Keresés

Részletes keresés

AliceCsodaországban Creative Commons License 2003.01.30 0 0 329
Plííz!
Lécci, lécci!
Ez az egyik kedvenc topicom, segítsetek már na!
Előzmény: AliceCsodaországban (328)
AliceCsodaországban Creative Commons License 2003.01.29 0 0 328
Mikor kapunk új képet?
Már nagyon várom! :-)))
ir6 Creative Commons License 2003.01.28 0 0 327
Szerintem is azt csinálták előtte, ahhoz nem kell nagy fantázia, hogy hogy oldották meg ruhástúl, de az már kérdés, hogy egy ilyen kis helyen miért pont ezt csinálták, ráadásul elég kényelmetlen egy ilyen sziklán fekve, még egy ilyen hősies pasinak is. Lehet, hogy attól halt meg? A lény kukkolt végig, ezért is akarja a nő kinyírni.
Előzmény: AliceCsodaországban (326)
AliceCsodaországban Creative Commons License 2003.01.28 0 0 326
Hát ha tudsz bármilyen variációt arra, hogy valaki élve megfogja egy nő bokáját, aztán ilyen pózban megmurgál, úgy, hogy még mindig fogja, akor le a kalappal előtted! Mer' én már mindent elképzeltem, de nem jutottam semmire!

(Még ha meztelenek lennének, akkor valami érdekes pózt el tudnék képzelni ELŐTTE, de így... bár még az is lehet, hogy a nőn nics bugyi, és a pasason nincs alsógatyó - ez esetben érthető a coitus interapsus utáni düh a nőnél.)

Előzmény: vkibitoroljaanevem (324)
Kham Creative Commons License 2003.01.27 0 0 325
A problémára két megoldás létezhet. A halott csákó jobb keze tenyérrel lefelé fordítva volt, és a nő amikor megérkezett alulról berugdosott a tenyér alá ellenőrizve, hogy tényleg elmúlt-e a bomlásban lévő kedves.
A másik megoldás sokkal valószínűbb: a kép festője, valami gyermekkori trauma miatt képtelen lábfejeket festeni. A képen egyedül a rosszindulatú Medv-asnak nincs takarásban a lábfeje, de az meginkább egy kézre hasonlít. Ez a gyermekkori trauma valószínűleg abból alakult ki, hogy a művészre szülei rákényszerítették a sokak által (jogosan) nevetségesnek tartott NDKs bőr szandált aluminium szegecsekkel.
Előzmény: vkibitoroljaanevem (324)
vkibitoroljaanevem Creative Commons License 2003.01.27 0 0 324
de mért fogja a lány bokáját? efölött a lényeges kérdés fölött ne tessék elsiklani a topictársaknak!:) mert gondolom hullák nem nagyon fogdosnak lábakat, így a csaj már elég régóta ebben a pózban lehet..
AliceCsodaországban Creative Commons License 2003.01.27 0 0 323
Megvan! Megvan!
Több tippem nem lesz, úgyhogy részemről akár jöhet is az új kép!

Szóval megvan, heuréka!
Onibaba leszállt az alvilágba, hogy halott kedvesét megóvja az alvilág szörnyeitől, és átjuttassa a sziú indiánok Örök Vadászmezejére, ahol egész nap lovagolhat majd Dakota nevű lován, és nem lesznek holmi amcsi felfedezők, akik népét zargatják... Egy kőszigeten utaznak az alvilág ködén át, (mocsarán át?), s a földbe szúrt kard azért van, nehogy lecsússzon az ipse. Utjuk során számtalan fenevaddal fognak találkozni, kik az alvilág kapujait őrzik, s a lány dolga az, hogy megvédje tőlük a holttestet. Ha útjuk sikerrel jár, a mocsár véget fog érni és helyette jön a fényes zöld mező, a ragyogó napsütés stb.

