Ezt a fórumot azzal a céllal hoztam létre,hogy aki kedvet érez kistraktor,csettegő,és egyébb háztáji gépek sajátkezű építéséhez csatlakozzon.De akinek van ilyen gépe az is szóljon hozzá.Itt megoszthatunk az ötleteket,tapasztalatokat.
Nem tudom hogy a motor eredeti-e rajta!Most szerváltam a gépet majd egy kicsit megrenoválom hogy kinézzen valahogy mert az előző gazdája nem nagyon törödött vele.
Csak az hogy om 220 a motorja OETL motorgyár budapest,a motorról van egy kis füzet,de én a hajtóműre lennék kiváncsi hogy milyen gyártmány nem találok róla sehol semmit.A gép az enyém táblát nem találtam a hajtóművön.Van rajta hátul kardán kihajtás,3 sebeség előre+1 hátra és még +egy irányváltó és a kormányt átt lehet forditani.
Keletagronál van egy Robi 250T, 280-ért adják, végülis az új árához képest tűrhető ár, az adapterekkel, újként biztos lenne vagy 700 ezer, persze áfával, huh. 700 ezer forint, azért az nem gyenge :-(
2 késes? ahogy nézegetem a behúzó pedig zsiga vezérműlánc a lánckerekekkel?
Ténleg tök jó szerkezet :) gratulálok hozzá:) én is tervezek egyet csak a kést nem toom milyen anyagbol csináljam (nyers gallyhoz) és a forgórész tengelyét:s
űdv urak kérhetek egy kis segitséget?nem tudnátok nekem valahogy elmagyarázni hogy kell beálitani gyujtást simson star blokon meg esetleg egy mz etz 125 őn?