Keresés

Részletes keresés

TotalBike címlap TotalBike fórumok
Lonesome Rider Creative Commons License 2021.05.10 0 0 3945

WRS!

Légyszíves tedd ki ide az elérhetőséged a péntek este érkezőknek!Vannak akik nem ismernek.

A keletről induló egység,kb 6 óra körül (plusz.minusz 1 óra)fog érkezni .

Köszönöm!

Lonesome Rider Creative Commons License 2021.05.07 0 0 3944

Azoknak akik nem kételkednek magukban:

A VASÁRNAPI NAPON SAJNOS A PILISI RÉSZ(MINT MÁR MONDTAM IS)AZ EREDETI TERVHEZ VISZONYÍTVA SAJNOS KIMARAD.NEM LESZ ELÉG IDŐNK RÁ.

LEGKÖZELEBB EGY LELKES CSAPATTAL MEG VAN A TERV EGY FELVIDÉKI TÚRÁRA AMI MÉG EGY ILYEN 2-3 NAPOT ELVISZ ÉS "CSAK"A PILIS ÉS A DUNAKANYAR LESZ BENNE.

Nos.

A maradék és hazafelé induló csapattal(akikkel pénteken indulunk)terveztem egy egész napos nyomvonalat érdekes helyek mellett a Dunántúlon maradva.

Az biztos hogy esténél hamarabb nem fogunk hazaérni,de így kerek a 3 nap:)

Lesz benne repülés,'hollywood",Görögország,Róma stb stb....

Aki nem a délvidék felé indul haza ,annak szabad választása van mi az amit velünk tölt,vagy van elképzelése más egyéb a hazaútról.

Lonesome Rider Creative Commons License 2021.05.06 0 0 3943

Amúgy bocsánat a lejjebb leírt információért amit a Tenere klub felé írtam!

Úgy látom ez a csapat is szervezkedik a nyáron a rendszeresen megtartott találkozójával.Aki itt még reszket, az akkor már biztosan talál magának megfelelő szállást.

Mondjuk ha kifejezetten oltásellenes , a kapuk akkor is be lesznek csukva előttük(hivatalosan)  !

Lonesome Rider Creative Commons License 2021.05.06 0 1 3942

Te valóban azt gondolod hogy itt a nagyvilág előtt elmondom azt amit a szállásadóval beszéltem???Ha elutasított,ha nem ezt ITT nem fogom közhírré tenni.

Nem tudom hogy ezt így érted e vagy tovább lovagolunk egy öreg motorokkal foglakozó fórumon azon,hogy egy szállás most elfoglalható e vagy sem.?.

Lejjebb már leírtam én is és Ales is(aki szerintem megértette mit akarok közvetíteni felétek)hogy.aki bizonytalan abban hogy lesz szállása az mondja le!

Nagyon fogom sajnálni(mivel le vannak foglalva a helyek) de persze elfogadom azt ha valaki fél attól hogy nem engedik be az ágyába,vagy attól hogy oltási híján megbünteti az illetékes szerv.

Meg is nyitok egy listát mert látom nincs bátorság ezt megtenni.(a héten ezt tegye meg minden visszalépő!)

Tessék:

Tehát ide az iratkozzon fel aki beszart attól hogy nem lesz szállása:

1.

Előzmény: Shevinon (3941)
Shevinon Creative Commons License 2021.05.06 0 0 3941

Sztív és Ales,

Én nem kételkedem senki szavában.

Igen, Sztívnek még egy büdös vasat sem fizettem, de azt nem érzem tisztességes eljárásnak továbbra sem, hogy bárki fizessen olyan szállásért, amit jogi okok miatt nem vehet igénybe.

Magyarul, ha a szállásadó azt mondja szombat este, hogy csak védettségi igazolvánnyal lehet igénybe venni a szállást, akkor teljesen jogos az a kérése Sztívnek, hogy a kieső emberek szállásdíját adja vissza a szállásadó.

Ezt el lehet kerülni, ha Sztív Pünkösd után felhívja a szállásadót és kér egy megerősítést, hogy nem szükséges védettségi igazolvány az ott alváshoz. Ha kell, akkor gyorsan megkérdezi, hogy kinek van és kinek nincs és  szerdán lemondja azoknak a foglalását, akinek nincs védettségi igazolványa.

Én tudom, hog nekem nincs és valószínűleg május végéig nem is lesz.

