igenis én rendkívül jót röhögtem a saját humoros megjegyzésemen. szerintem piszok humoros egy alak vagyok. sőt. egyenesen szívdöglesztő. az egyedüli ok hogy még mindig diccse háremem, az csakis te lehetsz weres:)
na jó azt még leírom!Ha akarod akkor elmegyek holnap veled!Elmegyünk mistralba zuglóiba, levinek is kell venni memóriát neked fülest, aztán bakancsot!Akkor egy sztereo jack elosztót a füleshez,írható cdt mert nagyon kevés hejem van és neked is,cdrw+dvd,és a sort még holnap folytatom, mert most adok andinak,tudjátok:lopott bicikli:)))
úgy látom capt gondolatai már nagyon az előtte álló feladat körül forognak... gondolok itt a második szavának ragjára, ami bizony nem a múlt idő jele :PPPPPPPPPPPP
Hát gyereket! Ezt nem hittem volna:) Könnyeket csaltok öreg apátok szemére! NAgyon köszönöm a megtisztelő figyelmet! Holnap elolvasok mindent és megígérem írok többet!!! még 1 x köszi
Ehh a szemetek. Hazafelé egy párszor szidtunk Zsoltival, azt ugye tudod? :) Majd beszartam mire hazaértem. Fürdés persze nuku, aztán most itt vakargatom a fejemet. Höhh, jut szembe holnap fordrászhoz is akartam menni. Öt ora alvás rulez. :)
A név nagyon jo, egyébként meg lol. :) még a végén azt hiszik, hogy valami niggerbuzi hippimaszlagot akarunk leadni. :) Egyébként ténlyeg teccik. feat., lol. :))))
Figyelmezzetek rám, földi halandók!! meg teis, weres :PPP
Ezennel átkeresztelem a mi kis klubbunkat. A neve mostantól BKW feat. CDS. illetve ez ilyen béta verzió. ha valakinek van jobb ötlete szóljon:) hozom a pezsgőt szétkúrom a monitoron:-))
Sok sikert!
Én ma letudtam ezt a részét a tesómmal. Nem bonyolítottuk nagyon túl :)
Egyébként holnap én meg mehetek a HADKIEGre. Remélem most nem feleslegesen, és remélem nem az lesz megint hogy bukom a dolgot.
EEEEEE! Nemtom mit kezdjek magammal. Rám is rámtört a tehetetlenség. Azaz vmiféle vágy. A szokásos kielégíthetetlen vágyakozásom.. Csak tudnám hogy mi erre a recept.. A kajálás be szokott jönni, de most az sem volt jó. Na mind1. Belefér. Asszem most megnézzük a James Bondot. Biissztoss rakás fos lesz.