en a Berci miatt jobban aggodom. az elobb-utobb feltunik valakinek, ha egy kiskolyok pl este egyedul korical, megkerdezik, hogy hol lakik es legalabb tud valaszolni. az artatlan Bercit meg, akit ez a felelotlen gyerkoc magaval hurcibal meg sem kerdezi senki, ha meg megis, akkor mit mond? Vau? :-))
igenis nagy a valoszinusege annak, hogy szinte csak hazon belul parosodnak :-) ennek mar nagy hagyomanya van. talan elfelejtetted pl az MP-t? :-))) nem is ertem eddig miert nem neztem korul a hazunkban...:o)
És úgy nézed az arcod benne, Mint régen a céllövöldében Az a lány, akinek lőttél egyet Finom utalásféleképpen."
Hogy ON legyek:
"Tudom, hogy eljöttél Tudom, hogy itt vagy Valahol a fényeken túl Tudom, ha ismernélek Megőrülnék érted Tudom, tökéletes a tested És hibátlan a lelked is "
Alszik a szívem, alszik csak, igen-igen, alszik Alszik csak, nem halt meg még, úgy-e, nem? Alszik, csak alszik, csak alszik, csak addig, Míg túlkerülök pár - nem pont szív - ügyemen
Ez csak egy kirándulás a kiábrándulásból Ez csak egy óvatlan pillanat.
Ma az RTL reggeli műsorában beszélgettek Monóval IRL, hogy hogyan éli meg a kikerült helyzetet. Egy játszótéren voltak a kisfiával, és nem a duma a lényeg. Hanem...
Szóval szerintetek milyen szinű nadrágban és felsőben volt - mondom IRL - Monó a játszótéren? A helyes megfejtők kalipszó zoknit nyerhetnek...
Lehet, hogy igazad van... Hm... Le kéne törölnöm a képernyőt...? :-)))
A jóbanfosbanról annyit tudok, hogy van... :-))) Azt is csak azért, mert a lakótelepünk egyik legcsúnyább épületének a tetején ott van a neonreklámja... :-)))
Hát, ja. Azt még elhiszem, hogy egy három-négy éves gyereknek olyan fogalmai legyenek, hogy gyalog indul Londonba (én is világgá mentem egyszer a nagynénémtől, minden félelem nélkül enyni idősen), de, hogy egy iskolás, aki már elvileg párszor ki is kísérte a nővérét a repülőhöz (buszhoz? Vonathoz?), ráadásul őt magát alighanem mindenhová autóval cipelik, és még azt tudja, hogy a dolog PÉNZBE kerül, két banánnal a hátizsákban nekiindul a vadvilágnak.... A kutyát meg pláne nem értem! (na, meg ki is maradtam tegnap, hogy hogy került hozzá Bertalan?) Szegény Berci, már megint önhibáján kívül került ilyen kifacsart helyzetbe.
Meg egy kisautót meg egy kübli kekszet, no meg gondolom azt a hiányzó 3000 forintot. Kiváncsi vagyok hogyan fog hazatalálni, mondjuk megkérdez egy rendőrt, hogy tessék mondani, merre van London és ő hazaviszi? Mert ez lenne a legkézenfekvőbb, de ez biztos nem jön be....
A mi progyuszink ezt izente (fenyegetésként is felfogható) a BK fanoknak (akik arról ismerszenek meg, hogy MINDENT bevesz a gyomruk, és mindent elhisznek ;o))) ): "Számunkra az a fontos, hogy izgalmas részek legyenek és nyilvánvalóan ehhez az kell, hogy olyan konfliktusokat teremtsünk, amik lekötik az embereket. Ide tartozik az is, ami a Mónikával történt. Ő egyébként már elment, visszajött, megint elmegy és ki tudja, mikor fog visszajönni Szóval, figyelem: itt arról van szó, hogy LEKÖSSENEK minket, nem arról, hogy életszerű, izgalmas fordulatokat írjanak. Márpedig, mi az, ha nem lekötés, hogy azon beszélgetünk már tegnap este óta, hogy mennyire életszerű, hogy Mónika, a diplomás EU könyvelő nem az internetről néz albérletet, vagy elmegy cetliket vadászni a környéken, ahol lakni kíván, hanem egy hirdetési újságot böngész a volt hapsija irodájában, és ettől úgy, de úgy beindul, hogy sikeres családi vacsi, netán gyűrűközeli állapot ide vagy oda, ő máris Baltazsóti karjaiba árul... Vigasztalásul csak annyit, hogy "Még néhány napig láthatjuk őt a sorozatban, aztán már csak a sorozat készítőin múlik, hogy visszatér-e még". Nekem mindent pénzt megérne, hgy NEEEEEEE!!!!
Én Pierce Brosnant szeretném, már úgyis kiöregedett James Bondból, szerintem ráér. Írjatok neki valami klassz szerepet. (Mondjuk Klaudiával egy forró szerelmi szál, vagy Nórával. Ilyesmi.)
Anno ő könyvelt a Rózsának, nem? Lehet, hogy most is APEH ellenőrzésre vártak, és át kellett néznie a pár évvel ezelőtt általa könyvelteket ;o)))
Jajj, olyanok vagytok, hogy mindenben a LOGIKÁT keresitek.... Mondtam már, hogy ide be nem teszi a lábát. Miért annak mennyi a valószinűsége, hogy egy csomó ember csak házon belül párosodik, szexel, jár fodrászhoz, iszik kávét, szerez megbízásokat, munkát stb.? Mi a valószinűsége annak, hogy szülők úgy bánjanak a gyerekeikkel, ahogy Berényiék, Kertészék, Ricsi anyja stb teszik. Vagy, mennyire életszerű, hogy Manyust már nem tette el volna valaki láb alól a sok keverésért, hogy Vili bácsi egy ilyen nő mellett ne legyen rég alkoholista, hogy Szőlősiné még egy hónapig sz@rik a kutyájára, hogy vadidegen nőket fogadnak nyugdíjasok a túlzsúfolt lakásukba, hogy Alzheimer kóros nagyik szökhetnek haza zártintézetből stb. stb....(inkább nem folytatom, mert nem fogom tudni befejezni!) De, ha bárki mond egy életszerű helyzetet az utóbbi hetek történéséből, akkor szívesen megkövetek bárkit, megeszem a kapaom, vagy békaugrásban körbeugrálom a BK stúdióját...;o)))
az meg csak hagyjan, hogy az iroda alkalmas egy ilyen hirtelen felindulasbol elkovetett legyott helyszinenek. nade hogy kerult oda a Moni? eddig azert mintha nem jart volna be az irodaba, hogy ott intezze a folyo ugyeit...szo nelkul csak ugy benyit es letelepszik egy vadidegen irodaban? ilyen erovel mehetett volna a Laci irodajaba, mert ott a Tilda, vagy a gejza mociboltjaba..nem artott volna egy rovid atvezetes..hello zsolt, akkora a tomeg itt, nem baj ha beulok az irodaba ujsagot olvasni? vagy valami.
Délszláv háború meg háborús bűn már volt Imi kapcsán, nem? Na, persze, egészen más lenne a mi Goranunkkal... De a CIA vonal, az jó lenne! Pláne, ha valami múltbeli trauma vagy elfojtás kapcsán Bálint-Goran nekiállna módszeresen kiírtani a Mátyáskir. teret. Egyébként most néztem, hogy idén otthon, Horvátországban is forgatott egy sorozatban, tehát, ha ilyen storylinerünk van,aki ilyen jókat ír, már csak egy TEHETSÉGES progyúszer kéne, aki el tudná intézni, hogy pár száz kilóméterrel északabbra is beszálljon az "Izmedu prijatelja" c. hatalmas népszerűségnek örvendő sorozatba...
