Üdv!Uj fejegységet,és erősítőt+mélynyomót rakok a kocsiba,de kissé elakadtam,kérnék segítséget .Addott ugyebár a 2 pár RCA kimenet a fejegységen/Pioneer MVH 160UI/.Kettő hátra ,ami a mélynyomóé lesz,és 2 Front az első szettnek.Ezt szeretném szétosztani "Y" RCA-val.Itt a gondom.Ha szétosztom,akkor a hangváltóba hogy kötök be 2-2 + - kábelt amikor csak 1-1 bekötési pont van rajta.Kis rajz hogy világos legyen mit szeretnék.Köszi a megértő infókat!
Sziasztok! Keresek eladó Pioneer DEH 80 PRS fejegységet megvételre, vagy cserélni szeretném Alpine CDA-9853R típusú fejegységemet és az Alpine KCA 420i Ipod adapteremet KIZÁRÓLAG Pioneer DEH 80 PRS fejegységre, értékegyeztetéssel.
Aki nem ismerné, pár szó, ami nem csak markenting:
Px600.2 60000.-
2x180WRMS 4ohmon, 1x580WRMS 4ohmon, 12/24dB meredekségű keresztváltó 32Hz-320Hz között fokozatmentes állítási lehetőséggel és még sorolhatnám. Nagyon erős, pontos, jól konfigurálható erősítő, ami bármit meghajt gond nélkül. Mivel elég sokáig foglalkoztam autóhifivel, nyugodtan állíthatom, hogy az egyik legjobb hangú berendezés, amit valaha gyártottak. Aki ezt az erősítőt megveszi, bizonyos szempontból egyedi készüléket kap: a mérési adatai alapján vagy 6-8 erősítő közül választottam ki. Szettet hajtottam vele (JBL GTI) így eladó a "párja" is, a BPX1100.1-es.
Bpx1100.1 100000.-
Aki egy komoly szub erősítőt kíván vásárolni, itt az alkalom! Ez a gép pontos és erős, 4ohmon 1100WRMS leadására képes, 1ohm stabil, D-osztályú, Crown gyártmány. Nem tudom, van-e még valaki, akinek valóban mondanak ezek az adatok valamit, aki tudja, hogy a Crown a Harman Group tagjaként a legkomolyabb stúdió erősítőket építi és hogy ez az erősítő olyan kvalitásokkal rendelkezik nemcsak a hangerő, hanem a zeneiség terén is, ami más dimenziókat nyit meg a hallgató számára. Saját erősítő, én bontottam a dobozából, első tulaj, szemem fénye és a többi...
Ha kérdés van, kérem az emil címemre, mert nem nagyon fórumozom. Ha valaki kíváncsi, kitől vásárolna, dynoka néven talál régi hozzászólásokat tőlem.
kérdésem lenne, igaz nem kifejezetten Autóhifi, inkább multimédia.
Adott egy 2013. decemberi Honda CR-V 1,6 dízel amibe kellene nekem egy olyan fejegység, amivel jól lehet navigálni, működik a gyári multikormánnyal és tolatóradarral ill. -kamerával, lejátsza a DVD lemezeket (akár a másoltakat is), együttműködik az iPhone-nal (mondjuk lejátszik zenéket Bluetoothon keresztül), használja a gyári kihangosítót (de ha ez a gyári fejegységben van, akkor van neki saját) és nem úgy néz ki, mint egy hányadék, plusz(!) nem gyújtja fel az autót. :-)
A gyári navi sajnos 500 eFt, én ennek max a felét szánom a projektre, természetesen beépítő kerettel és multikormány-csatolóval, iPhone illesztővel együtt.
Köszönöm az esetleges tippeket, tanácsokat, akár ajánlatokat is.
Beszéltem igen, telefonban azt mondta, h már nem a fő profilja, csak mellékágon foglalkozik vele / tud segíteni. Beszélt(ünk) vagy fél órán keresztül, mondtam neki az elején is, h nem értek hozzá, nekem telefonban hiába javasol ezt azt amazt. Megkértem h ha lesz ideje, e-mail-ben pár mondatban foglalja össze az általa javasolt konfigot és mehet a deal.
Azt mondta neki erre nincs sok ideje, de dobjak neki mailt és ha ráér megteszi...
Ha csak hangszórót akarsz cserélni, nagyon el fog nyúlni az arcod. Ez saját tapasztalat. Pont így indultam neki én is, neeemkellitt nekem semmi, elég egy hangszóró....
Hidd el, hogy rosszabb lesz az eredmény, mint amit most hallasz.