(Márcsak az a kérdés, hogyan megy majd vissza? De ez már nem az én dolgom...)

ostoba Tuk Creative Commons License 2003.01.27 0 0 322
Tetszik nagyon a topikotok. Ha nem bánjátok, figyelek, és néha közbe is kotyogok majd. Ezt a képet a furcsa anatómiai felépítésű szereplőkkel együtt egyelőre kihagynám még. T.
AliceCsodaországban Creative Commons License 2003.01.27 0 0 321
NNa.
Szerintem a pasas egyszerűen éhenhalt, és mivel az égvilágon semmi nem volt a gyomrában napok óta, ezért lüppedt be úgy a hasa. Végül is, ha mondjuk időtlen idők óta ott bolyongott a mocsárban vagy miben, akkor ez elképzelhető. Esetleg hátrált valami elől, és megszédült, aztán a kövek között szörnyethalt - ki tudja, a feje alatt mi van, esetleg egy koponyaalapi törés?
A nő szvsz. később akadt rá a pasasra, előbb ő akarta megenni, de aztán látta, hogy ott van ez az izé, és mivel olyan jól forgatja a kardot mint Onibana, ezért jobbnak látja a medvetalpú farkasoroszlánt megölni.

Vagy: ezt egy ismerősöm találta ki, aki belenézett a topicba: ez a vadállat - tekintve a mancsát, ami nagyon is emberi formájú - valami miatt VISSZA akar változni emberré, csak ehhez meg kell ennie néhány emberszivet, és ezért vár ott a sorára. Lehet, hogy a pasas szivét már meg is ette, azért az a nagy horpadás, és most a nő szivére fáj a foga.

Előzmény: goldfinger (320)
goldfinger Creative Commons License 2003.01.27 0 0 320
Szerintem is a földbe van szúrva az a kard, a férfival kapcsolatban viszont megállt a tudományom.

Olyan régen halott nem lehet, mint a mellkasából következtethetnénk, mert akkor a test többi része is bomlana. Ennyire sovány sem lehet, mert elég izmosnak látszik (szikár izmok), így csupa csont és bőr lenne.
Ha engem kérdeztek, egy lyukas garast nem adnék a lány győzelméért a hibrid ellenében.:-))

Ja, a Khamhoz írt soraim egyikéből kihagytam egy "olyan" szócskát.

goldfinger Creative Commons License 2003.01.27 0 0 319
Hú, biztos nem tudok majd mindegyikre reagálni, de legfeljebb többször írok.:-)

Szerintem is egy mocsárféléről van szó, mint látjuk, a talaj felett köd gomolyog. Persze nem egy tipikus mocsárra gondolok, de az elgondolkodtató, hogy a pár éppen egy kőrakáson van.

Kham: eddig ez volt a leggyengébb, de ne is törődj vele, mert senki sem lehet állandóan száz százalékos.:-)) Pedig elhatároztam, hogy ha megint egy poénsorozatot lenyomsz, mint a múltkoriak, dobok egy mailt.:-)

Kedves Alice, az valóban nem pajzs, de hogy valami "direkt" dolog lenne... Nem hiszem. Inkább csak a fának egy érdekes formája, nem?

Az állat tényleg meghatározhatatlan, ha csak a testét nézem, akkor a kardfogú tigris képe ötlik fel bennem, ha pedig a fejét, akkor egy farkas, egy medve és egy nagymacska keveredését látom.

