Persze, hogy felrakható. Plusz itt van még a kameruni beszámoló is. Most jegyeztem a kinti árakat is, de emlékezetből nagyjából a kameruniak is megvannak. Csak nem kész van az Afrika hp?
Nnnnna, csak előkerültetek emberek?
Persze, mindent felpakolok a honlapomra (útleírás, fotók) és leírom az utazas.com-ba is. Csak egy kis idő muszály, mert a nyakamba omlott a melóhegy :-((((
Udv a vilag vegerol. Gyerekek, kurva jo ez az orszag. Csak nincs ekezet.:-( Olyan helyen lakunk, hogy a haz utan mar egybol a sivatag jon. Majd jelentkezem meg Del-Afrikabol.
Sziasztok!
Én mint itthon maradt tagja az elôzô évi csapatnak, sajnálattal vettem tudomásul hogy a repülôtéren a külsô váróban kell végig néznem hogyan utaznak a többiek. Annyit már tudok, hogy bár fél órás késéssel érkezett meg a gépük Frankfurtba azért elérték a csatlakozást és már meg is érkeztek Johannesburgba. Innen utaznak tovább Windhoek-ba,-be. Délután 1 körül kell megérkezniük. Ha valamit tudok jeéentkezem. Remélem szerecsésen alakul minden és megtudnak nézni mindent amit szeretnének. Szorítok nekik nagyon. UI. Egyébként sokkal rosszabb itthon várni, mit utazni, nem tudom ti hogy vagytok ezzel?
Nnnnnna, lassan ideje búcsúznom emberek. Szorítsatok, mert gyűlölöm a repülést. Sajnos enélkül viszont nem lehet megúszni. Ha tudok - állítólag Namíbiában is ölég sok internetcafé van - még jelentkezem a csúnya sivatagból.
Mi az Olimpyc Airways járatával megyünk,101500 Ft
+ 11200 Ft reptéri illeték, VISTA Központnál.vettük 14,10 kor indul Pestről és reggel 9,45 kor landol JNB ban.Nekünk is közeleg a tél vége.Ki utazik mostanában és melyik részre
Nekünk az(Aeroviva adta a legolcsóbb ajánlatott. Az egész hajcihőt itt megúsztuk 155 rongyból + illeték. Most néztem meg náluk Johannesburgot is, jelenleg 103 100 Ft gondolom plusz reptéri illeték. Még érdemes itt árajánlatokat bekérni.
Naennyi.
Nekünk is sikerült mindent összehozni és január 28 án indulunk Johannesburgba,majd onnan egészen március 2 ig barangolás következik.Ha valaki még jönni akar február 16-március 2 ig van két szabad helyünk.Ebben az időszakban Durbantól nem messze Óceán parton lesz a rezidenciánk és onnan csavargunk,Ki vette a legolcsóbb rep.jegyet?
En ketszer bereltem Delafrikaban kocsit (illetve haromszor, mert egyik alkalommal ketszer is :), de arra konkretan emlexem, hogy csak 200ZAR-t zaroltak a kartyamrol, ezt is csak azert, hogy ha benzin vagy tarsai nem stimmelnek. (Ez kb 8e HUF, nem egy osszeg.) A kocsit egy 1.8-as toyota volt, nem tudom, hogy Zambiaban ezzel mi lesz.
(Btw, eddig akarhol bereltem autot, USA, Eur, Afr, sehol nem zaroltak tul sok penzt, max egy tanknyi benzin arat)
Szasztok,
Végre együtt van minden. Kezünkben a vízum és a repjegy. Mostmár az isten sem menti meg tőlünk Namíbiát és Dél-Afrikát. Már csak az autóbérléssel vacakolunk. Tényleg, nem tudja valaki, hogy bérlésnél a bérlési és biztosítási díjon felül mennyit zároltatnak még a kártyánkon? Zároltatják még plusz az önrészt is, vagy csak a normál díjakat? Itthon nem tudták, Namíbiából sem kaptunk egyértelmű választ.
No, január első hetében még benézek, aztán már csak Namíbiából jelentkezem. Addig is éljétek túl az ünnepeket, na + B.U.É.K!
Na, előkerültél Picúr?
Ezeket, meg még több, mint 100 képet megtalálsz a lassan alakulgató honlapomon: www.tar.hu/maxmix
Oszt majd jöhetnek a namíbiai cuccok is!!!!!!!
Na ezek kellenek nekem. En most ket hetig amerikaban voltam, de lassan nekiallok csinalni a paget, a domain (utinaplo.hu) mar megvan. Csak egy grafikus kellene, akinek van ideje kicsit foglalkozni a dologgal, mert ahhoz en nem ertek :-).
Szoval egy ket heten belul szolok, es johetnek a kepek, leirasok.