Hú, milyen sztorit tudnék kerekíteni egy ilyen szereplő-leosztásra! Lehetne benne délszláv háború, esetleg Bálint mint CIA ügynök, netán kis háborús bűn, stb. Esetleg Bálint azért térhetne meg a Mátyás Király tér akolmelegébe Manyus szoknyája alá, mert forró lett körülötte a nemzetközi helyzet, milyen jól lehetne ezt variálni!
BK-sok! Goran Visnjicet Bálintnak, engem meg sztorilájnernek! Most!
Mostmár nagyon fogok vigyázni, hogy elkerüljem a tévé környékét is, ha Enci műsort vezet, mert épp most kommentálta úgy Mónika távozását, hogy "Beninek tehát nem lesz kistestvére, de kérdés, meddig marad Géza, a sorozatban testvér nélkül..." Jaj,újabb felhős horizont bontakozik ki előttem: vagy a csirkefejű anyát költöztetik be, vagy azt a Kertész gyereket, aki olyan, mint Valdemort, mert nem is beszélnek róla, és nem tudunk róla semmit. Az első lehetőség megbocsáthatatlan, a másodikról csak akkor lehet szó, ha Goran Visnjic-et hívják meg a szerepre. Ez esetben nem bánom, azt hoz magával a KErtész gyerek soha meg nem nevezett jelenlegi tartózkodási helyéről, akit a fiúk megszavaznak: Abby, Jing Mej, Carol nővért, Kerryt, mindegy!!!
Mert itt mégsem csukják le közbotrányokozásért, ha olvasás közben gerincre feküdne, viszont nem kell a stábnak messze menni, és nagyon törni az agyát, hogy hol ejthetik meg a jelenetet: ugye, Lacapusszéknál teltház, és mit keresne ott a Zsóti, Zsótinál ott van Winnettou, Szőlősinénél Berci... Gondolkodtak egy szállodán is, de az már nekik is nagyon valószínűtlennek tünt, hogy a hirtelen múltidézéssel felhorgadt vágyak kitartanak egy garniig (pláne, egy kukacs hotelportással, aki ragaszkodik a bejelentkezési lap pontos kitöltéséhez). Ja, és ott nem tudtak volna lelepleződni, mert oda Panda tuti nem nyit be! Szóval, igenis, nem illogikus, hanem praktikus választási szempont volt, csak mi semmit nem értünk meg!!!!!!
Elnézést,a pont véletlen került oda: ötszázhuszanhat felesleges szereplő van még a BK-ban, akit, ha kiírnak, abszolút nem hiányolnék. Bennefoglaltatnak az ún. fő karakterek is ;o))) Mondjuk Ricsi patkányának kiírásáért nagyon dühös voltam, mert ő egy olyan szereplő volt, akinek a jellemfejlődésével megérte volna komolyabban foglalkozni, hiszen lényegesen tanulságosabb lett volna, mint pl. ez az tegnap elővezetett újjáéledt szerelem ;o))) Sajnos, nagyon kevés az állat a BK-ban, nem agyi szinten, ott van elég! Pedig nem egy esetben sokkal érdekesebb dolgok történhetnének ezekkel a biológiai szempontból állatnak minősítendő egyedekkel, mint emezekkel az Isten barmaival. És jobban is alakítanának nem egy esetben....
Azért azt használja, mert ugye ott van sok ujság ami eredetileg a fogyasztók szórakozását szolgálná, és abban van sok apróhirdetés. Mono ugyanis még nem fedezte fel a Rózsa sarkában lévő pc-ket, hogy ott nézzen utána a kiadó lakásoknak... gondolom Brüsszelből is majd kézzel írt bélyeges leveleket fog küldeni..
Én is erre gondoltam, remélem Panda most már nem adja el a fél Rózsát Baltának ezek után. Örülhet Májki... de hogyan fogják továbbgördíteni az eseményeket, hogyan ér véget a kettejük közti végzetes bosszúhadjárat?
Naja nagyon éles volt a kontraszt, érezni lehetett, hogy ha ekkora a szerelem a Laci meg a Magdi néni felől, akkor tuti valaminek történnie kell. Nemtom a sztorilájnerek hogy gondolták, hogy egy vaskalapos csajszi, aki be akarta köpni az apját egy meg nem történt megcsalásért, rá három napja ő maga követi el ugyanazt. Nem valami következetesek. Ez mondjuk kb. olyan, mintha Kalamár mester este amikor lefeküdt még minden rendben volt vele, de mire reggel fölkelt, kitalálta, hogy a Monót ki kell irtani a sorozatból, és azon nyomban, nem figyelve az eseményekre szólt a sztorisoknak, hogy akkor egy villámgyors kiírás kéne neki.
De vajon akkor a Zsótti is megyen vele Brüsszelbe, vagy az Andi megbocsájt neki? Bár a Rózsa projekt-nek már gondolom amúgy is lőttek. Ezt jól elkefélte a Balta. :)). A Radnicsot meg fogja baszni az ideg.
képtelenek fokozatosan alakítani a jellemeket, emberi kapcsolatokat... én ezt mennyivel jobban tudnám írni, komolyan...! Meg szerintem mindannyian innen a topicról! (menek, jóéjt!)
De a témánál maradva: baromi röhejes, hogy most hirtelen Manyus is ennyire beleszeret Simibe, meg Lackó is befejezi a kummogást, utána meg Monó magára rántja Baltát. Ez tipikus kiírás előtti fokozás. Rém olcsó.
közben visszaolvastam: kedves Sun, ha idecsábítanád a drága Lukát, kérhetsz szinte bármit!:-)) Mondjuk kapnál pár mozijegyet, addig lefoglalnám a vendéget!
ki az ötszázhuszonhatodik szereplő, aki hátra van???:-))
Viszont ezt az új és hirtelen szerelmi szálat eccerűen nem értem. Ennek nem volt semmi előzménye! Ez annyira életszerűtlen...! Mónika halál szerelmes Imibe, aztán egy pillanat alatt feléled a régi érzés, elég, ha Balta a fülébe susizik? Hát nem tudom, sok mindent megéltem már, de ebben egyáltalán nem hiszek!
Egy elsős gyerek nem túl nagy ahhoz, hogy elinduljon a hátizsákjával Londonszitibe? HÁt, nem tudom, már a négyévesemben sem vagyok biztos,de hogy egy hétéves???
Mit mond egy nő, ha rányit a fiújára, miközbenaz azon ügyködik, hogy régi szerelmét vágja gerincre???? "Ó, te, jó ég!" (legalább olyanhangon mondta volna, mint a Jóbarátokból Janice!) Ottment ki az ajtón Barta fél kávéháza....remélem!
És a hirdetés nézés közbeni csók az smafu, meg, hogy minden másképp lett volna,ha annak idején elköltöznek???? Vagy még mindig megy a meccs???? És a krónikási kötelezettségeid???
Hááát, nem mondom, hogy a "prioritások felállítása" tantárgyból jól kollokválnál nálam ;o))) (na, jó, az U21-et még megbocsátom: mi lett a vége? Én 2:0-nál hagytam abba egy rosszul felállított prioritás miatt...)
