Keresés

Részletes keresés

repcsepista Creative Commons License 2023.04.27 -1 0 112

UFOzzuummm... miEeee... AILeLuja (yowa) kik a SioNUKat, épitik mostan tani$$ $$$...
                1.: 4/27. A KÉP? Kolo$$'alis ARANY -VÁROSOK ami egy Épület? -Város? -aminek nincs ablaka, csak lerájói, kapui - ör -ürvényes portolai, ahova nemhogy engedély kell, hanem az ami a BbLia iratokba, testet kell ölteni! Zitt most vissza, amit a Mi is ufo-k vagyunk! -hogy gyerekkoromba, azt álmodtam, hogy a föld felett, EGY GÖMBHÁZBAN laktunk, és regglente ha a nap felkélt, lejöttünk a kertünkbe, amit most ugy...MI A FÉNYBEN A NAPOK S CSILLAGOK FÉNYÜNKBEN VAGYUNK, CSAK, ÉS CSAK AZ ABBA AZZAL VAN (ONE) OTTHONUNK! Na az az, hogy az egész Világminden s Ég, MINT EGY HÁZ HAZA OTTHONUNK! Zitt emlités van,hogy Jézus, hogy Óh Jew (Jewish you vi$$ de ne visisis $$$...RUSSA -USA álom? -fita ha kiüttteik őket egy mással, gigé az egész gané állomáNUK) zna itt az van, amit Sanyink, mikor börtönéjből szabadul sas lelkem? Fita, mi magyarok, itt Tx xoxo, szöszi sziszi,(kis hugicám) na hogy milyen KÉPzel lett? Ami most neki, az a auRÁja (álruha) megvan, ami nekem volt, mig a Tejut elágazásánál magyar ok .testvéreINKre nem találtam, és beÖltüztünk feketébe,(az egy kenőcs amnivel kenik a lőcst ) fekete láthatalan man is black blöki, az az ANGYALI BIGYÓ? Zna mostt ez az egész, az ANGYALUK KOTYFOLMÁNIÁJA MÁNUK?- és most van a yowa?-na meg LOva? -szószerint LAW -JEW LÓ WÉYUK UK? - Tróha ha megforditottuk a piramisokat ami A ... meg sáveltam, de rossz helyre ment, jó hogy megleltem, mert ezt olyan őrültség nekem is, hogy miért kell ezt tudni? -na ezeket el fogják dugni, mert semmi de semmi itt nem tart örökké, ha olyan fog alma $$$... Ivy szakaszta az alma? -fita mert az az ajja ajja ajjajajajjj... ami most csak az ami a föld alláh dugintotta, na mi az, hogy a földr sara pora, hamuja ha muja? -muja süket- néma-vak gyerekek, nem az? Maya? Áapokalipsik ypsik?
              2.: Most csak jegyzetelek, tehát az amit mára, hogy CSAK EGY FÖLD ALLÁH ALLATTI ÉPÜLET VAN, na ezt hogy az angolok, ládd csak EGY JUHTURÓSPUNA NYILÁS KLOÁKKÁ CSATTOGHAT, az egy ajtó? Most vannak le -bejárók, NA FITA, VANNAK FEKETE UFO-K? AZOK ANGYALUK!!! Nem láthatod soha napján vasárnap, jött meg a folyásom...bedagat mint a két tojásom fa som ba som, tehát az angyalukat, csak az angyaluk láthatják! Ezt ugy, ahogy tegnapra, hogy a földbe... azaz most ők, akik a földed dead, DOG (DÖG) GOD? Zna itt a magyarok? Fita, az RÁ utalás, az ÉN IGÁM? -KÖNNYÜ? Zett torrr... akik angyaluk -őrdögök -déMONEY YOWAS? -tróha vannak a jó angyaluk, az ágyukba, a nem jók? -az ágyuuk alláh? -te mellik akarná lenni? Na itt van a bibi? -mert monduk én, na meg most a Tejutonos TUN? -UT? - magyarjainkkal,amit rénk kewntöki kin csüng Krati kin a pricsi... a gyalázatot? -nincsak egy lettünk kö ZULUK? -zulu az lázDdó? -oda vissza? -mi senkinek nem fizetünk adót, ki péne van a KÉP=PÉN?-NAP -NÉP? NOP, NAP SOSE JÁRTA látta? Zna, most igen igen örvendetes vala, mert most... Fita az átlag magyaroknak, az ami ... ládd a feleségemnek van olyan, mnt a fekete -fehér KÉPernyő, csak fekete fehér, és az az... hogy te nem mehetsz be, ill. -pont az, hogy az nélkül, hogy tudhatNUK, magyar ok vére van a kis.. xoxo kiszmi? Fita, minden, a légkisebb GONOL LÁT IS, már ruihát ad, AMI HÁT A GUNYÁM HOVA TEGYEM, ANGYALOM GALAMBOM?
               3.: Ugy az Égieink, mint apuék, ez az hogy pontosan az, ami most itt is, hogy gondol od, azaz van odud? -na az az amit most... ufo? UFO-k? -madi in Hu? -Who na itt az hogy yowa a lova? Fita az hogy itt legyél, egyél, na most ez ládd Égi Málna Mállik a szánka? Te mikor eszel, eszelel$$ mit eszel látni tudni akanád? -az anyád is volt egy jány? Fita, itt mig élt Fényes Mari seggit, az ulolsó sajtó napon, nagy világra szólló minden évben összejövetre, s rám rohantak... sose xoxo láttam őket, na nem Tx hanem Trxexesek azt a büdös curva skita szittya anyádat, vereked;s lett currikultam... s akkor estére este akartak 0ngyilkosok lenni... a fiaim megölni magukát?-Nincs halál, de olyan hogy alvás, ládd Rezsót, meg látogattam volna... és alszik!? Fita, ha beléptél az háza előtérve, HOGYAN GONDOLKODIK EGY KIRÁLY 14 pont? -na fel vette a David Király nevet, na most pontosan megmondták neki, hogy hova kell tenni azt a pénzt, ládd kb. 3ezer dolcsi, de ha kölxcsön veszi is dolgozik, és 3 év és letudta fizetni, tehát megmondták neki, hogy hogy? -Na itt van, az hogy most... alszik? Naccóval, csak ürüggyel okkol lehet, azaz ha magyar vér van a puca, sehogy, nem tudz a föld allattyakhoz bemenni...nincsak a FÉNY UFÓINKAT, azokat se engedik be, *zitt mnden amit sÁRrukkal, a rukik, ki rukkölnek, ládd nekük is van yowa, lova? -lová lowáyukká... kuká kuká kukta...fita az álMOM...most a felesÉgemmel,hogy ez most van?-meg a gyerekekkel, egy lejárón, bedobtunk egy... amira kinyilt az a a aaa... na fita, itt magnes -elktromos terek és viharok...na ahol születtem, bivalybosznád az is tócsa, azt vihar saroknak szarok, hivnak? -gyerIda, ládd jjaja csak a viharrr... jön a vihar ki be szél be ki bLöki? -mi ki MO?
               Innenn... Leesett a pop az ágyról twist...
      ...titok? -hogy vannak magyarok? -te tudod? -csak te te te...ti ti ti ... tá tá dá?
...https://www.coasttocoastam.com/

Előzmény: repcsepista (111)
repcsepista Creative Commons License 2023.04.27 -1 0 111

UFOzzuummm... miEeee... A VIZ - VÉR ÉS SZENYEZŐK SZENY LELKEK, HALLATLAN ÉRTÉKEK ÉS ÖRÖK ENERGIA FORRÁSOK, MIG GIG A PQ -PU1 -PU1 -PU 2 1/2 UTONÁLLÓK UTÁLATOK, AZ EGEDBE HÁ HÁJA ROTTYOGOG DAVIDUK TRONA ROTTY ROTTY ROTTY... FORTYOG666... NAK NAK NUK UK LUKA PU? ROGYOG-HAT666...
                1.: Kévézzuummm... minél többet látok. itt? -annal kevesebbet tudok, sőttt... pirulva ámbár bevallom, imádlak édes angyalom mmm... Fita. irtóra szenvedek meg gyötrődök, hogy mi lett vagy lesz a gyerekéinkkel,gyere kid? -Fita ez nekem, olyan erőt ád, ami nincsak mi sose hagyjuk el egymást (fita a két fiam 20 éveskoruk körül,öngyilkosok akarnak lenni, ami fita, emlitettemnektek, meg apu apu fakapu? -na nem lettek, de aminek értelma van, hogy egymásér vagyunk, ami csak az!!! -azért is?) ami mi értelme van, mindeneknek, hogy örök együtt vagyunk MOM mmm... és mindent együtt egyként (Jézim ÉN-nel neil) egyet értünk, és m csinálunk mindent, ugy hogy előbb ész? -eszünk, mit? -fita, itt a BbLia iratokba is, fényt!!! -nyisd ki a szemed, demesz? -van? -eszed, látod mit eszel?-leszel? Mott olyan csoda álmom vala, hogy mnden üvegkristály tiszta, és csak viz van, de az olyan mnt a fény, és levegő, és fény? (kristály dünákba) Fita, ezt ki lehet venni, az iratokból, de valami mi, s itt a teremtők, akik mit teremtettek maguknak, és itt az van, hogy ez a három, (4) tiszta krsitály tiszta viz, tiszta kristály tiszta levegő, és fény, nincs még csak ez a három egy egybe? Ahol fény van, ott örök létezés van, vagyis maga a teremtés automuta! Na amit az iratokba,hogy szellemek megjellenek, meg eltünnek,az azok az ok? -azok tiszta megtisztult meg világosodott szikrával (saját gondol lát világgal) rendelkező emberek! -az előbbi Miufok vagyunk, hogy maga a teremtés, az örök?
               2.: Hogy eléinte, mikor csak megjelent az élet ezen a gömbbön, semmi nincs, csak egy csoda mint soha amit Édenkeretek? -kertek? -minden a MAGuk, faja fajták kertek, tisztások, mikor....ime hogy sokzor, hogy az irigység? Tegyük fff... most mindenki aki ember közösÉgek, most mi ...fita mi most, tehát ami aki vagyok, az aki vissza jött, de el se mentem, most az hogy nekik a messiásuk, jön, mi mindig fényben, az lehet hogy el lett árnyékölve, de tudat alatt most is benne, meg csak ugy vagyunk! -Jna most, itt csak kristály tiszta vizek,és pontosan meg figyeltem, a testünk az egy ház? (valóbam az amik az égen gében ufo? -ami itt csak egy fa! -ezt ugy, hogy az ami Jézus látók meg jelenések, azok csak az emberek,és azok KÖVETKEZETES KÖVETKEZETESÉGGEL GONDOLKODNAK, ming a többi, csak gazok! Fita, most nem menek bele... mert akik azt hogy gazok,magokra veszik, azok azok az ok? Zna akik most ...zitt az hogy ábrám? Csak csoda tiszta vizek, ládd a testünk is egy darab föld (ami az a ház?) és most ez ők? -akik rögtön lementek kigyóba, amiből KI lehet GYÓ-GYULNI, jaja a kigyót a tisztitó tüzben, őők mennek odahaza,mi meg haza? -nem mert mi örök otthonunk NUK? KUNUK? -vagyunk!
               6.: Most nagyott ugrok, komám asszony,meg egy nyul,ugrik ki a zöld leveles bokorbul buli? Sóval, előbb csak növényevő állatok vannak, ami nincs állat! Hogy Ivy evett az alma fáról, szakaszta vala,(Billy Gramafonuk, azért kellett egy állat, áldozat? -mert rá huzták a bőrét Ivikére?) alma, és ada a Damnak is, na azok már robotok, és most... itt nagy nagy hézag ok, hiány cikk? -cikis, xoxo cuki puszi? Zna most van a második teremtés, ami most, azok akik ma is hogy ...Zitt az hogy ábrám? Vegyük csak mondaNUK az asszonyt üldözik, mert terhes vala,(hoiva szaladt, menekülhetett? -nincsak most a husod? -hát a gunyám hova tegyem, angyalom galabom, ezt azonnal, nehéz minkával keresd a kenyered, és fájdalommal szüld a gyere kid? Fita, én láttam, és most is előttem vala, mert én azért jöttem, hogy a a magyarok vagy a mi álmunk, valóra válik, vagy meghalunk egy szálig, hol vagy Szállasy...na fita, ezt apuék: a föld azé aki megmüveli, a gyár akik dolgoznak benne, NA MOST ez egy az egybe ami ma mima ufo-s duma!!! Fita most, hogy itt nincs rajtam kivül még 1 mint a lunak, az ami ládd az topickozat, fita minden a kristály üveg tisztaság, amihez ládd beteggükké (ha nem eszed a cöffölt hus, nem iszod a vérét, azt kitiltani, jaja de ha a husa se kell... ládd a magyarok álma fa, lárma? fita amit mondtam, hogy a szuhuk, fa szuh? Na azt azzal, átveszik ez a robotUK? - na mott, ide be jönni, csak alulrul a lurul? -Lu az nagy angyal! -ludörgő, szamárpfÖlő, bikák egyre bikásabbak, és modom, ez ami most a tokUK, erre nekünk nincs szüseggünk, egyre szükebb... na meg akik az országut...Krati, krin a pricsi...
                Innennn... Leesett a pop az ágyról twist...
    ...titook? semmit se tudhatok tok? -bbb...
99... oááá...
...fita, ami most az égitestek is, a fénye rámája (Kirlán foto) emléke? -a fénybe? -megmarad! -ládd akik hallják a hangom han god... JN8.51!... mit árulnak ezek? -kazáká fá? -á 4kézláb? - iá iá iá...

Előzmény: repcsepista (110)
repcsepista Creative Commons License 2023.04.26 -1 0 110

UFOzzuummm... miEeee... A VIZ - VÉR ÉS SZENYEZŐK SZENY LELKEK, HALLATLAN ÉRTÉKEK ÉS ÖRÖK ENERGIA FORRÁSOK, MIG GIG A PQ -PU1 -PU1 -PU 2 1/2 UTONÁLLÓK UTÁLATOK, AZ EGEDBE HÁ HÁJA ROTTYOGOG DAVIDUK TRONA ROTTY ROTTY ROTTY... FORTYOG666... NAK NAK NUK UK LUKA PU? ROGYOG-HAT666...
                 1.: 4/26. A KÉP? Ez a Gömb Bözsike ugy ahogy van, tupasz a vize csak, örök csoda értékben (pénzben) kifejezhetetlen, azaz a A VIZ RENDSZERE ÖRÖK CSODA ENERGIA IS, DE MINDEN PORCIKÁJA MOST A VIZZEL, VIZELETE, Oh természet,mely szem? Fita, tegnapra, hogy az hogy VALAKIK TEREMTŐK ÉS NEKIK, GIGAZOK, AKIK MOST ...fita,ha vizét el vesztette Bözsikénk (ládd az összestöbbi ürülékük az ürben, jó nekünk?- mindent? -na most azokat is, és NEM TETTÜNK SEMMIT, HANEM A SZARUKAT RÁGJUK MO MO MO... NA MEG A FA SZUK? Na zitt hogy HÓBÖRGÖLSZ? Fita amit nem lehet el hinni, hogyha valaki megSzóllal, azt a sajátjai is, el hallgattatja. na az MÁSODIG ÓH FEJ MELY VÉRTŐL??? JAJA (H? - HIDD ROGÉN ATOM?) BORUK LETT? A FACCOPÓKÉ KÓPÉK, KÉPEK, MEG VÉRCOPOKÉP-GÉPEK? Zna ez az... ládd ha megtudják a magyarOk hogy mik kik, akkor NAPPALODIK DE PÁL SZÁJA PÁLOTT? Na maga a testünk is, 80%-kaka viz, de TISZTA KRISTÁLY JÉZIM VIZ, VAGY A DR . GOD DÖGÖK KIHUGYODTAK ( A SZEMETEK) SZARTAK TEREMTENEK BENNÜNKET? Bocs a nagy Betty... de olyan csoda még mindig ez a Földöng Bözsike, amit ha csak magyarOk Jézim szem? -egyzse?
                 2.: Viz visz lát vér és fény, ugyanaz? Fita, ez nem az hogy eltudnálak rag-adni... na a földtől meg anyagtól nem kell el szakadni, mert mi Mi is ufo-k vagyunk, és UFO-k?-mad in Hu? -Who az a hangunk árja ára meg bevizeltél, nállam már csepegi?-beszartál fsss... te szarházi, se hona se se hangja, hanem egyen halat, jó falat? Ami van, hogy azokat akik csak robotoltatnak, oltárUK? Zitt most már annyit ciffráztam (fa szukák és szukáik) őket, hogy akik gondolátbank is ölnek, zitt tegnapra, hogy nem szabad etetni őket? -azaz ki ad nektek enni? Ezt mikor M.Pita bátám, jaja deha meg mersz mukkani, rögtön NEM ADNAK ENNI? PÉNZ URAK MAZURAK? A KIVÁLASZTOTTAK HOLLY LAND LOWRDÖGÖK? LO LAW MO? MO MO MO... Tróha a Who o o ooo... végtelen Világ-mindenségben Égben, minden csoda, aMira azt mondja aki látja, VAN? O NE, NE ROHANJAK ODA?- NA NE HANEM MENJ BE!!! GONDOLKOZZ...MONDJÁK APUÉNK? Fita, az iratokat nem lehet meg hammisitani tani tani...ládd itt van a kis ingó boigó pingő pengő pendül, rózsa dombo bimbó bedül dingó siti piTiM, MI ATYÁNK A MOM MENNYÜNKBE MENJÜNK BE JAJA HA MINDEN ÖRÖKEGYÉVILÁG ON ON ON ... BENNEM BENNED BELEDBE SIRVA IRVA INRI VERVE LENNE HA VOLNA? SMIRNA! VOLNA! SZÉDITESZ TESZT? GOLGOTA ÉS KERSZT, NEKEM ÖDVÖT CSAK AZ EREZ A LEGNAGYOBB ERES?
               3.: Fitaljal ez egy olyan gyerekes ke$ he$$$ he$$ he$$$... Megvan az a kezettám, amit otthon Május 1re (szele) a kommunizmus ... érdekes mert 1948 Május 14? -az Igéret retek rettek rettegjetek? Derbő szinKronizáCioNUK? - kik a CioNUK -át?-lukát? -nincsak juhturós punok? (panonok?) -van haja tok? -hajja hajja az égnek áll? -ha lenne, de kopaszi kákók, megjött a fa vágóg, GOGOD -dögölőtök láttok lőttek?- s makogok, Juhlika, sose leszek a magáé é éé ééé...élve? -jaja de el élveztél? -még? -mo mo mo... Hitszemünk? -mit lát?-hat hat haaa...Fita, hasonszór, ládd az ürge a sivagba kött, ki, s ládd a sivatagijak? Na most az utolső... mi az ami előbb okoz neki viziót? -viztelneség? Na most, amit az éjjel, most azt láttam álmombank! -nincs senki semmi, csak a TUPASZ MEZTELEN FÖLD, AMINEK A CSODÁK CSODÁJA A VIZE!!! Most az ami ládd az ember? -az ténleg egy szikra, de mindent lát!!! Most nem a homokot, meg homokosokat? -fita, ezt most ezért, azonnal törÖLni ládd... most szoritom a seggem lukát át? -na hol dobog a kis szivem jó sziven, szeret igazán? -azért a szivemet neked adóm Uram, teremtőm, s szerees te is engemet, na ne a fa szom nem ke? Hej Szobathell nagy állomás...jaja itt a husángom? -danggg...
           ...KI?-    Innennn...
     ... titok? -ma nincs tej? -tegnap se? -mi van? -nincs 1 mint lubnak állat se többet? -iá iá nagyszamár, baxod ahol megáll iá iá iá...
99... oááá...
... lehetsegges hogy az özön viz, ózon viz? -fita, valamiért, monduk ozonozol? -levették, ládd ha semmit nem változik a foximaczyy lédy... de csak faxUk láda...baxxunk? -na baxxuk baxa$$uk őket is? .kicsi csoMO nagyot kiván (ÁLMUK KUNUK) alma...

Előzmény: repcsepista (109)
repcsepista Creative Commons License 2023.04.26 -1 0 109

UFOzzuummm... miEeee... Nincs élet =adó do re mi fá szól? -lát a tinó? -szalonnád eszi a gyik a MO? -na meg juhusuk vagy? -beee... a beletekbe beee...
                 4.: Kávézzuummm... ami mindenek előtt, meg szólaltat? Szó Szól altat?-hogy hogy tudnám elérni ugy a szeretteinket, hogy az anyag nélkül? Itt mi magyarok, mi teljes egésszében a nyelvünk, (hanGod) beszél hozzánk, ÉdesAnyánk nyelve vezet? Egyetlen menedéktek, Magyar (Ok) Édasanyánk nyelve vezetne? Fita, mindig kétségeim voltak, hogyha nem magyar RULL, beszélek, ezt leirtam vagy 101zer, hogy az olasz táborba, egyszerre tanultam az angolt,meg az olaszt, és ha gondolni akartam, akkor nagyon mélyen lent egy fekete vonal,most magyarul, és ezüst -fehér -arany fény? -Tejut? -na arra gondoltam akkor, de most is aTejut az Fényut? Nemrég, hogy MOM? MagyarOrszágok -MennyOrszágok, tehát az zerintem kimondottan a magyar és magyar ok, mennye! Most az, hogy dehogyis akarnám akárkitól bármit,akármit elvenni, vagy kölcsön kérni, mert most is ha arra gondolok, és itt a a aaa... Fita,mert ez az éjjel, hogy nekünk, van itt is, egy olyan hogy külön MOM -ok? Fita, az első, mikor ide kimásztam (bujtam bujj má ki)mama luka, na olyan hangokat adtam, anum,meg kellett paskoljam a feneked, na nem mnden... mamost születetnek meg kell? -tud meg, mi az élet és sirás de sir ásás meg rikatás rikitás?
                 5.: Mott az, hogy a szüleim szeretete, a hugom meghalt olyan 4 éves korában, apuék azt akartak, és most valami borzalom lett, sőtt hallottam hogy neki kellett volna meghalni, ami főleg az apai nagymamám, olyat kértem, akit nem lehet megölni, de magam meg akartam...na 28 éveskoromba meg is haltam,(egy sziv rohamba, ami most tökig voltam lettyem mindennel, adonIsten fapapuc fakapu) na a felesÉgem most mindent nemcsak letagad, hanem hülye, és téeged is meghülyit... mondja most is a iföcsémnek, mert hallotta a telefon beszélgetésünket, na na most, hogy mirét csinálja, mert PONT AZ ELLENKEZŐJE, A CSELEKEDETE, MOST IS KÉSZ A KÁVÉ, ami tegnap, csak nem megint kirugtak te szerncsétlen, na az jobban bántja őket, na engem is, de fideLITek, valakik, na most ugg apuék, mint az Égieink, gondolod? -ami itt van, JAJA GONDOLKOD OK VAGYOK, s fita, GGG... ezt én csak az utóbbi időkben,de hogy ténleg, GONDOLOM ÖLÖM MAGAM, LÁDD GÉHUS A KRAJZLERBA LERBE FENÉT SUSHI MARCINGA? Zna mott, én most is mikor az anyagi dolgok, s most... Na mára, hogy a a aaa...kerülni akarom A PÉNZ ÉHESEKET, de azokat semmi, nincs olyan, hogy azok éhségét (mélysÉgét) átvágyát bárki csak csillah podj pulya ki pujja?! Vak vezeti a világtalan ok?
                5a a aaa... Nincsak nekem, onnan hogy 2 éves koromba, teljesen mindent kipucoltak a zsidó (ávo) hentes üzlet volt, apu...APUNAK NEM VOLT ELLENSÉGE,és ezt nekem is, na most itt van a BESTIA DÖGGEL KÜZDELMÜNK, hogy mégis, mosmduk mi is szert tehetünk olyan fegyVerekre, hogy aki csak ...ládd itt nem lehet...Nincsak én nem vagyok se a a aaa...Fita, akinek van vagy lett ellenségge, az már önmaga ellen, és ketté hasadt, ládd amellik ház? -fit csak haza van, az ahol fény van, azaz én az vagyok!!! Fita,mit mondatnak JéHusUKkal husevők, vérszopok fa coopk? Fita, borzalom, mert most a KIN? -Nicsak Tucker Carlson-t mert meg interjuholta Viktor öccsét, vagy rokonát, és borzalom, amit gondoltatnak a gyerekekkel, akiket engejétek hozzám jönni? Na ezt hogy értitek? Nizzitek, a feleségem, nem is sss... ládd nem is hallja, ugy csinál, na most öszzevagdosni a gyerekeket, ami most...na mondom neki, én magmra veszem minden kint, és ott is hagyott! Mam már, nizzitek a kinok... fiteljal, mi is elkezdünk kinlódmi vergődni,na most egymásnak esünk, és most már...még beszélni élni, se lehet a kinunkról, azaz... Nincsak hova lehetne... na én, most mégis, de ez ugy nézne ki, hogy VAN EGY EMELETTEL FELEBB... Emeljetek felebb felebb...a BÜN? -gyászos éjiból, na az van, a feneket, annak is afenekét végre a tied csattog? épüffög, lángot vág...
                6.: Ami van, mi magyarOk nem azok vagyunk, amit...ládd most hi kibujunk mama luka, ki a pupa? -ha első nájsz écaka krakszaga? Fita, én nem létezik, hogy betudtam volna születni, jönni, vicca valamellik éjjel, ahogy JÖTTÜNK LEFETYE, ABBA A FEKETE NAPUKBA... fita ez ahol most a testünk, mit tudz rólla, na most rögtön, mi fizettünk gyerekenként kb 5000 dollcsi (Barancknál közelezővolt abiztositás havonta 1000 dolcsi,ezek emberek, emberek, itt puna na kloákátyok klotyog?) közelező volt, orvoshoz járni, tehát...most ha vesszük, a feneként meg most olyan hogy ország szaga se! -na az lenne a názi? Na fita, talán tul nyomtam a BANGGG... DE MOST OLYAN,HOGY HA EZT MEG TUDJÁK VELÜNK CSINÁLNI, AKKOR TÉNLEG...na most fita, mert az hogyha az apa meg fia egymásra találnak? Fita, apuék nélkül, mindenhogy már rég tökön szurtam volna... Na nekem, ami életben tarta, hogy MOST ISMÉT MENGNYILT A MENNY...fita, az amit MOM?-mama mama mmm... Na fita, MAMA KÖZPONTU MENNYEK VANNAK CSAK A MAGYAR OK KOSOKNAK? Na a szabadság harcaink, nincsak a fiaim, ha oda kerülne...akkor mennek haza? -osztán lelőnek, jaja kell golyó fogó is? Ami van, A GONDOLÁT AZ AZ ABSZÓL??? ABA APA SZÓL? Na most, NEKÜNK, TEHÁT MOST HA VAN NÉP -PÉK? KELL LENNI NAP? Nincsak hogy be kelle... monmduk nem a pézzel van baj, hanem ha itt vannak olyan ok, hogy az egetekbe há há há? -tökölők? -nekik nincs? Ládd a mi Atyánk tökéletes?
      ... titok? -olyan nincs nem szólhattok egymáshoz, s ti nem gondolodhadtok tok? tek, tök?
99... oááá...

