Az egész Világ eladó! Speciel itt minden ami Minolta/Sony!:)
Licitálós portálok linkelése nem megengedett és tiltást von maga után.
Irányár megadása kötelező!
Nem segítünk a lopott fotós cuccok eladásában!
Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz,
add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod.
A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig
kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
A szériaszámot a hozzászólásban kell elhelyezni, szöveges formában. Képen nem megfelelő!
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így
beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és
csereügyleteknél!
Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az
eladóval, mielőtt előleget utalsz át!
Ha mégis csalás áldozatává válsz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók
gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
Eladó egy Tamron (Sonyhoz) 70-200mm 2.8 Di AF SP LD (IF) Macro objektív, teljesen újszerű állapotban, mindene karcmentes. Csatlakozás: Sony/Minolta Megvan minden eredeti tartozéka (doboz, tok, napellenző stb...)
SONY A450 keveset használtam azt is inkább lakásban, akksija is nagyon sokáig bírja, a váz is hibátlan, doboza, minden gyári tartozéka megvan. 75.000ft
SONY SAM 50mm 1.8, első, hátsó eredeti sapkák + doboz + UV szűrő, tiszta ép lencsék belül van néhány porszem. fix. 30.000ft
Eladóvá vált Sony A-200-as DSLR szettem, rengeteg tartozékkal és kiegészítővel, mindegyik jó állapotban. Komplett fotós felszerelés!! Elsősorban egyben eladó úgy olcsóbb, de külön is eladóak lehetnek a cuccok.
A szett az alábbiakat tartalmazza:
- Sony Alpha 200 DSLR váz, gyönyörű állapotban, kijelzőn kezdettől fogva fólia, keveset használt, akkumulátora gyári állapotban van, egy töltéssel kb 700 képet tud még mindig!! - Sony DT AF 18-70mm/F3,5-5,6 alap objektív +2 védősapka - Minolta AF 50 F1.7 portré objektív +2 védősapka - Exakta 70-210 mm AF f/ 4.5-5.6 tele objektív +2 védősapka - 8 GB 400X szupergyors CF kártya - Sony napellenző - Akkumulátorhoz töltő - Vezetékes távkioldó, ÚJ dobozával együtt! - Konverter gyűrű (a teléhez makrózáshoz) - Ledes objektívre rögzíthető Makróvaku!! - Gyári Sony Alpha narancs-fekete kis táska vállpánttal! - Profi Olympus E-System fotóstáska, minden belefér, variálható belsővel!
Eladó egy kifogástalanul működő MINOLTA DYNAX 7xi analóg (SLR) váz és egy 2CR5-ös Lithium akkumulátor és töltő. Az akkumlátor kb. 10x volt töltve. A gép, az akkumlátor és a töltő tökéletes műszaki és a fényképeken látható esztétikai állapotban van.
Eladó egy ismerősöm Minolta MD 1,2/50 Rokkorja, ha valakit érdekel emailban adok elérhetőséget.
Miután nem láttam, de elmondása alapján szép állapotban van, az ára 59.000 Ft. Amennyiben mégsem lenne tökéletes, úgy természetesen alku tárgyát képezheti.
Fotós dolgaim ésszerűsítése miatt a teljes NEX szettem minden tartozéka eladóvá vált!
Ami maradt a meghírdetett felszerelésből:
Sony SAM 85mm f2.8 objektív, hibátlan állapotban, gyári tartozákaival, eu-s garanciával.
Ára: 45000.- Ft
NEX-hez való bajonett átalakítók:
NEX-Nikon "G" noname, rekesz mechanikusan az adapterről változtatható.
Ára: 3000.- Ft
NEX-Nikon "G" Fotodiox, rekesz mechanikusan az adapterről változtatható. Állványcsatlakozóval.
Ára: 6000.- Ft
NEX-Leica "M", bontatlan, új.
Ára: 3000.- Ft
A meghirdetett dolgok megtekinthetők, kipróbálhatók Bp, XXIII. kerületben, vagy Mosonmagyaróváron, Győrben, Sopronban előzetes egyeztetés után, munkanapokon!
Szép fényeket!
Zolee
(email publikus, elsősorban itt várom a megkereséseket! tfon munkaidőben: +36704292OOO)
A Tamron optika gazdára talált, egy hibátlan műszaki és esztétikai állapotban lévő Sony SAL-1680Z(eiss) objektívem (saját tulajdon, nem bolti!) még mindig van eladó.