Épp azt mondom, hogy irl még nem tudom, kívánjak-e neki péklapátot, de, annak a HP-nek, ami a sorozatban, mindenképpen kijár.... HA megkapta, akkor már csak 526. BK szereplő van hátra ;O))))
Ha jól tudom, Sibeníkből származik. Lehet, hogy én is elmentem már a háza előtt jó néhány sibeníki nyaralásom alatt???? Nem zárnám az ajtót a kezére, ha kopogtatna, legfeljebb belülről, hogy ne szaladhasson el sehova ;o)))
Az jó hír, hogy nem az úthenger megy át rajta, hanem reinkarnálódhatóan távolítják csak el? NNNNNNEEEEEMMMMM!!!! Vagy annyira optimista vagy, hogy már az is jó, ha csak pár hónapig nem lesz Barnusunk, aztán meg majd` meglátjuk? (jegyzem meg, meg lehet kövezni, de szerintem Mónika irl nem olyan csúnya lány, hogy HP-e, azt nem tudom, mert vele, ellentétben Kakával, nem találkoztam, de Mónikából elegem van! Bár, az olyan csajokra, akik a nők szépnek tartanak szokták mondani a hapsik, hogy semmi különös és fordítva)
az nem lenne egészséges neki...Kalamár bácsi tuti rányomulna, s megnyomorodna szegény Goran egy életre, testileg és lelkileg-habár nemtom, melyik lenne a súlyosabb!:D
Már így is erős lelki felindultság állapotába jutottam (épp átkapcosltam a Szomszédok retroról, ahol Takibácsit gázolással vádolták, meg a Nagyfehér lépéseket tesz házasságának megmentése érdekében, erre ez az interjú, most még ez a kép is... Istenem, megint forgolódni fogok hajnalig, és azt kiabálom, hogy "cascot akarok kötni soha többet BK-t, soha többet BK-t!"
De tényleg, miért is? Hosszú hajú, "remek" színészi képességekkel megáldott sportos szereplő már van a sorozatban. Inkább Kovács dokit írnák bele a sorozatba, mennyivel jobb lenne! Az se baj, ha olyan csúnya bácsit alakítana, mint az Átkozott boszorkákban, nekem úgy is tecc.
Jaj, a MFókuszban most volt Mónika távozásáról egy riport. Kalamár is nyalatkozott, és mindenki roppant módon kihangsúlyozta, hogy NEM TEMETIK EL Mónikát, NEM MEGY EL ÖRÖKRE, RÖVID IDŐRE nem lesz látható "Barátok közt" stb. Még egy puszizkodós-kedves búcsújelenetet is beszúrtak Kalamárissal, gondolom, cáfolandó, hogy a csúnya progyúszerbácsi penderítette ki... Most mér`, mér`, mér`???? Ugye, nem fog visszajönni? Viszont jó hír, hogy állítólag már csak PÁR NAPIG fogjuk látni Barnust, aztán audieux....
Miért, a minap a Rózsába ült be Klaudiával megbeszélni a Balta elleni áskálódásuk következő lépését, mikor épp az a szándékuk, hogy elhitessk vele, immár szóba sem állnak egymással (pedig Miki ezért nem volt rest éjnek évadján Klódiához zarándokolni, hogy kiabálhassanak egyet Radnics pajti előtt!)... És, emlékeim szerint, csak ott mondta el nekik Kingácska, hogy Zsóti ma nincs benn, mert valami ügyet intéz (sajnos, vesszek meg, de nem emlékszem, hogy miért nem volt, pontosan)... Szóval, nem feltétlenül a karakter remélt IQ szintjétől függ a dolog, hanem egyszerűen a storylinerek hiányzó IQ szintjétől, az ő fantázia hiányuktól és attól, hogy pénz ugyan valószínűleg lenne rá (csak nem jut), de az ún. külsős forgatási helyszínek rövid fellendülés után ismét erősen hiányoznak a sorozatból. Tehát, mindenki kénytelen a Matykókirály téren kavarni a feketéjét... Szóval, ne keressük a józan észt, mert, az ide be nem teszi a lábát!
Miki ennyire nem lehet hulye. barmikor donthetnek ugy Noraek, hogy hazamennek meg egy italra. Nameg a hazban is meglathatjak, hogy Miki otthon van az uzletivacsi helyett...neeem nincs ebben racio semennyi se :-)
Onnan simán hazahozhatják a hétvégékre, és akkor mit értünk el??? ;o))) Esetleg, kerülhetne Csirkefaterékhez, úgy vettem észre, az nagyon kiesik a BK univerzumból, mert onnan még nem tért vissza senki!
bár én sem kedvelem földszínű mónyikát, de inkább irták volna ki azt az új viluxolós szemű ribancot, ahányszor meglátom, mindíg a jelzőlámpa jut eszembe és arra várok hogy mikor vált
Megkerestem, hogy mikor tudósítottak minket, hogy visszajön: szept. 1-én. Tehát, ha lafnonak igaza van, és miért ne lenne, akkor, ha jól számolom, a Mikulás puttonyában lesz ;o))) (nekem meg tele a puttonyom már most, októberben!)
Banditát simán be kell lökni egy bennlakós kisegítő iskolába, lehetőleg valahova vidékre, ott aztán nyomhatja a zsiráfot akarok és mikor jön Kta dumáit.
Akkor csak három hónapig fog szenvelegni, hogy Zimi dobta a Baltaféle padödö miatt? Na, ez, ismerve a storyizéket, még bele is fér... Egyébként egyetértek! Pont ezért írtam, hogy, mivel nem halálosan írta ki Kalamáris, nehogy itten visszasurranjon a kiskapun, ha összes bűnei megbocsátásra lelnek a BK életek és halálok uránál! Mégiscsak biztosabb lett volna -én meg nyugodtabb-, ha egyszer,a közeljövőben tényleg elmegy arra a céges túlélőtúrára, amit a Zimi miatt kihagyott (mondjuk az ő hiánya miatt nem tartották meg, vagy mégegyszer megtartják, csak, hogy résztvehessen rajta), és, ha netán nem húznak meg egy hevedert, mikor a csapatának át kell küzdenie magát egy szakadékon és lezuhan... Egyébként, ha Monót csak három hónap múlva nem látjuk a sorozatban, de a Zimivel szakítanak, és a lakástulaj is hazajön, Monóka szobájában viszont a tűarcú takarítónő lakik, akkor hol fog lakni???? Vagy, pont az lesz az indok, hogy Brüsszelben van legközelebb egy üres szoba / ágy???
Miért, melyikre van szükség? Na, jó, esetleg Bercit említeném kivételként, mint mostanában egyetlen szimpatikus és természetesen viselkedő szereplőt (végül is igazi kutya módjára mindent felzabált maga körül, és elüldözte Monót a lakásból a fülönnyalással) de, hát rá meg a gazdája árnya vetül... Egyébként nálam az aktivizálódott Bandita veri ki a biztosítékot napok óta. (vagy az a baj, hogy a többiek súlyossági szintjét már megszoktam, ez meg új????) Magam részéről meg is szavaznék neki egy péklapátot, vagy esetleg elküldhetnék őt is úgy külföldre, mint Danaszant, hogy aztán még beszélni is csak fél évenként beszéljenek róla a szülei... (könyörgök, Bandita is szóljon be a Kalamárnak, vagy irl szülei követeljenek teljesíthetetlen fizetésemelést!!!!) De, ha nem megy, akkor TÖRTÉNJEN MEG MÁR, amit vagy négy hete készítenek elő vele kapcsolatban, aztán visszatérhetünk a "menj kisfiam fogat mosni" vagy "gyere vacsorázni" szintű jelenetekhez (azt nem várom el, hogy IGAZI gyereket írjanak belőle a storyizék...)