Előzmény: repcsepista (108)
repcsepista Creative Commons License 2023.04.25 -1 0 108

UFOzzuummm... miEeee... Nincs élet =adó do re mi fá szól? -lát a tinó? -szalonnád eszi a gyik a MO? -na meg juhusuk vagy? -beee... a beletekbe beee...
                1.: 4/25. A KÉP? SE KÉP? -SE PÉK? Fita, abban a pinalátban mikor a Dam bátánk pávát látván, pávát látván száját tátván... fitelunga ha valakik -valamik? -sárból megformálták, és bele lehelltek? (az ő ők a temetők KÉP másÁra?) Rögtön, itt mniden ami létezik, az eszik? -azt eszik, nekünk MOM van eszünk, mit eszünk, sárt? _ha a föld porából van minden, akkor van az éhség, és inség? Nincsak van a benső -belső lehelletük -lehhel tellünk?(lehell betöltve, tÖlds be sziven Oh megváltóm, sznet lelkeddel teljsen? -tejesen lettem szent Csarnoka) -azaz bel savUK meg luguk, mozgatna mindeneket, azaz LEGYEN HIT -ED? ÉS LÉSZEN ORSZÁGOD? -NANA SÁR SZAR SZAGOD FSSS... Na akinek Hite te te te...büccke kozák, azok a melegvérüek, közte (még meleg de kihül?) vannak a melegeik, és a Hite hitt e nyoma se, de nyomuk a a aaa... porba 8sivatagjaikba baba buibuk) na meg szagok a levegőbe? Fita, itt amiről látomásom? KÉP MÁSOM? HASOM MÁSOM HASOM HASZON MÁSZOM MÁSZOK MAÁSZUNK HOL A SIONUK MÓRUK RUKIK? Fiteljuk a mérges kigyó faccérokat, nagy göngyölögÖlnek, legelnek, azaz Hit szemünk = szemük szem MÜ?- látja azt teljesen? Fiteljuk, én azt azokat nem akarom látni, azaz 2 éves körül valék, és jönnek a buggó ponyvás ford kocsik, és teljesen kiüritik a ház, zsidó volt koser mészarszék hus kiostó vala, és olyan hogy neked nekem van valami, a farkad? -nem csak kloákkád...
               2.: Zitt amiről nagybaszó lenne, hogy ugynaz amit az ÉLET LEHELL LETTE le tacs? -kezdődik a NŐ VÉNYEK? VETEMÉNYEK, AZ ASSZON MAGJA ÉS A KIGYÓ MAGJA MÁGLYA? Na a nagymamám, a mérges kigyókat össze kell fogdosni, és elégetni, ami ténleg, mi haszna a mérges kigyóógyik a MO? -most ezt a zsidó? -na magyaRULL azaz akik amit adnak, azt kapnak, és amit vetnek, azt aratnak, tehát egyáltalán, a zsidók se mumusok? -itt csak MAGYAR OK VAGYUNK, AZAZ Mi is ufo-k vagyunk! -azaz UFO-k? - made in Hu? -Who ho ho hooo... látod? Fita HIT SZEM MÜNK = SZEM MÜK? IGEN DE EGY MUKSE MUKSI SE? BUKSI? GOD IS GIVER VER, AZT BÜNTETI KIT SZERET, AZAZ A HUSA USA RUSSIA SZIA? Na GOD DUK UK, GIVER OF DEAT!!! Na ha megtudNUK pennázni, hogy senki fia? -láNUK? -nincsak kinek van a legnagyobb petrencés RUDINUK? (minek ha nincs országut kloákkátok juhturóspunÁtok Nátó tá tá tátong gana) Sóval, most onnantól kezdve, hogy A FALHOZ ÁLLITTOTTAK BENNÜNKET, és nézek apumra, vigyázz mert ezek az ÁLMOD (DOM) AKARJÁK!!! -onnantól kezdve, már tökig UFO vagyok!!!
               3.: Na most... mielőtt találkozok egy az egyben a BENSŐMMEL MELLKAS? Na most, az első osztály első óra, szivrohamot kapok, és nem apu, menek haza hallgat, hanem namamamamamammmm... én ezt nem csinálom! -kisifiam, MAGADNAK TANULJ!!! (fita, most innen...KI KELL TUDNUNK NUN VAGYNUK, MAGUNKAT MAG -Y ÁR, MI AZ ÁRAD? -VILÁGOS SÉP VÁROS CLUJ? -ITT NEM A FÖLD, HANEM FIDA, OLYATHOGY TE VAGY,HA NEM VAGY? ÉL BENNETEK A JUHUSUK A KIRÁLYUK)Zna most, apuék kezdve Nimród apunk, velem velünk vannak, és most is állandóan basztatnak, GONDOLKOZZ... ÁTOK? -LE BE JÖTTEM HOZZÁTOK, KIK AZOK? -AZ OK? ISTEN VAN, HA VALAKI GONDOLKOZIK IZZIK? (fita Ttt... töröltnik xoxo? -nem zokszó, de zokni?) Zitt amit csak te te te...ti ti ti... tá tá dá!? -tudhatol meg, hogy te mint én, ÖRÖK VAGY VAGY BAGY...bagoy a sggibe szagoy... Már meghaltam, zett torrr...mielőtt vagyok, vagyunk? -jaja mi is ufo-k vagyunk! Fiteljatok, mert én meilőtt itt vagyok NEM MEN? -A MENNÜK MENNŐK MEN NŐIK CSAK? NAGY FA SZUK NAGY CSICSA KLOÁKKÁJUK CSECSÜK SZÁJUK? Monduk, az ami mégis... ládd itt van Sanyink, sunyi Sanyink: Óh tremészet, dicsó természet, mely szem? -mag? -értel magyar RULL, vagy NYOMOR UR? Fita, a FIZIKAI NYOMORUNK OKA, AZ A SZELLEMI HOGY TE NEM LÁTHATOL, ÉS FŐLEG HA LÁTSZ, LÁTOK LÁTOK ÁT OK? GOLGÓTA ÉS KERESZT,NEKED ÜDVÜD CSAK AZ EREZ? Fita, ha a TEREMTŐ JUK UK? Fita, ha te egy gyümölcs fa?TERMJTEK JÓ GYÜMÖLCSÖK... Én nem vagyok, hanem többet él bennem MAN CICA? Egy cica két 100 megfogta az ici pici egered? Ég ér, vagy cégér? Fita, te meg én kell hogy tudNUK, hogy nem etetjük őket? -gigazok? Fita, mikor a szabadság harcoaink, ládd NEM VAGYÜNK SENKI JUHA OLDAL BORDA MALACCA PÖRKÖLTE... MI IS ufo-k vagyunk! Na meg UFO-k? -made in Hu? -Who ho ho hokedl? -senki szent eledele?
      ...titok? - ha nincs, azt kapard ki? SZEMED SZEMETEK?-hogy vagy?
99... nincsak csak 1 kell, azaz az te vagy? -o o hooo... Valaki hiányzik az ösztáncból... te?
... oááá...
... hol hol le a kalappal , hol az ész?

Előzmény: repcsepista (107)
repcsepista Creative Commons License 2023.04.25 -1 0 107

UFOzzuummm... miEeee... Mennyüből az angyaLUK,lejött hozzáJUK, lássátok lássátok csak tok tek tököl lök gőz -gázpüfögészetitovalöködők csih ha ha ha csi ha haaa...
                4.: Kávézzuummm... Van wszünk, mit eszünk, amit eszünk ja ja ja...Égi málna mállik a szánkba, az leszünk, de mi vagyunk? -aha, mi is ufo.-vagyunk! -UFO-k? -made in Hu? Who ho hooo... Tünjetek fel, már a magyarÉg övén? -övön alul, vagy felül? -ládd a Kirlán foton? Fita, mi sose halunk, mrt hallunk, és itt egy gizs magyar rázzat! GGGondol lát világom? Gondolkodám látom, a világom, és ha a sliccem ki gombolom, jájj ha czibzár? -vagyok! -vagyok? Jaja vágyon egy NŐ után, na meg futok a pénzem után, ul is érem talán tán tán tán...Akanák valamit, hogy ha NINCS EGY AZ EGY KAPCSOLÁT... na ezeket, már mind érintettem a misufok vagyunk! -vagyonunkba, hogy kéne leegyszerüsiteni lád ufónk, azaz ha egynek van ufoja, mind!!! Na Lulu-nak hivtuk, és nálla letergiább valakivel még nem találkzotam, és elisrmerte mester, te mélyebben vagy nállam is, mert allám vágol? Fita, itt, még irosgathattam, hogy ez rögtön lelővi a point, ki is tiltattak minden topikból, de mire menne a játék? -Jöttem, láttam lőttek? Zna mikor mesélt, le kellett kapcsolni a villanyt, és hogy van Isten nincs van...csak lekapcsoltam a villant, meg fff... Na megegyeztünk, hogy ha ő vagy én előbb halunk meg, akkor jelentkezükn, ugy hogy kivágatjuk az égőket, ami megtörtént, és leirtam, hogy meg is hivott, s nem érhettem hozzá semmihez, volt a kikötés, és fideljunk, te ezt most gondolod? -látod?
                5.: Minden a fénnyel kapcsolós és kapcsoLátós, azaz aki gondolkodik, és látni akar, rögtön ládd KINYILT A SZEME??? Fita, hogy lehet az, hogy a mozivásznon, de most a TV--- meg minden ami Képernyós, smart telefon, látod azt, aki veled beszél, amit itt is kapisgáltunk, hogy hogy történt, történik a dolgok, mert ha minden, BENNÜNK ÉS BELŐLÜNK, na akinek csak a bele, az mindent mindnet bele bele... Zitt a a aaa...fita, na bejött, Supernaturál film sorozat, azt hiszem olyan nem lesz többet, mert teljes egész? -vakság vakitás kezd lenne, és az hogy...Az hiszm, már ezzel, ami végre lett egy topiszkozatom, ládd ha tiszta a tó vize, lehet vizelni vizuálni? Nincsak le van irva, hogy aki belenézett a tótükrébe, meg az égre, azokat megvakitották, ami itt van, ezt én se tudom elhinni,ma se, mert fita, vannak olyan valamik, akik kint kárt okzonak a másik...ufff... Már az mára álmom közepin ázunk, jaja hull a jégeső, és most hogy itt több... magnes gömbök Dimenziók vannak, azaz most ahogy ma reggel jöttem be, az az ami Sanyink, berohanok a halálba, és eltünt a ködbe, na az fehér köd vala! Fita a JésHusUK várók, Im eljő ő...ő eljő felhőkbe? Na meg mint villám (fita ha most elkezdődik az atomháborUK, az első párperc???) láss? -na csak az!!! Nap kelettől Nap nyugtáig? Valamit amit ... a feleségem nálad csikkenebb nincs, na ezt a nagymamám, amit gondolsz másnak, azt te vissza kapod csőstól csomóstul, s ha nem te, a gyere-kink -szeretteink, és én ezt, TUDOM!!!
                  6.: Itt mikor elkezdtem is, ez csak álMOM, és az mindenkinek kell legyen,ha egyen, ugyanis álmomba(való a terülj asztalám kánk kánk kánk) sem bántani nem tudnak, mert te nem az én álMOM -ba baba, és ezt hjijjjába mert azt én nem álmoDOM? Na mag az örökbocsássatok ki, ládd Sanyink, börtönéjből szabadul sas lelkem, na erről kelleltt volna, hogy ITT MI MAGYAR CSLÁDOM S MAGYAR OK TESTVÉREK KÖZÖSÉG? Mi örök párba, és örök párok, keréppárok? -vagyunk, és itt ha ide valhallod ---ez lehet az, hogy AKIK EZT LÉTRE LÁTRA LÉTRA jáccob bak (sonoma BRICH) na ezt ugy, hogy nekem az első pinanyalat óta, hogy lehet hogy a KIRÁLYUK KIRÁJA? ROYOK ROYYA ROTTY...? Fita ven egy felesége, akit meglát és fürdik, és most az lett...(fürdős kurva?) az igazi gazi feleségge, na meg most 1000 másik LUK tátongana? Zitt ha nem GONDOLKOZZ... ÁTOK? Sóval, ha magyar RULL gondokoDom, fita, az én? -azzal kezdődök hogy én vagyok!? Na a felesÉgem, ma is, ő megölné magát, magját? -ma sem tudja elhinni, hogy hogy tudják meg lehet ezt a nőkkel, nők ezek? -megtenni! -vagy amit a másik ember társa? Élet társa? Most előbb...az ami a barna meg fekete (afrikai) nők? Zitt nem tudok kitéreni, de csak EGY NŐ VAN, itt nem számit a bőre vagy husa szine, mint csak egy férfi van, és fieljunk, Ha férfi vagy légy férfi? Nncs más, és CSAK ÖRÖK ÉLETPÁROK ÖRÖK HAZÁS HÁZAS PÁROK VANNAK, ÉS AZ AMIT LÁDD...Teremtsünk ember fazoNUKra, azok robotUK s GÉpek, és a NŐK SÉPEK? Fita olyan hogy bün csak büntetők vannak, azaz ki teremtett téged? Na az emberpárok, ládd azoknak van fénye, és az az... most vegyük csak a magyarOkat MAGunkat? -valhallogy..zitt mikor az Uj Hitre, meg VallásUK? Fita, akik valóban ládd teremtmenük, (fita JésHusUk, báraNUK? -NUKUK KUNUK NÉLKÜL) és mosot itt mese nincs, mi keveredtünk, azaz mi?
                 6a a aaa...olvad a málna mállna a szánkba, hogy csak körbe tudnám irni Inri, lehetetlen, mert ezt akiben szikra, az veti? Apuák, mindenki vehet szikrát (levegőt, finGod FIN GUK? DE MI AZ ÁRA)ingyen, tehát az hogy magyarOk, az csak az élni akarok, de most ha 1 mint a lunak, mndőnk? - és egymásra kell találNUN, vagy NUK? Hna semmi ha szikra van a szivünkbe, már leritam, ládd miért kellett ezeket a puq -pu1 -pu2 s 1/2 pupuk? Fita, Ég és föld között vagyunk,vagy az ür alattunk tátongGana? Zitt a mai motto, hogy EGYMÁSRA KELL TALÁLJUNK, UGY IS HOGY ÖRÖK FELESÉG ÉS FÉRJE? Nincsak most van egy arfican szines nő, és nagyon szép, minden ami ládd...Monduk ha erteenük, NŐ MINDEN, ÉZ AZ A CSLÁDÁK KÖZEPE KÖZPONTJA FA, NEM A FA SZUK?- és a proszlárma, a pedofeka -kéjszadista -cannibalisták...latrok -kurváik-himringyóik, latorcáika eunuckjaik, NA MOST minden ...szóval már érintettem, hogy ennek a földgömBünnek a magnes terei vannak, nem egy hanem több! Van a legsötétebb, és most annaik is az ajja ajja ajajajajjj... Fekete vonat, elvitted a páromat, na a huszár nagyapám, sose ült vonatra, kivéve mikor vitték Inotára a halál táborba, (tulélte mert neked meg kellett születned!) meg autóra kocsira, és itt van a vallagotok vége, vág állomás psss...Ajajjajj fekete vonat...Fita ez megint a karcolát se...Na van örök párod, és van! -na ha ezeket tudNUK, am ami most...ládd akik Derbőbe,amit a magyarokkal megtudunk NUK? -ágykába árnyékába ÁRNYÁK SZÉKEK... KÁBA, s többi nem számit, és nem fogjuk kommunizMUSnak (USA RUSSIA SZIA? -NINCSA US MOM ORSZÁG UK?) must? Power in teh blood? - hivni hane... New Chikágók? -Doberdók? -adók? -na mit adnak? Gyia gyia HannaH hhh...lerek lerek?
..titok? mi lenne ha mégis meg tudod?- NUK?
99... oááá... 100 juhocska?- ismét, mind együtt legel, de nincs legelő többet? Betty...

Előzmény: repcsepista (106)
repcsepista Creative Commons License 2023.04.24 -1 0 106

UFOzzuummm... miEeee... Mennyüből az angyaLUK,lejött hozzáJUK, lássátok lássátok csak tok tek tököl lök gőz -gázpüfögészetitovalöködők csih ha ha ha csi ha haaa...
                1.: 4/24. A KÉP? Mi magyarok mi a FÉNY GYEREKÉI VAGYUNK, és mi örök vagyunk, és mi örök házas -hazás párok vagyunk, és itt a zür? Az ÜR URAK ÉS HÖLGYEIK, bizon teremtmenek jönnek mennek, gyeride? Fita, a MAGYAR OK TESTVÉREK KÖZÖSÉGE? -itt van a motto, vagy a motyo? Fita, most óriási jelentősége van, ami van ebből kiut, és APUÉK GONDOLKOZZ... na most itt nemrég a Mi is ufo-k vagyunk! -ba ba ...jaja GONDOLKÖZZ DE MAGYAR RULL!!! ( a Cion bőcsei jegyzókönyben, mi tudjuk miben tér el a mi gondolodásunk, a goyyométul tul?-fita most mindegy mi klattyogok, kirtandó lettem, sőtt az emlékünk künk is?) ) Fita, mi magyarok, mi MOST IS AZ ÉGBE, ÉS ÉGI HONAINKBÓL-HONAINKKAL, mert az az amit Tulrull Turul Madarak (repcse csészealjak fény gömb jelenségek és észlelélek? -fit ész, bbb s Élsz? -vagy halsz hallsz, vagy gatyába sár, Atám, a gatám, ládd minden ujszülütt pellenka, vagy nincs gatya?-az állatoknak van gatya?) Ezt már ufóztuk, és itt... NINCS ÉSZ, SZŐKE -BARNA KISLÁNY JÉ HOVA MÉSZ? SÉP KISLÁNUK AZ ÁGYUKBA, LÁDD BET SÉPE? -A TÖBBI AZ ÁGYUUK ALLAH PU? Zna ez most ugy, hogyha kinyitod a szemed, látsz? Fita, mi magyarok mi ÖRÖK PÁROK VAGYUNK, amit csak az láthatna meg, akik MAGYAR RULL GONDOLKODIK HÁNYKÓDIK, MAGYAR RÁZ RÁZZAT RÁZKÓDIK AZAZ MOM, NEM ILYEN LOVAT AKARTAM? -siTiM piTiM OFO? -made in Hu? -Who wo wo wooo...
               2.: Fiteljunk, vagy LUK BATHAT HAT HAT 666... NUK? MINDEN AZ EMLÉKEZEM S ITT KEZEM NEM DISZNŐ ÓDISZ LÁB? Csak az embernek van keze? -lába? -a többi csuszó mászó állataiak, mind kigyó -hüllő fajta, és csusznak csösznek másznak, azaz az egedbe há há há? Mit jelent az hogy ÉG? -GÉ?-pek? KÉPek? -ha beengeded őket, nincsak beléd esett a féreg? -viszketni fog a feneked? -rázni foGod sék sék sék ...twist és kiáltások ah ah aaa... Óh de tuszik ez a banán héj... Fiteljunk, én ide KI BE JÁROK, AZAZ KI AZ AZ... Fita, az iratUKba ami itt midnen többet, csak mindenki luka timsózva, és vazelinozva, és ládd a lábát kölnizzed huddozzad, az urnak, azaz olyan amit ezek, ezek...a nagymám esztelenek? -meztelenek, na most fiteljuk meg e legszebb NAGY CSZAR PÁL -PÉLDAMIKOKAT KOKASOKAT, ELŐL JÁCOBB LÉTRE KAKAS (BIKÁK) BATYIK? -A VÉGÉN MÜTYÖRKÉIK? Fiteljad a NAGY CSEGG KUNNUK NUKISOK FA SZUK SORREND? Nizzitek, én a MAGYAR OK TESTVÉREK KÖZÖSÉG EGEKHEZ, (MÁG-Y ÁR?) AZ AZ...ládd aki Mi is ufo-k vagyunk! Az olyan, hogy a magyar gyerek, önkéntelenül él el Szólta magát? -maga maga, vagy maguk maguk? egyáltalán tán...
             3.: Te vagy a párom...na most itt az...hogy nem az van amit itt be szél ki be szél? -csak sgg okUK, okádok? -luka pu? -na meg a szaGod tokod? -nincsak sárszag od? (Sárika egy gicsikét butácska...) Fita, akárhogy kárrognak ak cSzarjaik, már ezek az iratok, bizon... na most itt a TÉTEL A VÉTEL, NE VÉSSZ EL, MAGYAR MAGYAROK TESTEM -VÉREIM GYERE KID? NADA VEREBEK MEG VÉREBEK VEREKEDNEK A PIACON A DISZNŐ SZARON, MERT MI FÉNY ÉS A MI FÉNYÜNK VAGYUNK, AZAZ UGY LÁSSÁK (nincsak ahoz Magyar ok testvérek Jézim fénye szme kéke vagy fekete kéne kéne???-nincsak ha mehhalt? -azaz az ajtódba állnak, jaja csak nekik van kulcsa a házadhoz, hazádhoz GOD DUK UK) A TI FÉNYETEK, HOGY A TÖBBI BIBIS FÉNYEK IS FÉNYLJETEK FÉNYELJETEK FÉNYT (JÉZIM FÉNYÜNK??? BE BEEE...) NYELJETEK! Zna itt amit legközelebbi, hogy a Kirlán foton, hogy az akinek fénye van, lehet látni, akinek nincs, azt...az nincs!!! -a Fin God? -az, eleve kifingott? (FING = UGORJ UBORKA FA) -fiteljal itt az hogy ki fingott? Ki tanyája ez a nyárfás, nem hallatszik a kurjantás, Vagy alusznak vagy nem hallják, vagy talán, nem is akarják? Na mott, most ezzel ezennel, az ami ládd A MAGYAROK VISSZA -HAZA JÖVETELE, ezzel, ezennel most is van, meg mindig van, csak HANGÁROK HUNGÁRIA RIA RIA RIADALOM NEM ALOM DE ÁLOM, VAK PALI VAK PALI MINDENT LÁT, MENTS MEG A HAZÁD, NE HAZÁRDIRR DURR DAL LA LA LA...LŐTTÉL, JÖTTEM LÁTTAM LŐTTEK? BIM BAMM BIM BAMM...
              Innenn... Leesett a pap az ágyról twist...
     ...titok? -na végre, kezd leesni a hájog? (a népnek nincs joga?) -zitt ami lényeg, mi is vagyunk!? -jana meg, UFO.-k? -made in Hu? -Who wo wo wooo...
99... oááá...
... Tucker Carlson, Fox Newus' most popular host, aut of network... de magyar ok gyereke... MOM USA MUMUSA vagy egy muk$e $$$... mUK$$iik...SYYVATAGIJAK?

