A Bence ult az "anyoson", 200-nal fek, 180-nal gyors 4. motorfek+fek 160-ig, johetett a kanyar. Miutan bealltunk a parkoloba a felnit nyugodtan meglehetett fogni. EBC tarcsak korbe, redstuf betetekkel, semmi gond.
Ő JAY megviccelt, tegnap du. nem indult... akkura gyanakszom, ma kikaptam, most töltődik. Mondjuk azt nem tudom az alig egy éves akksi (bár noname) mitől merül le fél nap állásban :(
Szervezok! Koszonom a mai napon tortent esemenyeket, /kivetel aTorpedoval tortentet/ Pecstol messze van a RING, de megerte az utzast. Ossze kell fogni a motor-sport rajongoknak, hogy a RABA-RING-et megmentsuk! Hozzuk letre a RABA-RING Alapitvany-t !!! , es unokaink is szaguldhatnak -legalisan- jarmuveikkel.
Tudja valaki BmS mester elérhetőségét? Mióta a másik repülős hagyományokkal rendelkező autómárka táborát erősíti, azóta vagy read only, vagy csak nem kommentel.
Egy Accord ugyanakkora, mint egy 9-5, annak minden előnye nélkül :) Én az A4 kombit preferálnám, bár azok jobban tartják az értéküket, mint a Volvók, neccesebb lesz értelmes áron jót találni. V70?
Rákerestem, elolvastam, csakugyan valami ilyesmi lehet... Annyiban nincs sok értelme az egésznek, hogy a fogyasztásra adaptálódással nálam olyan 12-12.5-ös VEGYES átlagot bírt összehozni, ami azért nem gondolnám, hogy annyira brutáljó, de akkor most már ezt is tudjuk, hogy van ilyen.
Köszi szépen, parajelenség megmagyarázva. Ja, és főleg bebizonyosodott, hogy nem én vagyok a hülye, tényleg jobban megy. :)
Ha normálisan közlekedsz vele ami ennek a motornak lassúnak számít akkor a "fogyasztásra adaptálódik" ha nyomod neki akkor a teljesítményre, nyilván akkor többet fog fogyasztani. Ha öregesen vezeted akkor úgy, ha sportosan akkor sportosan megy a kocsi más fogyasztási értékekkel.