Azért eléggé brutális ez a Kalamár. Én ezen nem tudok napirendre térni. Örüljél kisanyám, hogy nem nyírtatlak ki vazze.
Egyébként ezúton hívnám fel a szoriizék figyelmét arra, hogy szerintem olyan karakterre sincs szükség, mint a Vadász Feri. Kérem, gondolkodjanak el rajta. Köszönöm előre is.
Jó, jó, asztali majdnem....Csak nem akartam elpirítani a billentyűzetet. De ez akkor is egy olyan hajánál fogva előrángatott dolog: mert, volt, ugye, hogy Mónika kivolt, mint a nyavalya, hogy no pasi, szűzen fog meghalni stb., de Zsóti még akkor is CSAK vígasztalta, esze ágában sem volt majdnem gerincre vágni a Rózsa asztalán. Még akkor sem, amikor Zimrére rájött az újabb öt perc, és féltékeny volt, akkor sem csaptak a homlokukra, hogy "mi lenne, ha adnánk egy ki salapot rá?", hanem igazi grállovaghoz méltóan tanácsokat adott Barnusnak, hogy tartson ki a Zimi mellett. Nem beszélve arról, hogy ugye Zsótbácsi epedve várja haza Pandát, még, ha csak üzletből is (bár, szerintem utóbb már mintha abba az irányba kezdtek volna terelgetni minket, hogy egyre inkább érzelmileg is belebonyolódik a rosszfiú!), tehát pláne nem logikus, hogy a nagy tervei kapujában jön el az a pillanat, ahol elviselhetetlen kekcuális feszültség alakulna ki köztük, sőt, ha ki is alakul, ez az a pillant, amikor nem is áll neki már ellen.. És, ahogy a napokban mondtátok, Mónika is gyűrűre vár a Zimitől, meg elköltöznek, meg végre úgy tűnik, a Vasorrú anyja is beletörődik (ugye, tegnap elfogadta végül azt ahülye vacsimeghívást) stb., tehát LÉLEKTANILAG nála sem tűnik ez egy olyan pillanat, amikor laza sóhajjal egy nyilvános helyen.... Jó, tudom, BK storylinerek írták, nem az élet, és, ha olyan lenne, mint az élet, kit érdekelne és mi miről beszélnénk... ;o)))
Jó, kiírták Ms Brown-t. Hurrá! Csak azt nem értem, hogy, ha most nyit rájuk az Andrea a héten, és a felvételek cca 6 hónappal vannak előre a valósághoz képest (azaz, ha Móniak MOSTANTÓL nem forgat, attól mi még kora tavaszig élvezhetjük a barna ruháit a képernyőn), akkor mi a nyavalyát húznak még ezen a dolgon 4-5-6 hónapot? Vagy, lehet, hogy Mónika nem emiatt a kaland miatt szakít Zimrével, és nem ebből az asztali csókból kifolyó szégyenében / fájdalmában fog visszabújdosni Bruxellesbe??? Persze, tudom, hogy sosem volt probléma, hogy egy húsz perc alatt lerendezhető konfliktust legalább 4-5 hétre elhúzzanak, de a fél év azért még BK szinten is necces! De azt azért komolyan remélem, hogy lesz benne annyi tartás, hogy nem alázkodik meg Kalamáris előtt, és nem kér bocsánatot a nem tudom miért, így nem kerül arra sor, hogy VISSZAÍRJÁK a sorozatba.
Ez a Kalamár eléggé élet-halál urának tűnik. Vajon mi van a kulisszákok mögött?
Most megfogadtam, hogy soha többet nem sírok, hogy bizonytalan az állásom esetleg, ha még egy ilyen Mónika-szintű színésznőóriást is csak úgy lapátra tesznek. Na vajon ő is egy utazási irodában végzi?
Jaj, és képzeljétek, múltkor a fogorvosnál egy újságban olvastam, hogy a Szeress fostból az Alaszka 6 hónapos terhes!! És hogy jól eltitkolta a stáb előtt! Ilyet! Ezt tudtátok? Ugyan mit szólt a Kalamár? Sajnos nem bírtam elolvasni, mert behívtak, utána pedig elmenekültem sürgősen.
Pedig mindig be szoktuk írni a kvízkérdéseket! Ezek szerint nem tudtad, hogy ez a kvíz? Ilyen elmések szoktak lenni: Megnyílt-e Géza motorboltja? Igen/Nem. Ez a tegnapi. De volt már becsapós is.
Boborján, nem figyeltél. Egy ezresről meg egy kétezresről volt szó. Jobban figyeljél, mert nem fogod tudni a kvízkérdéseket így!! Habár mi segítünk szívesen.
hat en ezt a 22-i randit nem ertem...elobb lehazudja Noranak a csillagos eget, hogy 22-en nem er ra csaladivacsizni es utana kisul, hogy egy -meg le nem fixalt randi miatt??? ennek mi ertelme van? -egy ertelmes otletem van..ha Norci apukaval vacsizik, kevesebb az eselye, hogy osszefutnak valami helyen..nadeazert MIki eddig sem volt szoros felugyelet alatt, le lehetett volna bonyolitani azt a randit kavaras nelkul is..
Abból a háromezer forintból akar emigrálni, amit elvett a zanyjától. Egy darab bankjegyben. Hm... a BK-univerzumban létezik háromezer forintos bankjegy? :-)))
Van szürke és bolyhos raktáron, nagyon szívesen adom! (Három kismacska akar beköltözni hozzánk, rajta kívül van még egy tisztességes cirmos, meg egy fekete, amibe vörös szálakat kevertek. Nálunk viszont minden státusz betöltve, úgyhogy lehet jelentkezni.)
Remélem nem jön össze Miki ezzel a nemnormális Majával.. Nem rúgná valaki pofán őt? (nem mikit, maját kéne) :-)
Egyébként én nem értem ezt a "lopjunk el a Baltától harminc milát" proektet. Ez valahogy annyira nem illik a Mikiékhez. Meg aztán nem gondolják, hogy tuti tudni fogja Balta ki tehette? Neki is vannak ismerősei akikekkel nem szívesen találkoznának Mikiék.. Hüje storiizék.
Ah, elkezdtem egyetemre járni, és ezek mintha szánt szándékkal távol akarnának tartani engem a csodás és színvonalas BK-tól!
Filmtörténet, meg szerkesztés, meg politológia, meg ilyen antikultúrális szar órákon kell ülnöm, amikor ez a sorozatok krémje látható a televízió képernyőjén!
De ma, de ma! ma biz én megnézem!
Biztos rengetegmindenről lemaradtam, amíg valami érkező vonatos faszcsi filmet néztünk meg, ami nemhogy feketefehér volt, de egy robbantás senem volt benne!