Előzmény: repcsepista (105)
repcsepista Creative Commons License 2023.04.24 -1 0 105

UFOzzuummm... miEeee... Két keringő vértömlő jut nekünk, vannak az eszesek, és esztelenek, többet ésszel mint erővel, főleg erőszakkal, s kié a világ?
                 4.: Kávézzuummm... a legtöbbzör zür? -az álom látásaimat, körbe irom ugy, hogy csak örök egy Égvilág van, és abba minden világlik? Itt az amit az álom világunk, azt ide behozni nem lehet, mert vagy mindenkinek van saját alma, alma fása, na meg gyümölcs -zöldsÉges keretje, ami most azzal kezdődne mi? Ne feledjuk, nagyon nehéz a réz ágyu sokszor, mert el lehet feledni, ami most az ufó -rajunk, piTiM ird le! Mott minek (kinek) van értelme, ért alma, ennek a sirásnak, de nem sir ásás,és senki sirját mi nem ássuk, a maunkét $$$... mott van a hireken, BRICS sonoma bics? -nem tudom mit jelent, de kötekedni akarnék? -nem, mert magyar ok usa, no money de semmillen monyosUK, na rögtön, ha lenne egy ember? -de fénye, (pénze?) magyarok igazsága nélkül, ládd látható a bumper ragasztókon, igazságot a magyaroknak, ami nem bennünk lenne ha lenne, csak egy szem magyarja, a magyarOk Istenéra esküszünk esküszünk, köccködünk meddig? -addig folyvást, meddig? Vagy magyar szabadok leszünk, na az már két $$? Sllahmonya démonya ragyohat, ragyoghat, mint Betlehemi csillag? (nem bántom a zsidókat, mert olyan nincs, ládd AZ Ő CSAILLAGUKAT senki látta,meg nem is láthatja, azaz csak ha megjött BANKKK...BIDI BANKA? -MOST NEM AZT VERIK BELÉNK, HOGY CSAKHAMAR JÖN CSAK HA MAR, NA ZOKAT MEG VANNAK KARMOLVA?)
                 5.: Na ismét kecskemét, Kecskemét is kiállitja nyalka verbungját, csárda elé ki is tüzi veres zászlaját...Vicca, hogy ha valaminek van ért elme, akkor az hogy Ivi szakaszt az alma fáról, tehát még nem ért meg az alma potty...na ezért kitiltották Éden kerjükből, ládd kié a föld, de kié a világ, magyarok magyarok sorakozz tormára...Sóval,most mikor a fiaim, ennek nincs értelme, na várjuk meg mig megérik a málna?(Strobi field?) Na apuék, pitim, gondolkozz... zitt tovább... Nincsak azzal hogy meg kell halni, csak azt lehet, semmi többet hallni? Szóval, ha lenne olyan ogy sötét sgg? -luk? -mia? Ne bujjál ki se beee...Ime az, ez most ugy jött hozzám, megbántam hogy gyere kid? -fita azok a fény testvéreink!!! Na monduk, most olyan, hogy lehet hogy...mindenesetre ezeket az iratokat, fideljál, mert vicca... megbántam hogy ember teremtettem, de monduk akkor még, hittem hogy egy olyan mint a MAGYAR OK TESTVÉREK KÖZÖSÉGE? -Na apuék, igen igen lehet találkoznunk az Égeinkkel, most itt? Fita ugy apu meg nagyapuék itt? IGEN! -ho ho hooo...nyisd ki a szemed! Zna az az...hogy ha van örök élet, van? -akkor csak az van! -van? Most megnyilt a menny nekükn, most GONDOL LÁT BANK? -bizon most rögtön azonnal ott vagyok,.te te te...ti ti ti...tá tá dá?
                 6.: Mott az hogy az álom, mindenkinek kellene legyen saját gondol lát világa? _NA MOST... a VILÁGOT HA VILÁG ITT? VILÁGIT? Értitek, azaz mindeneknek van értelme? -ogy lehet látni? -zitt olyan, ládd innen ami egy...sir ris (Sirének) hell? -ahol Sirod is leled, Dna most...rögtön ha Térj magadhoz drága Sion, van mág néked Istened? -hol a mag? -fita, mert az hogy Sion, rögtön csak arra értik, hogy te azt nem is gondolhatod, ami ládd... Akinek fénye van, annak kell pénz? Fita, ha van fényed, azt el lehet venni? Sóval, most ahogy ma reggel, ide bejövök, az az Index és az most az, ami a Betlhemi csillag, és most csak... te honnan jöttél? -hát fényből fénybe, azaz most... Fita, ha most... nincsak MOM a kezetekbe van, ami csak ahol Jézim fénye szeretet etet? Égi málna mállna a szánkba MOM mmm... Fita, kb.-ha a szivtől fel, az hány %-ka a testünknek? Fejjel fel, és ne fejelj? -ha kérdeznek felelj? (nem beszél hozáznk többet, jaja mehalt) Banggg... Sóval, most az vicca... ládd a DR. WHO filmekbe, és az hogy telefon fülke? Na meg hogy az apai nagyapám, hogy te legyél, akkor neked előbb lenni kell, na Jézim, hogy kell szere$$em a felesÉgem? ELŐBBB... Zna most...vagy fénnyel, vagy pénzzel... Három szabó legények, elindultak BRICSke? Fitelem, csak világ, és mi csak... van világod? -vagy valetod, farzsebed erszényed?
...titok? -mi van a far zsebetekbe? -sár?-sártan s sártáNUK?
99...oááá...

Előzmény: repcsepista (104)
repcsepista Creative Commons License 2023.04.23 -1 0 104

UFOzzuummm... miEeee... Két keringő vértömlő jut nekünk, vannak az eszesek, és esztelenek, többet ésszel mint erővel, főleg erőszakkal, s kié a világ?
                 1.: 4/23. A KÉP? Van a kis vérkeringés, és nagy? Mott hogy van egy nagy TÖMLŐ VÉR, ami 75 %-a a vérnek, és van a kis tömlő, az 25 %-a az egész vérereknek, és ténleg, lukak (a sziv vérzik?) vannak rajta, és vannak vérszopók, bögÖlők, csótányUK és fa szop-ok oszt lopok temt lopok stbbb...tbccc... Ezt piszkálgattuk a Mi is ufo-k vagyunk! -vagyonunkba, na mert a tudás =hatalom? Zitt nagyon fita, mert mitha az arány, ládd 75/25 s 25/75? Nincsak habár fölül a gálya, nem a gólya, orrod a dugója, mégis a viz az ur? -viz -vizelet -vér s szeny lélek, azaz ugy nézne ki, hogy a 75% azok buta Moé bota te buta debuta vak ösztön állatok? Fita, itt kimondottan a látomásom, tehát álmom, ami semmibe nem több vagy kevesebb, mint akik ők a világUK ura, és az szent fazék izre lerek? -jaja minden álom, azaz KÉP, és midnenki azt gondol amit akarna, na akik a 75% tömlőbe beee...tömlöcükbe (vérrögök) vannak, azok maguról de egyáltalán, semmit se tudnak tudhatnak 666... ? Fita, apuék TÉNLEG A MAGYAR TESTVÉREK KÖZÖS ÉGE, MA IS, és kérdeztem,még nem jártam iskolába, mi a MJTK (fite Jézim nélkül csak semmi, és az $$$... ami az a Sallahmonyuk money demonya$$$...) törvénye: kezet nem emelsz senkire, kárt nem teszel semmibe, na ha én arra képes lennék, akkor nem itt lennék, mi lennék? Moé bota te buta debuta? - az árokba hármom kavicsosok kovácsosok is uganaz a gné DOM book BUKUK?)
                 2.: Na most csak a 25 % -kunk, képes GONDOLKODÁSRA FÉNYBEM JÁRÁSBA, MERT SZIKRA, NAPJA VAN!!! Fita, ez olyan amit mára, is, hogy egész éjjel ezt tanulmányoztam, na most...amit AORTA VÁGÁS, az valóság! Valamik a vérünket s ami a nagy aortán lukakat furnak, és ezt vissza...NA MOST leirtam, hogy a UNIVERZEK BELÜL ÜRESEK, s ez vahon menne mindene minden Univerzre hogy üre van? Mott az olyan, hogy egy nagy csavar és most onnan, NAGY OLYAN MINT NAGY ÉGI HAJÓK, SZIVJÁK KI VALAMIT, MIT? GÁZT? Fita, itt is ami vas fém ötvözetek, azok AZOKBÓL BULL ANGYALOK, azaz van jó meg nem jó? -AKIK AZ EMBERT? Mott a FELSŐ TÖRZSNEK KÉNE FELÜL (Kirlán foto) LENNI, ÉS AZÉRT MINDEM GÉPEZETEK, na azokat emberek hozták létre, és vannak GONDOLKODOK OK (MAGYAR OK?) EMBEREK ÉS AKIK ALUSZNAK, NA MEG AKIK NAGYOBB VAGYOK MINT TE, ÉS ÉN PARANCSOLOK NEKED? MAGATOKNAK? Na megint becsuszott Betty, ami csak költői kifejezés,de van feje, csak behuzta? -értem, köss hárra, ami mikor félek, már bennem vannak, és fita, hogy OTTHON VALÉK,na anyum ténleg, eredj innen mert minket is megölnek miattad? -ez 1999 dec utolsó hónap, annak is a vége?
               3.: Itt van egy olyan, amiért néha néha, ugy érzem néha, ami olyan suly nehezedik rám, hogy volt, hogy egyszerüen, most a testem nemhogy nem akarja hogy ...na amit nem tudhatunk, nem fáj? -mi van ha tudni akarom tudni akarom dugni...ládd most az álom = álmunk, az lenne a munkánk kánk kánk kánk...közepin ázunk? -jöhet a jégeső? -Na mott, az ami ládd... fita, amit tMünk betett ANYAHAJÓ...na nem a oumujamuja mooja, (dorong?) hanem ténleg...fekete ufössök örök zürösök gyürüéjükbe vagyunk, ami csak az...ládd egy szikra veti, azaz meddig jáccunk dögölősdit? -fita, itt szó szaros értelmében, miért nem dögölsz már meg, ami mikor meg zse mukkanhacc na az??? Fita itt mi az vagy ki az, aki élhetne? (te le tudnád fizetni az árad, mi? -a dögszaGod? -van dög cédulád) Mott... na rengetek ELMÉLETEK vannak, és az papiron PAPUK KUNUK UK IRATA, ÉS TEKERCSEK CSEK? KECS? -PAP? PÓP? -POPA? OTT A TÉLI PALOTA, CIFFRA PALOTA, ZÖLD AZ ABLAKA? Na ami van, hogy itt? -ládd ez a mi FŐRUM RUMMOLUNK KI RUKKULTUNK TINK TENK TANK? Ime mára is, mi akik a kis vérkeringés ami a fej? -sziv visz árAD? Kis szivünk hü szivünk szeret igazán? -neked is carik a cigány? -fita az jó szerncsét jelent, mert mitől carik? Na még az, hogy a KIS VÉRKERINGÓK KIMONDOTTAN NÖVÉNY EVŐK CSAK! Jaja de megeszém a libmáj kacsmáj ne degeneráj?
      ...titok? -nincs, csak övön aLulik? Ló Lugal nagy angyaLUK? -made in, fita, IZ RA EL, az egy nagy, talán a legnagyobb angyalt... fita a gyerek tregnap este, EL eLIT?- az NAGY angyalt jelent! -fita él? -ugy jáccobb birkozik az angyalával, s most ha ezentul a neved ne vedd komolyan? -mi (mi ki MO) került felÜLre, aLulra? -Szárnyon szálljon angyal szárnyon...elragadva vigyen el, Vigyen fel a Golgotára, hol meg váltott vérivel...fita hol nem azt monmdtam, ami passzol az irásUKkkal? Na te ezeket, magad-tul nem látod? -add meg, kázáká fá!- tagadd meg maGAD? -DAGam?

Előzmény: repcsepista (102)
Törölt nick Creative Commons License 2023.04.23 -1 0 103

Jol van, rosszalkodjunk picit.. Meg Te se fogsz orulni neki... 

Tudod en meg mindig emlekszem miket irogattam Neked regen, azokat most is komolyan gondolom (vagyom ra) 

Ilyenkor nem erdekel se a feny, se az ihletettseg.. De neked szivesen beszelnek rola ha megkersz, pl. femnek csak akkor hivhatod ha az osszes variacioja az adott tipusnak, megvan... 

Nagyon szeretem a minosegi dolgokat.. (alapesetbenn) Te nagyon sokat irtal nekem ezert szeretlek annyira.. Semmi masert, de abban elet van es az erot energiat ad nekem hogy kedvi legyek, engedjek mindent szoszerint meg ilyesmi, meg ahhoz is hogy ez az egesz jol alljon...

Szegeny kiralynom (hidd el tenyleg az mert mindenhol kimondtam h mindent megerdemel) szomoru, de vele most nem tudok kapcsolatba lepni... Ha olyan akarsz lenni mint en, kovi eletedbe kapcsolatba fogsz kerulni vele, de elobe es kotelezo lesz sokszor bokolnod neki... Olyan lesz hogy vegtelenul eros lessz, nem lesz kedves (sokszor) de igen kozel all az ihlethez, ebben kell majd segitened neki

Mert az ihletettseg szempontjabol minden korulotte forog, es a tanok szerint az (titokban de nagyon) utat vaj maganak itt lent

Tehat ot csak az ihletettseggel lehet legyozni, crazy strong es ultra-rich lesz, elo sarkany aki meg fog bantani es minden lelki dologban utolsonak fog tunni, maskor meg legelsonek a vilagon es akkor mindenet, meg az erejet is meg fogja veled osztani... 

Aaa rossz a sorrend, nem igy akartam csak olyan lassan tudok irni most

Meg ejjel ereztem azt veled kapcsolatban es nagyon jol esett, tudod mint a regi ghostos almokban a tapizas, csak ugy megtortenik egy rossz uzi/hirdetes utan... 

Azt is imadom ha Tita'nak hivsz engem de tudom hogy ezzel megsemmisul ez a nev, nemtom en sokszor kertem azt, hogy hivj megegyszer igy... (ez volt az elso nev amin hivtal engem.)

~xoxo ~kiss

Alvin ki menti meg? - Tudom ez egy nagyon banto szam de a tobbiek igy latjak a mi beszelgetesunket. ..En amugy nem hallgatok magyar zenet regota, csak ilyen pontos a randomom ami ezt dobta ki (Csak ritkan, leginkabb csak akkor hasznalom ha otletem sincs...

Ide kepet zenet se szabad kiraknom, igyis megszegtem az osszes szabalyt szinte... de minit kepzelj el most, farmerost es kis fekete pantos toppot, semmi mas ugyertem mezitlab (mindig) meg minden... (nagy fekete hajjal

Amm te is rossz voltal foleg a mi-is-ufok-vagyunk-topikba es admin nem torolt le, de ha ezt letorli az se baj -(nekem az bejott nagyon

soxor) 

~xoxo

Szoval most nincs ilyenkor ihletettseg meg semmi, de ez olyan hogy kell majd, a jovoben is...

Na itt vok kincsem

Omm olyasmi volt a gondolatom korabban hogy a laikusoknak folyekony/gaznemu, a haladoknak es a mestereknek kristalyos format alkot de kesobb ez megint szetfolyik es a szelen megmarad apro mozaikszeruen a kristalyos forma (random) 

Vagy maskeppen fogalmazva szintlepeskor az elozo szint teljes anyaga elvesz, elfelejtodik, felulirja az uj.. Igy minden objektumot el lehet torolni, meg a fenyt is, ami csak az iras nyoman fog ismet keletkezni (azt pl. senki se tudja hogy igy jobb lesz de igen.) 

(itt meg az a megjegyzes hogya elozo szintet kepes vagy latni, ha eszleled, vagy legalabbis erezni... akkor) 

Lassan mennem kell , buli utan az jutott eszembe 

**i knoow you watchin me, sof (igy mondta.) 

(a hangja a hurricane zenebe van

Lumi meg azt mondta not the happiest, but the most clevered ppl. see themselves as, in the mirror of erised. (egyebkent meg jo tukrot is nehez csinalni...) 

A belinkelt oldal nem volt jo, igy ennyi eletem. 

Sok szerencset good luck, szia

Good luck, szerbuszka

~xoxo

Louis the child - it s strange feat k. Flay

Előzmény: repcsepista (102)
repcsepista Creative Commons License 2023.04.23 -1 0 102

UFOzzuummm... miEeee... Robot világ? -egy szemse? -szemetek? -egy hang se? Hungárok, az árokba, na meg három kavics...
                4.: Kávézzuummm... Csak a fényben, világosságban van, hogy nincs titok, meg olyan oi oi oi...hogy te nem beszélhetsz, mert te magadtól magadból kiindulatoszkodva gondol od, saját odud van,(na ez a gondolát már büdös vagy, azaz égnek áll a haja hajja hajuk, de ha leégtek) és te nem vagy! -ha nem él benned KriszthusUK husa? Fita itt az él, a testemmel mi történik, amit ha nem is gondolláthatod, hogy valami közöm, lenne hozzá? Fita, prószálom, hogy még otthon, az iskolába (általnos) legyél öntudatost! -na most kisdobos -uttörő és kisz-es,na meg ifju kommunista,és Éhen a Pártunk meg kuromáNUK? -a tied, azaz van itt egyáltalán egy olyan majom, majmuk, aki tudna gondolkodni, mert ha a másik oldal, az árokba három kavics koc koc koc...megfogom a csecsed cicid Maris marna? Fita,minden a gondolod odud gondolkoDom? -na ez az ami magyar RULL ufo!? Kell legyen saját csak a tied veled kezdődik világod odud? Fita, akik most magyar RULl kezdünk gondolkodni,na mag az hogy gondol lát? A Mi is ufok vagyunk!-ba, majdnem mindent érintintintettünk, és most EZ IS AZ HOGY MI CSINÁLUNK EGY MAGYAR RULL, MAGYAR OK GONDOLÁT GÖMBÖT, NAPPT, JÓ NAPOT, NE VEGYE LE FEL VAN KALAPJA NINCS...A K-ALAPOT? Itt most az vágna amit mára álmodtam, álmoDom? Hogy az én Atyám házában sok férő hely van, már a ZSINATOK ZSINATA és csak káosz? Semmi nem lene, nincs, ha VALAKI VALAKIK MI KI? -MI KI MOék, ki nem vágták. a traccsot?
                  5.: Amit az éjjel, az az hogy mindenki aki gondol kódik, az van! Most itt aki a fényben van, csak az GONDOL LÁT, és csak azok...ládd had beszÉljen rukutyumutyUk csak, elvtárs, a csákányt jó méllre vágjad, induljatok hát előre hátra, üljetek fel a vaslapátra,(fekete vonat) vagy mi az apu kasza kő? Fiteljal, mrt most mi a MI GONDOL LÁT DE MAGYAR RULL!!! Ezt megint, itt apuék, mikor megütöm hogy ebbül, ezzel, mit kezdel? GONDOLKODJÁL!!! Ezt Tta kezdi pedzeni, mert Tta az ő világában van, és ahogy mondom, NAPBA... ez az hogy azt mondhatnám tömör aranyba, de nem hanem tömöt fény? -azaz élő Npafény - és most...nemvéletlen hogy ma jelentkezik, mert MINDEN A MAGA BOLDOGIT ÓJA,ÓHAJA, VAGY SIR ÁSÓJA?(Jer temessük el most e testet máris késő) Na maga...hogy ezt tudjuk villogni, az mét a FÉNY -TESTVÉREINKKEL KACÁRKODUNK? FITA, FÉNY ÁR? Zett mott...na pontosan hogy itt...vagy fény vagy fém? Na az hogy MAGYAR OK-TESTVÉREK KÖZÖSÉG ÉG? Fita, én A FÉNY HONAINKBA KI BE JÁROK, ÉS AZ AZ AMI HA KULCSOD, ezt apu, ha elvették,erőszakkal még hagyám, de ha te lemondol hogy saját pájzod (terülj aztalkád kánk kánk kánk) és csak neked legyen kulcsod hozzá, az a a aaa...(fita a fényben rögtön azonnal gondoltod jelen, tehát akik soszorositották a vizet,az nektár, és a kenyeret meg halat, azok mi vagyunk, csak nem tudhatjuk, vagyunk?) Na akik adó halál adók? -na ez vágta ki, a biztositákuk kukucs, csak kukacok, gané dom book okosok?
                6.: Hogy hogy, a földtől el szakadjunk vagy NUK? Zitt vicca Pitu bátámho ho hooo... Kérdelek, te ezt ami ez gondolod -látod? Na ezzel, ami ez, a testemmel mi történik, mennyi bele szól? -csak a bele szól? -a szól =hang, és most az ami ami az a a aaa... Zitt a szól szó szaros értelmében, te annyi vagy, meg én amit hallok -slÁtok,a nagyamamám, kérdezva hallva, halva? -ki lehet menni a világból, ami pontosan az történt az éjjel! Ez az, vicca, hogy most párhuzamok világ? -na nem mert ahova gondoljuk, gondolNUK, s kérdem, Einstein, (ténleg mondta, hogy egy emelettel fellebb robBaszuk magunkat?) na itt CSAK A VILÁGOSSÁG LÁTÓ, AZAZ AZ HOGY ÉN HA GONDOLOM MAGAM,LÁTOM? GONDOL ATOM?-MOTA -oda? Zez az hogy MI EGYSZERRE VAGYUK A MI SZÜLEINK SULLY ÉS MINDENT EGYSZERRE GONDOL LÁTUNK, NA LÁTHATUNK VAGY LÁTHATNUK?- LÁTUNK? Ezt megint, ha te most tanulunk MAGYAR RULL gondolkodni, akkor minden az előbb, ládd én elbb vagyok a TEREMTÖKÖSEIKTUL, és értettették, ma értik, és most te te te...Zitt zokzor, ha lehet tartsuk meg azokat a villogáccsa, amit LÁDD ÉN IGAZIBU, A MAGYAR OK TESTVÉREK KÖZÖS ÉG? Na nagyrésze az ottani meg beszéléseink...ládd az amit az a a aaa... aranyváros, azt Fercsi bátyánk kibányászta, hogy az a NAGY KU HU MAGYARIEZMA, azaz az lett volna, NIMRUD APUNK BIROD ALMA? Na egy Napnép vala, és csak egy nyelv? Fita, Vámbériék, elég jól...Itt a lényeg, hogy ahoz hogy legyünk együnk, fény kell! -mit? (meat) fényt!
      ...titok? -maga az álmom mára, hogy CSAK TELJES GONDOL LÁT ÉS SZÓL? -LÁT, HALL LÁT, vak pali vak pali mindent lát...Fita,legalább egymás között, mert ténleg, a legkisebb olyan gondol lát, erőszag? -már ketté hasadt, hasa csak?
99...oááá...
...https://ancientmistery.weebly.com/egy-meg337ruumllt-vilaacuteg.html

Előzmény: repcsepista (101)
repcsepista Creative Commons License 2023.04.22 -1 0 101

