha férfi vagy, légy férfi alapon visszafognám magam, s csak utána lennének rémálmaim durván.
Szóval, a Malév-honlapon látom, hogy van olyan akciójuk most, miszerint ha két emberke együtt utazik, akkor okt.17-dec.15 közötti utazásokra kettejüknek oda-vissza összesen csak 29.800 a jegy (plusz illeték persze). Ami viszont igen jó, mert azt jelenti, hogy fejenként 15ezer forint csak. (oda-visszára). Januárban volt hasonló, akkor úgy is meg lehetett venni ezt a jegyet, hogy nem két ember egyszerre utazik, hanem egy ember két helyre, külön. (így voltam Kairóban meg Tiranában).
De a mostani csak úgy szól, hogy két ember egyszerre.
Éééés.... nem volna kedve valakinek csatlakozni? Egyelőre két helyet néztem ki magamnak: Kijevet (csakazértiselmegyekukrajnábavazze!!!), és Larnakát. Utóbbi azért sem érdektelen, mert be lehetne iktatni egy átruccanást Észak-Ciprusra...
Hmmm???
Én máris mennék ennyiért, de kell egy partner....
Valaki?
(a szokásos szombat esti kint tartózkodás van benne a megkötések között, amúgy egy hosszú hétvégére gondoltam, nem sokkal többre)
Tudom, kedve biztos mindenkinek volna, de ideje, és szándéka? Hm? Naaa.... LLL... :)))
válaszokat "Utazási Fanatikus" jeligére a kiadóba.... :))
Engem az Imó jobban idegesít, nem lehetne inkább azt a kókadt faszt kiírni?
Mondjuk rajt'nyit Baltán meg Monyón dugás közben, iszonyúan berág, és bosszúból megerőszakolja a kertész femili összes elérhető tagját, Gzut inkluzíve. Persze tetten érik és elküldik 8 év sittre, ahol még évente egyszer van egy jelenet, amikor lemérik, hogy mennyit tágult a segge a legutóbbi bejelentkezés óta..
Aztán Monó meg újra végigmegy az összes eddigi pasiján, a papagájt is beleértve, míg két év múlva már nincs kivel lefeküdnie, végül elcsábítja Gergely atyát, és együtt távoznak a sorozatból.
Mint ismert, Farkasházi Rékát – immár másodszor – kiírják a Barátok köztből, s úgy tűnik, ezzel Kertész Móni karaktere végképp eltűnik a szappanoperából. A legsikeresebb tévésorozat rajongói hetek óta találgatják, vajon milyen fordulattal oldják meg a forgatókönyvírók Móni „eltüntetését”. A pletykák szerint a lányt kínos helyzetben érik tetten volt szerelmével, Zsolttal.
Farkasházi Rékát másodszor is kiírják a Barátok köztből, s úgy tűnik, ezzel Móni karaktere végképp eltűnik a szappanoperából. Valószínűleg csak arról van szó, hogy kifulladt a figura. Ahogy Hoffer Józsi, Novák Csaba vagy Lóri esetében. Farkasházi Rékához kegyesek az írók, őt újra Brüsszelbe küldik. Rékasi Károlytól, a sorozatbeli Zsolttól érdeklődtünk először, mit szól ahhoz, hogy állítólag neki jut a csábító hálátlan szerepe.
Bocs, de a sorozatról semmit! – mondta és búcsúzott.
A titkolózás érthető, hiszen minden szereplőre és közreműködőre szigorú szabályok vonatkoznak. Farkasházi Réka, aki csalfa nőként búcsúzhat a sorozattól, szintén nem volt hajlandó többet mondani.
– Nem tudok többet elárulni, mint legutóbb, amikor a szerepem megszűnéséről kérdeztek – utalt a Barátok közt Mónija arra, amikor kiderült, hogy másodszor is meg kell válnia Magdi anyustól, Vili bácsitól, Tildától és Gézától.
A pletykák merész fordulatról szólnak: Móni újra régi szerelme, Zsolt karjaiban köt ki, és légyottjuknak Imi egy véletlen folytán szemtanúja lesz.
A botrány és a szégyen elől Kertész Móni újra Brüsszelbe megy dolgozni, és soha többé nem tér vissza a Mátyás térre.
Egyes hírekkel ellentétben azonban Kinizsi Ottó továbbra is a sorozat állandó szereplője marad, őt nem írják ki.
Tegnap óta azon rágódok, hogy mi lehetett a sötét folt Vili bácsi múltjában, amit Mónika feltétlenül közölni akar mindenkivel és nem lehet elhallgatni. Ávós volt? Náci? III/III ügynök? Ne hagyjatok péntekig szenvedni. Már a munkámra sem tudok figyelni.