Az RTL Klub ezt írja a mai részről: András megtorpedózza Ricsi és Emma lovaglását. Imre és Mónika szeretnék elnyerni szüleik áldását. Miklós megragadja az alkalmat, hogy titokban találkozhasson Majával.
hát....halál közeli élmény volt, az már biztos. a minap meg megy előttem egy smart baromi bénán a fehérvári úton. gondoltam is magamban, hogy nahh ez már biztos, hogy valami p., (bocsi), mire elkanyarodik és Enci ül benne (a Détár).
amúgy nekem pozitív élményem vele kapcsolatban, mikor láttam a születendő babáról beszélni a tv-ben még évekkel ezelőtt és majdnem elsírta magát. Na hát az tényleg aranyos volt.
Hahó! Na kit láttam ma a Madách tér közelében? Dr. Ferenczy Orsolyát! Haha! Nem pont úgy nézett ki, mint azt elképzeltem. Elég cicamicás volt. 3-4edes szűk farmer, valami csizma....stb. Elég elcsigázottnak nézett ki szegényke :-)
Majdnem sokkot kaptam, mert 10 percre rá meg Karda Beáta látványa taglózott le.
No ha cicak rulez, akkor ezennel megkerdezlek, hogy nincs e kedved örökbefogadni egy picike cicat. Ma erkezett hozzank, olyan 1,5 honaposnak saccolom es hofeher, jatekos kis holabda. Ma jön a doki beoltani, stb.
Mifelénk az ilyen Baltafejek palotapincsivel és yorkshire-terrierrel nyomulnak, és a feleségeik úgy néznek ki, mintha szteroidot szednének.
Nekem is gyanús ez a pénzlenyúlás! Idáig az intellektusról szólt a Zsótiszívatás, most már van kémnőjük is, és aztán arra menne ki az egész, hogy kirabolják a kecót? Hát ha felbérelnének valami rosszarcút, pár zsetonért semmi perc alatt megtalálná és elbitorolná a harminc milkát.
Az egyébként eszébe se jut a Zsóóóótnak, hogy néhány bakszámlára szétdobja a pénzét? Továbbra is papírzacsiban fogja tartani az ágyneműtartóban?
Ha már itt tartunk, én meg a Baltát láttam a múlt szombaton, a Corában!!! Egyedül jött bevásárolni, egyenesen az állat-kaja részleghez tartott, és ott rutinosan levett a polcról két zacskó macskakaját. Egy nagyobbfajta kutya jobban illene hozzá :((( A macs a nejéé lehet, gondolom.
Szerintem sem illik bele. Pont azért, mert a Régi Mike simán ellopná a los dellost, deugye a Nagy Megtérés óta túl nagy az éles/vissza/váltás. Még ha valami beszólása lett volna, hogy: "Francba a jófiúsággal!" vagy valami, akkor oké volna a dolog és hitelesen lehetne megint rossz. Na de így?
Mellesleg Balta buktája Monóval Panda előtt ritka ócska, szappanoperásabb mint bármelyik dél-amerikai. Hatalmas rosszpont!!!
Már miért ne illene bele ? Volt már Mikinek kommandós akciója nem egy, nem kettő. Pl. mikor Danikát mentette ki az emberrabolók fogságából, vagy mikor a fuvarozó cége volt és együtt settenkedtek Andrissal a bozótban csőretöltött pisztollyal, míg Gézu léprecsalta a gonoszokat.
És a szép emlékű Fenyvesit konkrétan megkötözve tárolta a lakásában egy darabig. Szóval egy táska megszerzése nem jelenthet problémát. :)
Én pediglen a Csongort játszó színészadoniszt láttam a Millenárison kábé két hete, aholis a barátaival kajált a tó melletti krimóban. Egyébként az egyx jó hely, tudtátok?
mmp, nekem se fér bele a képbe, bár ez az orbitális balfékség talán lebukáshoz vezet és akkor aztán lesz körömrágás-hajtépés errefelé ezerrel.
Egy-két részt kihagytam, valószínűleg ezért nem értem, hogy a Miklós és a Klaudia most tényleg el akarják lopni a 30 milliót a Zsolt lakásából? Ez valahogy nem illik az eddigi sztoriba. A hamis képekért adott pénz cseles visszaszerzését még valahogy el tudtam képzelni róluk, de ez a tervezett rablás már nem igazán illik az eddig kialakított képbe.
Milyen igazad van. Szerintem ezt a pénzmosósdit valaki részegen kitalálta a Bk-teamben és mikor elkezdték kidolgozni rájöttek, hogy baromság, na húbassza, akkor most mi legyen? Hát inkább nyújtják a végtelenségig ezt a Radnics-vonalat, és reménykednek, hogy már mindenki elfelejtette a történet apropóját.
Ezen a vonalon csoda lenne, ha nem épületes baromságokat találnának ki. Ugyanis már anno, amikor Mono még itthon osztotta az észt könyvelésileg, kiderült, hogy a sztorilájnerek be vannak oltva ezek ellen a dolgok ellen.
Ezért lett volna jó a bánya. Egy üres aranybányában annyi aranyat találhattak volna amennyit akarnak. A Rózsa első fele nem lehet tudni mennyi volt. De ha az is 30 milla volt akkor azt miből adta meg a Radnicsnak? És akkor miért nem szagolgatta a pénzt.
Kezdjük ott, hogy egy ilyen kültelki rózsabisztró messze nem ér 60 millát, annyiért már egész komoly boltokat lehet kapni.
A napi forgalom nem lehet több 100 ezernél és most biztos túloztam, de legyen ennyi egye fene. Mellesleg láttuk már, hogy az internetért valaha valaki is fizetett volna? Vagy lenne valahol egy operátori gép, amin mérnék a használatot?
Mindegy.
Namost mennyi pénzt lehet ekkora forgalom mellett kimosni?
Ha megint nagyot akarok lódítani, akkor legyen az is 100 ezer/nap.
Nade ezen rezsi is van, hiszen fal számlákat kell venni hozzá, azt 5%+ÁFA-ért adják, a bevételt meg le kell adózni, vagy két pénztárgép kell, és az egyikkel napi egy óra meló van, hogy beleverje az ember a hamis fogyasztásokat.
Na és mennyit adnak pénzmosásért? 20%-ot, mondjuk?
Akkor sacc per kábé marad napi 10 rongy extraprofit.
Azaz röpke 3.000 nap alatt meg is térül a befektetés.
Ha valaki mindenképpen vendéglátóval akar pénzt mosni, akkor azt úgy kell csinálni, hogy jókora veszteséget mutat ki papíron, nyomja bele a tagi hitelt, aztán amikor már jó sok benne van, akkor eladja Kaya Ibrahimnak az egész kócerájt.
Már nem emlékszem pontosan, de mivel Magdi anyus már szinte szentté avatta Maját, olyasmit mondott, hogy fanfárokat hallott zengeni, és galambok szálltak a vállára, vagy valami ilyesmit, meg tömjénillat, stb.
Tökéletes, de azért takarításnak nem nevezném Majácska cselekedeteit a Berényi lakásban, és pénzszámolgatásnak se Zsoltika mutatványát a konyhaasztalon, inkább kiélt kéjenc tekintete volt, miközben istenét, a pénzt nézegette.
Maja továbbra is nyomul Mikire,Magdi néni helyett ismét ő takaritott a Berényi lakban!Ricsi lovagolni hivta Emmát,de ő inkább Bandikával ment Vidámparkba,mert már megigérte neki,de a Vidámpark előtt vette észre,hogy a pénzét otthon hadjta.