UFOzzuummm... miEeee... Robot világ? -egy szemse? -szemetek? -egy hang se? Hungárok, az árokba, na meg három kavics...
                1.: 4/22.A KÉP? Itt több ocsmány gyilkos robot raccák qurassák GÉpezeteik baxxák buxxák göngyÖlik transformálják egymást, amibe nem hogy bele keveredni magyar gyerek, hanem valhallogy meg kéne szabad dulni, decsak bedülni, á négy kéz láb? Fitelem, ez az egész... itt az ami az iratok, te nem is érintheted eheted? EZ A KEZDETÜKNÉL FOGVA FOGOY NEM IGY VAN! -VAN? No, ember sem nem men sejt alma, lád Ivi beleharap a sárukba, azaz az egyik talmudba, mi UNIVERZAL FÉRGEK VAGYUNK? Fiteljuk, az ELSŐ ÉS UTOLSOW ALMA, A DAMUK? Nizzük, ha az Ég és föld teremtője, megmurgyáltatta magát,és ezt a föld lakósa mosmár 8billi teli? -azaz nem tudják mik, miért vannak, és itt nem is fogják ják jáki ják...Fita, itt vagyok, és az irataimat irtóra féltem, mert a gyerekéimnek gyere kid? -dik? -kéiinknek hagyatékom, azaz Édesanyánk is volt nékükn, nekem most is van!!! (most a fiam, azok a gömbök a 5dimensionból, azaz vannak élrtelmes lények is??? -mi a lény-eg?) Nincsak ha mindenkinek be kell oltódnia ábra hami tkiba, most csak ugy,ládd az ÉG ÉS FÖLD TEREMTŐJÉT megeszik -isszák a vérét, (vélrében az élet? -power in the blood Bloodi Mari seggit?) na most hellbe vagyunk, és rögtön, a VÉRENGZÉSEK és most az erősebb kutya (god dog) széttépheti eheti a gyengébbet, miért nem teremtette magát, hogy ő az erősebb kutya ugat, pénz beszél, juhturóspuna kloákaja tátong kloattyoghat,és az erősebb joga, a gyengéb ebet megáldja, (apu hogy megy be, az a nagy medve, az orszjányok barlangjába) és megeszi, nincs ugatás egy se?
               2.: Volt ez igy se, ugy se, sehogyse jó, mindig csak a más asszonya volt a jó,na nizzük? David a kiráLYUK kirojal, és meglátha BetSebát fürödni a szomszédba a kádba, s azonnal meg kivánja, és magáÉva teszi tossza, na most hogy EZ AZ EGÉSZ EGY ROBOT VILÁG? Fiteljal, ez az hogy EGY SZEM SE, EGY HANG? SIRI CSEND csak csalódás kész veszdelem.egyébb megoldás, nincs más csak a szivem,ÉS HULLASZAG? Zime a hellzet,ha az én szüleim, gondolátban is elhagytak volna? -smirna! -volna! -szédiTeszt? -akik a szüleimet szét verik, azt megöltem DEMATARIZÁLOM (ITT ORDITVA FORDITVA???) VÉGLEG!!!- volna? -smirna! -volna! -szédiTeszt? Na most érdeskés, nyisz nyisz nyisz. a fiaimtól ugyanazt hallottam, volna? -sminra! -volna! -szédiTeszt? Nona, itt akaném látni hogy MINDENKINEK VAN EGY ALMA? -BE ESZ ESZÜNK, KI BA SZÉL, JAJA FIN GOSTRA JÁR A FÜST? Ábel juhot áldoz, a füste egenyest fel az égre, Kain szalmát, a füste egenyes a szemibe? AZ UR, A KÖVÉRED, LÁDD KRISPIHUS A KERESZTFÁN, OMLIK PIROS VÉRE...NA MA IS? Zna az álmom, azaz én akaném tudni, ládd minden este mikor a fiam jó écakát, figyeljed az álmod, és ne feledd el!!! Álom az élet, jaja apám, te birod a strapát!
                3.: Na fita, az irások beszélnek a második halál, ami most...NINCS OI OI OI ...ERŐ, MELY LE GYŐZHETNÉ KI A NÉPÉÉRT, ÉRT? Fita, állandóan bele esek a GÖDRÜKBE, és vergődök, és gyötrődök, pl.-tegnap este meg éjjel, mi lesz a gyerekéinkkel, igen igen a mieiénkkel? Hát beállnak geczi huszárnak, azaz kötélnek? Na most... most azonnal hogy mi a magyarok KÉP? -PÉK? Ha meg vágod a kezedet, ki süt nekem lágy kenyeret? Na te meg én GONDOL LÁT (LÁTÓ LÁ TÓK? -LÁCSÓK) EMBEREK SZIKRÁK VAGYUNK!!! Azaz nem a BÜN TETŐK BAXÁS BUZÁS KÁSÁJUK? KESELY, A SGGIBE TESZEL? -TOSZOL? Most pontosan ott, ahol most is vagyok, azaz AHOVA GONDOLTATNAK bennünket, és az egy egy... DOLGOZNI AKAROK, DOLGOZO NÉP? -AZ UGY HOGY EGYEN EGYEN EGYENKÉNT IS NAPOK CSILLAGOK NAPOK NAPJA, AZAZ ÉGI FÉNYEK, NA AZOK IS A MAGYAR OK TESTVÉREK KÖZÖSÉG -ÉRT? Fita, hogy miért csinálod ezt, sitiim piTiM? Fitejatok, akik oi oi oi...ismer...meris meriss? Na az Égből lejöttem hozÁtok, bőven hul a kosárból mindeneki egyaránt áron alól vehet ehet,a szánkba a málna, málna kert? -vag GECSEMANNA? Ó FEJ, MERT VÉRTÓL ÁZTATVA, MEHALT KINOK KÖZÖTT, AMI NEKED NEKEM TE OLYAT KI TUDNÁTOK TALÁLNI, VAGY GONDOLNI LÁDD AZ ATYJUK, UGY SZERETTE A VILÁGOD,VAGY VALA VALLAG GOD, DE BÜDÖS, EGYZER VOLTAM NÁLATTOK NÁTO, LESZAKADT AZ ÁGYATOK... EGYSZER VOLTAM ARADON ARADON AZAZ ÁRADÁS ÁR VEREZÉS VÉREZÉS...VILÁGOS? -CLUJ FFF... ÁTVERTEK KISZEGGECIZTEK ÉS MOST AZ A A AAA...Amit tegnapra, hogy tecchalot halok hallok? -halló halló... itt slomo meg tasziló? -vallagotok vége vuigszinház, utolsó fel vonyitás proccs...
      ...titok? -fita ez eleve egy robot világ, de csak vallagUk barna, kis aszzony szőke pöszi puszi cuppp...
99... oááá...

Előzmény: repcsepista (99)
Törölt nick Creative Commons License 2023.04.22 -1 0 100

Jaj repcse, nem tudom

Ezt mind nekem irtad? Ha 1/2 szemelyben irsz en azt magamra veszem automatikusan, ilyen vagyok ez van

Szia amugy...

Kovettkezo buli varhato idopontja may 19 pentek (80% esellyel)

Akkor leszek otthon, ittt nem lehet... 

Tudod sok szabadido, pihenes, vmennyi eltelt ido, es magany kell hozza, meg ilyenek

Kovetkezo buli temaja: hat irj ki ide egy piros kerdojelt, zarojelbe meg azt: Jo lenne tudni mindenki erdekeben, zarojel bezarva

Am elozo jol sikerult (ihletettseg szempontjabol) szinlatasom is volt bo 1 hetigg (ilyen sokaig meg nem fordult elo utana.) de sajna piros szinu bar szep izzo szine...

Megis vetettem hibakat a buliban, bar nem romlott el, azt hiszem... 

Az meg ketszer rosszabb lenne, mert akkor szegyen es bizalmatlansag is jelentkezne

Rem nem valtozik meg a buli temaja, bar a buli hatalmas erejeben mindent ki lehet vedeni (akkor lesz jo erzesu, kellemes ha kiveded., es ez utana megtortent mar) 

Probalok majd mindenre figyelni... 

Addig kitartast, most megyek, puszika

(te is irtad ezt, puszika)) 

Szia

Előzmény: repcsepista (99)
repcsepista Creative Commons License 2023.04.22 -1 0 99

UFOzzuummm... miEeee... Fel testvérek, ébredjetek, elmult az éjszka, Miért aludni? -mikor már itt a reg, siTiM -piTimet mét ismét találkozunk kozo kozi kocc kocc kocc...
                4.: Kávézzuummm... az unalmassal, hogy mi magyarok vagyunk, és hogy ki mi mi ki MOe bota tebuta, debuta? Előbb nekem, mert szeretetben meg kell előzzük egymást tütütt tütütt... a lámpám a dudám a kuplungom... Itt a krds, a sötét oldalosok, ládd a Dam meg Oldal bordélyuk, Mad -Dam, a föld porábul lettek formálva, és beléjuk lehelnek, a temető -teremtők...(jaja homlokára lehel) Zna most az éjjel, kemény álmom vala,hogy az amiről most is akarnunk NUK?-értekezni, ha mégis nem hagyjÁtok abba, NUKi PU? Fita, abzölda kukorica szár...ultimuka olyan tudat -sötét zárlat van, mint soha napján vasárnap, jött meg a folyásom... A fiam, hogy (Ur város) iraquba, nagy vasgömbök repkedtek a levegőbe, a 11 éves háboruba, és most jöttek elő, a felvételeken, hogy mig azok nagy gömbök, vasgolyók? Na akkor leirtam, hogy én is látogattam a terepet,(na az alkalomhoz máltó ufo?-azaz nincsak, itt nemcsak a látható mutatváNUK, hanem itt a magnes hátterek) és nagy gyilkolást csináltak a a aaa... Fita,most amit ládd gyilKosok, de még milyen, vannak akik magukra (veszik?) értik? Fita, bitta lehettek benne, hogy ha valaki ezt olvasni tudja, annak nincs hal álla? Mott előbb, hogy mi az hogy TECC HALOT? -Na az ga ezt... most gondolni (gond öl?) tudod, már ébredezel, de vissza esel, mint disznő a szarába, elég itt most...itt minden rohasztó test és lélek, az a fényed, gyilkos, és fita, a legbátrabbak bak is behuzza a farkát, azt hiszi puszija van? -cuppp... (nincsak ha ez amit málna mállna a szánkba, na monduk, a mieink, meg közeLITnek, de most rohamosan málna igéynyesek lettünk, na az lenne a vesztünk nááá...
              5.: Zna az egyik legjobb beiráSom,mikor 28 éves koromba egy szivrohamba meghaltam, na olyan nincs nekünk künk, mert magyarok vagyunk, mi is ufo-k vagyunk! -sőttt... UFO-k? -made in Hu? Who wo wo wooo... Sokat fogom emlitani... hogy azokat az iratokat, ami a mi is ufo-k vagyunk! -tartsÁtok meg mert valóban ÉLET GYÜMÖCSE MÁLNA, MALLNA A SZÁNKBA (vagy cobákuk) és olyan hogy halál, akár hogy el van csépelve, ahoz te is kell-esz, hogy megtudjanak murgyálni, azaz itt csak az van!!! Zna most...miikor 28 éves koromba...fita itt az van, hogy csak elhagyod ezt a bőrIzsákot, nem mondhatom hogy a zsákod, mert rögtön... Fita, apu, ha csak annyit tudsz, mint e -világ? -fiai, sehogy...lufa nem vagy a mennyünkbe ha nemvagy benne... (fita, nincs halál, ki a halál adó?-na zitt vagy mi ki? -vagy mi kiMoék) na na na...Sóval, most a legjobb, amit ma reggel emlitettm, hogy itt...fita, amiről nem lehet beszÉlni,na csak abban van vagy fényed,halláss, vagy vallás...vallatás, vala vallaGOD? ORSZÁG UT? Fita, olyan hogy MOM -ORSZÁGOK, még a fog almuk se, senkinek!!! Na ha vanna, fiteljatok, akik magyarok azországa vagy szaga benne?
               6.: Ma emliteteni akartam fiamnak, és mostmár... inkább el gondolkoznak, hogy az aki te vagy, azzal nemtudsz, meg nem is mersz előjönni, ugy meg zavarodott... hogy nem tudta mit csinál, na forditva rakta össze, na meg csavarok helyett petentokat tett, szóval nagyon belefáradt...ami nincsak ITT KELLE LENNI, APU ÁLLANDÓAN AZ ELLENSÉG A LEVEGŐBE VAN? Fitaljal, csak MAGNES MEZŐK VANNAK, ÉS AZ AZ A FEKETE AMIT ANGYALI RUHA, ÉS MOST EZ AMI miEeee... NINCS!!! Zna most át éltem ismát azt, hogy hogy szakadsz ki ebbül, na mit irtam akkor, a a aaa...puha fekete fsss...a szaga is?- zer God? - ugy hogy figyelem (fite te is képes vagvy rá, hogy ez én lennék? -Gond?-azaz gané?- magam...na az egyik legjobb aki Sanyinkat körözi, suta3? -na most ez megint, nincsak akik ezt el teremtették, azok minden ami boritásUK, könseggsÉg fita itt az szar szerinte, ami férgek, azzal ők TELJESEN POZZESZÓLJÁK, na minden itt... azért fekete,mert minden KINNAL VÉRREL, ÉS VERITÉKÜNKKEL, ROBOTÖLNEK ROBOTOLTATNAK,azaz nehéz terheket cipőeltetnek... hogy miért, ha lenne eszünk, mi szarnunk igy csak ők és habzsa... AMINEK SEMMI DE SEMMI... ÉRTELME A MI MAGYAR OK SZAMARA? -IÁ IÁ IÁ...BAXOD AHOL MEGÁLL? Na itt az, hogy mikor elhagyod a BÜNT? -fiteljal itt senki se mer GONDOL KOD? Gondolkozz, most TÁMADNI FOGNAK A FEKETE UFO-K, ÉS BOSSZUT ÁLLNAK RAJTAD, Bosszut állnak ifju gyönge lányon, mosmár csak azok vannak!!! Fita, zitt most KITARTÁS, és monduk, azokat iratokat, amik ládd...EZ A MINDEKORI KOROK... KÖRÖK, ÖRÖK KÖRÖK NEM SZÉDÜLSZ? -pedig fejjel vagyunk le fele...
      ---titok?--- zitt az hogy te ki m ki MOé? -na hogy te ki mi vagy, azt ők hiába tudják, ha te nem is...nemes vagy?
99... oááá...

Előzmény: repcsepista (98)
repcsepista Creative Commons License 2023.04.21 -1 0 98

UFOzzuummm... miEeee... Fel testvérek, ébredjetek, elmult az éjszka, Miért aludni? -mikor már itt a reg, siTiM -piTimet mét ismét találkozunk kozo kozi kocc kocc kocc...
                1.: 4/21. A KÉP? -ha magyar vér van a pucátokba, (csicsa) akkor mi csinálunk mindenÜNket is, és nekünk az ami halál, jaja ha a fa szuk (NUKIK na kik?) feláll? Fita,amit mára, hogy én meghaltam, és vissza jöttem, és hogy miEeee... azt csak te te te...plöda csak te te te ... tudhatod hallod? -hallhatod ugy, hogy hallod a saját HANGOD-HUN -GOD? HUNGÁR RIA RIA RIADALOM ÉBRACCKA!!! -na meg hallhatod,hallAtom Atillah hallotta vagy halot?-gomba Nappal bomba, és erre van az, hogy néma nyemec (fita a magyarok ténleg magyarok, és az az,hogy némák lettek, de minden nép, Duna Olt Rajna és mninden Élet folyó folyama magyar gyátmán s ki mi az ellensegg???) gyerekÉnek, az anyja se hallja a hangját, de a szája mozog, és tátog? Száraz tónak nedves partján, döglött lőtt, béke kuruttyol... Hallgatja egy süket ember, ki a vizben lubickol... ehaj denevér, biciglizik az az egér éjhaj ...Vak meglátja hogy kiugrik, a sánta utánna szalad... Kopasz ember a haját tépi, a néma meg óbégat ejhaj ne haj magyar süket tot... hajja hajja az égnek áll? Szóval, én ÖRÖK ÉLETÜ ÖRÖK ÉLETHÜ ( TURULL MADÁR AZAZ UFO-NK?-made in Hu? -hunk, Who? -ho ho hooo... huhoghacc hu hu huuu...) MAGYAR MAGYAROK CSALÁDOM SZAMARA VAGYOK,VAGY NEM VAGYOK, (MAGYAR NEMES???) NEM ÉR A NEVEM, KÁPOSZTA A FEJEM, S A BIRKÁK MEG KECSKÉK ELŐL, MENEKELEK, MEGESZNEK, LÁDD GÉHUS KRÁJZLERT LERESTÜL A MEGECEK? Na fita, egy zse senki rajtam kivül nem érti, nem ÉLI ÉLI MA SZABADULOK SZABADITOK, TITOK? FITA, HA ISMERŐS VAGYOK, ÉS HAD BE SZÉLJEN BESZ ÉLJEN, HA NEM BÁNT? Fita, a magyarOknak NINCS OLYAN HOGY HALÁL ADÓ?
                2.: HÁLA, AZAZ BEHÁLÓZNAK, LE KÖTELEZNEK KI SZEGECCIZNEK STBBB....TBCCC... ÉS MOST...HA MAGYAR VAGY, VAGY MAGYAROK (FITA DE VAN FÉNYUFÓD SŐTTT...VAN FÉNY MOM HONOD A FÉNYBE, KI MERED NYITNI A SZEMED?) TÉGED ENGEM NEM TUDNAK BE HÁLÓZNI!!! -MERT ÁT LÁTUNK A SZITÁN? -FIN GOD IS ÁTMEN A SZITÁJUKON KON KUN NUK KUNUK UK?)MIÉRT -HOGY MIVEL? MERT CSAK ÖRÖK ÉLET VAN, ÉS VAGY VAN HANGOD HAN GOD TOK? TOKÓ? -LÁDD JN8:51! Fita, ha maga maga tok -od ODUD,(AZ EGY MATGNES BURA BU RÁD RÁ D RUD RÁD JÁR) tokod (tököd?) nem ismeritek, lát tok, gondolkoztok, na itt APUÉK HANGJA (AKIK MÉG ITT VANNAK, JAJA DE HOL? -ÖRÖK ÉGI HONOSOK MERT ITT IS CSAK AZ VAN!!!) fiteljal mi az ami neked van, és a SZÜLEINK (SULYINK) VAGY SZULEIK, (CSAK A FA SZUK!!! KINEK VAN NAGOBBI SIVATAG SZARHARRORRR... HORRR... NUKI PU, A KLOÁKKÁTOK BA BANK BANGGG...) AKIET ELŐBB TEREMTETTEK (NINCSAK AZOK A FARAGOTT SZOBRUK KÉPÜK GÉ PU A PU, ÉS FARAGVÁNUK) MINT TÉGED, ÉS MOST TE, CSAK A RABB SZOL GÉÁOYY UK? -CSAK A KIRÁLY LYUKÉ UK? -LEHETSZ, AZAZ A KLOÁKKÁJUK KAJÁJUK A TE KAJÁD ? Bocs a nagybetükért, de akarnám hogy a fületekbe (forro olom) orditsak, ami vissza... Mint a Dr. Who, filmekbe, most van egy TELEFON FÜLKE, AZAZ AZ OLYAN MESSZE VAN MINDENTŐL, S VALÓBAN AZ ISTEN HÁTA MEGETT... Na most, LESZÁLLOK AZ ÉG FÉNYÉBŐL, és megyek meg keresem az enyéimet, ami most...a Mi is ufo-k vagyunk! -vagyonunkba, nincs más, be villogtam, és egy közülünk, közel a telefon fülkéhez, de ő is, akik még a szemük (szemünk, fita csak ÖRÖK EGYSZEM MNDEN SZEM (JÉZIM) ÓRIÁS OK) nyitva, azok MOZDULATLAN OK, TECCHALLOTAK LŐTTEK, ÉS MOST BIZA, HALTOK VAGY HALLOTOK? HU HU HU... HUNGÁRADAT RIA RIA RIA DALOM?
                3.: Fitelem, akik hallottok, vagy akarNátok hallani élni? -megtudom nektek mutatni, hogy MIBEN VAGYUNK, AMIBÜL BÜN, JAJA A BÜNTETŐK MIATT, NEM HIZBÁZTATUNK SENKIT SEMMIT, MERT MAGYAR RULL GONDOLKŐ-DOM -MAGYAR RÁZZKÓDOM DONGGG...-GONDOLKODNI -GONDOLKOZNI KOZZ ... NEKEM KELL, AMI ÉN VELEM -VELED -VELETEK KEZDŐDHET, NEM HANEM VISSZA A RÉGI KARDUNK, BEZZEG MIG KARAD VOLT A KEZÜNKBE,(AZ ISTEN KÉT ÉLŐ KARJAD A SZÁNKBA VILLOGNA?- S MI VOLT AZ ELSŐ MIKOR A HORRR...HARAMIA MIA, MAMA MIA? HADAIK RÁN TÖRNEK, DE VÉGLEG? -FEL ADTSTAD, BEDÜLTÉL, HUZD BE A FARKAD, VAGY KÖST HÁTRA, ÉS MEG LESZEL ÁLDVA? BIZA MA IS CSAK AKIK SZEMET A SZEDMETKEBE SZEMETEK LETTEK, AZOK HASA JÓL MEGY? FITA HAS -HUS VILÁG, ÉS EGY SZEM SE, NÁDA SZIV VISZ SZIVÁRVÁNA NIRVANNA TENGEREK VÉGTELENE? -IGEN! VÁR RÁTOK ÉTOK ÁTOK SZIV VÁR SZIV VISZ LÁT?
Tróha, most hogy meg miért, hagyjuk, hanem elönt bennünket az a a aaa...Atillah hallita, mi az a feket de fekete korompor hömpölygő gomolyog, ami ládd... FEKETE UFO -K? -s pora halál, AZAZ OLYAN MAGNES ELEKTROMOS TEREK, AMIK MINDENT... A GONDOLÁTOD IS MEGSZÜNTETIK, AZAZ AVAGA... Bb Lia lila vallaga, fiteljal, hogy kik irták a BbLiát, na nem azok akik ládd akiket ODA VÁGTAK, na a leg közelebbi SAUL VOLT RABBIKÁJUK -PÁL FORDULAT,AZAZ NAPPAL? NAP PÁL UK, NINCSAK EZEN IRATOK UGGANAZ, MINT THE FRÁYZIS OF SAUL RABBIKÁJUK, SZENT PÁL ÉS BEPALIZZÁK AZ EGET? NEM LEHET A FÖLDED? -DEAD? Fita, ki mit lát, az az övé... Juhlika ha bemenek a szobádba...
      ... titok? -fita, itt ténleg, arra vigyázzatok, hogy a magyarok, sose tudják meg, hogy MOM mmm... jaja mi ki MOék bota, te buta, debuta?
99... oááá...
...fita, olyan hogy halál, még gondol látta? -azaz főleg ha őket teremtették, mig minket MI MINDENÜNK MI CSINÁLJUK, NEM PINÁLTUK? -CSA CSA CSA...GONDOL KODOL VAGY GÖBNDÖR ŐL, HA NEM MAGYAR RULL GONDOLOM IGAZ AZ IS LOM, ARRUL KÓDULSZ? -TE ÁGRÓL SZAKADT LOTYO LÓGOL A FÁN LU FA, GYÜMÖLT CSÖK VAGY? Fita, fel kell ébrednetek, ami elég a kigyókkógyik gyik a MOé? -kaka?
... https://www.coasttocoastam.com/

Előzmény: repcsepista (97)
repcsepista Creative Commons License 2023.04.21 -1 0 97