Üdv:

Shevi

Lonesome Rider Creative Commons License 2021.05.05 0 0 3940

A múltkor volt szó az új KLR mociról...hát íme a fekete leves az egészben:

https://www.motorage.hu/2021/04/21/kereskedelmi-haboru-juniustol-56-os-vam-az-amerikai-motorkerekparokra/

Lonesome Rider Creative Commons License 2021.05.05 0 0 3939
Előzmény: Lonesome Rider (3938)
Lonesome Rider Creative Commons License 2021.05.05 0 0 3938
Előzmény: Lonesome Rider (3937)
Lonesome Rider Creative Commons License 2021.05.05 0 0 3937
Lonesome Rider Creative Commons License 2021.05.05 0 0 3936

Visszatérnek retro formában a régi típusok.

https://www.4x4magazin.hu/tema/retro-motor

Lonesome Rider Creative Commons License 2021.05.05 0 0 3935

Na ez az oldal hogy jött létre ebben a formában???

http://www.duzzeldorf.de/classic-dualsport-motorok-index-forum.html

Lonesome Rider Creative Commons License 2021.05.02 0 0 3934

Találó:)

Előzmény: Luckylaci (3933)
Luckylaci Creative Commons License 2021.05.02 0 1 3933

Steve! 

Kádár Jani barátunk szerint mi Magyarok, minden jelentős harcot elvesztettük.....majd ezt kèsőbb rendszeresen megünnepeltük.🤔 Ès ez most így valahogy alakult a munkával is!😁😁😁😁

Előzmény: Lonesome Rider (3932)
Lonesome Rider Creative Commons License 2021.05.01 0 1 3932

És természetesen.

ÉLJEN MÁJUS 1!!!!

Lonesome Rider Creative Commons License 2021.05.01 0 1 3931

Jó reggelt!

Ales reagálására annyit tudok mondani hogy, ez így van.

Bízzatok bennem!;)

A 2015 Trans Transylvania Trip-en nem bízott bennem a csapat.Mi lett a vége?Nagyon sokan(ök is külön csapatokban)hazajöttek Erdélyből.Ha elmegyek egy túrára akkor bízom a vezetőben,vagy el sem megyek.

Május végéről van szó!Be vagytok már penészedve.Nem tudjátok elképzelni hogy van élet az unalmas városkáitokon kívül is.Pedig a világ nyitva áll és vár mindenkit,most is és ez előtt is nyitott volt:)

Ide nem írok már semmit a szállásokról mert tényleg fészbukos beszólogatások vannak.Gyertek el aztán élvezzétek az életeteket!

Mi másra való??

ales40 Creative Commons License 2021.04.30 0 1 3930

Shevi:

1. Miért ne engedne be a szállásra? 

2. Nem ad vissza semmit neked, mert szerintem eddig te egy Ft-ot sem adtál neki.

3. Nem ad  egy Ft-ot sem, mert Te sem adtál neki egy Ft-ot sem tehát nincs miért jelentgetni.

Feketén annak lehet kiadni valamit aki feketén kiveszi. Tehát Te ugyan olyan törvényt sértesz.

Tipikus idióta gondolkodás "jól feljelentjük"... Te lehet, hogy megtennéd, én biztosan nem. 4000 Ft-ért senkit nem jelentgetnék.

Lassan olyan lesz már ez is mint a faszbuk. Már csak az Orbánozás hiányzik :)

Sztívvel "kötött szerződést" tehát itt joga és kötelessége kettőjüknek van egymással szemben.

Nekem és az ide feliratkozóknak Sztív felé van kötelezettségünk, őt bármelyikünk hülyesége miatt semmilyen kár nem érheti, ha már felkínálta a lehetőséget és megszervezte a terülj-terülj asztalkámat, hogy a készbe beletehessük a seggünket.

Egyébként 48 órával a foglalási időpont előtt ingyenesen lemondható ha bármi közbejönne, nyilván ezt Sztív teheti meg, nem  a listán szereplők.

Bocs az egyszerű gondolatmenetért, nyóc osztályból ennyire futotta.

Előzmény: Shevinon (3928)
ales40 Creative Commons License 2021.04.30 0 0 3929

Nem volt kérdés. Ami nincs azon nem kell gondolkodni.

3921 olvasd el.

Előzmény: Shevinon (3928)
Shevinon Creative Commons License 2021.04.30 -1 0 3928

Amúgy gondolkoztam a kérdésen.