vkibitoroljaanevem Creative Commons License 2003.01.27 0 0 318
hát ez a trutyi elgondolkodtató.. valóban mintha nem szilárd talaj lenne, tán mocsár. kérdésedre válaszolva, szerintem oda mentek. (pontosabban a lány, a ffi esetében fenntartom az esés-teóriát). mivel kilóg a képből a kőkupac, akár folytatódhat is kifele. a mutáns izé azért elég izmosnak tűnik így mellsőlábtájékon és ha jól gondolom, h folytatódik a köves rész, akár ugorhat is, de igazán nem látom a szándékot. mintahogy a lány részéről se látom támadásra; nem is arra néz..
háát, méghogy 1értelmű kép..:)
Előzmény: ir6 (317)
ir6 Creative Commons License 2003.01.26 0 0 317
Hmm Valóban furcsa egy kép. Először is a helyszín: szvsz a föld, vagy egy hegy belsejében van, mivel a gyökerek a semmiben lógnak. A pár és az állatka is egy szilafokon van, ami kiemelkedik egy trutyiból. A truty (köd) alatt feltehetően tátongó szakadék van. Namármost, ha a pasi és a csaj együtt tartózkodtak ezen a kis helyen, akkor mikor a pasas elesett, nem eshetett a nő lába közé. Ebből az következik, hogy eleve ott volt, tehát a pár éppen szeretkezett, amikor a férfi szívroham következtében elhunyt (külsérelmi nyomok nem láthatók a holttesten). Az eltelt időről nincs információnk, de a holttest állapota arra enged utalni, hogy hosszabb idő is eltelt az aktus, illetve a haláleset óta. A nő érthetően zaklatottan áll, amikor észreveszi a farkas-oroszlán-medve mutációt, amely táplálékként is jól jöhet, mert a nő is elég éhes lehet, ezért felveszi az összes fegyvert, és megpróbálja áthajítani az állatba. Amennyiben ez sikerül, akkor már csak azt az aprócska gondot kell megoldania, hogy hogyan jut oda. Az állat támadásától komolyan nem kell tartania, hiszen olyan legyengültnek tűnik, hogy nem valószínű, hogy át tudja ugrani a távot.Ha meg átugorja, hova férne el? Most, hogy már tudjuk mi történt lenn, csak az a kérdés, hogy hogyan kerültek oda?
Előzmény: goldfinger (307)
AliceCsodaországban Creative Commons License 2003.01.26 0 0 316
Mégse pajzs az, ha az lenne lecsúszna onnan - de olyan mint valami gomb, mint valami kapcsoló, eh nem is tudom miért pont azt nem értem!
Előzmény: AliceCsodaországban (315)
AliceCsodaországban Creative Commons License 2003.01.26 0 0 315
No most, hogy újfent jól megnéztem a képet, (miután majdnem bepisiltem Kham történetén :-D)arra jöttem rá, hogy amit én a fagyökér(?)nél láttam az nem pecsét, hanem egy odatámasztott pajzs. Vajon a nő támasztotta oda, mielőtt a másik kardot is a kezébevette? Olyan szép szabályosan van odatámaszva, ha hirtelen köllött volna az a másik kard, akkor a pajzsot eldobta volna hirtelen. Vagy a földön fekvőé a pajzs, aki éppen pihent, előtte a pajzsot ofatámasztotta, és orvul döfték a lábába azt a harmadik kardot?

Az a nagymacska pedig egyre inkább medveszerű, csak ahhoz kicsit sovány és nyúlánk. Lehet, hogy egyszerűen ÉHES? És ha igen melyiket akarja megenni? Az élő amazont, vagy inkább csak a hullát akarta elfogyasztani, és azt védelmezi a nő?

És mitől van ilyen irgalmatlanul sötét, és ha ilyen irgalmatlanul sötét van, miért világos pont körülöttük? Sőt - egyik helyen sárgásvilágos, másik helyen kékesvilágos?

