Ja! Azért nem mutatták , hogy Krisztát kimentették e , mert a robbanás volt az első szezonzáró vége és egész nyáron tördelhették a kezüket az Ullmann Móni fanok , hogy akkor most meghalt a kedvencük vagy sem.
Az úgy volt , hogy... A Nagy Ferenc miatt halt meg a Berényi Zoli. Miki aztán jól betett a Nagynak. Erre az elrabolta a nőjét , Krisztát ( korábban B. Zoltán szerető!) Aztán volt egy másik nő , a Sági Rita ( szívem csücske: Fésűs Nelly). Ő börtönben volt , mert egy régi balhét Miki miatt vitt el. Ő Miki nője volt és a szabadulás után rohant egykori cívcerelméhez. Na , de Mikinek már ott volt Kriszta! De Rita nem lépett le. Munkát kapott a BÉK-nél és megprobálta Krisztát kiütni a nyeregből. Mikor nem sikerült neki , megfenyegette Mikit , hogy ezt még bánni fogja ( mármint , hogy nem őt választotta). Szóval mikor Nagy elrabolta Krisztát , akkor Rita követte őket. Krisztát kivette a csomagtartóból és detonátort tett a kocsi alá. Nagy felrobbant. Rita meg bosszúból elrejtett az irodába néhány bombagyártáshoz szükséges alkatrészt , amit persze a zsaruk megtaláltak. Na , ennyi!
Gondoltam, hogy a Mikinek a nője. De akkor hogy szabadult ki, amikor felrobbant a kocsi? Hiszen előtte nem mutatták, hogy az a másik csaj kiszabadította volna.
Nameg tudjuk, hogy Bartha egy genyó alak, de neki eddig Monika mindig szent volt, mintegy ő volt a benne meglevő jó. Most meg így beszél vele és róla. Ezt a változást sem igazán készítették elő.
Egyre biztibb vagyok abban, hogy Mónika összerúgta a port Kalamáris bácsival, annyira bénán, sebbel-lobban penderítették ki, minden előkészítés nélkül. BÉNÁK! (Azért kiváncsi lennék, mit csinált a jóasszony.)
Egy kérdés: Eleinte nem néztem a BK-t. Viszont a BK weblapjára felrakott videókat többször is próbáltam megnézni, de valami miatt nem működtek. Vagy a weblapban vagy az én gépemben volt a hiba. De most sikerült letöltenem néhányat.
Többek között a Nagy Ferenc felrobanntását. Ami meglehetősen abszurdnak tűnik a számomra.
Emlékzsem, hogy annakidején elég zűrös ügyei voltak a Mikinek. De akkor sem értem ezt a jelentet.
A Nagy Ferencnél ott van az a vöröshajú csaj. (Nem tudom a nevét.) Aztán ott leselkedik egy csaj a kocsija körül. Azt sem tudom, hogy kicsoda. Aztán a túsz bekerül a kocsi csomagtartójába. Eddig bármilyen szokásos akciófilmről is lehetne szó.
Egy akciófilmben a következőképpen folyattódik a dolog. Kiszabadítja a hős a túszt, majd tűzharcba keveredik a bűnözővel. Végül győz a jó, de kissé megsebesül.
De nem itt:
Itt a csaj bekukucskál a házba. Miért? Majd belenéz a kocsiba. De csak belenéz. Miért nem szabadítja ki a túszt, hiszen mindent látott? Majd felrobbantja a kocsit?
Amúgy tiszta logik az egész. :/ Bandika elindul a Keletibe. Eltéved. Eljut a Józsefvárosba. Eddig oké. bemegy az állmásra. Nem megy oda a pénztárhoz, hogy megvegye a vonatjegyet, hanem elkezdi keresgélni a Londoni vonatot, amit nem talál meg. Nem kérdezi meg valamelyik vasutast, mint ahogy az utcán az embereket kérdezgette, hanem nekiáll maga megkeresni a vonatát. (Pedig ha egyszer azt mondták, hogy a Keletiből megy, akkor nincs ott a Józsefvárosban.) Mivel az állomáson nem találja a vonatot, ezért átmegy a teherpályaudvarra. Nemhogy a Keletibe menne.
Ez azért elég érdekes. Bandika már elvégezte az 1. osztályt, tehát olyan 7,5-8 éves lehet. Így ennyi azért eszébejuthatna.
amikor tragikus képpel közölte a lányával, hogy ezekután a ház pellengére állítja, mert feslett erkölcsű nő lett
Tényleg, hová lett az a bölcsesség, amit Viliapus_Juditnéni egykori plátói kapcsolatával szemben tanusított nem is oly régen? Vagy a félrekufircolni tilos csak a nőkre vonatkozik az ő világnézetében?
Nem azért írtam Monyóra, hogy buta liba, mert megdöntette magát Bartával, hanem mindentől függetlenül egy buta liba. :) EZt a te jobbat érdemelsz dumát se értettem, ha egyszer szereti és megbocsátott neki a kedves tejfelszáj, aki ráadásul rátapintott a lényegre a nosztalgiacsók fogalmával, sz'al nem értem, miért kell lelépnie. Ennél jobb indokot is kitalálhattak volna.