Feri belement,hogy Zsófi lerajzolja.Zsolt éppen számolgatja a kölcsönkapott pénzt,mikor Feri megérkezik a lakásba,ezért a hütőbe rejti a pénzt. Nagyjából ennyi
Ábrahám Edit fia egy picit hasonlít Andorai Péterre. A Ki kicsoda? 2004-es kiadása szerint Andorai elvált, van egy 1983-as születésű fia, Péter. Akár stimmelhet is... :-)))
A második férjével él: [link1]. Passz, hogy ki volt az első... De korban akár lehet is. Viszont, játszottak együtt filmben. Legalábbis a gugli találatai szerint.
Szia,b iztos? Én eléggé képben vagyok bulvárban, de nem így tudom. Sőt, meg mernék esküdni, hogy tévedsz. Sajnos nem tudom megmondani, hogy ki a férje (szerintem nem is férjezett most), de mintha egy civil lenne. Lehet, hogy Péter a neve, de mintha a fia lenne inkább Péter. Talán doki a párja? De ezeket csak többéves a Storymagazinbéli emlékeimből próbálom kibányászni. Lehet hogy a volt férje az Andorai?
Fú, én meg azt nem értem, hogy honnan szereztek 30 milliót, hogy ezt a jelentet föl bírják venni! Biztos nagyon gazdag ember lehet ez a Kalamár! Öcsém!
Mossák a pénzt majd jól a Radniccsak benne, gonolom azért is kap jutalékot és abból. Meg van bevétele a Rózsának is, a múltkor is sorba álltak a sütiért a lakók.
Azon túl, hogy egy kicsit sokallom a fél Rózsáért a 30-at... (tehát 60 lenne az egész?) azt tudja valai, hogy Zsóti hogyan akarja visszafizetni? Viszalopja Anditól?
Az én kezemben 4 milkó volt. Két köteg húszezres, mert százasával kötik át a bankban. Persze egy "Radnicspajtás" nem úgy kötegeli, úgyhogy akár stimmelhet is... :-)))
Sajnos, én még utalni sem utaltam annyit életemben... A lakásunk első részlete viszont, mivel az eladó kp-ben kérte, elfért a kezemben, sőt, igen kevésnek tünt, pedig 8 v. 9 milka volt. Szóval, nekem továbbra is soknak tünik, az a táskányi pénz. És Sherlock Holmes hiába nyomozna tovább, hogy a lenti képen 12 köteget pénz lehet valószínűleg, ha nem tudja, milyen vastagok azok. Azaz, kb. másfél centi vastagoknak kellene lenniük, hogy kiadják a Rózsa vételárát, és mi a nyavalyának rakja valaki így szét a zsét, de persze, ez a legkevésbé fontos élettől elrugaszkodott dolog a dorozatban. Csak úgy feltünt tegnap....
Szóval, inkább arra koncentrálok, hogy végre volt egy poén, amin hosszú-hosszú idő óta először felnyerítettem. Mikor Zsófi mesélte Miklósnak, hogy hogy próbálta Winnettout bekeríteni az ősemberes rajz kapcsán, és Miklós megjegyezte, hoyg ettől mondjuk nem csodálja, hogy nem alélt a karjaiba...erre Zsufi: "Azt mégsem mondhattam neki, hogy egy Adonisz!"
Ugyan szerencsétlenségemre nem volt a kezemben még soha harminc milla, de kötve hiszem, hogy akkora mennyiségű pénz lenne, ami megtölt egy nagyméretű diplomatatáskát színültig... Hacsak nem vadi új, jelöletlen 1 dollárosokban kérte Baltazsóti az összeget.... De kép szerint, ha jól látom, húszezreseket kapott a fiú, abból meg a 30.000.000,- 1500db, azaz három csomag fénymásolópapír, uszkve 18-20cm vastagságú pénzköteg...vagy a felső bankjegyek alatt újságpapír volt...
John Travolta es Samuel L.Jackson visszaszereznek egy taskat valamikor a film elejen es megmutatjak Tim Rothnak a kavezoban, aki belenez es azt mondja, It's beautiful - valami ilyesmi remlik, a sorrend nem biztos. Szerintem valakinek a feje van benne.
Azt hittem, hogy ezzel kevered: A Ravasz, az Agy és két füstölgő puskacső (A Ponyvaregényből még mindig nem rémlik a táska pénz. Légyszi, segíts, melyik jelenetben volt?)
Az izgalomhegyek közé ma nem fért be. De jön még, ez biztos, mert a jövő heti tévéújság ezt írja: Ricsi izgalmasnak ígérkező randevúra hívja Emmát, s ez nem tetszik Andrásnak. Bandika elkeseredett lépésre szánja el magát, amivel felforgatja családja életét. Vajon Miklós hallgat-e László intő szavára, vagy kockára teszi a családi boldogságát? Mónika és Zsolt felidézi a múltat, s ez nem marad következmények nélkül. Andrea váratlan látogatása akadályozza Miklós és Zsófi tervét, hogy Zsolt pénzének nyomára bukkanjanak.
Ő mindenkitől "lop", ahogy Te mondtad, de szerintem ez nem is lopás, neki a gegmenjei gyűjtik mindenhonnan a poénokat, nyilván az internetről is. A Heti hetesben is sok minden visszaköszön innen. Mivel sok embernek nincs internete, akiknek van, azok se mind olvasnak itt, ezért egy sokaknak új a poén, a vicc, amit éppen elsütnek. Sőt, a legtöbb kör e-mailben is futkározik a neten. Eljut hozzájuk is. Ez van.
Köszönöm, és a költeményt is köszönöm, közel hét évet vártam egy tisztességes kerekszámra. Hadd jegyezzem meg azonban, hogy versenytársak nélkül nem sikerült volna. Desőt, Kalamár nélkül aztán pláne nem.
És ez még csak a kezdet. :) De olyan kis bénák, mért kellett megmutatni a pénzt ? Legalább egy kis Ponyvaregény utánérzésként mutathatták volna csak a táskát.
Hát tuggyátok- meg is érdemli a Kinguru, mert mit kell titkolózni máááár?! ha odavan Gejzáért, akkor legyen oda nyilvánosan is! Ez tök sértő! ha velem egy pasi azt közölné, h titkoljuk egy darabig, mehetne a &@^˘°˛˘°˛˛``!!
Szófia kb. Maja alteregója, mert anorexiás, és nyomi a feje- most vinettúnak mégsem tetszik a Szófia, sőt, úgy lepattintja magáról, mint annak a rendje.
Erről jut eszembe, hogy szadómazó még nem volt ebben a kiváló sorozatban. Pedig lenne benne ráció. Pl. Magdus shopingolás közben találkozik az egyik lakóval, aki éppen nyakörvet vesz, pedig nincs is kutyája, s ezen elgondolkodik elementárisan.
Szerintem Bercin és Szőlősinén kívül már keresztbe kasul van mindenki mindenkivel, mint egy középkori elzárt faluban vagy egy brazil szappanoperában...
Hát az a helyzet, hogy ők azért egy háztartásban laknak, szóval erre azért ne vegyél mérget.
Én nem hordok napszemüveget soha, szóval engem bárki nyugodtan felismerhet.
