Az egész Világ eladó! Speciel itt minden ami Minolta/Sony!:)
Licitálós portálok linkelése nem megengedett és tiltást von maga után.
Irányár megadása kötelező!
Nem segítünk a lopott fotós cuccok eladásában!
Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz,
add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod.
A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig
kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
A szériaszámot a hozzászólásban kell elhelyezni, szöveges formában. Képen nem megfelelő!
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így
beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és
csereügyleteknél!
Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az
eladóval, mielőtt előleget utalsz át!
Ha mégis csalás áldozatává válsz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók
gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
Sziasztok! Kérdés? Vettem a sony a 65 vk-hoz1 sony akkut amit behelyezek és az a szöveg olvasható hogy nem kompatibilis a fényképezővel....................... Mit tehetek?? A poén az egészbe hogy eredeti....................:D Köszönöm!!!
ha nem extrasürgős a dolog és tudsz várni kb egy hónapot, akkor lesz egy eladó a580-am (2010-es, 15K expo, szép állapot, gyári csomagolás, egyebek) Azért egy hónap, mert meg kell várnom hogy hazahozzák az a99-emet az USA-ból. Keress meg ha érdekes!
Kettő éves használt kifogástalan műszaki állapotban lévő fekete Sony nex5 kamera kettő objektívvel sürgősen eladó. Részekre bontva: Sony nex5 váz 45000ft objektívek 50000ft. Komoly érdeklődőket telefonon várom.309468825
Én ezzel pont fordítva vagyok - a vaterán nagyon sok a kókler, átvágós nép - bár szerencsére én még nem futottam bele, valamint elég irreálisak az árak a legtöbb esetben. Ebay tiszta, jól követhető, pláne a PayPal-al karöltve. De persze, a a posta miatt itt is volt már negatív élmény, de az meg nem az ebay-es eladók hibája. Ha garis cucc kell, inkább itthon, de minden másra ott az Ebay ;)
Én még nem ebay-eztem, inkább vateráztam, nekem idegen az ebay. Igazság szerint van bennem egy kis félsz. Na meg azért a hazai garancia azért sokat nyom a lattba, pláne nagy értékű fényképezőgép vagy obi esetében. Nekem megér valamennyi felárat ha még garis a cucc.
Ez mindig is így volt/van/lesz. Az USA/kínai árak kb. 30%-al olcsóbbak, mint az EU, legyen az gép, obi vagy kiegészítő. Csak ugye, ott a garancia kérdés, az esetleges vám, áfa, a legtöbb esetben borsos árú szállítás és a Magyar Királyi Tolvajcéh is.... Én ebayezem havi szinten szoktam, de gépet/lencsét még nem rendeltem, nem vitt rá a lélek :)
Az 560 meg nem rossz egyáltalán, a felbontás kisebb meg pár apróság "butítottabb", de nagyon ritka madár...
Ebben is van igazság Az A200-am 2009-ben vettem 170000-ért 2 kitt obival de még a mai napig látom, hogy 100000-120000 között árulják néhányan de láttam már 70000-ért is. Sokan próbálják visszakapni amit kiadtak érte, ők szokták sokáig árulni és a végén vagy leengedik az árat vagy nem adják el.
Igaz, ki lehet fogni...csak nálunk az emberek kevsébé értik meg, hogy bizony, ha valamit használtan akarunk eladni, az bizony nem 5-6%-kal lesz olcsóbb...
Ami igaz az igaz. A minap írtad hogy találtál 100000 körül csak vázat, de ha megveszel hozzá egy obit meg néhány kiegészítőt akkor mindjárt ez is 120000-150000. Nekem szerencsém volt mikor az A550-t vettem mert ezeket kaptam hozzá 120000-ba fájt.
