Kérdezz, jár erre pár guru. Hamarabb kapsz választ, ha precízen leírod mi a baj (oprendszer, sw verzió, hibaüzenetek, egyéb) - de kérünk, egy kérdést ne írj bele több topicba, kérdezés előtt keress vissza, hátha már volt a problémád.
Ja, és amennyiben warez windowsod lenne, ez nem az a hely ahol segítene bárki. És kodekpakkot, soha, sehova sem teszünk fel.
Az ervenyes emag felh/jelszo comboval belepek. Jon telora egy un. hitelesito kod amit be kell irni.
Igen am, de a kod tartalmaz kis es nagybetut,szamot es spec karaktert. Ezzel meg nem lenne gond, de a feluleten ahol a kodot kene megadni csak szamok megadasara van lehetoseg (raadasul csak 8 karakter a kod meg eleve hosszabb amit kuldenek)
Raadasul nincs kurzor, a klav nyilaival lehet csak megadni. Hiaba klikkelsz nincs kurzor.
Telorol probalva a belepest sem jo, kizarolag a szamklav jon ki.
Ha ennyire nehéz KILENC tüske közül kiválasztani azt a kettőt, amire a kapcsolót kell dugni, akkor ott bizony javasolt szakember (szerviz) igénybevétele.
Mellesleg az ilyet csavarhúzóval, csipesszel szoktuk kipróbálni.
Üdv. Wifi Router(szolgáltatótól kapott) beállításait más programmal, vagy parancs sorból nem lehet megoldani, csak böngészőben? Sajnos wifi és internet led villogást tapasztaltam, miközben semmilyen eszköz nem volt a hálózaton. Arra gondoltam, hogy vagy már netezett vagy próbált fellépni? Minden esetre most gyanúsan "hanyagolt" az illető és 'valszeg feltette a "naqyon jó fiú lapul" és a "várjuk pár napot hátha nem titkosít stb." című lemezét. A beállításokban WPA2 van beállítva. A jelszót mindenképpen megváltoztatom és MAC szűrést is csinálok. De mivel tudnám még jobban levédeni? Be lehet a jelszón felül még egy jelszót állítani? Vagy esetleg hardveres biztonság fokozás? HA a "szolgáltató" routerére kötök még egy saját routert azzal ki tudom védeni a lopást? A böngészőbe való jelszócserét látja a szolgáltató?(mégiscsak egy böngésző...) + egy bónusz kérdés profikhoz: ha valaki lopja, meg tudja úgy csinálni, hogy az eszköze MAC címe ne látszódjon a csatlakozásoknál? Jelenleg 100/100 biztonsági módot használok: ha nem megy a net, kihúzom a villát...
"Jó lenne a megnyitott menü ablakról egy képet ide kopálni..." Szerinted hogyan, mikor ezzel kezdte: "Letölteni gyakorlatilag SEMMIT nem tudok....Tehát semmilyen programot, képszerkesztőt, videószerkesztőt, semmit."
Vagy nem. Elvégre pont ez volt a Linuxosok fő érve ezer éve, hogy nem rak fel minden vackot, böngészőt, mint az Explorer meg rajzolgatót, mint a paint és számológépet, hanem majd mi kiválogatjuk magunknak. És akkor most megnézzük ki tudja támogatni, mert én küldök egy linket valami IrfanView, ami eddig volt, PhotoScape vagy valamire, next-next, felrakja. Egyszerű ének tanárnak küldtem kararóka programot 5 sor leírással, fél óra múlva írt, hogy de jó ez, műxik. Akkor nézzük meg ugyanezt Linuxra :-)
Ha az öcséd Linuxot telepített, képszerkesztőt alapból az is fel rak, csak egy kicsit másként müxi. Jó lenne a megnyitott menü ablakról egy képet ide kopálni, abból itt több kiderülne!