Na, ja, erről beszéltem ;o) Sokan el tudják magyarázni (bár, jelentősen nehezíti a helyzetet, hogy egy csomó olyan kapcsolat létezik, aminek nincs igazán kitalált magyar kifejezése, lsd. "nagyapós"), de MEGÉRTETNI csak kevesen lehetnek képesek??? Hogy is van a régi vicc? Elmagyarázni énis tudom, csak nem értem... Lehet, hogy majd egyszer, ha a média is érettségi tárgy lesz, lesz ilyen kérdés, és ezzel fogják gyomlálni a maturanduszokat, nem is a matekkal? ;O)
Én meg azért hordok napszemüveget, mert hidakat és vasútállomástetőszerkezetek hegesztek munkaidőben és meg még azért is: "mert AlainDelonnak szeretnék lenni, éjjel-nappal napszemüvegben lenni"
én szigorúan orvosi okból hordok napszemüveget, ki tudja milyen fertőzést kapnék a szemembe fröccsenő vértől... :)
de a vitaindítót meg nem tudtam összepuzzlézni igazán értelmesre
"A Barátok közt Katáját nagy fekete, a fél fejét eltakaró napszemüveg védte a rajongóktól és a naptól, és rózsaszín pulcsit viselt. Olvasónk megjegyzi: nem is gondolta. Kisfia hol játék fűnyírót tologatott, hol pedig kismotoron ült, és nem engedte át játékát senki másnak. "
Számomra nem a napszemüvegen volt a hangsúly, hanem a "fél arcát eltakaró" jelzőben. (ami már korántsem annyira természetes, mint a napszemüveg, amit egyébként én is hordok még őszi-téli napsütésben is, lévén a kontaktlencséim miatt elég érzékeny a szemem) De, lehet, hogy azért is volt ennyire plasztikus a kép, amit a "feljelentő" leírt, meg azért indult be ennyire a rossz májam, mert egyszer, még évekkel ezelőtt egy éjszakai szórakozóhelyen még tizenéves csitriként láttam Kakát, ahol szintén nem kezelte nagyon szimpatikusan ezt az ún. "sztár" dolgot... Szóval, "én vétkem, én igen nagy vétkem"...
Én majdnem mindig napszemüvegben viszem a gyereket a játszótérre. Visszatükrözi a homok a fényt, vagy mi, de nekem kifolyna a szemüveg nélkül a szemem ...
Ráadásul Imó csak örökbe fogadott Lacapussz részéről, tehát, még ez a mostoha tesóság sem nagyon igaz...
Szóval, aki le tudja vezetni kapásból, értelmesen (és hiba nélkül!) a rokoni kapcsolatokat a BK-ban, az -ugyan egy tök felesleges dologért-, de egy nagy jelest érdemel... (Pl. kije Zsufi banditának v kije Vili bácsi Csirkeapunak?) Szerintem Bercin és Szőlősinén kívül már keresztbe kasul van mindenki mindenkivel, mint egy középkori elzárt faluban vagy egy brazil szappanoperában...
Brrrr...a nagy sztárok!!!! Ma reggel Találkozások Enikő, meg Géjzu, meg Kozsó volt a Reggeliben, és a "sztárok"-ról volt szó. Németh Kristóf még a környékét is kerülte a kifejezésnek, volt ott minden: ismert ember, közszereplő stb. ,de sztár, talán épp az ilyen meg a VV, BB, KK, XX sztárok miatt egyszer sem használódott...
Mi a sz@r történt volna, ha "felismerik" Kakát? Széttépték volna a rajongók??? Szerintem ez az "elrejtőzés pontosan ua. a dolog, amit szintén egy ilyen feljelentő fogalmazott meg nem régen: "Palotás Petra smink helyett vakol 2005. szeptember 9. - velvet
Palotás Petrát látta feljelentőnk vasárnap a budaörsi Auchanban, bár maga is beismeri, hogy ebben még nincs semmi különös. Azt azonban már említésre méltónak találja, hogy az RTL lakberendezési műsorának és telefonos játékainak háziasszonya a jó időhöz képest túl volt öltözve, valamint vakolattal felérő sminket használ: "amikor még a motorosok is rövidben száguldoztak, a mi "kedvenc" műsorvezetőnk narancssárga bőrkabátot viselt hozzáillő magasszárú cipővel, amiben valóban feltűnő jelenség volt". Megfigyelőnk szerint azonban ezt a műsorvezetőnő nem a szépségével érte el, hanem azzal, hogy "amíg az üres kosarával végigment az áruházon, folyamatosan azt figyelte, ugyan ki veszi már őt észre?!" A műsorvezetőnő erőfeszítéseit ezek szerint siker koronázta, bár nem biztos, hogy pont arra vágyott, hogy megfigyelőnk ilyen alapossággal vegye szemügyre sminkelési szokásait: "Még azzal a túlzásnak is túl sok sminkkel sem tudta eltüntetni a sok apró ráncot a szeme alól, és azt is észrevettem, hogy az eredetileg vékony száját erősen hangsúlyozza. Feltűnően használja a szájkontúrceruzát, ami nagyon tetszetős képernyőn keresztül, de az utcán elég olcsónak hat". "
Juga Veronika napszemüvegben jár a játszótérre 2005. október 6. - velvet
"Névtelenséget kérő feljelentőnk kedden délelőtt a Városligeti játszótéren Farkasházi Rékát és Juga Veronikát látta - persze nem ők játszottak ott, hanem a csemetéik. A Barátok közt Katáját nagy fekete, a fél fejét eltakaró napszemüveg védte a rajongóktól és a naptól, és rózsaszín pulcsit viselt. Olvasónk megjegyzi: nem is gondolta, Kisfia hol játék fűnyírót tologatott, hol pedig kismotoron ült, és nem engedte át játékát senki másnak. A Barátok közt Mónijának kisfia inkább anyja mellett játszott, míg a mama a fa mászóka függőágyáról telefonálgatott. Dicséretes, hogy a forgatási szünetben nem bébicsősz, hanem saját maguk sétáltatják a gyereket, véli olvasónk, aki elárulja: ő szintén a gyerekével volt, és próbálták Rékát lelökni a függőágyról. Úgy tudjuk, ez nem sikerült."
Igen., én is vártam, h gyön a danika- de sztem azt akkor vették fel, amikor volt szó róla, és x hónappal előbbre járnak ugye a felvételekkel---lehet,h danika karácsonyi ajándék lesz majd nekük!
leborulok tomi bá elé:-D
bandita és zsubálna viszonya olyan idegen... mégiscsak a kölke!! ne sivítson neki összevissza! engem ez zavar...
meg nojémka-a HP-betegség őt is elérte...pedig egy időben kezdett normulni...
lehet, hogy hüle vagyok,de egy időben beharangozták (felvétellel is), ahogy Danika hosszúhajúan hazajön. Volt ez?? Mert én tutira nem láttam! Remélem,n em kell rohannom Cavintont venni.
Jó, jó, de Banditára vonatkozóan???? Vagy még ilyen (testvér szerelem) szál sem volt a BK-ban ;oD ?
Netán arra tecc gondolni, hogy az a szerencsétleny Mr Totalcar Robi örül, ha a nő legalább egy-két órára lelép mellőle a forgatások idejére, és végre elmehet sörözni a haverokkal?