vkibitoroljaanevem Creative Commons License 2003.01.25 0 0 314
hopp, ami most tűnt fel; a kedves elhalálozott úriember igen vehemensen szorongatja a kardforgató hölgyemény bokáját. akkormost
a) nem is van elhalálozva
b) de el van, és mostanság állhatott be a hullamerevség, így a lány nem is sejti, h nem tud távozni mikor befejezte a bemutatót
c) ez egy csapda, amit az okos génmanipulált medvefarkasok állítottak, és mint látjuk remekül működik.. hmmm
Kham Creative Commons License 2003.01.25 0 0 313
Régen az ókori időkben amikor még a fogkefe- és fogkrémgyártók nem szerveződtek világméretű összeesküvésbe a globalizáció frontján, nehéz idők jártak a kezdeti fogkefe- és fogkrémgyártómanufaktúrákra. Az emberek többsége foghigéniás célokra elegendőnek tartotta illatos gyökerek rágcsálását, ezért a fogkeféseknek új vevőkör felé kellett piacot nyitni. Jelentős célcsoportnak igérkeztek az Ötujjas Medvefarkasok népe, akik rettenetes szájszaggal rendelkeztek féktelen húsevő életmódjuk és a legelemibb fogmosási műveletek elhanyagolása miatt. Sir Amodent messzeföldön híres fogkefedíler elsőként érkezett az Ötujjas Medvefarkasok vezetőjéhez Nocavityprotection-höz, büszke mosollyal arcán nekikezdett az AmodentRapier típusú modell fogkőeltávolítási bemutatójába (a hatásos közvetlen ajánlat érdekében nagy sziklákat kis sziklákká zúzott demonstrációs fogkeféjével).
Ám ekkor Nocavityprotection megkérdezte tőle: "Nem is tudom, eléri ez az izé a hátsó fogakat is?" Sir Amodent-et egy másodperc alatt beburkolta vevője szájnyílásából érkező szagfelhő, és fuldokolva a földre zuhant. Holttestén megfigyelhető, ahogy az utolsó pillanatig kétségbeesetten kapkodott levegőért: bordái kitágultak, hasizmai feszültek és letapadtak, arca elfeketült a vérben felgyülemlett toxikus anyagok miatt.

Ekkor lépett elő a másodikként érkező Lady Colgate (aki szintén messzeföldön híres fogkefedíler volt), de Nocavityprotection-nek már nem volt türelme végigülni mégegy közvetlen ajánlatot ezért egyből nekiszegezte a kérdést Lady Colgate-nek: "Hhhát maga mit hhhhozott?", és várta hogy a hölgy is rángatozó hullaként fejezze be földi pályafutását. Azonban az Ötujjas FarkasMedvék főnöke nem tudta, hogy Lady Colgate egy PaulPuszta nevű helyen nőtt fel egy sajttermelő atya és egy bőrcserzőműhelytulajdonos anya egyetlen lányaként, és Nocavityprotection szájszaga legfeljebb halvány gyermekkori emlékeket hozott elő belőle. A képen Lady Colgate büszkén tartja magasba a ColgateSteelsharp fogkefét rajta a Colgate BlueLight fogkrémmel. Megfigyelhető hogy mekkora előrelépés történt a fogkefetudományban az ókori fogkefék óta. A ColgateSteelsharp-on például egyáltalán nincsenek sörték, sokkal inkább egyfajta fogpiszkáló-csiszolókő kombinációra emlékeztet. Egy másik érdekesség a képen a Lady Colgate bal (nézőink számára jobb) kezében szorongatott kezdetleges fogselyem próbálkozás, amely vastagsága miatt csakis a Medvefarkasok között volt eladható, ők viszont hatalmas mancsuk és karmaik miatt nem tudták volna rendeltetészerűen használni, ezért egy nyéllel kellett ellátni. Lady Colgate élénk taglestésekkel éppen arról mesél hogy a Colgate BlueLight fogkrémet használók mosolya (a fogkrémhez hasonlóan) bevilágítja a legsötétebb éjszakát is. Nocavityprotection-t szemmel láthatóan annyira lenyűgőzi a marketing bemutató hogy még a szája is tátva maradt.

Sajnos a történet nem végződött heppienddel, amint ezt fogkrémtubusokból összeállított barlangmozaikokból megtudták a régészek. Az Ötujjas Medvefarkasok, a kezdetleges fogkefe technológia és fogkefe kezelésük gyakorlatlansága miatt, többször súlyos balesetet szenvedtek fogmosás közben. A sorozatos tragédiák végül odavezettek hogy felmondták szerződésüket a Colgatettel és teljesen hátat fordítottak a szájhigéniának. Végül szájszaguk annyira erős lett hogy már egymásét sem tudták elviselni, ezért lehetettlenné vált a faj további szaporodása, kihaltak.