UFOzzuummm... miEeee... Akinek van szive, (szivünk = szavunk!?) tiszta, azok a (szivárványa) fénybe -mennyükbe vannak, sziv -visz -lát!
                 4.: Kávézzuummm.... sziv küldi szivnek szivesen? Amit mára, hogy a sziv viz szint, itt a fényországok, szivesekben (a vese a gyomor felett van?)és egy szivben van, mig most van bél? -szint? -ami itt minden, az az, hogy nyisd ki a szemed! -s mit látol? Ogy miért van ez? -miEeee...igy, az az, hogy mindennek oka van, és ahoz ember kell, azaz szikra és kell legyen szive, ami körül van, (sót az a közepe, az is a gyomor felett van?) az egész világ -minden s Ég? Minden kapcsolát kapcsol, az gondolkodol? - és lát? Ez nagyon frontos, gondolkodom dom... álmoDom? -ami nálam rögtön, attól független,hogy szüleim gondomat viselik,mégis egyedül érzem magam, mert nem gondolkodhatom azt, ami én látok, azaz nekem van saját világom, és az az...hogy Árnyas erődben szeretnék élni nyáron át, nem, hanem Nádfedeles kis házikóm, e világ? Fita, nem egy teremtő van, hanem teremtők, azaz a perui bugimen, hogy sok helyről vannak itt az idegeNyók, na fitel, ezek azok? Na az egyik, akik itt állatukat, ez fida,mert itt az amit humojomid? - na onnan, az amit elveszettnek hitettnek, másik majom fajták, azok már csipezettek, azaz ami most...ezt megint, hogy azokat az alkatérszeket rakták az majmaikba, ami az itt TUD ÁS SIRT ÁS A SAJÁT SIRJÁT? Az hogy TUD ÁT, az az hogy mi magyarOk, mi egy az egy kapcsolátban vagyunk, ami UFO-k? - made in Hu? Who? Dna most mi, a fény honainkból -világainkból vagyunk, hogy itt? -jaja itt a piros ott a piros... lett a paradicsom nem sárga...
                 5.: Mott teljesen az, mint Zrinyi Mikicénk kirohanása, sőtt...Fita nem feledjem, az a kehely? -az az ami graál, na a nyemecek is keresték, azt most, akartam volna be villogni, de szerinte, csak azokat érdekli, akik NEM MAGYAR OK? Fita, a terülj asztalkánk abzuli ultimuli igaz! Most esetleg, jobban megprószálnám, de ahoz, ládd miért vagyok én itt, mindig? -mert nektek lenni akarok, na most a fiam,mégis mit tuidnál adni? Zez megint, hogy én rögtön, csak az örök életem tudom gondolni, meg álmodni, és azzal, rögtön MOM-ba vagyok, azaz magyarországunk -mennyországunk, mert szeretrni, csak ha érdemes, érdemes, s óh azért küzdeni érdemes? Fita, az irataimba mindig is, hogy kell legyenek magyarOk, és mag a gondolát hogy vagyok, akkor örömteli vagyok, és most ez olyan, ládd a kis felesÉgem, gondolátban mindig együtt vagyunk, ami most mi az, ami ládd... HA EZ a SZIVÜNK (szivunk = szavunk, de szagunk?-ha a popsiba dobog) kis szivünk hü szivünk szeret igazán? Óh azlrt a szivemet neked adóm, szeress te is engemet nagyon nagyon... ami most mi mi mi? Nincsak MOM bennünk van, s hogyan? Te érzed a távolságot,mert az hogy hogy lehet örök egybe együtt lenni, az az hogy az a szeretet, ládd a magyarok családái... csilánt ládák, és nem csap abba bele a villám...
                 6.: Fita, mott itt... nagyon enhéz a réz ágyu, mert ezt, amit itt csináltatnak vakok, na vak vezeti a világtalant, és most itt...amit rögtön ha ki meritek nyini a szemeteket? A nagy világon e kivül, nincsen számodra hely, Áldjon vagy verjen sors keze, itt élned (meg) hallnod kell, NA ÉN EGY AZ EGYBEN HALLÁS ÉS LÁTÁS KAPCSOLÁTBAN VAGYOK A APUÉKKAL, ÉS AZ ÉGIEINKKEL, amt rögtön, a magyaroknak ez lenne a normális,de most mivel... Fita, ezek látják, ládd ha ŐK TEREMTETTEK (PÉN NUK?)BENNETEK? -AKKOR MINDENT, AZT HOGY MI GONDOLHATSZ MEG NEM, ÉS AZÉRT HA TE...HA ELEVE BÜNÖS VAGY, AKKOR BIZON TE AKAROD TUNI, HA MAGYAR IVADÁK VAGY, HOKK MI KI MOé? -TE BUTA, DEBUTA? Na mot az Isten, azaz az a magyarok ATYJA, NA A SZIV KÖZPONTUNK MAMA SZIVE AMI OI OI OI ---ÉDES, ÉDESNYÁM MMM...ÉDES VOLT A TEJE,KESERÜ A MÁS KENYERE...na fita, itt a szent Gral, és most...amit elkezdtem, hogy van három gömb, és az egy edényt formál. Na csak MÁGNES MEZŐK VANNAK, és nem kell az, amit itt terméken földnek hivnak (FITA, MINDENT JÓRA, AZ VAN?)és most azért...ládd ábram, neked aDóm te Dam a földet, ami most...fita, ezen iratokat, EGY FEKETE KÉZ BENYUL, ÉS MOST AZ EMLÉKÉT ANNAK IS AKIt A MÁLNA SZÁJBA VÁGTA, ANNAK FŐLEG!!! Ha tudtok mertek gondolkodni (FITA ITT, NA A Mi is ufo-k vagyunk! -egyáltalán vagyunk, s apuék GONDOL LÁT LÁSS DE MAGYAR RULL!!!-NINCSAK A FÉNYBE CSAK ÖRÖK VAGY, DE HA NEK, MÁR NYISZÁLJÁK A TORKODAT!!!- akkor nicsak esetleg amit bedolgolgotáztak, a zsinatUT a zsivánuk, na ne feledjuk, itt az ami teremtők, azok valami horrr...dögök, és most azért vagyunk itt magyarok, hogy aki dögöl,dögölt?-jaja második dik, kid? -halál a hal álla lesett...Nincsak csak ők Evickélnek a vérünkbe veretékünk,na most itt nem csak az aki adja, hanem mit kaptok... csak várjatok...mert jön jön jön... sose napján vasárnak, jött meg a folyásom...az itélet id-ők? -vagy ordita forditva? -fita, csa te meg én, na meg a szél malom?
      ... titok?-nincsak azok akik összevágták az iratokat, na ezt, nemtudják MOzésit sit sitani, és most itt van a bibipp bibipp bipp... Na valóságban, tehát az a szem, az a tyukszem, és rá tudnak lépni? - padonmi...do you have grata pupon?
99... oááá...

Előzmény: repcsepista (96)
repcsepista Creative Commons License 2023.04.20 -1 0 96

UFOzzuummm... miEeee... Akinek van szive, (szivünk = szavunk!?) tiszta, azok a (szivárványa) fénybe -mennyükbe vannak, sziv -visz -lát!
                1.: 4/20. A KÉP? A sziv mi, hus vagy acél, a sziv az acél, fita, a Cél, egyesitjük juk? -sziveinket, hogy a CÉLunk, vagy juk, CéLUK, érjük el? Az nem lehet hogy annyi sziv, hiába onta vért, keservben annyi hü kebel, szakad meg a honért, mi az, ott -honunk vagy HO HO HOOO...NUK, HÓ-NUK ALJUK? KUJÁÁÁ... (a fiam most, akik a tornyba berepültek, két CIA szija, szivózz... hattok?-nincsak a mindentudók azok tudták, fita minden Uj Sikágó (zsák husIzsák, na az lett az legujabb Uj Jewusa álom állam város) érdek tröbbet) Tregnapra, hogy MI NEM HUS, FŐLEG HUSUK VAGYUNK, hanem NAP s Ten -Tengerek -Tan taNUK, na az lenne az a NUK? -ke NUK -kend töte csöcse kint csünGene? -KUNUK kuncoghattok? - azaz mindent vissza az A DÓRA DURRR... Amit adsz, azt kapsz csős-csősztől adóstul kamatostul, na meg ki mit vet, azt arat? -a halál? -van olyaN mag? -magnes? Fita, mit ránkkentek a századok, lemossuk a gyalázatot, na most az lehet fény is, a Napunk (puNUK) fénye? -világa? Ugy fényljék (fényel fénnyel fennel vagy fenek?) a ti viLágosságotok tok? Zna itt van a nehéz a ráz ágyuUK, felszántja a hegyet völgyet, sfita Isten velked édes Rózám, el kell válljak tőleld, azaz a PÉNZ URAINKÉRT NEMCSAK MEGHALNI KELL, HANEM EL KELL KÁRHOZNI ÖRÖKRE? (fita, a férje, meghalt Wietnamba (én csak ugy, ha allájuk irod a papirt, hogy azonnal mész Wietnamba, na mikor kijöttem, az első nap, USA kapitulált vége) s az egészséges mét családok, szétverése, most midnen habirukuk rukuk oka, okádékuk??? -jön a MasszásUK, ami most átváltott New Chikágók örök doberdók adók az egedbe hujjj...nemcsak a kacsótok na meg lábfej, hanem előbb a lukatokba -kloákkátokba NUKi puci, nincsak eleve AI pac pac pacrühük rühühühüüü...
                2.: Itt van a katona pajtim, akivel inkább 100 halál, de mi nem lövünk senkire, a cseh hekk? -senkire (nincsak vissza adják a területet a magyarokknak, nem kellett több s egy lövés se?-kivéve Juhlika luka... mert gondolátbang se ölj, na meg ne xexÖlj, ugyanis gyere kid a testvéred? -a Nap alatt? -minden ami mozogna mocorogna ládd a szive még ver? Mi van ha nem? Fita, most ez lett, ez a harCUK -arCUK kuc kuc ArCUK Ál arcuk,, lett a végsó SOW-sav (savuk hasuk) -vasUK? -haSUK, kuss...Fita, ténleg vannak LUCZI FERRUM ADAM-UK, ami ha kinithatNUK a szemünket, SZEM MÜK? SEMMITÁK, és te te te...(Anti semmita?) azt meg mered látni? Zna a nehéz az ime ami a SEGGEM A NYAKAMON ÉRZEM, SEGGEM MILY NEHÉZ? - fita, ez a valóságban, ládd most eg ggicsit megfájdult a derekam,(megerőltettem magam) és egg gicsit meghajlottam, és ha kihuzom magam, ládd két krumpli egy zsákba, na az a fizikaki erőnkel kell, az történiik? -akkor nem fáj, ha jót toszol eszel emelt fővel járj... meg van irva? -Többet észzel mint a fa xukkal gerendási? -xuku xuku jérCégek? Fita, ezek akik itt hancuroznak, ölnek öletnek gyilkoltatnak kárhzotatnak (szivük vicchanga lenne) azok feket naPUk bolygóikról vannak itt, (gigazok?)és mennük kell vissza, na meg aki Tisza tiszta vizét itta, vágyik annak szive vissza?
                3.: A végtelen Világ -Mindenség kozpontja a SZIV-VISZ VISZHANGA HUN GOD?- jah meg Dobog a KŐ, ehh mi a kő? Itt? -a magyaOk, szive kő? -fita a BbLia iratok, na mindegy mit villógok mint gyümölcsök a fán, vagy siratok mert a sirotok... vagy egyszer voltam nállatok, le szakadt az ágyatok? -az agyatok? -szét robbant bank, bent? -NA AMI DEMATARIZÁLHATÓ, AZ MAGÁTÓL DEMATERIZÁLLÓDIK GYERE KID? Fita, itt csak ÖRÖK HÁZAS HAZÁS PÁROK VANNAK, és az ami ládd...nincs közvetlen a Nappal -fénnyel fényt nyel kapcsolát, az csak szalma láng? -alma? -sara? -lemossuk, ládd az lenne az igazi be meritkezés, azaz meg kell tisztulNUK? -na most azok akik NEM-MEN, NEM MI VAGYUNK? NemiÉlet?-csak nemigaz? Fita, ezeket a iratokat, ami mégis, ha van valami mi? -lehet látni? -NEM, Mindenem az Urnak A DÓM?-minden az ÖVÉK AZ ÖVÖN ALLULIK? KU LIK KILUK LlA KÉT HEGY KÖZZÜL, MI MÁSZ KI? Minden IRATUK csak nekik lukasa? Ki mi lát, sitafita,mert monduk, nem is a NUKI PUPSIK NUKI PUSA USA RUSSIA? -HANEM VAN A SALAK ALATT... A FINANCIA = MÉRGES KIGYÓ FÉSZKEK? Zitt fita, aki a Rich ded por ded könyvet irta, hoogy MONEY = GOD, ÉS GOD = GIVERS OF DEAT!!! Na most, azok akik nemtudják hogy MONEY = DEAT? -AZOK NEM MEN, NEM MI? -nemigazok, -VANNAK? Eh mi a kő, apu kasza? -kő? -vagy mi a Kőszivü ember fiai (filuk -láNUKisok) brrr...
    ...titok? -a nap alatt, felett? -mellett...maga megellett... jaja de ki kik mik terméikenyitettek ettek meg?-vétkezünk, de vétkéinket mi az? ( büneinket) megbocsá csá csá Krati, kinba a pricsi...fita,én rajtam a Világ terhe he... (szeme szemetek?) kinja, na magamra vettem a Napruha ha ha ha...vagy rühe?
99 oááá...

Előzmény: repcsepista (95)
repcsepista Creative Commons License 2023.04.20 -1 0 95

UFOzzuummm... miEeee... Öröm öröm nincsüröm többet, MOM MOM MOM...mostmegnyilt Magyarországom -Mnnyorszázgom nekem, MOM MOM Mom... mindig a mámára gondolok...
                 4.: Kávézzuummm... Azt hiszem, a BbLia iratokban is, hogy keressetek kutassatok, törjetek be minden ószlagot kirakatot, az összes látók? Itt álljon meg a vonat, fütyül a bakterház, ami az hogy nyisd ki a szemed, az csak az embernek van látásra, ami olyan, hogy most önkéntelenül látok látok látok, csak ne mond senkinek? FiteljÁtok, itt mikor elkezdtem, az ölyan 1998, a feleségem vett egy conputert, és behoztad az ördögöt a házba? Na ráadásul, gyere te... mind a két nevet használta, te kutyafejü, mert egyszer hajnalban dörömböltek a kapunk, és egy nagy kutya, ami te voltál! Fita, ez vissza, mikor gyerek koromba, hogy az álmom össze folyik ezzel, csak érteni kell, ami a gyerekek kutyák voltak,hogy én is, valószaru! _ A másik, te lófejü, ami ne nekünk (papló) papölj, gyere csak térisd meg a magyarjaidat,minket már nem kell? Na elkezdődött, ő zongorázott én meg furulyáztam, de nem lehetett ládd ha megakadtam, eredj vizelni,vagy igyál vizet, és gyere vissza! Ha megfigyelitek, azaz ha NEM BELÜLRŐL jön, akkor az nemigaz, mert csak belső bél, vagy benős ember is van, és az az ember?
                 5.: Ezt sokzor leirtam, de ez az, hogy ő látta, hogy ténleg meghaltam! -ez ma is az, hogy nem tudom el hinni, ami az egy olyan, hogy nem is lehet, mert NINCS HALÁL!!! -zitt rögtön, ezt apuék, és csak ÖRÖK MAGYAR (MAGYAR OK) TESTVÉREK KÖZÖSÉG VAN, na ,most ezt eddig, nem hogy valaki el tudta hinni, hanem örök verekedés van, nem azonnal, hanem jobb ha befogod a pofád, egy szót nem akarunk, és mondom, csak annyi, NEKEM, NEKÜNK, NINCS OLYAN HOGY HALÁL, és ezt...fida, most rögtönte, GONDOLOD VAGY GÖND ÖLT VAGY? Azt is miliószor leirtam, hogy 1000 -ben, Szilveszterbebe ment a jelentés Szilveszter popának, oi oi oi ...ma is oi ennivalók, hogy a magyarok is ismerik Jésust, de nekik nem halt meg, mert csak fény Jézus van!!!- (zitt apuék, fitelem, neked!!! -most, és annak akik oi oi oi..l ismerősőm lenne, had beszélje HA nem bánt senkit de harap, nem hanem Égi málna mállik a szánkba, oh be tuszik ez a faszánkó) na ez azt hiszem, ma is meg van az iratuk? Na most, én az elős nős pillanÁtok, teljesen el tudtam hagyni a porhüvelyem, és ezzel... ami egyszerübb, hogy ezt és ezt álmodom, és minden álmom eddig valóra vált-válik, még az övön aluli is, miután a kis, igy köszöntöm mnden reggel,(de egyszerre ébredünk, na ezt mikor főzi a kávét kész a kévő, ez az hogy gyerünk, tollbamondás... jó reggelt örök életpárom, féltéglám, és szereti!!! (később, tudod mit, ahogy én szeretlek nem szeret ugy senki, erre olvadozik) Na fita, nem tudtam megcsalni, na most ha mégis álmomba, AZ NEM AZ ÉN ÁLMOM!!! MOM MOM MOM...MINDIG CSAK A MAMÁRA GONDOLOK!!! Fita ha van feleséged, de az az...ami az örök, az villámháritó is, és most ha hiszitek ha nem, aki itt a husIzsákában is a feleségem, az örök feleségem, és ezt ő is tudja, a gyerekek is, na most az én családomból, csak a iföcsém beszél velem, az idöcsém, most mielőtt leszedték a Mi is UFO_-k vagyunk! (nem emlékszem, kis az hogy ufo... a lények az hogy mi is vagyunk, magunknak, ami apuék jaja nekünk)Többet nem beszél hozzám, nagyon gyalázatosan beszélt velem, s az utolcsó két alkalommal, te meg az öcséd, nem tudjátok hogy ő milyen nagy ember brrr...hogy benne volt a keze...na apuék most, NEM!!!
                6.: Most nem kelle ez a trágya körfogása kása, lakása? Fita a városi gyerekek jöttek, ki és ni ni ni..ezek trágyából csinálják a házukat? -jja meg a te nyáladdal? -éhesek voltak! Sóval, itt most az, hogy NYISD KI A SZEMED, az ténleg, ugy ogy ...Fita nekem apuék mindenek előtt fellett most is, és ténleg igazuk vala,volt? -Watt a fak? -hogy... na a Magyar Testvérek KözösÉge... ez az hogy NÉZZ FEL AZ ÉGRE, MERT A SEGGIT S ÉG ONNAN, MEG MÁRIA SEGGIT? Na meg a tisztatói itató tó tükrébe, nincsak a marhák fel néznek az égre...na meg az Ég szemébe? -stbbb... tröha, most ez azért, mert ténleg igaz vala, és ezt meg láthatjátok, ha mertek GONDOL KOZZ -ÁTOK? -a tok? -de toko? -tokiyo töki jojooo...tök jó? -gondolkozni? Fita, most ez ami itti...Na fita, miért akanák azt a GONDOL LÁT? NEM, ITT NEM LEHET, ÉS AZÉRT RÖGTÖN, ITT VANNAK A FEKETE UFO-K, ÉS RÖGTÖN MEGPRÓBÁLNAK KIHERÉLNI, LÁTOD? Mott nagy csatározásuk, fita, ha te benned szikra veti, azt meg sem tudják NUK? -közeliteni, de most a legközelebbjeidet MEG VESZIK, ÉS VESZETT hrrr... LETT MINT EGY KUTYA DÖG,ÉS MOST... Na hoogy az amit szent, na az már ládd NINCS FÉNY ÁRNYÉKA $$$... Fita, EGY KRÉZINGER BANK RACCA, EGY ONE WOLRD ARMYLUK UK, S EGY RENDŐRSÉG,EGY LEHETETT EGY PU NUK?
               6a a aaa...olvad a málna mállik a szánkba, Na a hellzet, most ÉN MINDIG BE TUDTAM MENNI A FÉNY HONAINKBA,ÉS AZT AZ PÖCSÉTELTE MEG, MIKOR ITT, HOGY EGY PERCRE SE VOLAM, HOGY KÖVETEM JÉZUSt! -ÉS MEGJELENTEK ELŐBB HANGOK, ÉS AZ ÉGEN HÁRMASÁVAL HUZTÁK A CSIKOT, MEG 6 MEG 9 ÉS MOST... NE HAGY MAGUKRA A GYEREKÉINK!!! JAJA DE JÖNNEK UTÁNAM, FIUK, NEM!!!- A MI FIUNK!!! Jah igy már künnyü, nem? Most az éjjel, ezt sokzor, sőt amire itt szükséggem van, azt is én csinálom,de apuék, jaja mi hol vagyunk? Ját nem beoltódtunk brazziLiába? (na most azik akik maguk maguk _RÁ harapnak, nemvagytok? -tok?) Ez az, hogy az ami a iratok, na most hogy valakik kisajátithatják hogy te NEM... LÁTHATOD DE HA MÉGIS, ZAKROLYTYE POFA, AMI KEGYETLEN VOLT A FEUDALIMUMUSUK IS, A KIVÁLASZOTT UTTÜRŐK ÜRBE HÁ HJÁH? .ROTTY...ÉS MOST AZOK KIVÁLTSEGGESIK, NA ITT AZ HOGY I.Q. -AZ AZ HOGY KINEK VAN A LEGNAGYOBB GANÉ DÓM ROM MÓRA SÁRA? -TÖKÖLŐK, ELŐL? Sóval, most az hogy ostya, na van a gyertyatartók, és monduk három a baloldalt, három a jobb és középen van egy mint a lunak? Zfita, most ugy gondolom, hogy ugyzse tudom most, MERT meg látni kéna, azaz itt amiket be villgok,ládd BbLila utolsó lapján, ezt neked, le kell tudnod ami azonnal NUK, s most itt... fita, az mi Isten eledel -ital, ahoz nem kell ez a ganék,meg gané dom book, hanem rögtön, ládd VIRÁG illat, Ott éded édes virág illatt, öröm vég nélüli...jaja de kell fehér ruha? -lett, és most virág pora, meg nektarina, Marina Marina Mari na,kérlek hogy légy az eném.. Mária seggit?
                Innen... Leesett a pap az ágyról twist...
     ...titok? -nem lehet, hanem ezek piszkok, gané dom book, blokkok akadályok...Nincsak a házad ajtaja küszöbén állnak...
99 öááá...

Előzmény: repcsepista (94)
repcsepista Creative Commons License 2023.04.19 -1 0 94

UFOzzuummm... miEeee... Öröm öröm nincsüröm többet, MOM MOM MOM...mostmegnyilt Magyarországom -Mnnyorszázgom nekem, MOM MOM Mom... mindig a mámára gondolok...
               1.: 4/19. A KÉP? -ogy a magyarOknak van MOM, magyarországok fény országunk mennyországagUNK UK?- az Egekbe ügetünk... Fithellem, ténleg NEKÜNK JÉZIM (JÉZUS ÉL!!!) FÉNY -MEGJELENÉSÜNK VAN, ÉS CSAK AZ AZ EMBER!!! TURULL MADÁR MAGYAR RULL!!! Egész éjjel, ugy hogy 3kor vizelnem kellett, vissza ugyanoda, ami most... Fita, a magyarok iratainkat, tüzzel vassal eltüntetik (fita ezt ládd 1000ben BEN horrr... és 1023 éve élve esznek? -ma meg most mi is??? -egymást, ládd ők legláabb egy mást, tebuta debuta kos okos?) na ezeket az iratokat a SÁTÁN cSZARTAN GANÉ SOK SOKK ÉS ÁR DOM BOOK KOSUK fsss... azaz ezek a GAÉNÉJUKBANK SZARUKBANK FÉRGEK CSAK!!! Na amit át tudtam paszirozni, na meg most bonus egy egy... málna, olvadna málna a szánkba? Fita, itt minden hullArabbikáik (nincsak bikáik, mng csak klokkÁtok van tröbbet AI pac pac pacaluk na meg LUK) rablok hadoba habiruzásaik, kezde? - nincsak aHola kezdett ott a LUK, SauLUk vezir hullaraBOOKkal, na meg MOé bota te buta Adam, meg Ive? AI pac pac pacaluk, disz no? -odisz oljaik, na most ha ezt magadra veszed, ugyis veszett vagy, te az vagy, ugyanus én az iratokat értelmezem, mez? - máz, mész, de ész, azaz sart eszünk, aranyat szarunk, vagy szarató szaraTUN Nátun? -vagy $$$ ... spanulla nátha hapci tbccc.. aha ha be oltatnak? OLT ÁROZNAK?
              2.: Fita, teljesen mindegy mit krákogok, mert mi magyarok NAP S TEN TAN TANULOK? -ÖSSZENŐTTÜNK A LUVAL (UFO-K) DE LU BAXÓK? AZAZ NAPOZUNK, NA MEG EVICKÉLÜNK A FÉNYÜNBEN, ÉS MI FÉNY GYERE KID, fita, mi ÖRÖK FÉNYBEN JÉZIM MMM...JEZIMARIN SEGGIT, GYERE KID??? - ÖRÖK ÉLET PÁROK VAGYUNK, ÖRÖK FÉNY JÉZUS HUS JUH HUSUK HOOKKIZUNK CSUSSZDA PUCCOS SGGEL A JÉGEN? -HOGY TUDOD ELŐBB A GONDOLÁT LÁTOD, AZAZ FÉNYED MEGÖLNI? JUHUS LETT? Fita, ez a fekete üszög, azaz még ha föld lenne, de ez egy...fita, minden ami elmulik ládd málik, ládd az Égi málna, mállna a szánba, de sose mulik el, mig a szartan sátán gané gané DOM -BOK ÉS AI? Adam meg Iva, ládd tudNátó damabbat kitalálni, de létre hozni látra? -a nap világRA? DANGA BIG BANK DANGGG... Naccóval, IME AMI MOST... FITA EZEN IRATOK,...fita, ezek amik ÖN MAGUK MAGUK férgek, ezek azét vannak, hogy ..ládd a sebet...amit most a JUDÁSAINK JUH MÖRDÖR VASIPAROSOK -HUSIZSÁKOK HÁTIZSÁKOK PESTI MAG A PESTI, nincsen hányan ülnek a nyakunkba, és csüngenek... mig csak egy SZEM PINALLATY, és ők is haza mentek, meg mi meg ÖRÖK OTHON VAGYUNK HISZ A NAPUNK PUNK? Fita a Napok a Csillagok az a mi seggünk LUKa pu? Nincsak honnan vannak az ÜR ÜRÜLÉKEK? BIG BANK DANGGG... DE EGY KÉZ BANK ÉS BANGGG...NINCSAK A FINGOD...AZ SE LEHET, LEHET? KI FONGOTT?
               3.: Szóval, IGAZ VALA Eeee... a TÁRULJ MOM HAZÁM, ÉS TERÜLJ ASZTALKÁNK, na az OSTYA???- MEG A NEKTÁRIN DE RI NUK??? Fita, az amit a IM LEJÖTT A MESIÁS, MESE, DE KIMONDOTTAN TAN DE TE VAGY A TANUK?- RÉGI STORY MAGYAROK KÖZT LENNI ENNI? AZ IS SRÉGEN RÉGEN MEGIRTÁK, AZ ÉGEN BÉGEN, na olyan hogy volt, na meg Watt a fak? -na meg majd ha ha ha... Juhlika juhturós puna danol, de tátong? a nyelvetek, -tudod mikor? Fita, mindegy hogy beszélek, beszÉlünk, na ezt azok, akiket A SÜTÉT AN GYALUK UK, MEGSZÁLLOTTAK, sehogy, értem, egy magyar krükk ugatás meg kutyafejüt nem akarnak látni!!! Sóval, most TEREMTETTEM ÉS MEGPRÓSZÁLLOM., MINT EGY MEGSZÁLLOTT, fita ezek amik csak juh hukk, na a fene bestia dögjeik egymást is nyelik, ládd a KIGYÓÓGYIK A MO? A GYÁR MEG VASIPAROSUK (VASBETON DZSUNGELUK LUK?) HUSGYÁRAK NAGY LU FA SZUK? LU DÖRGŐK SZAMÁR PÜFÖLŐK, BIKA CSÖKEVÉNEK, HUS HEGYESEK ZSIR TORNYOSULÁS AZ EGEKBE (ÜRBE A SGGIT NE TÜRD BE) NEM BABEL TE FA FEJ? NA MEG ROHADNAK, ELEVE ELEVENEN? Fita, mi VIRÁGOT ÉS NEKTÁR, esetleg virágpor,(méhpempő?) na most VAN A MAGNES MEZŐK, és most nem kell föld, ami még hatyám, Atyám a gatyám, teliStÁR, Na ime a sznet hármas három van három (hárem) gömb,de előbb az két gömb és a magnes VÁZA? (fita nekem van fekete ufo és az is, három...két kör és egy gomb) Nincsak itt az a POR HÜVELY!!! (vita két felül angyal közePibe tyuksár kotlósárUK) Ládd DR GOD DUK ELEVE DÖG ÖLT DÖGÖLŐKÖD Ő ŐK? - GIGAZOK NINCSA AZ EGYRE PÉNZ ÉHES SEKK SAKK SZARDOMBOOK KOSOK F$$$?- NA INNEN... de du. -én is szaladok a fing után, utól is értem talán tán tán ha tánci tánci... rázzuk a feneküket?-férges? --jajja villan áromot belejuk (tecnika nem combaxó többet?) Juhlika...
    ...titok? -na azok eleve gané (ÁR nem RÁ?-nincsak az Ég és földöng TEMTŐK?- teremtője????- ura is lefizette az ÁR -ÁR TÁN DE TANUK) dom book bukk...
99 oááá...