A vonulók között ezúttal is ott volt az "Anonym Alkoholisták" fantázianevű csoport teherautója, amin ezúttal is ott virított a "Strandot!" feliratú transzparens. A fiatalok már évek óta szeretnék, hogy legyen strand a városban, eddig sikertelenül.
A borzas parókát viselő ifjak ezúttal polgárpukkasztással is készültek, igaz, a trükköt sokan nem vették észre, így a rendezvény műsorvezetője sem. A teherautón álló legények pólóján ugyanis az egyik népszerű sorozat logója virított, a "Barátok közt" feliratot azonban lecserélték a vitathatatlanul másabb jelentésű "Ba...tok meg!"-re. A város vezetői sem mélyedhettek el a betűolvasásban, így mosolyogva visszaintegettek a tribün előtt kidüllesztett mellel álló kópéknak. (Forrás)
Nokérem, ez itt az a momentum, amikoris köszönetet mondok Gnácinknak a múltkori kitűnő barkácsrovatért: ma átfestettem az eddig elégedetlenül szemlélt szobafalat és zseniális lett! :) Nemcsak a színe (az nagyon juhéj!:), de valóban nem kellett még a szőnyeget se kivinni, csak 20 centi szélesen felhajtani, mert nem csöpögött, stimmelt az előbb lassan majd gyorsan gurigatjuk a hengert is, mert ha nem így tettem, szeplősebb lettem a kelleténél. Szal most nagyon teccik a végeredmény :)
Kár hogy nem értekeztünk, bútorfestés vastaglazúrral témában is, mert az nagyobb szívás volt.
Sazhagyján, nem tudom, ki említette a múltkor, de ma én is megpillantottam a vállát! Valamit elcsesztek az összeszerelésnél, mert kétoldalt nagyon kiáll a facsavar, amivel felrakták a karjait.
Mindehhez, ma homloka is volt. Hogy a kutyasűrűséget fokozzuk: a sharpei jutott eszembe.
Márt mág nem láttad azt a kisfilmet ami az érintésről szólt?
Lehet, hogy te nem, de hogy a szoriizék igen az biztos.
Nem arra utalok, hogy a farkát simogatta - félreértések elkerülése végett.
És most offolni fogok, ugorja át aki akarja.
Volt régen egy kisfilm, még tán az átkosban, ami az érintésről szólt. Már nem tudom mi volt a bevezetőben, meg milyen apropóból, de benne volt a szoptatástól elkezdve minden testi érintés. Lényeg ami lényeg: bemutattak néhány kisárletet, ami nagyon érdekes volt.
Pl: egy könyvtárban a távozóknak ki kellett tölteni egy kérdőívet, hogy ki mennyire van megelégedve a könyvtár szolgáltatásaival. A beépített könyvtároskisasszony minden második embernél valahogy megérintette a delikvens kezét avgy karját - érdekes módon ezeknél az embereknél szinte kivétel nélkül abszolut pozitív kérdőív kitöltés következett be.
Másik kisérlet: egy nyilvános telefonfülkében egy beépített fiatal nő direkt ott felejtett egy pénztárcát. Bement a következő telefonáló (tök mindegy volt, hogy férfi e avagy nő, idős e avagy fiatal) , természetesen zsebrevágta a pénztárcát, aztán kilépett a fülkéből. Jött a beépített fiatal nő, és minden második embernél úgy kérdezte meg, hogy elnézést nem találta-e meg az itt felejtett pénztárcámat, hogy látszólag önkéntelenül rátette a kezét a másik karjára vagy kezére.
Érdekes módon az így megérintett emberek 90%-a önként és azonnal odaadta a pénztárcát. A nem megérintetteknek csak mittudomén mondjuk 30 százaláka... a többi kisérletet elfelejtettem...
Nem féltékeny voltam én édesapám, hanem konkrétan pánikba estem, mikor megkaptam az esetről a telefont... rettentő bonyolult volt ezek után magamat is megnyugtatólag leellenőrizni... :-)))
Én őszintén szólva örülök annak, hogy Bandita végre él...
Hááát, ahogy azt a mostmostmostmostmost-ot mondta, nekem nem úgy tűnt, hogy él. Aki ennyire szeretne valamit, annak vörös a feje, és a nyakán kidagadnak az erek. Ő meg állt, mint egy darab izé, és közepes hangerővel közölte ötször, hogy most.
