Igen, ez teljesen realis. En , ha egyedul megyek munka ugyben Ath-Saloniki, mar mindig repulovel megyek. 70 euroert siman talalni jegyet, napi 10 gep van minimum. Az ezer km benzin, plusz autopalya, 160 euro alatt nem uszod meg, plusz 8 ora vezetes. De ha 4 ora alatt lenyomom, akkor mar sanszos, hogy kapok gyorshajtasert is buntit. Ha atheni parkoloban hagyom a kocsimat, bankkartyaval elore fizetve 5 euro egy napra. Meg ket embernek is megeri a repulo, nem is beszelve arrol, ha munka miatt megyek, hogy nem veszitek el egy napot az utazassal.
En csak lefenykepeztem neked egy olcso benzinkutnal, hogy mik az arak. Ennyi. Mai napon. Nem mondtam, hogy te nem tankolhattal annyiert, de erre ne epitsen senki, arra celoztam.
nem is kell az üzemanyag árakra építeni az utat.viszont ha utólag azt mondom hogy ennyiért tankoltam,és az utam ennyiből jött ki,akkor az annyi.és nem kell támadni az embert hogy hazudik meg hogy annyiból biztos nem lehet kihozni.
Én idén június végén 1,15 tankoltam Korintos után Pireus előtt. Rengeteg kút volt az út szélén de csak minden tizediknél volt ilyen olcsó. Krétán is láttam 1,20 alatt.
Természetesen ha ez befolyásolja az utazást, akkor nem szabad elindulni. Nekem személy szerint meglepetés volt, hogy ilyen az ára, ergó alig magasabb mint itthon.
Menj rá a tolls.eu oldalra! Jobb oldal lesz az országok felsorolása. Értelem szerűen a Greece feliratot választod! Az információknál azt olvasod Toll motorways. Aegean, Attiki, Egnatia. Ha Athén felé mennél akkor az Aegeanra nyomj rá! Előjönnek a díjak kapunként. Te a light vehicles vagy, amennyiben személyautóval mész. Jó utat!
mert ugye szerinted 1.30 alatt nincs.csak azóta rajtam kívül kb 3-an is bejelentkeztek hogy tankoltak/láttak 1.15 alatt.még jó hogy nekem erre nem kellett várnom 25évet.
Mi szeptember 3.án 10.én jövünk indulunk Tesszalonikibe majd onnan Athén. Több embertől mást hallottam az autópálya díjjal kapcsolatban. Egy külügyi sofőr vmi 40.000 forintnyi autópálya díjat mondott... Ez igaz? Tudom, hogy több kapu van, de az összegeket nem ismerem. előre is köszönöm a válaszokat.