Előzmény: repcsepista (92)
Olcsolab Creative Commons License 2023.04.19 -1 0 93

Szia Repcse!

De régen láttalak, törölték a topicodat? Miért? De legalább most már lehet neked írni? :)

Kitartóan írod a mondókádat... az egyszer biztos. (hány éve is?) Egy ismerősömnek megmutattam, és ezt írta rá:

"...érdekes-ismerős irásmód...vannak amikor belülről jönnek a képek racionális-gondolkodás nélkül,mint egy jóslat,akkor irsz igy....maró-vizek,tudati modositó szerek,beavatások után jönnek igy...."

Remélem látjuk egyszer majd egymást! :)

Üdv

Olcsolab

Előzmény: repcsepista (92)
repcsepista Creative Commons License 2023.04.19 -1 0 92

UFOzzuummm... miEeee... mik kik azok, akik a fényt (magyarok Turull Madár fény UFO-k? -made in Hu? Who? -hukk) nem fogadják be bebe beee...
                4.: Kávézzuummm... nagyon kemény és olyan, hogy ha van lenne titok, ami nincs! -ha van azok nem emberek!!! Na ami leesik esetleg olyan, hogy ugy nézne ki hogy vergődök, és az az...hogy nem létezik, hogy vannak ténleg akik a magyarok emlékét is törÖlni, de ho ho hooo...Álmomba is rémisztó, pedig a FÉNY -VILÁGUNKBAN VAGYOK, tudatosan, és látom... most közvetlen felettünk valék -voltam? -s ime a hellzet, minent ami magyar ... na magyarok is vannak? Na fiteljunk, mert nekem nincs ellenségem és nem vagyok semmi senki ellenséged, sehogy! Ami nekem nagyon tetszik a BbLila iratokba, hogy az aki ládd...Jézim testvérem, át men az őtt megliincselő tömegeken (fita nálam mindig az vala) na csak az az ember!!! -van, van? Na mott, apu még itt vala, ebben a husIzsáKába, és NEM EMBEREKKEL ÁLLUNK SZEMBE, AZ A NAP TÜKRE LENNE, ÉS OLYAN VALAMI BORZALOM GYÜLÖLÖLETTEL, ami itt engem, a szó szaros értelmében, na fita, A FÉNY VILÁGUNKBAN VAGYOK, ÉS OTT IS MEG DERMEDTEM! Igaz, hogy már ez? -na ez egy olyan állat valami, hogy mégis ki vagy be hatással van, amit lélek, az fény!-emberre?
               5.: Na tessetek figyelni, mert az ami a magyar iratok, azért vármegyéket adtak, ha valaki irásos emlékeket tudott... csak ugy is hogy (besugo) tudott olyat, és most... Kérdelek, egyetlen egy (eredett magyar irat) is előkerült? Itt az, amit most legutóbb, hogy a magyarok azok igy is, itt is a saját egyéni világunkban vagyunk, na most... ezt ugy szeretném, hogy olyan hogy titok, sose volt lesss... na a BbLila iratokba is, minden titok a napfényre, ez most érdeskés, mert mert...Bitta hallottáto a Rákóczi indulót, vak pali vak pali mindent lát, szemüvegen át, pápa szemen át...na fita,akik csak a magyar Édesanyánk nyelvét... a szánkba? - azok is fénybe vannak, és mondom, hogy ha te magyar énü génü vagy, akkor neked szikrád, ami az, hogy minden ami fekete nem tudom, nem lehettudni, na most a magyar dacc, azért is? -ha minjárt az ingem, gatya... Vicca, mikor olaszban a táborban tanultam egyszerre az angolt,meg olaszt, most lent... nadon fita,mert KIK A MAGYAROK? -ITT OLASZBAN OLYAN MAGYAR OK AMI MONDHATNI MAGYAR OK OLASZ TESVÉRI KÖZÖSSÉG (na az igazi MOM USA is az!!!) AKIK ISMERTÉK APUÉKAT, ÉS RÖGTÖN, AZ ÁTLAG FIZETÉS 3 -ZOROSA...NA ŐK AKKOR MÉG JÓ MÓDUAK VALÁNAK... Fita, ezt akik velem voltak a táborba, látták, és vagy 100 ide adta az otthoni cimét is...de az hogy saját földöng, meg olyan anyagiakkal rendelkezzünk, hogy a magyar gyerekink (fita gyere kid, az a tesvéred, mert ez az övőn allati nekünk nincs, pcsölés?) itt is együtt lehessünk ehessünk...
               6.: Most igen igen gyorsan, ládd EZEN IRATOK, szikrát pattogtatnak, 666...na fenekünk is pattoghatna? - jaja lura? -de előbb ébrracka talipra... Monduk az ufo? -UFO-k? -made in Hu? Who? -ami mindenkinek, akinek siTiM-piTiM a baráta, pösze Jézim, fita te örök vagy és GONDOL LÁT SZÁRÁNYÁN, NEM FÉNY SEBESSÉG, HANEM MIDNENÜTT A VÉGTELEN VILÁG MINDENSÉGBEN OTTHON VAGY? Fita na nekem nem volt más, mert olyan magyar gyülület van, amit zerintem, ha vannak még magyarok, az érdekes,sokan vagyunk, és ez vágta ki ki? ---Na most, olyan hogy mindent, mi magyar gondol lát is, ha leirod..zitt most vannak a TITKOS TÁRSASÁGOK, (ami nem a nappal a nap alatt,az nincs!!!) ami azok nem emberek!!! Fita, ahol meglátogattam 1986 Szilveszter...pont éjfélbe,Beneséket, azok angyalok!!! Akinek van ellenésége, azok az angyaLUK luka pu? -mellesleg puq az amit a Q körzés, és az hogy PU1 PU2 AZ LENNE HOGY AZ ÜRBE KOLÓNIÁKAT VÁROSOKAT ÉPITENEK, AMI KAKA PUPU? Ami az ürbe került,na oda, ha van lett ellenseged, a BbLia azok kezébe adtad magad... Zna fita, ha van fekete de fekete, ládd mikor a titkos iratokat végre... szabadalmázzék, akkor a sorok be vannak feketitve, és most az ami a magyar...csak a finGod, az rögtön, az egész, tehát maga a fingod, olyan hogy ...mintha fekete kezek benyülnak, vagy lehet hogy...Fita, amiket, ládd én ide is , az vagyok, aki vagyok, csak aki van, volt? Senki se küldött, hanem magam álltam kötélnek...
99 oááá...

Előzmény: repcsepista (91)
repcsepista Creative Commons License 2023.04.18 -1 0 91

UFOzzuummm... miEeee... mik kik azok, akik a fényt (magyarok Turull Madár fény UFO-k? -made in Hu? Who? -hukk) nem fogadják be bebe beee...
                 1.: 4/18. A KÉP? -mik kik a magyarok, azt akik a fényünkkel sose nyü el, minden örök benne (Jézim mmm... mell sziv visz lát) él, azaz a magyarok Nap s ten tan taNUK, ami itt, csak egyedileg (legend end?) tudhatNUK meg, de ahoz kell egy... ÉGI FÉNY EMBER (siTiMpiTiMink?) MAGYAR OK EMBER gyere kid? -dik? -töketlenkedik? AKI NEM FÉL, SENKITŐL SEMMIKTÜL? Zitt most az, hogy MI KI MOék, bota te buta, azaz itt??? - az ür ürüléke lények lényeg, gennyek gének kények vannak, ami magUKkal semmisitnek meg testet lelket, az a FÉNY OLYAN HOGY SEJTELME SE $$$ ...HESS HESS HESS ÁCSI ÓCSS MESTER, TERÜLJ ASZATALUNK VISSZA? Most teljesen egész ugy, hogy nekem mindig az a TUD ATOMOM VAN, HOGY NINCS TITOK!!! AZ HOGY VAGYOK? MOST IS GONDOKÓDOM ÉS CSAK UGY (MAGYAR OK!!! -SZÜLEIM MMM ... MELL...EGY SZIV VISZ LÁT SULLY TESTVÉREIM VAN? -VAGYOK, AZZAL VAGYOK, NA MEG AKIK MEGTAROTTÁK NEM A SZENT GANÉ DOM BOOK -KOSOK OKOSOK, A KIGYÓ MINDEN ÁLLATNÁL OKOSABB VALA? PARANCCSAL CSALOK, TENT LOP LUPIK LU FONGOD VEREBEK A PIAC KÖZPIN A DISZNŐSZARON CSIRIPELNEK OSZTOZÓK AZ HUSIZSÁKMÁNUKON... meghalt már Vájc KálmáNUK, egyáltalán volt, lesz, van? -többé nem mászkál mán? -se hire se hamva? -ládd a Dragon GOD DUK, aki mindenkit megdugott dögölt, eleve? Fita, a magyarok mi MA IS A MI FÉNYÜNKNBEN NAPUNKBAN, CSILLAG TENGERINKBE VAGYUNK, ÉS MI LÁDD FÉNY = JÉZUS HUS? -HUSUK HUKKT? -MARCINGA? COFFOLT ABÁRDÖLT DÖGÖLT STBB TBCCC... GONDOLKODOL DE MAGYAR RULL?
                2.: FiteLjatok kis Nap s ten tan tanulók, azaz A VILÁG EGYETEM AZOKÉ, AKIK TANULNAK VAGY TUN ÖLNEK, AZAZ $$$... HA$ALJ HASADJ, VEDELJ, VEDLECC LECKE -EVICKE VICCKET A LUKATOK, A HUSOD A BŐROD A VÉRED SZENT ELEDEL HA HA HAHA... CSIH HA HA HA...FELÜLTÉL VAGY FELÜLTETTEK A VONATUKRA? -VASUT ARANYVAROS KISZÁLLÁS NAGY SPSSÁLÁS SÁRLÁS...Mott mégmndig teljesen bent vagyok a FÉNY HONAINKBA A FÉNY -VILÁGINKBA, ÉS MOST... Fiteiljatok, mert MI AZ IGAZ, (GAZ GÁZ?) ÉS MI A VALÓSÁG, és et próbáltam, hogy a magyarok azok ÉGI FÉNYEK ÉS FÉNY MADARAK TURULL MADARAK AZAZ FÉNY UFO-K, made in Hu? -Who? Ime a hellzet, minden a pénz által, és azok akik az által vannak, AZOKAT ÁT VETTÉK AZOK AZ ANGYALUK, fita miért nem lehet beszélni MOM? -MAGYAR ORSZÁGOK MENNYORSZÁG OK? Fita, ha a náziik pnázik-ról, hagyjuk őket beszélni, mindenki (96%) -azt akarná, nanáááá... Most minden ami a MAGYAR OK OKKAL, KAPCSOLLÁTÓS, (KONEKTOR) TÜZZEL VASSAL AZ EMLÉKÜNKET IS, na most, nagy razia van, mert amiket a Mi is ufo-k vagyunk! -ba baba, nem megszületett kis Jakabb, hanem a a aaa...Jönnek a magyar ok jönnek a magyarOk jönnek...Fita, itt senit nem hallottok ugy beszélni, hogy ÉLET CSAK A FÉNYBEN VAN, ÉS CSAK AZZAL, ÉS MINDEN ITT IS AZZAL LÁT OK LÁT OK?- CSAK ABBA VAN, ÉS VAN A A AAA... Fita, amiről lehetett hallani, hogy miután a magyarok, bejöttünk a Körpatkőkömedencénkbe, FITA MI A NAP GYEREKÉI VAGYUNK, lehetne azt mondani hogy a Nap az a magyoroké, de ugy hogy nemcsik mi találtuk ki, hanem mi is csináljuk, azaz a fény a fény gyerekéi csinálják, mig akik kakik?
                3.: Na a villogásaimat, most végre észre, NINCS ITT NINCS ÉSZ, SEM ÉRTELEM SE EMBER, DE MÉG SEJT ELME? AZ $$$... Zitt az hogy MIÉRT VAN TITOK,ÉS KIK A TIKOS TÁRSASÁGUK TRGÁRSÁGUK, AMI NINCS, NEM LEHET, ITT $$$... csak trágÁrságUK és trógerságUK, akik NEM ÉLŐ LÉNYEK!!! Na most, minden IRATOM, ami benne van az iratokba, BbLila hogy ha tudNátó hogy milyen sötét a sötét, akkor esetleg, meg iijjednétek? -rögtön az ijjadhoz kapnál? Fita, EZ AZ ÜR EGY TISZTITÓ DEMATARIZÁLLÓ EMÉSZTÓ OLYAN SZERKEZET, AMI CSAK A FÉNYT, AZAZ AMI NEM AZZAL, AZAZ LÁDD ÖRÖK KÖRFORGALOM VAN CSAK NAPOK -CSILLAGOK KÖZÖSÉSE,(MAGYAR OK TESVÉRES VERES KÖZZZÉG) ÉS AZ AMI KISZAKAD A NAP S CSILLAG LUKAKON KERESZTÜL, DANGA!!!- AZT OLYAN ROBOTOK, AMIT HOGY HOGY...TE AZOKAT LÁTOD CSAK ÉS FÉLED ÉS IMÁDOD??? IMÁDTATOD FÉLTETED, LÁDD A KIVÁLASZOTT (MI AZ A RACCIZMOS ÖK) ZSIVÁNUKAT ÉS AZOK ZSIVÁNUKIKAT? S JÖN A ZSIVÁNUK ZSIVÁNA NIRVANA, AMI AZ ÜRBE, NINCS GONDOLÁT MÉG A SEJT ELME? -ESETLEG $$$... PAPA< JN8:44!!! LÁNUK ÖLNEK A TORONBA ARANCOCCURUBA ARENYERÜK ÁRUBA LÁDD AZ ARANYUK ÁRA BOCI BIKA EGYRE BIKÁSABB? Fita, most az az ISKOLA, ami most megnyilt a MENNY...jajaj nem menünk mi sehova...Csiga biga gyereki kid, ég a házad ideki...
99 oááá...
...FITELJUNK, ÉN AZ AMIT LÁDD A JÉZUS MAGYAR OK TÖRTÉNETÜNK, AZAZ ÉN FELVETTEM, NA A HUS, AZ EGY NÖVÉNY FÉLE SZÖRNYÜ MI? -NA CSAK AZ ANGYALUK VÉGZIK A MUNKÁJUK KAJA? Tróha, itt senikit kivéve ti ti ti..tá tá tá...tátogatNUK a szánkat? Fita, he neked olya eget földet robbasztó POKOL GÉPEZETEK, de fénél hogy egy girnyó, a száját tépi?
... fita, La Marzulló, mieg mind a kiválasztottak elő vagy utó futára, s midnenki, ezen kivül? -van számotokra hell hell hell...
...ami van,az előttünk van, vagy utánNUK? -midig döhöngök, mikor le csücsülök, nincs előttem a csülök...

Előzmény: repcsepista (90)
repcsepista Creative Commons License 2023.04.18 -1 0 90

UFOzzuummm... miEeee... Megbünhödte már e nép, a multat s jövendőt, hol vagyunk?
                 4.: Kávézzuummm... ismét az a döbbentes álmom vala, hogy csak állatok, na a növényvilág, az ma is, hogy kint vagyok a kertbe, és valóban, az életet fény sugároz, ugy is hogy látható, meg láthatatlan (Óh természet dicsó természet, mely szem nem láthat téged?) amit a magyarok, hala vada jó falat, na most minden szemne szájnak ingere... (látod a környezet mnden?)Fita, ami most van, hogy előjött, hogy van a KÉT ANGYAL, azok láttak, és most oda huztak, azaz itt minden az ANGYALUK által van, ami a teremtésükkel a Dammal, na az egy robot -Gépezetük, ládd ő volt a kert igazgatója?-karban tartója,ami ma is azok? Fita, mikor az oldalbordályábul Iv? Nincsak ha a teremtők, embert teremtettek, és most onnan, ládd kellett hogy XEX A.I? -IVI? (örömlánuk filukák) Fita, itt nincs a fog alma se, hogy mi az hogy ember, mert az ÖRÖK VAN, ÉS ÖRÖK FÉNNYEL FÉNYEL FÉNYT NYEL VAN, CSAK! Zna most, hogy mi a zür, ami a pénzzel kezdődik, meg most az azok az ürbe hullanak, hulladékok és ürülékek, ezt jobban meg kell (pin)pennázNUK -nunk? Fita, a gyerek, akik minden sarokba egy ATOM GENERÁTOR, na az hogy I??? -fita, az egy ANTENNA és I s Ten -tan tanu tanuló NAP LOPOK? Na akiben fény szikra, csak az az ember, és a fényben, egy szikrában és benne örök benne van minden, mert monduk, hogy FÉNY ATOM? -MOTA? -adom oda, vagy a DÓM ÁR -DÓM BOOK -UK?
                5.: Na az a KÉT EMBER =ANGYAL, mindig dig -kid?-kettesben vannak, és mentek fel az ÁR DOM -BOOK -UK? Na az angyalok látnak engem,meg most titeket is, mert ti is, akinek szikra veti vank, annak ugyanaz a fekete kenőccsel bekent felkent ruhÁtok van, mint az angyaloknak? Amiról nagyba szó lenne,hogy IME A TIZ NYIL TÖRZS SZÖVETSÉGEK, amik mig a magyarok... ládd megtudtak osztani bennünket, ami megint, ez nem az hogy ez szeint irat, hanem ugy látszik? Nincsa fény fény ellen nem lehet!!! Sóval, itt hogy...meg lenne minden városnak meg szék helleiknek az amit SioNUK? Fita, itt akinek szive van, meg tiszta, az az ember, és most ládd ISTEN DE STEINUK ALAKJA IS, VAGY AZ EMBER, ÉS AZ A TÖRZSE? Itt az összes irataim, megkönyiti a további TUDASITÁST? -ugyanis, amig ebben a állat bőr zsák husIzsák-földIzsák, szarzsákukba kukta vagyunk, amit ismét... EZ MINDEN AMI MONDUK NÖVÉNY EREDETÜ, EZEK TÁPLÁLÉKA, A STEINUKNAK -CZIBORGIÁK ORGIÁK? Zaazaz itt egy valóban az amitől most félnek, ládd A.I: -ez az!!! -nem volt nem lesz,hanem ezek... MONMDUK ha gondolkodnak is, az csak retardi...reakSionÁris,ládd a KÉT EMBER ALAKU ANGYAL, szembe jött velem, ahol előbb, mi a fene A RÓZSA DOM -BOOK, na most azok akik csak xex -szuk? -szukáik, van kanangyaluk? -na az őket is, a teremtőiket is meg tökÖlik? -az történnt? -a dolgok, cupán csak érzem?
                6.: Mott kénytelen vagyok megint, hogy itt vak vezeti a világtalant, tehát ezek gondolkodása az az angyaluk? Most mégis, az ürbe, csak azok az angyalok, és az amit PAUZZUZZUZZ ...(fita mióta ide betörtek hullotak,mi van? Fiteljal, azok esetleg TÖBB OLYAN, LÁDD FEKETE NAPUK? PUK? Ami van, most megint azt is kénytelen, husvét napra, hogy csak GONDOL LÁT LÁT -OD, azaz ezek, itt senki rajtunk kivül nincs, akik látná, magát a nap tükrébe, és a fénytestvére szemében? Fita, az hogy a Körpatkókühümedencénkbe C? Na kellett legyen Judás meg JumördörIzsákuk, AMI MOST MINDEN AMI AZÓTA, AZ AZ HOGY LASSAN ERESZKEDÜNK LE...amit ismétlek, a fizikai testünkkel, ami az angyalok (jaja azok az idegen alinek meg sötét ufo-sokk eledele... ládd az Ég és föld...itt nem az amit a magyar, hogy VILÁG ÉS VILÁGMINDENSÉG TEREMTŐJE, ami megint...lehet hogy ők azaz a FEKETE NAPOSOK, ládd a nyemecek nélkül, ezek sehol nem lennének a hőzöngésbe, na meg a magyarok? Itt volt egy film, Hell planet, mikor egy pokol bolygó közeledetett a földhöz, és pont afrikan amaerikan elnök vala? (na most itt van, és még jobban meg láttAtom)Jah, biztos lehettek benne, hogy csak a MAGYAR RULL, ezt apukék itt nemrég, hogy amit te gondolsz, az miden, és azzal te magad...nekünk, azzal örök vagy mert mindenek (miért minek?) előtt vagyunk? jaja mi is ufo-k vagyunk! -na ezt ti rögtön ...ládd a kis felesÉgem, mi mindig együtt vagyunk, gondolátban bank? Fita, maradjunk meg, ezt nemcsak nekem, mert apuéknak csak egyfiuk vagyunk, na a lányok a lányok angyalok...
99 oááá...
       ... fita,aki azt nyomja hogy én az u.n.-szent iratuk ellen vagyok,azaz mi magyarOk Isten az Nap és fényébe az Atyánk, na a BbLila is, most fita mert az MAGYAR OK FÉNY JÉZUSUNK? JÉZIM, MERT NEKEM VAN,AKIT ÉN ÖRÖK TESTVÉREM (IM) ÉS SZEMEM FÉNYE... NA AKKOR TI IS TI TI TI ..TÁ TÁ TÁ...TÁTOGNA A SZÁTOK? ISTENEK VAGYTOK!!! Fita, ez elég lenne, hogy a szikra robbanjon...jaja te nem gondolkodol, kudulsz, adjanak adjanak, a szegén koldusnak... Mária seggit!-gondolod?