Majd jól elviszik cihológushopz, és az azt fogja kideríteni, hogy Banditának testvérke kell mert nem tud kivel játszani... aztán majd Zsubálna jól terhes lesz megint...
Én őszintén szólva örülök annak, hogy Bandita végre él... éveken keresztül hallottam a sztereotip "mosd meg a kezed és menj a szobádba" szöveget, amivel Régibandita nevelése el volt intézve, csúzlisgasson csak! :-))) Bármennyire is meg akarjátok verni, de nem tesz mást mint egy átlag ennyi idős fiúgyerek, bicajozni akar meg játszani meg csúzlizni. Tessék többet törődni vele sok répapucolás helyett, én mág csak répát pucolni láttam ezt a Zsubálnát...
Monoval meg mi a franc van, csak piknikelve tud kurficolni? Én anno boldogult víg lányságom aranykorában egyszer szeretkeztem a természet lágy ölén, a fiúm farkán másnap 3 kullancs lakmározott... azóta maradok a civilizációnál... :-)))
Tuti, hogy Banditával történni fog valami hamarosan, azért van benne minden jelenetben. Hogy aztán mindenki síránkozhasson, hogy jaj szegény, nem volt rá elég időnk, pedig ő hogy akarta... stb.
ja, a temp-et meg macerás megnézni dátumra szűrve... de kis szerencsével még gonoszbartha@kekosztriga cookie-kat is találhatnának - az valamivel konkrétabb nyom...
Megállapította a Rózsában lévő bárki által használható gépről, hogy valaki kitörölte a böngészőből az előzményeket, s így nem tudták megkukkolni hol szörfözött a Bartha előző (!) este. Izgi, mi ? :)
Állítólag csak a Monót. Úgyhogy nekem gyanúsabb, hogy a Hodász Petya lesz az, aki elvesztette a másik szemét is, miután nem követte Monóval szemben azt az utasítást, hogy "a napra lehet nézni, de rá nem", aztán most nyomkövető elektronikával a homloka közepén, tüzel és talál.
Egyébként még az jutott eszembe, Imókának nincs szerencséje ezekkel a piknikekkel. Emlékezzünk csak, még Ótildát is elvitte a zöldbe, a vadonásújonan vásárolt Wartburgjával, aztán örülhetett, hogy meg nem erőszakolták mindkettőjüket.
Viszont most az egész jelenetről a Kisfejű Nagyfejű Zordonbordon és a pomogácsok jutottak eszembe és nagyon kell röhögnöm. :)))
Mondja már meg valaki, hogy hol dolgozik Mono? Ilyen munkahelyet szeretnék én is: még sosem volt bent, és ő dönti el, hogy elmegy-e egy csapatépítő tréningre, amit kifejezetten a hozzán hasonlóan új munkaerők miatt csinálnak. Miért van az, hogy nekem be kell járni dolgozni, és a hétvégi csapatépítés is kötelező?
Leszaladt sütiért, mert azt elfelejtettek venni a vacsorához. Pitét akart venni, de az csak reggel van, frissen, mint azt Kinga közölte, erre vitt 3 szelet dobosthortát. Na ekkor találkozott az éppen szintén sütire várakozó Palival.
Imi és Móni vacsoráznak, majd pár perc múlva mutatják Imit és Palit a Rózsában, majd megint pár perc és újra vacsi közben Imi és Móni. Vagy közben másnap lett?
Nem hiszem hogy ilyen történne ! Mi lenne akkor szegény Gnácival ? :) Szerintem csak valami kukkoló. Vagy előugrik Stohl Buci és elkezdi reklámozni a VV4-et.
Nem tudom, ki a franc beszélt itt jointról meg heroinról? Sima nikotinos cigi volt, eléggé a hajánál fogva előrángatott téma a lightdrog ennek az apropóján.
Jaja, meg kalandvágyás és túlélőtúra. Szerintem csak teszteli Imit, mennyire bírja a csesztetést. Amiben a Kertész familia női tagjai ugye világbajnokok.
Hát én azért elküldtem volna a p*csába a Tildát Riccardo helyében. Ok nélkül gorombítanak le helyette, ő meg ül és kussol? Aztán meg kedvesen, megbocsájtóan mosolyog? Lehet, hogy ugyan nem cigizik, de valami nyugtatót szed...
Röhej, ahogy valami lélekromboló, jellemferdítő dolognak állítják be a cigizést. Pontosan az ilyen hülyék miatt nem tud különbséget tenni az átlagpolgár egy joint, meg egy teli fecskendő heroin között, aztán meg fröcsög baromságokat.