Én nem tudom, csak engem idegesít ez a Bandita vonal mostanság? Az odáig okés, hogy a kiskölyök végre élni kezdett, és nem csak a Rózsa-fürdőszoba-ágy vonalon mozog, egy mukk nélkül... de mitől kattant be ilyen hirtelen a kiskölyök???? Persze, ne keressek logikát, pláne jellemfejlődést, de ez most épp a ló másik oldala.... Ráadásul az istenített Kaka kb. másfél órát töltött otthon, abból is egyet a felnőtekkel beszélgetve, szóval, mitől is olyan kívánatos hirtelen??? És Danaszan, mint másik testvére egyáltalán nem hiányzik? Róla nincsenek is emlékei? AVgy ő csak húsz percre látogatott haza, és annyi nem volt elég egy mélyebb benyomáshoz? Ja, és Zsubálnát szívesen képen kaptam volna tegnapi nagymonológért ("apuci keresi a pénzt, én meg az asztalra teszem az ételt, a tiszta ruhát, meg rendet rakok a lakásban"). A rohadt életbe, szerintem minden nő ezt csinálja, csak épp munka mellett. És érdekes módon még a gyerekre is jut valamennyi idejük. (Jegyzem meg, ha játszani nem is lehet mindig, azért beszélgetni -akár a játékhoz kapcsolódóan, akár a napi dolgokról pl. répapucolás vagy vasalás közben is jól lehet a gyerekkel. És, ha kidumálta magát, akkor, legalábbis sk tapasztalat szerint, egy ideig abszolút jól eljátszik megint egyedül! Szegény storylinereknek sanyarú egy gyerekkoruk lehetett, és tuti nincsenek gyerekeik, ha ÍGY képzelik el a gyereknevelést) És, vajon mi lesz a konfliktus végkifejlete? Bandita gonosz drogkereskedők karmai közé kerül, és kis lsd felhőkön fog lebegni a továbbiakban? (ez akkor is jó vonal, ha afelé tendál a story, hogy Banditát ki akarják írni a sorozatból, mert akkor el lehet küldeni Csubihoz elvonóra, és akkor a szülei majd róla se beszélnek egy szót se, mint a másik kettőről)
Hát,az egyik lehetőség az volt, h bandita még mindig vonalban van- azaz nem tette le a mobájlfónt...és a zidő csak ketyeg... a másik volt a 16órás csevegés:-DD
Én nem emlékzsem másnapi terminusra, mert pont azon ment a sirám, hogy már milyen kevés az idő, Magdisárkány rögtön elrohant piskótáért, és Kingubingu roham munkában állt neki elcsavarni Gézu fejét kikeverni az új krémet. Amúgy, mifelénk a cukikban csak kisebb tortákat tartanak, és néha, pláne estére abból is kifutnak. De mondjuk egy TescAuchanban könnyen lehet tortának kinéző tárgyakat vásárolni potom pénzért... Ja, és színes zizit is marokkal odanyomkodva aplikálják a torta oldalára. Vagy golyószóróval... ami, viszont, ha van a kellékek közt, lehet, hogy inkább rendeltetésszerűen kellene használni, és lemészárolni a szereplőgárda nagyobbik részét. (ezzel legalább valami életszerű is történne a sorozatban)
Na, most akkor tortaügyben homályosítson fel valaki, ha lehet.
Szóval, hogy a fenébe imádkozzák fel a színes zizit a torta oldalára?
Mert én 2 verziót tudok elképzelni, egyszer hogy a tortát még összeszerelés előtt belehengergetik, másszor, hogy vakolókanállal hajigálják fel rá.
Meg mintha a léccelverős baleset esetében azt mondták volna, hogy a megnyitó népünnepély másnap lesz. Nadeha a vinettu nem veri le a tortát, ami jelentős részben tejszínhabból állt, akkor mi lett volna abból másnapra?
Meg hogy cukiban nem lehet egész tortát venni.
Hát nem a rossebet!
Lehet! Talán Bivalybasznádon nem, de Pesten lehet, az héccencség!
Mivel a "motorboltban" a kameraállások és a "bejárat" kukkra ugyanott vannak, mint a rossz emlékű BÉZS-ben, valszeg a stúdiónak ugyanazt a sarkát kerítették le neki..
naggggggggyon gagyesz és punnyatag az a "mocibót"....Édes mennyei Uram...
nem szólok semmitsemár...
Bandita olyan kis nyunyi! Meg kis hülye- aki kakát várja haza, jó gyerek nem lehet!!!!!!
amikor idősb. Bandi előkapta a mobáljfónját, aszittem azt nézi meg, Bandita mennyit telózott kakának lándonba ( én is megyek egy hónap múlva,majd viszek neki töltikápit!!üzenem zsubálnának...) szóval amikor azt mondta idősb,.Bandi, h 16óra,azt hittem,annyit telózott Bandita! .)) vagyis reméltem!! Ha májkel ilyen iramban szédíti szofijját, akkor szofijja nem baltára vagy vinettura ugrik rá, hanem májkelre...
Jajmár, hát eddig is mindenki kabátot vett vagy táskát vitt magával, ha csak két ajtóval odébbment a házban ;oD Utoljára Zsuzsa kereste Banditát retiküllel a kezében. Na, és persze, hol? Igen, a RÓZSÁBAN... ja,és a férjével együtt, mert ugye nem kétfelé indultak, hanem az egyetlen helyre, ahol, ha nincs otthon a Mátyás kirtér minden lakója megtalálható. Szóval, semmi nem lesz abban sem, ha ezentúl mopedre, vagy csopperre pattannak ;oD
Lehet, hogy ott folytatják. Azért Gézának is lehet szaga az egész napos rohangálás után, plusz öltöny, nyakkendő. :) Egyedül Lackó volt normális, jól benyomott az ingyen piából. No persze, ha engem is az várna otthon, ami őt, én sem teketóriáznék ! :)
Pardon, akkor a telefontól csak azt láttam, mikor Viliapus tölti a fejébe az eldobott tortát, meg Pálci és Pálciné szül. HP Tilda nyomakodnak. Azt hittem, ez is olyan lesz, mint minden más?: csak a Rózsa van a környéken, mint beülési lehetőség, csak házbelivel barátkozunk és kefélünk, csak házbelinek adunk el motort stb.
És, ha kérhetnék további felvilágosítást: az is kimaradt, hogy Kingubingu hogy került oda, ha egyszer tegnap még úgy votl, ő nem megy? Az a csók volt a beugrója, vagy mi?
Affene ezekbe a rokonyokba, meg a telefonokba, most itt állok tudatlanul, és le sem fogom tudni húnyni a szemem!!!
Megmagyaráznátok szegény tudatlan fejemnek, hogy mi a jó büdös ....-nak kell egy lampionos-tortás-láda sörös ünnepélyes megnyitót rendezni, ahol megjelenik az anyám, az apám, a társam felesége, de egyetlen egy potencionális üzletfél sem? És egyáltalán, hogy néz ki az a bolt? Vagy pont azzal fog hódítani, hogy egyetlen általam ismert motorkereskedésre sem hajaz, és tökéletesen lakásként van berendezve (jó, van néhány MOTOROS poszter a falakon, és 1 azaz egy darab MOTOR a szoba közepén)
Egyébként milyen további rémkedésselkémkedéssel bízta meg Mataszopit Miki? Sajnos, egy neveletlen rokony épp akkor telefonozott, így csak láttam, nem hallottam az idegfeszítő jelenetet.
Nem egészen, ugyanis ez reumatológia kórház. Mondjuk beülhettem volna valami meleg, büdös medencébe a vízbepisilős öregek közé szintén vízbepisilni, de valahogy nem segített volna a gyógyvíz egyik érintett testrészemen sem. :-)))
Nah, ne kissebítsd színészi érdemeit, azért dumált ő is elég gyakran! Csöndben jegyzem meg, nem is rosszul, természetesebb volt, mint sok főbb szereplő.