Különben ha már itt tartunk, Imót sztem én is megcsalnám a Baltával :))))
Sztem a megcsalás nem halálos vétek, de a BK erkölcsépíteni akar. Továbbá nem tartozik senki másra az érintett trión kívül.
De ami a legnagyobb rejtély, hogy hogy a píbe tudott most megbocsátani Imó Monyónak, amikor egyszer már szakított vele amiatt, mert barátkozott Baltával, holott nem is történt semmi.
Nem így értettem, nem a párkapcsolatban élőkre gondoltam, hanem a többiekre... pl. Manyusra, amikor tragikus képpel közölte a lányával, hogy ezekután a ház pellengére állítja, mert feslett erkölcsű nő lett (vagy valami ilyesmi, most még túl reggel van) Jó, persze ugyanő volt emggyőződve, hogy a világ lefeslettebb dolga fitalabb partnerrel járni. Tehát nem a Barnus-Zimi vagy Panda- Zsót belső dolgokra gondolok-hanem arra a vonalra, hogy Monónak azért kell mennie, mert őt innentől mindenki megveti, nem kerülhet "A HÁZ" szeme elé... Bezzeg az természetes, amikor Zsubálna szül gyereket a sógorától, vagy Bandrás barátkozik félre, vagy az ügyvédnő Párizsba költözik, és ott együttél egy takarítószerrel... de még Tilda is, aki nyáladzott a Rózsában a storyn, hogy mennyire nem gondolta volna a nagynénjéről, hogy ilyenre képes, el akart csábítani egy nős, nálánál húsz évvel idősebb hapsit (Lacapusszt), akinek nem is kellett....és az nem volt ciki, őt bemószerolni ártatlanul... Ja, őket nem akarták kiírni ;o)
Egyébként, megerősítendő, hogy a BK-ban semmi sem úgy van, pont az Általad is leírt természetes reakció nem fog működni: mert egyre inkább fogadni mernék rá énis, hogy Panda megnyugodva visszautazik majd pár száz kilométer távolságba, és hagyja magára a kis elkóborolt, bűnbánó báránykáját, miután kibékült Zsótibácsival, s eladta neki a Rózsa másik felét (vagy, legalábbis ígéretet nem tett rá)
Hát, nem Tom, nyilván vannak nagyobb bűnök is,de azért az akit megcsalnak, valószínűleg akkor nem így éli meg. Mondom én, akit még (tudtommal) sosem csaltak meg.Minden esetre úgy érzem, hogy sosem tudnám megbocsájtani. Én a három gyerek miatt nem dobnám a férjemet, de úgy érzem, a bizalom meghalna és sosem térne vissza, ami hosszú távon külön utakhoz vezetne. De ez csak én vagyok és hozzáteszem, semmi nem áll tőlem távol ami emberi,úgyhogy a megcsalást is tök meg tudom érteni és magam sem merném azt mondani, hogy sosem fogom megtenni. Mégis, az én lelkem megtörne, ha megtennék velem és _megtudnám_. (Asszem ez utóbbi a lényeg...)
Már megint sz@r a Zindex...úgy látszik, nem tartottak soká a szép idők...
Magyarázzátok meg, lécci, mert hülyén fogok meghalni.... Miért halálos jellemhiba, még akár a sorozatgyilkosságnál is nagyobb vétek az, ha valaki megcsalja az aktuális kedvesét? Nem vagyok egy könnyűvérű valaki, de, hát az kövezze meg ezt a hülye Barnust, aki még nem barátkozott félre vagy még csak a szemét sem vetette másra, miközben egy aktuális kapcsolatban élt...Mindenkit érhet baleset, ahogy Rejtő írta... Miért kellene ezt elítélni????
És az úgy van EU-éknál Bruxellesben, hogy valaki odahagyja jó állását, hazatér, itthon műtik, felépül, aztán -igaz, nem részeletesen megjelenítve-, de munkát talál (magyarul, hónapokat nem dolgozik- oszt, mikor egyet gondol, mégis ottan várja balgáéknál a jól fizetős EU-s álllás? Vajon nem akad-e máris 50-60 jobb jelentkező egy megüresedett helyre????
Most, hogy ilyen agyamenten léptetik le, esküszöm, kezdem megkedvelni ezt a szerencsétleny Barna Lányt... (gyengéket óvni és támogatni kell)
Szerintem az igazi sorozatgyilkosságot a storylinerek követik el, mégpedig már vagy hat éve....
Milyen meglepő, hogy fél percen belül Manyusnak is és Barnácskának is igaza volt: Imi VALÓBAN egy tejfölösszájú, se hús, se hal fiú, és Monyó VALÓBAN egy buta liba...
Hát nemtom, de elég meggyőző volt. Mindenesetre mivel az ő karaktere eddig is olyan impulzív-forma volt, sz'al értitek, agilis arrogáns kis tyúkot játszik, teljesen passzent volt ez a szakítós jelenet. Pirospontot neki. :)