Sony SAL1855 obi
Sony SAL55200 obi
Sony SAL30M28 macro obi
Sony NP-FM500 aksi + töltő
Kingston 8GB SD kártya
Hoya HMC 49mm UV szűrő
Hoya HMC 55mm UV szűrő
Hoya HMC 55mm cirkuláris polárszűrő
LowePro Off Trail 1 fotóstáska - új
Ja és itt találtam rá a fórumon csak jól vissza kelett lapoznom. Az én példám az, hogy nem mindig az ebay az olcsóbb. üdv: Gábor
Jaja, ebben igazad van, valahogy nehéz találni, pedig nem rossz kis gép...meg ami nekem feltűnt, hogy elég jelentős árkülönbözet van sony téren a hazai és az ebayes kínálat között...
Nem okoskodni akarok, de szerintem az A560-at elég nehézkes lesz találni. Mikor én nézegettem őket, még az Ebay-en is alig volt, nem hogy itthon. Kicsit butított 580, talán kicsit mérsékeltebb áron, de abból folyamatosan látni a piacon, nagyobb a kínálat...
A Sony és Pentax vázakban beépített képstabilizátor van, régi m42 obikkal is megy. A Nikonnál ez mondjuk érdektelen, mert szinte semmilyen más obit nem tudsz rárakni...
Én Sonyt használok van A200-am és egy A550-em nagyon megvagyok velük elégedve. Úgy gondolom a Sony is kínál olyan technologiát amit a másik két nagy gyártó (több pénzért). Nem bántam meg, hogy sonyt vettem. Egy esetleges márkaváltás meg nem volna nekem kifizetődő mert erre építettem a gépparkomat. Szerintem a sony előnyére váljék az is, hogy az obik nem típus függőek mint a másik kettőnél, amit a Sonyhoz és a Minoltához gyártanak, fel lehet rakni a A100-tól AZ SLT99-ig. A Sony nemrég kezdett DSRL gépeket gyártani, egész jól felzárkoztak a két nagyhoz, szerintem egykét dologban még jobban is teljesítettek. Pl. féligáteresztő tükör technologia, és még sorolhatnám.
Kellemes további informmáció szerzést kívánok ebből a szegmensből. Üdv. Gábor
Igazából abszolút nem sürgős a dolog, csak kósza gondolataim vannak, hogy egyáltaán hogy áll a digit gépek piaca...jelenleg egy nikon d90-est használok, amivel abszolút elégedett is vagyok, csak valahogy elkezdett piszkálgatni az, hogy vajon ebben a szegmensben hogy áll a többi gyártó, valahogy ráakadtam az A560-ra és elkezdett érdekelni :)
Szia kérdezem csak ez a típus jöhet számításba? Mert SLT-33-at már lehet hogy kapsz ennyiért. Nagyjából hasonló tudású mint azt A560. Itt egy link a kedvedért, nem mostani hirdetés márciusban módosították érdemes egy imailt megpróbálni.
Eladó egy Minolta Dynax-7D váz, 7 éves, kb. 7000 expo van benne, esztétikailag és műszakilag hibátlan, minden tartozákával, eredeti dobozában. Egyetlen hiányzó alkatrésze a vaku-szinkron csatlakozó kis műanyag fedele, a többi gyári tartozék megvan. Egyéb tartozékok: 2 db akku, egy gyári és egy utángyártott, mindkettő használható. 2 db 2Gb CF kártya, 2 db 512MB CF kártya, 1 db 1GB SD kártya+Minolta SD-CD1 átalakító, vezetékes távkioldó. Adok hozzá még egy Sony 18-55 SAM objektívet, ami vadi új, egy Sony vázzal együtt volt, de nem használom. Eladó szintén egy Seconic L-308S fénymerő, újonnan kaptam, pár éves de sohasem használtam csak porosodik a polcon. Árak: Minolta 7D+Sony 18-55 - 50 000 Ft
Seconic L-308S - 35 000 Ft
Cserélhető is, ami érdekel: fix 12mm vagy kisebb, 85,100,135 mm gyújtótávú objektív, egy szélesebb, kényelmes nyakpánt a Sony A65-höz, mert a gyári kényelmetlen.
Az eszközök Miskolcon vannak, de ha kell el tudom juttatni Bp-re.