Előzmény: repcsepista (89)
repcsepista Creative Commons License 2023.04.17 -1 0 89

UFOzzuummm... miEeee... Megbünhödte már e nép, a multat s jövendőt, hol vagyunk?
                 1.: 4/17. A KÉP? Minden ami husba gusba van, ládd hukkt s kukd? -azaz gerezden gerendán kerszten kifeszitva, az ember? -vagy járomba barmaik, azaz olyan terheket raktok (gig gazok) rájuk, amit nem tudnak elviselni? Na most ismét az hogy ember, az az ami ez a majom forma, és nincs az ami a törzse (na mnden csak négykézláb azaz nncs az a törzse, mint a káposztának, feje?) és itt a magyarok, 10 nyil egyenes törzs-szövetségek? Közbe nagy nagy razzia, delirium a világürbe, ugyanis csak az az ember, aki mer (ide lüjjetek, ne dölj be) azaz GONDOL LÁTOK -LÁTOM -LÁTOD -HALLOD? -HANGOM = HANGOD AZAZ ÉRTED, ÉRZED ZZZ... Fita az hogy a bölcsesség kezdete az Ur félelme, azonnal lőttek!!! Zitt amit megszoktam, hogy félelem vissza, na most hol van, ha megbünhödte már e nép? -a multat s jövendőt? Fita, most hogy ti NEM VAGYTOK TOK, AZ $$$... Most az embert az embere érti csak, amihez magyarok MAGYAR RULL TULRULL TURULL MADÁR (UFO) értelem kell, mi az? -Fita látás, és te meg én nem láthatunk, Látlak e még fecske madár, lesz a tavasz, lesz e még magyar nyál? Fiteljal, itt az hogy Jéhus ut? Na ha nem születtem volna magyarnak, ami én örök csak az vagyok, és csaka nemcsak a nyaka nyers, kopasznyuk csak, magyar madár (ufo) testvéreimhez jöttem... NA HOL VANNAK A MAGYAR EMBEREK? MAGYAR ÉSZ, MÉSZ JÁRÁS?
                 2.: Zitt olyan rohamosan kezdtünk (Óh Égi fény, tünj fel már az ég övén?) villogni, ami ládd napkelettől -napnyugatig, villámlátok?- villám háritók? Most tegnap, abba a MAGYAR SZÜLI SULY ISKOLÁBANK, nagyon sokan voltunk, és az iskolát, fel robbantották, és most...szóval sokan voltunk magyar OK? Fita, most mi GONDOL LÁT LÁTOD, FÉNYED -NAPOD SŐTT A VILÁGOSSÁGOK VILÁGOSSÁGA S FÉNYEK FÉNYE S NAPOK NAPJA CSILLAGOK CSILLAGJA VAGYOK, azt ugy, hogy minden az emberért van, s legfőbb érték az ember?-jaja de nincs ember, nincs probléma? Fita, mára kb... nemtudom de sok, talán több mnt egy s kettő s három... millió magyar ok, magyar szüli suly (schully) iskolába jár a kába? Most pontosan, a pénzük miatt van az az irtózatos felelmük, ami sose volt lesz, ami csak annyi, mégis megtudták a magyarOk, a magyar Nap -is ten tan tanuk, a magyar ok eredetünk netudki tuttit fruttit? Na fia, csak ÁR -DOM BOOK? Nincsak az Ég és föld csillagok -világmindenség teremtője alkotója is lefizette az árát? (kiknek?-de miknek? -MI KI MÓ bota,tebuta,debuta? Most megint neki mennek a nagy falnak, azaz ha becsuktuk a szemeinket, bizon ezek mindent mindenünket fel falnak? Ábram ham ham ham... neked aDOM a földet? -mi a kikötés, vaggis az barom állatot...pórázzák? -át rázzák, átverik, ár verzik? -vérzik, Az nem lehet hogy annyi sziv? -hiába onta véft, Keserbben annyi hü kebel, szakad meg a honért? -na hon van?
                3.: Most az hogy ember, ezt csak aki ember tudhatja, tudja? 10 TÖRZS SZÖVETSÉG SŐT VÉR SZÖVETSÉG? A VÉR VIZZÉ VIZELETTÜKKÉ VÁLHAT? Fita, ez vala, és a Mi is ufo-k vagyunk! topiszkozatuknba, olyan relytéjek vannak, amit a kezdetüktől fogva, ha meg szimatolnak, itt a vallaguk vége? Na ezek, akiknek meg lett mondva, ne xexÖlj gondolát?-ban sem, ne ölj gondoltában sem, ezek azok az angyaLUK, akikikel az emberek (na ha van bukda az csak ember ÁRNYÉK SZÉK kukta lehet, ládd a KruczifakUK)össze szürik a levüket, ládd viz vér meg szentélek = ugyanaz a a aaa... vérben az élet, power in the blood? Na most, az evett meg vett? -Fita, ezek a kezdetüktől fogva, rom -mor hegyesek begyesek ORGIÁZNAK (KUKORA B -ARANYUK BOR NYUK BIKA LETT..) mig lett kit...mig van hus!!! Na nem tudom ugy körbe bögre sárga, tehát midnen ami itt látható, azt a FEKETE NAPUK PUKUP UK NUKUK? Értem, maga akik husbank van, az állat és nincs büne, de mit láttok a VILG MEGVÁLTÓJA A VILÁG HIRADÓKON KONÉK (MOék ROMba tökölők MOrék) KUNCOGÁSA (csak az???) HALLHATÓ? Zett mott ugy, nincsak ezeknek a pislog kezd a szeme helle, rögtön hókon vágni? Na most, mi ki az a GOL GO TÁN? LÁTOD A KERESZT UT? AZ EGY RONCSOLT EMBER ALAK, (jaj mit tett velem, es a benő? -bendő)VAGY TÉNLEG EGY JUH HUKK? Na az hogy a feudalista hullarabló rendszerek, at vágnak a total nihhilizmusukba, na meg most a tetőn a hullarabló kapitál? -csak az a baj, sehol egy kégli? Emlékeztek, ha valaki bement a városba, és akármellik bér vagy áruházba, végleg eltünt? -mint Sanyink a ködbe?
99 oááá...

Előzmény: repcsepista (88)
repcsepista Creative Commons License 2023.04.17 -1 0 88

UFOzzuummm... miEeee... Maradj meg! -magyar szüleinknek, örök suiink, testvéreinknek, és nálad sose volt rettegett félelem, de szivünkben (Jézim fénye) egy-egy-egy...egyén?- szikra veti?
                4.: Kávézzuummm... az utóbbi időkben? - nemhajszoltam, hogy csak a fény gyerekéi vannak, és azok csak életet fény adnak, és nem tudnak mást! Hogy vannak sötétség gyerekéi, azok mit tudnak adni, és hogy sötétÖltek s ölnek? -hogy lett a sötétség? Fita, ezt meg nem érteni, az aki ezt nem látja, az vak lett, és az az hogy el lett hitetve -vakitva -vakulo vakölve! Tróha nem vagyok senki ellensége, mert akinek van szikrája, azé az örök csak csa csa csa... világ miindenség, és vagy teljes egész ládd a mi Atyánk a mennekben... Fény .Honainkbam s mi most rögtön, nem tudunk máshol hol? -lenni, vagy nem? Értitek lenni vagy nem lenni? -az a halál, mert meg se mukkanhatsz, mert fény Napfényt okádunk? Na most nagyon fida, mert én az vagyok, akik A FÉNYES ÉGI JELENSÉGEK, JELEK AZ ÉGEN, AZAZ UGYANAZ AMI LÁDD A BETLEHEMI CSILLAG, AZ EGY NAGY ANYAHAJÓNK, ÉS AZ MINDIG ITT VAN, AZAZ AKIK ÉLNEK, AZOK FÉNYLENEK!!! Röviden, azt azokunk számára, hogy kellene egy olyan, hogy minden ingyen, ami az lenne ha lenne nem lenne pénzUR? Ez az, hogy akkor mi a magyarok, most mi vagyunk, most is a FÉNY ORSZÁGOK FÉNYORSZÁGA...na kezdet nincs! -de állandó kezdemennyezés azaz hol a plafon?
               5.: Ezt azoknak, akik most...fita lehet hogy egy málnával több lett, de ami most történik... azt szeretném tudatni veletek, mert most bizon... sokkal többen vagyunk, mint akik nincsennek maguk maguk, magunk szamara? -Tfita az a sötétség gyerekéi, akik nagyobb vagyok nállatok, egyszer voltam, nállatok, leszakadt az ágyatok... Na ami a magyarOk testvérek közösÉgei...fita, ott voltam, apuék, talán 7 volt magyar tesvérek közösÉge (1965re, mind eltették a lábUK alláh?)tagokkal, hogy mindenkinek legyen saját megélhetése földje vagy üzelete -szakmálya, s ne legyen adósága magyar tesvérek mozgalma, az egész Tiszántult Duna -Tisza köze, és most a Dunántul kezdtük magyar szabaddá tenni, amikor...fita azt nem lehetett volna köztudottá tehát Szadam se meg egyzse akire rávarik a (Hiszler) tüzet, azaz azért pukkantották ki a forradalmat, és most is mindenütt, a PÉNZ MIATT GYILKOLNAK A A AAA...fita, mert most meg akarom veletek láttatni, hogy ezek... sintetüke -artifaka- robutika na a cziborgok,azok a legfelső azok, ládd a BbLilába Davidnak kiráLYUK királya van egy Betséeba felesége,meg most 999 mind cziborga, minden ami ládd ...7férje van, mellik az igazi gazsi? -egyzse, és csak ÖRÖK ÉGI PÁROK VANNAK,tehát ha te mást gondolsz, azaz xexölsz vagy egyáltalán rituállatiasan (fita te tudod mit gondolsz???) áldozol, te fél holt,na élő, az csak állat, mig az állatoknak NINCS BÜNE, EGYNEK SE!!! Na ha gondolátban is xexölsz, na csak ha ember, azok örök párárba,és sose halnak meg!!! -hallnak hallunk, vagy haluk, azaz you jukuk s juh juk hukk?
               6.: Most hogy a Tejut fel fele elágazásánál, találkoztam magyarokkkal, és vissza jöttünk, és a Tejutról le, itt magyarok vannak! -azt torpedőzták, most a 8,-emeleten van egy iskolánk, most az itt van, kézben, és most... nagyon sokan vagyunk,akinek meg van az angyali man in balck kenőcse, és most szét robbantották azt az iskolát, fita MAGYAR -MAGYAR OK SULY SZÜLI ISKOLA, azaz most nem menek bele a részletekbe, most ez a végső ütközetük, ami ládd... IDE NEM HITT (má nem élek, él bennem a juhusuk CHRISPIHUSUK) HIVÓ EMBEREK EMBEREK ITT A PNA HEMPEREG KELLENEK, hanem akik világosságot keresünk, és most ha kezdünk látni, ni ni ni..egyforma ninni..fitaljal azok csak ugy is, hogy erőszakot gondolnak, végük!!! Na most, A PÉNZ AZ EGYETLEN FIZIKAKI FEGYVERÜK, AZAZ TE MEG ÉN KÉPTELENEK VAGYUNK A LEGKSIEBB OLYAN, HOGY ELLEN SZOLGÁL TATA? Na fita, ne adjuk meg magunkat olyan könnyen, mert amit a legkisebb olyan hogy jutAlom, véged!!! Sóval, a Mi is ufo-k vagyunk!- ba, ha lehet tartsuk meg az iratokat, ami fita, bennem irtó keserüség van, meg gyötrődöm a gyerekéink miatt, akit nekünk kellene szülőzni -sullizni, ládd engem, ami apuék, ha ők azt mondják, hogy a magyar testvéri közösÉgeknek nincs halál, na ma is pitim, gondolkozz...Fita, érdeskés, mert az hogy RDOM, én is rögtön, a rózsadombóósokra gondoltam, de minden rohadás okozója,ládd ÁR DOM BOOK? Na most, azok aki a két valaki, most hogy honnan jönnek, amit még jobban, amit lehetett hallani a fekete nap bekotor, és az! Nincsak akik most...azt válasszák, azok mennek a zürbe, ami ott nincs nem lehet gondol? -na csak akik gondolátban is...DE OLYAN NINCS, AKI ÖL AZ ÖLT!!!
99 oááá...
           ...fita, az amit láttok, amit nem lehet tudni, azaz NINCS UFO? -NA ÉN AZ IS VAGYOK, MEG MOST MI MÉG, MI KÉNE KÉNE MÉG, APU KASZA, KŐ? Van fekete ufok is, és azok azaz azok a DR. DOG GOD UK, VAGYIS NICSAK, ITT GIG AZOK, NUKI SOKK? Fita, A GONDOLÁT LÁT -OD, AZ VAGYUNK,ÉS AZT NEM LEHET...ELVENI? a szüzességed? -IGEN? HOGY ÁT PENGETTEK, DE MÉG AZOK IS, ládd akik beléje verték a szeget,lu fa,az az ő ők...alma fa fak ut uk! -ütü samu ütü...
         ...ja, mi a feleségem és a gyerekéink, lefizettük a házat mind a két öcsémnak, akét fiamnak, és 73 éveskorunra miénket, na most itt nncs más földi mennyoszág, és a feleségem itt ezt a magyar falut akart, ami én meg magyar testvérek közösÉg oááá...
          ... na megint, csak örök egyén kezdmennyezés, hogy én ÖRÖK VAGYOK, A MAGYAR OK SZÜLEIM ÉS TESVÉREIM SZAMARA IÁ IÁ IÁ...NICNSAK AZT GONDOLÁT LÁTNOD KÉNE KÉNE...A NAP TÜKRÖDBE BEEE...BENNE?

Előzmény: repcsepista (87)
repcsepista Creative Commons License 2023.04.16 -1 0 87

UFOzzuummm... miEeee... Maradj meg! -magyar szüleinknek, örök suiink, testvéreinknek, és nálad sose volt rettegett félelem, de szivünkben (Jézim fénye) egy-egy-egy...egyén?- szikra veti?
                1.: 4/16. A KÉP? Nektek meg kell maradnotok! Nótok? Mott amiket prózálgattam, az az...amit itt soha senki eddig nem beszélt, és az az... hogy ha magyar ok vagy? (egyes egyedül hegedül) te gondol lát,(a te szemeddel) látod, azaz csak te vagy, (de ha van magyar Jézim szmeed eszed eszel fény?) és az a te gondol lát -od? Itt most oda érkeztünk, hogy a pusztitó utállatok (puq -pu1 -pu2 pu2 1/2 az ürbe zzubbzzz...) el pusztitják magaukat, de neked magyar RULL magyaIsten Nap is ten nem tente esetleg napuzz tanuk tanulók, meg kell maradnotok! Benne van az iratokban, amit te is láthatnál, de midnennek a temetője a pénz vak vasuralom és imádatUK!!! -többet min soha napján vasárnap,jött meg a folyásom... Zitt most maradunk az hogy TE GONDOL KODOLSZ, VAGY KÓDULSZ? (fiteljad meg az irás turóikat juh turós puna? -fa szuh) -ami azt hiszed, (NINCS MÁS, MÉG KRDS DE GONDOLÁTOD,MAMA MIA???) hogy Ő ŐK TEREMTENEK TÉGED, ÉS CSAK Ő ŐK GONDOLKODNAK HELYETTED-HELYETTETEK! AZ ÉG ÉS FÖLD TEREMTŐJE URA, ISTENE UR ISTENSÉGE MEGHALT HELLETTED ÉRTED???- ÉS TE MOST...NEM VAGY, HANEM ÉL BENNED A KRISPI HUSUK YOU HUS JUH HUKK... Fita, ha gondolkoztok, akkor mikor Izsákot belevágja a pestizsákba, és viszi fel MOR _ROM hegyre, és ne edd meg magad a fiad, hanem itt egy buta kos, aggancsa az bokor aggancsába akadva? (fita az akik itt a vak vas halál URUK ürük azok valóban GÉpek és Angyaluk nicnsak pusztisd el emléküket?) Az angyal megfogja a tőrkés birka nyuzó kést a csuklóját, nem látod (nem azaz vak vezeti a világtalnt azaz ország -világ hóditók bóditók, abram neked adtam a földet, de monduk Nap ott...hole) ott van egy buta kos?
                2.: Olyan terheket raktok, a buta barom marha barmaitokra, tok? - toko, (fita te mit látsz a kruczifán? -magad, azaz juhu???) fita neked nincs fejed, eszed, ja a gyerkéitek kid, dik? Fita, az ATAJUHUKK...JUHBŐRIBE GYÖNYÖRÉT LELI FIA KINJA MINT SOHA KÉJPEDOFEKA KÉS SZADICA KÉJ KANBIA KENI BELLA MY BELLÁMI BEEE A BELEMBE... kérdelek, ha most a magyar szüleidre -testvéreid, na az ami itt husIzsákokba (jaja de a te fényed, még csak ugyzse, hogy téged,gondolni ölni tudna?) na itt van, hogy vannak kiválasztottak, azok pénzee HUSIZSÁKOKBA PESTITI ZSÁKOKBA... fiteljal pénz vagy élet?- pénzURaik BANGOG S MAKKOG DR GOD UK DOG DROGONUK kiválasztotjaik, és ti vagyok a zsákba macckaRUKik?- vagy a véka dézAa dézsma (horrAdóik) allatt? Kérdem, van Eeee... nagyobb teher mind a magyar szülőd, testvéred, gyere kid -dik? -kinja kinod? Fita, piti, ha most nem hozatod ki az idöcséd, meghal! Ogy én Turul tulrull Madár magyar RULL turbékÖl, jah a fényem, meg hogy én magyar RULL GONDOL KO DOM? Ime mikor kihozattam az idöcsém, a mi is ufok fokáik vagyunk! -ba leritam! Teljesen őrjöngött, három napig, mig csomagolunk, és mensz haza, mert elveszik a munakhelyét, ami borzalom, és rá adásul ott van a család? Fita, nekem (Jézim családom dom dami?) az mindenem és azt elhagyni ha magyar vagy, nemtudod (már nem vagyok, él bennem khrispi husuk vagy buta bira beee... egenest a beletekbe,na azök a FEKETA UFOK!!!) meg nem is lehet!!! Ha elhagyod a büntetőket, (MI A BÜNÖD, VÉR PIROS??? VAN MAGYAR TESTVÉRED SZÜLŐD MEG...FITA AZAMI A A NEMI ÉLET, AZAZ TE NEM A HUSUK VAGY!!! -OI OI OI...KIVNATOSZ ÉS ENNI VALÓ VELŐ ) ami most monduk, van két testvérem otthon, akik most... FITA TE A GONDO LÁT LÁTOD MAGAD??? -VAGY CSAK!!! ŐK,ÖRÖK HŐK GIGGAZOK?
               3.: NA A PÉNZ URAK MEGETT CSAK A SEMMI ÉS CSAK A SEMMITÁIK VANNAK, AMI MÉG AZ IS HOGY FENEKEK FENEKETLEN FENEKEKE KAKA IS TULZÁS! Tróha, most olyan van, hogy csak pénz kene, ami a fiaim, tudod mit lehet csak beszélni ha magyar ok? Tudod mit apám, csak pénz kéne, na most...Az hogy maradj meg,az az hogy AZ HOGY MAGYAR OK, TE MINDENKI MINDENEK ELŐTT, IGEN A PÉNZ VAK VAS UR ALMA ELŐTT IS, TE MAGYAR NAPJÉZIM TESVÉREIM RULL GONDOLKODOL OL, AZ AZ EGÉSZ!!! Ezen iratok, rögtön, ha te ezt gondolod, akkor BEGYULADT AZ EGÉSZ BAGÁZSI JUK? -UK? -FAR KUKTA!-FITA MÉG CSAK SGG LUKAK KAK SE! Atillánkék gatyátlanok!!! Na most ha ezt is olvasod, csak ezt, most ugy meg rémültél dermedtél, mert sTEINUK ELLEN BESZÉLSZ? Fita, mindenki egyes egyedül oi oi oi...egyedüli egyén örök EGY ÉN VAGYUNK, MAGYAROK, amit neked kell, egyes egyedül gondol lát, a tied, nem tud senki kényszeriteni hogy te nem azt gondold az, hogy csak tied a világ, csak az!!!-azzal örök minden!!! -és lőn világosság, saját napod, jó napot! Amit ezek, akik ISTEN A MENNYÜKBU JÖNN MÁR A BIKA FU AZ ORA LIKA, EZ AZ UJ HÉT ÉHES BIKA, MIG A MÁSIK 7 MENN HENTES FELE, LÓG A TÖKE 1000 FELE, NINCSAK MIKOR VETTÜK MAGUNKARA A GOLGOTA ÉS KERSZT, NEKÜNK ÜDVÖT CSAK AZ EREZ A FA SZUK?-KUSSZ... -HALÁLUKAT, LUK UK (KLOÁKKÁJUHK) KUNUK NUK UK? Fita, amit most hogy AI? -itt azok az angyalok (AKIK KIK-MIK A JUDÁSUK?) akik itt mident ők épitenek (TEEMTETTEK???) és birtökÖlnek, és esetleg, ládd mikor többet senki nem gondolkodik MAGYAR RÁZZKÓDIK hogy van, na az lenne az a KULCSUK, VÉR BULCSUNK? Fita tök egyedül vagy, és rá vagy kényszaratva hogy GON DOL KOZZ ...NEM VAGYOK EGYEDÜL FFF... A NYUGALOM...VAGY GÖNDÖRÉK GOND ÖLNEK?
99 oááá...
      ... fita, én az vagyok, aki vagyok! -ami? -hol a bili? -fita, mert elég egy (Jézim) szikra? -veti? -EZ AZ EGÉSZ?- BAGÁZSIJUK (MNDENHOD) LE BEROBBANT?-BANGGG...
...https://fb.watch/jAS6N-Y9QN/

Előzmény: repcsepista (86)
repcsepista Creative Commons License 2023.04.16 -1 0 86

UFOzzuummm... miEeee... Kié a fényes ég nappalokkal csaillagokkal, kié a föld? -aki meg müveli? -vagy öli? SteiNUK a mennyekből, angyaluk közzül, sehol egy ember? -gigé az ür?
                 4.: Kávézzuummm... az örök szeretet szikRÁja, ami az Égi -ember gyereke, deee... Ezeket,főleg ami mára,érintettük Mi is ufok-k vagyunk tónk, tükrébe? Tróha az aki itt vagyunk, az Isten gyerek, de az is akik nagy gyereke,és csak örök Isten az Atyánk tökléetes a mennyekbe, azaz milyen kicsi lehet egy szikra? Na ez a szeretet, és az akinek van szikrája, az csak... ez ideiglenes, és erre nekünk, nincs szükségünk, ellenberger? Akikben még van szikra,azokat meg kell tudnunk, vagy NUK? -közeliteni,ami itt midnen el szigetel bennünket a fény -honaink emlékétől is, ami mégis...Fita, ez ugy történik, hogy itt... a mi mindennapi fény eledelünket,add meg nékünk ma is, na meg hogy tudjunk NUK? -tenni valamit, elszigetelt, meg némitett (nyemec)testvéreinkért, és itt... Na ugy M.-Pita bátám, mint most a MJTK-kánk kank, hogy mi az, amiért, ide be ki? -jöttünk, ami szó Szól szerint, világosságot hoztunk, de nem a véka alláh? -duggintotta, nem lehet, mert engem el hallgattatni senki se tud, hanem csak ha én el hallgatok? -most hallgatok de azt amit adnak, ne tedd zsebre?-se az otp.- be?
                5.: Na amit itt ami az lenne a földi mennyország,de nincs! Zitt kénytelen vagyok A KÉP mára, azt már feszegettem, láttam, a mi is ufok vagyunk, vagyonunk NUKUNK?-nekünk is van?- hogy kéne röviditeni... talán mukvuk? Amit mára, hogy egy fekete NAGY Ó -NAP? Fita, nap volt? -ami lehetséges, mert Ég és föld elmulik, de az én beszédem, na most fita, ha Jézust nem engedték be, fita mert minden hang rezzgés GÉs, jaja dó re mi fá G? -na c -d -é -fe -G? Ez itt, mert mi minidik ezt beszéltük, ha nem volt besugó? Fiteiljal, itt vannak akik hasonlók, na a magyarokra irtóra rá jár a rud, és most...ha fss be fss ki, ami igaz! Sóval, most ismét abba...és valóság, ládd a gnosztik iratok, ez is az, és azokat eltüntetik, soha elő többet nem kerülnek, na ezeket a gyerekéinknek, és irtóra megrázott, mikor törölnek, de most azokat a iratokat, akik szintén zenész, szerintem...fita, ezt senki, és ráadácsu én vagyok az utolsó mohikan? -értem,ha a moha nem megy a kanhoz, látom az embereket mnt fa fak, most kénytelen a kan, kanonizál? Na ami 10 NYIL EGENES TÖRZSSZÖVETSÉG, most még sincs el veszve semmi, mert vesziteni tudni kell? Itt nincs győztes, hanem amit pedzegetek, tróha most abba a NAGY 0 TOJÁSBAN VAGYUNK, és amiket mukvuk? -ba, hogy monduk, a magyarok be jövetele, azaz ha mi A NAP GYEREKÉI vagyunk, és most az... ládd irtam Levédiáról, az nem feltetlen az ami a magyarok be jövetel, hanen le, azaz bejöttünk abba az 0 -ba, itt a nulla szám inkább ovális tojás alaku,tröha ha ha ha... Most még fény nyilások vannak azon ami most total teljes zárt, és mostjöttünk lefele! -fita itt a bAtom?
               6.: FiteLITek, ezt semilyen kszörülmények közt, most akik csak abba a fekete naPUKba napoznak, nem engedig meg, ládd itt csak vak barmuk állataik vannak, na most azok akik abba,azok...Zitt most, hogy előjönnek a robotUKkkal, ládd most, na az a bárány, aki megváltotta a világ? -ezek nem is tudnak gondolni se, meg sejtelmük nincs, mi az hogy világ!? JN8:44!!! Na mott... itt apuék nem hibaztass okolj ökölj bánts senkit, és itt csak A SÖTÉTSÉG ÉS VILÁGOSSÁG GYEREKÉI vannak, na mott ez igen igen érdeskés, mert az ami ez a fa fak? Ezek ténleg csak növények trozitások, torcsok, és csak torcsolnak? Na az aki meg váltotta a világ büneit, az báránynak néz ki? Fita ezért azokat, akik VILÁG VEZETŐK, nagyon is, ki kell őket kérdezni, és most az irásokra, ami ha vak vezeti a világtalant? Na megint vissza 1984 -Julius 4. -hogy amit tegnapra, hogy a FÉNY SZÓRÓNKKAL, fita, ezt nem akaném elhamarkodni, mert itt ténleg angyalok... na vissza, most usa -nak vége, ha nem lesznek olyan ok, akik megszólalt az ember benne, ládd bloondiba, független anyagilag azaz a földükkel teljes egésszében nemzetek, im amirican first, és im an nationalizta ládd pita? Igen igen...még jönni kell egy 666... mikor mindenki feneke pattoghat meg kaka...
99 oááá...
-fita a semminek van csak vége, azzz ami van,az örök van, van? -nappal vagy nap sose látta? -nem Szól benne csaoloogán, gan?

