igen, ezt az akciót már én is néztem. de ebben az árban most benne van a regadó, vagy sem. bocs ha értetlen seggnek tűnök, de még mindig nem egyértelmű. sorry
A meghirdetett árak tartalmazzák a regadót. Kérdés hogy nevezzük... elengedik a regisztrációs adót, 500ezerrel többért számolják be a régi autót, vagy kedvezményt adunk... ugyanaz. Ha megkapod az egyiket, nem fog menni a másik :D
Ahogy most néztem, Szabóéknál elég jó akciók vannak a készleten lévő autókra. http://kiaszabo.hu/new/images/newway.jpg
A meghirdetett árak tartalmazzák a regadót. Kérdés hogy nevezzük... elengedik a regisztrációs adót, 500ezerrel többért számolják be a régi autót, vagy kedvezményt adunk... ugyanaz. Ha megkapod az egyiket, nem fog menni a másik :D
Ahogy most néztem, Szabóéknál elég jó akciók vannak a készleten lévő autókra. http://kiaszabo.hu/new/images/newway.jpg
Jut eszembe: úgy megy tőle., mintha GTi lenne. Ha meghajtom, érezhetően jobban gyorsul, vagy kicsit kevesebbet nyel. Ugye, mert ha megzavarom, azért tud enni 7-8 liter közt simán a dízel. Először az tűt fel, hogy csendesebb lett, és később váltok.
Hát, ha az általad leírt okok állnak fenn, akkor valóban okosabb dolog a benzinest választani. Lassan térül meg a dízel többletára. Az másik vita.
Ez a melegedés dolog.. nálam kb 5 km, és meleg a motor. Többletfogyasztásról nem tudok beszámolni.
A párom off fiat motoros 2002-es corsa dízelje hidegen lustább, az igaz. Ez akkor tűnt fel, amikor elláttam egy kis fémkerámia zselével a motort.(nem reklám) Azóta hidegen ugyanúgy gyorsul, mint melegen. Ebből arra következtetek, hogy a dízel valszeg jobban súrlódik hidegen.
Annyit még észrevettem, hogy a KIA szereti az AGIP üzemanyagot. Legalábbis itt helyben a kútnál tisztességesen beleteszik az adalékot. Ez lehet egy külön vita, de volt róla már szó.
"a dízel motoroknak komoly hátránya, hogy hidegen sokat esznek (többet mint a benzines) és mivel nehezebben melegszenek"
a hidegen hajtott dizel mocinak nem a plusz fogyasztas a fo problemaja, hanem hogy fokozottan rontja a moci elettartamat. ezert aztan jobb gyartok felaras opciokent arulnak elektromos futest ami a motor hutofolyadekaba dolgozik igy a dizelmoci is hamar felmelegszik, megjobb gyartok ezt ingyen beleteszik a dizel mociba (mert kulonben nem tudnanak bevallalni az autojukra 150e km garit).
a minap azt hallottam h a dízel motoroknak komoly hátránya, hogy hidegen sokat esznek (többet mint a benzines) és mivel nehezebben melegszenek ezért ez az állapot akár 10 kilométeren keresztül is fennállhat, tehát ha az ember rövidebb utakat tesz, pl munkábajárás kb 20km, akkor érdemesebb a benzinest választani.
Fel kell hívni, és lebeszélni, mi mennyi. Én már másodszor megyek oda, amióta vásárlói klub kártyám van. Mindenki ugyanannyit fizet, a kártyára visszatérítés jár utólag!
A munkalapon ez áll: Szerviz 1.5 óra 16875Ft Olajszűrő: 3050Ft Alátét:370Ft Vesz hull kezelés: 625Ft Pollenszűrő: 7625Ft Izzó:319Ft
Ez Összesen:28.864Ft ennyi. Olaj:+15.00Ft volt ( én vittem, mert XADO fémkerámia adalékost nem forgalmaznak. ) Ez 43.864Ft összesen.
Ez így elviselhetőbb kategóriába tartozik manapság.
A szerviz díja 66% jön vissza, az olaj 100%-a. (off lyoness, nem a reklám miatt)
Tudatos vásárló vagyok. Sok mindennel ezt csinálom. Villany, tankolás, élelmiszer, stb.
Lehet, hogy annyi munkájuk volt, hogy kiadtak egy ilyen horror árlistát. Ez elrettenti a kíváncsiskodókat. Viszont ha egy komoly érdeklődö esik be hozzájuk akkor annak normális árat mondanak. De ez csak vizió és lehet, hogy csak álmodtam az egészet... :))))