Nakérem. Hajóhadunk is felkészül az expedícióra. Új plexit kaptak az S1-ek. Új bőrruhát vett Ora. És már 120km megvan a bejáratásból.
Egy hét múlva már úton leszünk.
Az R1-be nem tudom milyen kell, de dr M.-be ez az elba....x..ott propilén-glikol kell, azért örülök, ha megvan, mert nem volt egyszerű beszerezni... Ha az R1-be is ez kéne, szolgáld ki magad, úgyis csak nagy kanna volt.. :-)))))) (etilén-glikolos meg bármelyik benzinkúton kapható).
Azért a lánckerék még kibírja az utat simán, csak azért lenne jó most az új, ha már szétszedtem, ne kelljen majd mégegyszer... (bár mondjuk nem egy nagy vasziszdasz).
dr. M. eléggé cafatokban van épp... A fék már tutti komplett lesz, ma mindent sikerült beszereznem hozzá - ami tekintve a gyári alkatrészellátás nem létezését és a típus gyakoriságát- szvsz szép eredménynek tekintendő (a gép egyébként alkatrészei génállományát feltérképezve egyértelműen egy Ducati és egy KTM szerelemgyermeke... :-))))))) ). Az egyetlen még hiányzó item a kis lánckerék, de az nagyon kemény menet lesz, és nem néz ki jól... Holnap még küzdök vele egyet keményen! :-)
Nem akartam, hogy Antera legyen az egyetlen nakedes, sőt nem endurós a csapatban. Milyen lenne már az?:)))
Közben visszaszereltem a gyári kipuffot az R1N-re, mégis csak nyugatra megyünk. Holnap olajcsere, amikor megjön a gumi, akkor gumi csere és indulhatunk.
Nyugi, az GPS-ben van egy csomó tiltható úttípus, mint "Fizetős", "Autópálya", "Komp" és "Körforgalom"... :))) Így azokat elkerülhetem, maximum az lehet a gond, ha a gps-t nézve lemegyek az útról... :)))
még nem vettem meg az usb-t, de viszont összeraktam a kamera cuccokat, azt már viheted próbálni a tartóhoz.
a töltőt én hétvégén összerakom és akkor az is vihető. persze súlyos összegekért cserébe. :))))))))))
viszont a külső táphoz vagy le kell nyitni a kamera hátlapját, vagy ki kell vágni egy kicsit, hogy kiférjen a kábel. én ezt inkább rádhagyom, majd te eldöntöd, hogyan faragod szét. :)