Azokról a mániákus telepesekről még az arabokra amúgy elég elfogultan utálkozó zsidó blogger akit szoktam néha olvasni is azt írta hogy fasiszta szubhumánok, akik teljesen felvállalhatalnaok izrael határain kívül mindenkinek.
Üres szavak, hívja haza őket. Állítsák őket bíróság elé, úgyis az lenne az ítélet hogy önvédelemből gyilkoltak, de legalább úgy tennének mintha jogállam lennének.
Rühellem a balos rinyákat, de ez amit te előadsz az tényleg fullnáci szintű tömény gyilkos rasszizmus. SS-ben nem lehetett volna nagyobb nácit találni mint ahogy te előadod a dolgokat. 100%-os az átfedésed öcsi.
Jó hír, hogy a többségi civilek elmenekültek. A gazembereket egyre kevesebb
civil tudja védeni, egyre kevesebb civil mögött bújhatnak el.
Netanyahu elitélte az erőszakos telepeseket:
„Van egy maroknyi szélsőséges, akik nem képviselik az ott élő közösségeket, és nagy károkat okoznak Izrael államnak” – mondta a miniszterelnök utalva a ciszjordániai palesztinok helyzetére, ahol a háború kitörése óta fokozódtak a telepesek palesztinok ellen elkövetett atrocitásai, melyeket az Egyesült Államok is elítélt.
A magyar kormány 1988.11.15-én elismerte a Palesztin Államot. Innentől kezdve teljesen mindegy, hogy Palesztin Hatóságnak vagy Palesztin Államnak nevezi magát.
Ja, a kummunista-sztalinista! > DDR is a terrorista PLO-s Arafat altal Tuneziaban kikialtott ...khm... allamot elismerte a magyarorszagi akkori kommunista rezsimmel együtt, de mintha Magyarorszagnak a 2011-es alaptörvenyeben -ha nem jol emlekszem lehet javitani- valami olyan lenne, hogy ki van jelentve hogy Magyarorszag a 40-es evektöl az un fordulat eveig nem volt önallo allam.
Az akkori kommunista magyar reszim termeszetesen terroristak elött > mint a PLO-s Arafat es a libiai Kaddafi elött a piros szönyeget kigörgette.
(PS.: hogy Magyarorszag az Europai unio tagja ma? Ez igy van, de miert emlited ezt, mar megint csak tereleskent? Ugyanis az en ismereteim szerint pl Nemetorszag es Ausztria sem ismerte el ezt a 88-ban vagy mikor a PLO-s terrorista Arafat altal Tuneziaban kikialtott ...khm... allamot. < ha nem jol tudom akkor lehet termeszetesen javitani.)