Előzmény: goldfinger (307)
vkibitoroljaanevem Creative Commons License 2003.01.25 0 0 312
én úgy gondolom, h a föld alatt vagyunk, és őt még fent érte a sérülés (még nemtom hogyan) és ahogy ugrált és fájt és próbálta kiszedni beleesett eme gederbe:) szerintemnem indúlt még oszlásnak, inkább csak alultáplát, vagy csúnya gerinctörést szenvedett és így megereszkedett a hasi tájéka.. aztán a pecsétet nem látom, és a nagymacs meghatározásába valóban nem érdemes belemenni, mert némi eltérést mutat mindennemű hagyományos földi nagymacska típusú ragadozótól.
talán dr. moreau szigetén vagyunk?:))
Előzmény: AliceCsodaországban (311)
AliceCsodaországban Creative Commons License 2003.01.24 0 0 311
Hát ha valakit a lábánál ér egy sérülés, az nem hinném, hogy rögtön ilyen krisztusi pózba vágná magát! Az inkább előre esik és ki próbálja szabadítani a lábát nem?
Szerintem az a harmadik kard, ami a lábánál van, az már a halála után szúródhatott bele!

(Az a ragadozó nagymacska pedig kicsit mintha egy medvével is génrokonságban lenne...)

Előzmény: vkibitoroljaanevem (310)
vkibitoroljaanevem Creative Commons License 2003.01.24 0 0 310
hát, annyira nem egyértelmű.. azt látom, h a bácsi lábába beleállt egy törött párbajtőr, ezért megbotlott és beleesett ebbe a gödörbe, ahol szerencsétlenségére egy rakat kövön landolt és a helyszínen életét vesztette. de hogy a néni hogy került a föld alá, és mért tart japán harcművészeti bemutatót a tetem fölött, amit a cica tátott szájjal bámul azt nemtom. tán a hátsó bejáraton jöhetett (az a kék folt a háttérben) de ez így még elég zavaros, inkább gondolkodom még egy kicsit..
Előzmény: goldfinger (307)
AliceCsodaországban Creative Commons License 2003.01.24 0 0 309
Nos először is nézzük mit látunk.
Egy igen sötét tónusú képpel állunk szemben, mondhatni a fekete szín a kép majdnem felében dominál.
Feltehetően éjszaka van a képen.
Feltehetően valami erdőben vagyunk, erre utal a látható fák(?) gyokere, ami látszik. Kérdés: mekkorák lehetnek ezek a fák, ha már a gyökerül is ekkora?
Hogy honnan jön a fény, az nem kivehető, tekintve, hogy első nekifutásra árnyékok sem látszanak.
Három élőlény látszik a képen: egy nagymacska (nem akarok vitába bonyolódni, hogy ez mostan párdus, vagy oroszlán vagy leopárd vagy ilyesmi, maradjunk abban hogy egy nagymacska szerű csúcsragadozó),
egy földön fekvő hulla - legaláábbis nem hiszem, hogy a földön fekvő hímnemű embert a Vészhelyzet bármelyik orvosa fel tudná éleszteni
no meg felette egy harcias amazon, kezében (sőt mind a két kezében) karddal, szemmel láthatóan a csúcsragadozót nem engedi a hulla közelébe.
A hulla lábánál egy földbeszúrt kard.
Az amazon kardja fölött a fény kékes.
A gyökér (?) tövében valami szabályos alakzat, mintha pecsét vagy valami ilyesmi lenne.
A hulla nagyon régen hulla lehet, ugyanis a gyopmra táján már eltünt a hús. Mellkasa úgy emelkedik ki, mintha csak csontváz lenne.
Bár a többi végtagjánál ez a fajta bomlás még nem kezdődött meg.
A hullán van egy fémöv. Nyakán szintén valami kultikus nyaklánc.
No holnap majd gondúkodom rajta.
Előzmény: goldfinger (307)
AliceCsodaországban Creative Commons License 2003.01.24 0 0 308
Már délután írtam egy csomót, demire elküldtem volna, a szolgáltató errort jelzett - csak azért hozom fel, hogy topictársaimnak ne kelljen soká keresgélni ha ma este akarnának hozzászólni.
Gondolkodom a képen addig is...
Előzmény: goldfinger (307)
goldfinger Creative Commons License 2003.01.24 0 0 307
Látszólag megint egyértelmű, bár, ki tudja.:-) Mindenesetre a mellkas állapota érdekes.:-)

