Szerintem két lehetőség van (és még ki tudja hány, ami most nem jut az eszembe) Az egyik, hogy a "jófiúk" figyelik, vigyáznak StohlBucira (az első részből azért kiderült, hogy nem is azért helyezik át, mert...) A másik, hogy a "rosszfiúk", és akkor szerintem elég esélyes, hogy a csaj nem lesz hosszú életű... legalábbis a végén, amikor mutatta a kamera, már vártam, hogy mikor támadják le... de lehet, hogy ez nem az a film...
Csattogós lepke, cigiszünet, kis piros alattvaló... csupa :)
Nekem is bejött eddig a sorozat, néhány igazán jó párbeszéd és karakter is van benne. Kíváncsi vagyok hogy folytatódik. A második rész legjobb jelenete a Stohl - Trokán párbeszéd volt. Azon a csattogós lepkés beszóláson halálra röhögtem magam. :D
Egy kérdés. Vajon ki figyelheti őket? A végén nagyon egyértelmű volt a dolog, hogy valaki skubizza a csajt.
Ez valóban nagyon visszatetsző a magyar filmekben. Talán ha a közönséges beszéd kimaradna attól még lehetne élethű a történet. Mert sztem az , és ezért tetszik. Elhiszem, hogy nincs sok jelentős esemény, csak a taposómalom, ahogy legtöbb munkahelyen. Aki akciódúsabbra vágyik, nyilván más filmet választ. De így nagyon megtévesztő a címe..
Nekem lassúnak tűnik. Igaza van Transylvanianmixedgrill -nek (jó nickname! ) : inkább ilyen lélektani dolgokra mennek rá, amit én nem nagyon szoktam kedvelni, főleg ha a sorozatot akciósorozatként promózzák. Persze megértem a kisebb költségvetést (a Nyuhat-Európaiakhoz képest) de akkor is.
Valahol olvastam, hogy kb a 8-9 résztől kezd bonyolódni a történet. Addig szerintem meg fogom unni a sorozatot.
De ennek ellenére: Új magyar (igényes) sorozatokat a TV-be!
Rakoncátlankodik a fórum... Ejnye! Na szóval: hozzászólás csapó 2! :)
Tényleg alakul a sori, én is sokat nevettem. Stohl karakterét nagyon macsónak érzem, szegény táskalopó csávóval úgy keménykedett, mintha minimum al kaida tag lenne!:D