Előzmény: repcsepista (85)
repcsepista Creative Commons License 2023.04.15 -1 0 85

UFOzzuummm... miEeee... Kié a fényes ég nappalokkal csailagokkal, kié a föld? -aki meg müveli? -vagy öli? SteiNUK a mennyekből, angyaluk közzül, sehol egy ember? -gigé az ür?
                1.: 4/15. A KÉP? Fényes Égi honainkból, kijönnek lépünk le? -a falvédőről a magyarok? -akik emlékÜnket megtartottuk, és a mellék termékek, akiket ő ők teremtettek, bebarmoltak boronáltak? -voltak lettek? -mazUrak ürülékek, Jna mott, miért csak az ürbe mentek? -mi van az ürbe? -ürülékÜK nélkül lenne? Fita, itt egy magyar kuk? -csak kukta, siró picha rántotta, meg sütötték lábosba,mielőtt meg Szollal 666.... Ólba (jász) szóga? Ciróka baróka hányat tojtá az ólba, jaja, de az csak kakukk...fiteljuk az uj hitre? -térités, ahol a magyarok emléke is?-törÖlése? Fita, mind a mai napig, tudjad hogy mit beszélsz, ezt nemcsak az SteNUK kloákkák akik (féljed az Urat, a te urad SteiNUKat) csak egy SteiNUK KUN NUK UK, hanem a nem SteiNUK nincs Stein de NUKUK? -Zitt ma is az ország -világ hóditóink, monduk itt a négy szinezett (LO VAS A LAWUK) torrr.. Zuggnak a GÉpek az öntődéikbank, versenyre cseng bonggg... És NEM de ZZZ... TORRR... közivé? -.lett? -ma holnap? -hol a nap? Fita, én a napba a fénybe lépek be,mint GONDOL LÁT, és MOM? Fita, a MI ATYÁNK, tökéletes, és csak ÖRÖK FÉNYE VAN, most az hogy menj be a mennyedbe, de mi az? -vagy ki? -mi ki MOék? -Moé bota te buta (lefizzetted az árad, azaz a kloákád illatárad) debuta?
              2.: Az összes villogácsa gacsa? - libmáj kacsmáj ne degenerálj? Fiteljal, hogy itt elkezdtük, na ide... legelőbb a MTA-nak volt, ijjen féle valami, na oda? Fiteljunk, itt MINDEN EGY (JN8:44!!!) KÉZBE? Most hogy levették a Mi is UFO-k vagyaunk! -na most...fita, én fényből bőven a fénybe, járok, és azt... Fleteszem a krds: minnek van a fény?- nadon fida, mert itt a fénnyel, azaz midenkinek kellene legyen saját ufo-jah de csak a yyahwah csajka? Most amitket irok, ennek az ellenkezője itt az igaz? -nemigaz, csak? Na apuék, hogy örök élet, neked! Fita, a BbLilai iratok, azért jöttem hogy fényt hoztam nektek, kik az ok? (fita, azok akik olyan imsrős, s had hadobáljon ha nem bánt senkit, ami az hogy ha magyar ok vagy, neked fényed van, és abba azzal?)Hogy a KÉP, tejes legyen, hogy minden ami itt muallndó, az a fekete halál, halál adók? (fita itt ténleg egy ür pucoló (pauzzuzzuzza lerek) angyali GÉpezetek, és csak azoké, akik ha meghalok, nevetnek rám az angyalok?) Na mott, a legels legközelebbjeim is, ládd a felesÉgem, tudom, de én még NEM akrok még meghalni,(fita, most ha felvettük a husIföldIzsákot, nncsak neki kellett volna, azaz őt megeneni hellett??? -ste ste SteiNUK kloákká te stoba? -fita,te egy fa szuh zsákuk kukta vagy?) és abba maradt, hogy egy szempillantás se, de most ahoz, ládd SteiNUK Harlyval (seggükbe égő rongyuk kanóccal) járnak az ürükbe vannak?-, és gázt okádnak szarnak? Na fita, mindenre emlékszek, hogy Levédia? -hogy jöttünk, azaz magyarország -fényországok -mennyországok MOM, mi fentről, de az a Nap? -süss fel nap, kertek alatt kis báránkáim (fita rajtam kivül?) meg fagynak.. fogynak? Ládd ha nem zabálod a husát, nem iszod vérit, na van még KUXXIFAKÖLTEBB ORSZÁG? -fita Corona orszaga, ládd... na én csodának tartom, hogy még mindig diged van szarszagom, avaga nem e beszari mojMUK vagyunk? -vad mi is ufo-k vagyunk?
                3.: Idő nincs, de mégis el mulnak a renyhe lusta népek, én ezt, én mindig magyarok vagyok, hizz... apuék, kisfiam, mi nem zsidók mi az zsidó ok? -mi magyarok vagyunk, tehát mi nem fizetünk adót senkinek, na az most is... ládd ők tudják, kik mik a magyarok, és monduk az eget, a földet el tudják pusztitani, puQ-pu1 -pu2 és van egy pupuk2 1/2, (nincsak Saul rabbika hol van) és ezt most mindenki csak a zsidókra érti? Fita, magyarország mindig mit nap csillagok az égne, de most mi az előtt, és mi csináljuk a tüzet okádunk, és miértünk van a fényünk? -és nem kell mennünk se hova, az ürbe? -csak ki merNUK az az igazi NUK, a szemünket? -jaja de KUNUK? - Fita, hogy anyum itt volt, testben, és az az, hogy tudom hogy örök imádkozott (értem értünk?) azaz tudom hogy hangja?- na most is hallom? -meg akik szeretnek apuék? Fita, az hogy Jézus? -él, éllel, az az hogy 2002 -2-22. -hogy a MI ATYNK csak szeretni tud, na most minden gyerekéje kid?- vagy vissza szereti vagy nem, Ő AKKOR IS CSAK SZERET ÖRÖK SZERETET ETET! Fita, itt most ezt, rajtam kivül, csak akik még...nizzitek, ez óriási valami, mert itt midnenki fél, ládd szeretni egymást tesvért =halál?-és csak a husát? -biztos (bubu2 1/2 halál! Na most hogy jöttünk mi, le? -na fita, a fiaim szerint is,mi vagyunk az ajja, ha akáérhol szólnának, rögtön neki menne mind akik...Ha meghalok, nevetrnek rám az angyal UK?- csak ezt csak ők mondhatják? Hiszek egy SteiNUKba, buj be (bossnak) Sára ára luKába? -s ubó ubó ki sárlanak?
99 oááá...
          ...nagyon jó duma vala...https://www.coasttocoastam.com/

Előzmény: repcsepista (84)
repcsepista Creative Commons License 2023.04.15 -1 0 84

UFOzzuummm... miEeee... Stongóla, gólya orod a dugója, szól? -a csa csa csa... a Mexikói Meduza? -a bednégók UFO-k made in a pauzzuzzCártelek végállomás álmodás, Conqesztódorok sógorok jajj de comelom az anósom, adósom, Hejj neki menjek ne menjek a fekete szemeteknek..
                 4.: Kávézzuummm... nagyon zépen zápon kérek mindenkit, hol volt vagy van, hogy én az irások ellen vagyok, és hogy amit én kiolvasok, az valakit, valakit is ugy érint, hogy nemigaz? Igy hogy most akik mást látnak, vagy hisznek, mert ég és monduk a szemét az elég? Most, azok, akik Jézus látók, azok ide mint én, nem be, hanem ki léptünk, leléptünk va fal védöröl? Ime amit én megtettem, utat, ládd Jézus ut? Azt akiknek van szikrája, ember gyerek benne, az ugy, ahogy én mikor olvasok valamit, akkor azat át szemem nemcsak végigjárja, hanem most gondolátban, mndent le lehet ellenőrizni? -ellen őr? -mi igaz, és mi gaz, nemigaz? Értem, ittvan, amit az iföcsém, legutóbb felorditott, ENNEK NINCS ÉRTELME? _Fida, korontsem tudom bevillogni ugy az álmom, hogy most TI IS VELEM VAGYTOK, S LÁSSÁTOK? ÁT OK? . NA ITT ÁRVERNEK BENNÜNKET MINT SÁRT A PALÁNKON,A BUKOTT ANGYAL LUK UK CALL? Az összes irataim, annak a láthatatlan ufózásunk, amit csak akinek van szikra veti, az ahogy be villogom, most az az Ut, amit ki be járok, és mi magyarOk,mi valóban madarak, Turul Madarak vagyunk (ufo) ha nem használod a szárnyad, tyutyuk lettél,lett tail? -tolatás, jaja iá iá nagyszamár, izé...
                5.: Ma mi magyarok, mi az Égi Honaimból vagyunk itt, mert olyan nincs, hogy te ide nem jöhetsz, hacsak nem az állataik -barmaik, ami most... Fita, EMLÉKEZNÜNK kell, és ezért ha valaki vissza emlékszik, szik?-kisz, maya kipufogó? Mikor elleinte,hogy addig, mig megvolt a fényszórónk, addig távol tudtuk tartani, amit Atillánk is...mi az fekete korom por hömpölygó fellegeke, gomolyagok, na most... Rögtön, hogy találkozunk a rajunkkal, pitim,te is katona vagy,ami most is, nekem nem parancsol senki, s itt van a katonapjtim, hogy mi nem lőttünk volna senkire de csehekhez már mi lettünk volna az első század, és mi az elsőpillanat, lelépünk, és ez az, hogy itt van a pajtim, és ez az, hogy csak ezt tudtuk volna? -igen! Sóval, találkozunk a mi rajunnak, fida, meg valóban magyarok elő őrsük vagyunk, na most én meg a rajunk, felderitők, és ezt megtudjátok látni, ha az irataimat, ami nagyon is piszkozat, eleinte nagyon torzitottam, és az...ládd ujjá kell születned, mert ime a mai évre, apuék: pitim, maradj meg! (fita mi nem hagyjuk el egymást mert nem is tudjuk tudNUK?)Sóval, most egy pár nagy olyan, hogyha nekimensz a künek,mi lett?
                 6.: NA AZ A NAGY FÉNY SZÓRÓNK, de vissza, hogy ITT VAN AZ AMIRŐL ÁLLANDÓAN,HOGY LEHET HOGY EGY KOROM FEKETE ÓRIÁS GÖMBBE VAGYUNK,(Fita az a GONDOL LÁTUNK, MIT?) na itt teljes ANGYALU LUK LUKUK ALLÁH FESTÉS, AZAZ ITT NINCS EGY SZIKRÁNYI FÉNY ÉRTELEM SE SOSE NAPJÁN VASÁRNAP, JÖTT MEG A FOLYÁSOM...Ami a sötét s ég? -fita itt nem aza ami Égi és égi fény, hanem ez egy olyan, hogy az ami ezek, a nagy épitmenek jönnek, na most apuék... Azok akik itt NAGYOK VOLTAK, WATT A FAK? NA ITT VANNAK MA IS!!! Mikor először mentem pestre, már zuglónál kotlós szar meg kotlós tojás szag vala, most a 33 végállomás, és ott van domb, amiről beláttam az egész Budapestet sirtam, meg sokzor de már... ha most is rámjön, csak az inger, az nemjó, nem jó sirni!!! Na akiknek van szeme fénye, te vagy velem tudz jönni, vagy most azt az utat, ami monduk mára, az te teljesen be tudod járni! Na a rajunnkal, a második alkalommal, már ennek a fekete (pcegoddör)piszkukba voltunk, azaz egy teljesen angyal Ok ktyafolmánya, és minden amit itt csináltattak kézzel vagy lábbal, az fekete unodorUK, és undertákó, hol vagy Pákó?
                6a a aaa... akinek sok a 6 alma, vége, egy se? Na a rajunkkal, most ugyanaz, és az hogy... Akkor villámkorbácsoltuk őket, de most az ami addig, hogy volt FÉNY SZÓRÓNK, addig mi voltunk vagyunk?- a a aaa...urak meg mert azok ür és ürülékek, azaz itt semmi se semmi meg nem marad,még az emlékuk se!!! Szóval, hogy itt volt, az az hogy Mexikó? Na minden ami testünk is, megminden ami itt anyag forma, minDen amit ők hogy a TEREMTŐJUK TEREMETETTE ŐKET IS, NA MOST A (AMIT ŐK FORMÁTAK NAYAGOK) TESTÜNKBE IS ŐK VANNAK, AMI HA MOST TE MEGÉREZTED ŐKET, AKKO AZ LENNE AZ A SZARASZAG BESZARI...HOGY ATYÁM, A GATÁM,na én meg verekedtem velük a testembe, leirtam, és mindig ha egy gicsit lelustulsz, jönnek vissza, sőt minden az ami itt lette, amit a sumákjaik magától lett kocc kocc kocc...ugyanazok? Sóval,most ITT VAN, MEGINT MEGVAN AZ A FÉNYSZÓRÓNK, AMIT CSAK UGY...HOGY EZEKET AZ VILLOGÁSOKAT, MEGPRÓSZÁLJUK HOGY EGYED, NŐJÖN MEG A BEGYED, MERT ITT...FITA SEHOGY, HA AZ IGAZAK GŐZETEK IS CSAK GÓZPÖFÖGÉSZETITOVALÖKÖDŐ...FITA NEKED VISSZA KELL NŐLJÖNK A SZÁRNYAD (UFO), AZ AZ HOGY ÁLMODBA TÉNLEG TUDZ REPÜLNI, LÁDD A SUPER MANÓK?
                6bbb... Most ezek, az egész bagzat, az egy KÁBITÓ SZAR -SZAROZÁSUK, itt csak egy pinalat... Amit bejáccanak belénk verik a világ vége, az téged meg engem, nem is érint? Ha te azt bevetted, akkor véged!!! Azaz van egy kulcsod, az az hogy te végül is neked a saját pájzod van, ezt apu magyar rázzta nekem, ha az odaaod,(nincs nem volt nálad nagyobb balek) de el tudják venni, az az hogy TE EGY... OLYAN BAROM BALEK VAGY, HOGY TE MOST TÖBBET TÉNLEG NEM VAGY, na marad valami, de te többet...ládd ezek EGYZSE, SENKISE MISE, NEM GONDOLKODNAK!!! Sóval, figyeljetek, ezek ninden formákat emi létre hozattak, ládd azok akiket megvakiTanak, ládd most rögtön azönnal, itt van az hogy mindenkinek mindene megvan, és nem kell semmi hanem természetes és a természet adta? Sóval, ugyanaz...most itt a Mexikó határnál, A FÉNYCSÓVÁNKKAL, s fideljetek, most előbb...itt amit leirnak, hogy Pietró...fideljal magyarOk mind meg ufósok, itt az hogy magyar ok, mit gondoltok? Na rögtön, minden ház, minden az adóz tatók,amt csak ők láttaMOzásUK által, ezek nem emberek, azaz itt mindenbe benne a tesben is ládd 1984 Julius 4re, hogy tele vannak ... sötét szellemekkel, és azok ahogy energiádhoz jutottak, rögtön a sarokba szarukba vágnak, klozet? Most nagyon gyorsan billentyüztem,na most ...FITA KELL MINDENKI HOGY LEGYEN FÉNYE,S EZEK AZ IRATOK, ODA VEZETNEK, ÉS MOST UGY HOGY... na az ufóik, azok fent vannak, és most az ami korom porok, azok a a aaa...momduk mindenbe benne vannak,mint a férgek, és most ugy...ládd az épületek megmaradtak, na a nagy öszpontositásuk, mnden fém és vasak és fém ötövözeteik, és most...olyan fényvihar, ládd mind s az UFOIK, itt vannak a fejünk felett, és most...na olyan fegyverünk van, ami a fény igazság? Fita nagyon csak ugy, hogy kapkodok, levegő után?
99 oááá...

Előzmény: repcsepista (83)
repcsepista Creative Commons License 2023.04.14 -1 0 83

UFOzzuummm... miEeee... Stongóla, gólya orod a dugója, szól? -a csa csa csa... a Mexikói Meduza? -a bednégók UFO-k made in a pauzzuzzCártelek végállomás álmodás, Conqesztódorok sógorok jajj de comelom az anósom, adósom, Hejj neki menjek ne menjek a fekete szemeteknek...
               1.: 4/14. A KÉP? -Ha ha ha... magyarOk vagy, akkor A MI FÉNYATYÁNK(FÉNYMAMÁNK) MOM, A MENNYEKBNE, ÖRÖK TÖKÉLETES, ami van töke? -na meg vannak a gatyátlanok töketlenek, nem? -nem mi vagyunk, nemigazok filuk vagy lánuk? Znadon fida, mert Már minálunk babám, már minálunk babám, az jött a szokásba, Nem szedik a meggyet, nem szedik a meggyet, fedeles kosárba, Felmen a legén a fára, a fa tetetére, Lerázza a meggyet, gyere babám szedjjed, rózsás köténnyebe, Nem eszik forron a kályhát, de ha berepültél a Lerükbe? Ládd Géhus Krajzler lerestól, sült tyukólustul tyuksötő hegyek lerek Kentöky fry? Tróha a KÉP, most mi az egész -világmidnség örök Nap (Csillagok) Nap apunk, fény csilkkói MOM szeme fényei vagyunk, az az ami MAGYAR OK!!! -ne feledd, ha ezt te ol vas, olvasztani tudod? (minha Égi málna, olvad szánkba)Vas Gyuri, Győri? Nincsak mikor jött az IDEGEN GÉN GENYÓ IMÁDAT, DIVATBA NÁLLATOK? Fita, vannak tökösök, és töketleNUK? KUN A BÁRÁNY, BENT A FARKASUK? Ezt ugy, hogy a MAGYAR OK, nincsak mindenki töketlen, aki ládd... látod? -Krati kin kinba a pricsi? Fita, ezt most mint kis ingó pinkó pingó bingó, porbapuzzó kis gyerkőc vagyok, NEKEM ÖRÖK ANUKAJÁM -APUKAJÁM, VAN, ÓH BE HÓ A HABOS SÜTEMÉNY, MOGYORO VAN AZ Ő TETETÉN OIJJJ... BEJÓ, A HABOS SÜTEMÉN...
               2.: Örök Egy egyél egy él Anukám -Apukám van nekem, na meg örök egy egybe testvéreiem, Nekem neked is van, A NUKId a pu kid? -dik? Nadon fuida, ezt azoknak, akik BE ENGEDTETEK A SZIVETEK ELŐTT KOPOGOK, KI AZ KI AZ KI KOPOG,VÁRJCSAK VÁRJCSAK KI VAN OTT, HÁT EGY HALOT? HALLOD, OI OI OI...ISMERŐS? Menjetek vissza, nada...most jönnek a gatyátlanok -töketlenek smindent romba,tökölnek, ha nekik nics tökök, senkinek? Haragszom a töködre, mert rá futott a kukorica tövire? Na most canmijobbra kell firditsam a szót, ami találkzotam a PERUI BUGYMANUNKKAL BUGU BUGU, na most...Hogy ha valaki, amiiket itt be villogtam, na az zöldmezőre viszen, nem lett hiány semmiben, monduk minden ami ehetőzöldség, az le be daráltam, de most hogy UFO-k? -made in Hu? Who? -itt má
málna Égi málna, málik a szánkba, tápláld bágyadt... fita, ha sehol egy HANG? -HANGOD HALLOD? ÉRTEM? NEM, CSAK NEMIGAZ ÉS NEM MI MI KI MOM, VAGY TRÖBBET CSAK MI KI MOéké, ekevasuk, még hagyám de vasut, vasuk, jön már a bika, fff...az ora luka, Men a Magyar tarka bika, hentes fele, lóg a töke 1000 fele?
               3.: Na ezt az ébred ó, mi ki MOM, vagy MOé bota te bita debuta? Fite, itt most nincs olyan hogy zsiDO re mi fa szól... fasor, hogy zsidózok? Mert csak ÖRÖK TÖK TÖKÉLES MAGYAR OK LÉTEZNEK, ÉS ÉN AZ VAGYOK, NA MEG A TÖKÖSEINK, TÖK ŐSIEINKNEK (akik szabadon éltek élnek halnak vagy hallnak?) ROZSDÁS KARDJA, FOGASON FÜGG ROZSDA MARJA, TE MARHA? -JÓSZÁGUK LETTÉL S ETTÉL, MIT ESZEL,(magad magod? -allatt vágod GOD A FÁDAT? .VOLT ANÁD APÁD?) AMIT ADNAK? Adjanak adjanak, a szegén kóDUSnak, Mária seggit? Fita, itt msot mikor találkoztam a mi FÉNYUFÓ-INK, MADE IN HU? WHU? Fita, most az hogy MI VAGYUNK, DE MINEK? -KINEK KIKNEK, ÉS HOGY, HOGY MI ÖRÖK VAGYUNK, TEHÁT A MI SZÜLEINK TÖKÉLETESEK? TÖK ÉL? -KÖT? AMIT MEG KÖTSZ, AZ A TIED, AMIT NEM NA AZ A $$$... (Dr drog droNUk TRÓNUK HAN GOD?) SIR, HOL NEMZETEK SUPPP... LŐTTEK, VAGY HARANGOZTAK? Jó estét kivánok, megjöttek a oNDÓVÁRI IDEGENYŐ (FRANCOSOK FRICCESEK LABBANCUK CUKI PUKI HUSZÁROK) huszárok, Jöttel láttak lőttek, sok kislány meg főztek... a csirkét meg főzik, a csirkét meg eszik, a csikét tenyésztik, pac pac pac... hányat tolytá az ólba kot kot kodácc DÁCC lácc? Na fita, itt vissza apuék ho ho hooo...fita, MI AZ AZ ÁBRA, LÁDD JÉZUS ÁT MEN A FALON,NA MEG A TÖMEGEKEN, ÉS UTÁNNA HOGY SENKI SE SECSKA, SICC... KUBACKA CSAK $$$... Nincsak, ha most engem ti nem fogadtatok be, jöttem láttam lőttem? Fita a szó legszaroasabb értelmében VILÁGOSSÁG OTT, HOL HON, HÁT AZ ÉGI HONUNK? -HA HON UK, KUN NUK UK?
               3a a aaa... eggrizs extra málna, olvad a szánkba, vagy itt az ostya, juhussá válik a szÁtokba, na meg a vére, meg elevenit, power in the blood, de a tied? -nincsak neked van olyan? Zna a követkeccő a hellzet, most amikor itt találkztam, az itt a a fényben van, és ha nincs benned, te az amit a BUKOTT ANGYAL LUK? -TE AZ VAGY, EGY SGGLUKUK KUKUKK... ÉS KLOÁKAJÁJUK JUHTURÓSPUNA TÁTONG? (SOHA OSTOBÁBB LÁDD BAXXATOKMEG MEG ZAPOROZSJE, AMI MOTT... FITA, CSAK AKKOR LETT VÉGE, MIKOR EGY MAGYAR AGYAR TÖBBET NEM CSDATTOG HA HA HAAA...) Na most, amit mostis, mi menük? -nem mi nem menüük vagyunk, hanem fény pacsirták? ---és menünk a MEG VILÁGOSOSODÁSUNK FELÉ? -AMI KÜ SZIRTEÜNKRE FEN SIK? KIS MY A$$...Sóval, hogy hogy...HA EZ VALÓSÁG, HOGY A FÉNYBE VAGYUNK, AZ ÉGI FÉNY BENNÜNK, NA FITA, TE UGY SZINTÉN ŐŐK SZINTÉN MINT ÉN, mert pitim, te is katona bácsi haptákba, jaja (ufo) nálam már csepegi... vagy, defita, itt mi...FÉNYESEK ami ugy látszik szik, kisz, a ti cslekedeteitek, hogy VAN A MAGYAR OK ELEVE EL TÖKÉLT VAGY TÖKÖLUNK CSAK, TÖKÉLETES SZÜLEINK NAP IS TEN TAN NA PU PUZZ SULI A MI ITT IS AZ LENNE? HA LENNE, ÉS MIT ENNE HA LENNE ...MAGA MÁLNÁT NYELNE?- OLVAD A SZÁNKBA NEKTARINA? Fita, most...na esetleg du. -szaladunk a fing után, de a miénk? KI FINGOT FIN GOD ? BEFINGOTT TERCELT? NEM KI? A GATYÁBA, ATÁM A GATYÁM...
99 oááá...

Előzmény: repcsepista (81)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!