Íme:







Sziasztok!

goldfinger Creative Commons License 2003.01.24 0 0 306
Jujj, nekem ez valahogy nem megy, pedig igen nagy képzelőerővel rendelkezem.:-( Vagy a szemem már közelre is rossz?:-))) Kösz a meghatározásokat!

Végülis tudok most betenni képet, de akkor kimaradok majd a nagy megbeszélésekből.:-) Mindegy, a lényeg, hogy haladjon a topic.

De ez a mostani tényleg nem olyan jó, mint a többi!:-)

Előzmény: vkibitoroljaanevem (305)
vkibitoroljaanevem Creative Commons License 2003.01.24 0 0 305
öö, a kost én bölénynek néztem, de a mellette lévő kisizé a tegnap felfedezett pudli:) gondolom véletlen, h ilyen lett, mert sok köze nincs a többihez, de én kifejezetten látom.
a nagymacs fölött van a sokat emlegetett vaddisznó. lent a patakban az szerintem semmi, azért is kérdőjeleztem meg, de tegnap arra is sokk tipp érkezett..
hát remélem sikerült megvilágosulni:) mielött mész kapunk új képet?
Előzmény: goldfinger (304)
goldfinger Creative Commons License 2003.01.24 0 0 304
Hmm, hát ez érdekes.

Mégis micsoda a szarvas, a kos és a ló közötti valami??? Az alsót néztük ugye kosnak vagy birkának, a csigaszerű szarvai miatt? Nem tudom, arra erősen rá lehetne fogni, hogy egyszerűen ilyen a lombja a fának.

Továbbá, micsoda jobbra fönt, a nagymacska fölötti izé?:-))) Gőzöm sincs. És a jobb oldali alsót sem tudom a patakban. Fél 2-ig vagyok, addig megvilágíthatnád elmémet, mert lehet, hogy 1-2-3 napig most nem jövök.

Kösz a képet!

Előzmény: vkibitoroljaanevem (303)
vkibitoroljaanevem Creative Commons License 2003.01.24 0 0 303
én ennyiről tudok
Előzmény: goldfinger (302)
goldfinger Creative Commons License 2003.01.24 0 0 302
No, előtte én még szeretném megkérni valamelyik szemfüles hölgyet/urat, hogy az összes észrevett alakot, ami a topicban meg lett említve, jelölje meg nekünk valahogy!

Szerintem elég sokunk nem látta itt az összes állatot, beleértve engem.:-) Ha nincs tárhely, akkor valahogy felügyeskedem én a freewebre a képet, ha elkülditek nekem mailben.

Nem garantálom, hogy még aznap, mivel a teremben, ahol netezem, nincs ftp-feltöltési lehetőség, ezért nekem is máshova kell küldenem ilyenkor.:-)

vkibitoroljaanevem Creative Commons License 2003.01.23 0 0 301
na, az az orrszarv vagy a vaddisznó agyara lesz, vagy az orra fölött egy szikladarab, nemtom melyiket látod..
Előzmény: AliceCsodaországban (300)
AliceCsodaországban Creative Commons License 2003.01.23 0 0 300
ja és bár vaddisznyót még mindig nem találok, de némi jóakarattal felfedeztem ott egy ORRSZARVÚT - igaz, csak az ora szarvát, de ennyi idő után az is szép nem????
Előzmény: AliceCsodaországban (299)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!