Ha az ember kéri a kártyát, akkor meg mondjuk neki, hogy 3 lehetősége van:

1. Beenged a szállásra és vasárnap reggel elbúcsúzunk tőle

2. Vissza adja a pénzt és akinek nincs kártyája, az lógó orral, sovány koca vágtában haza megy aludni.

3. Nem enged be, nem adja vissza a lóvét és jól feljelentjük, hogy feketén adta ki a szállást, úgy, hogy azt mondta nem kell védettségi igazolás.

Shevinon Creative Commons License 2021.04.30 0 0 3927

Szia Sztív,

Én értem, hogy Dani mire gondol. Ha csak mi leszünk ott, akkor nem valószínű, hogy kérni fogják kártyát, de soha nem lehet tudni.

Én speciel azért regisztráltam, mert úgy voltam vele, hogy addig úgyis be leszek oltva (van regisztráció, csak időpont nincs és nem, Sinopharm-ot nem kérek). Bízom benne, hogy be leszek addig oltva, de koránt sem biztos.

Üdv:

Shevi

Előzmény: Lonesome Rider (3921)
Shevinon Creative Commons License 2021.04.30 0 0 3926

2021 május 30 reggeli (opcionális).

1.Sztív

2.Tibi,B

3.Cs.Petya

4.Macelka

5.N.Tibi

6.Manó

7.János

8.Éter

9.Dani

10.Kálmán

11.Ales

12.Yasu

13. Shevi

Shevinon Creative Commons License 2021.04.30 0 0 3925

Na Hölgyek Urak!

A szállás takarítással 50%-on vagyok.

2,3,4 ágyas szobák lesznek saját fürdővel és wc-vel.

Ágynemű nem lesz (nem is volt) csak lepedő úgyhogy aki fázós hozzon magának valamit amivel betakarózik.

Szobaszámok összevissza vannak de lehet nyugodtan szervezkedni ki kivel alszik majd

8-as   2fő Dani+Viki

7-es   3fő Ales (keményen horkolok) +Yasu 

6-os   3fő Cs.Peti,Macelka,N.Tibi

5-ös   2fő Babszi, János

4-es   3fő Sztív,B,Tibi,Manó

17-es 4fő Shevi, 

16-os 3fő LuciLaci+LuciBea (had legyenel ők kettesben)

Pluszba lesz még egy szoba ha nagyon muszáj valakit valakiket elkülönítetni

Gyöször Creative Commons License 2021.04.30 0 0 3924

Bocs, most nyitok újra, valószínűleg túl sokat olvasgattam a rám vonatkozó rendeleteket.

Kicsit megrémültem rajta, de ez csak az én bajom. Nem szoktam politizálni, de inkább olyan zöngéje volt, nem állt szándékomban a szervezési dolgaidban túrkálni.

Éter. Creative Commons License 2021.04.29 0 0 3923

A sátor mellé ha tudsz küldj valakit akinek van kártyája. Én még nem tudom bátyámat vagy húgomat küldöm! Remélem értesz! :)

Nekem sincs kártyám, pedig átestem márciusban rajta. 

Béke!

Előzmény: WRS (3920)
Lonesome Rider Creative Commons License 2021.04.29 0 0 3922

4000 ért lesz természetesen:)))

Hát...nehéz az embereknek megfelelni...

Lonesome Rider Creative Commons License 2021.04.29 0 0 3921

Nekem mindegy mit dobsz be.De a szállás le van foglalva(neked is)

Ha  ebben az irányban gondolkodtok akkor dobjon be mindenki egy sátrat rajta és aludjatok az erdőben a szállás mellett.Mi ez ha nem rinyálás?

Ha a szállásadó azt mondja nem lényeges neki hogy minden résztvevőnek legyen oltásija akkor mi a kérdés????

Ha kérnének akkor már mondtam volna ezt az összeíráskor is.Hiszen ebben a világban élünk jelenleg,ezzel kell kalkulálnunk.

Viszont én nem mondtam ilyet soha!

Következésképen elhiheted(a többi kérkedővel együtt)hogy meglesz a szállásotok ágyban,reggelivel és 400ft-ért.

Ha elkezdesz te és Gyöszi(aki ott sem lesz)kételkedni abban amit szervezek akkor  sokan mások is el fognak gondolkodni azon hogy visszalépjenek e(olyanok is akiknek ez eszébe sem jutott eddig).

Nem értem mi ez a pánik????

De mint írtam állok elébe a visszalépéseknek,csak nem értem akkor miért nem jutott ez eszetekbe egy héttel ez előtt?

Vagy még jobban az hogy mire jó ez az egész?

Na jó én nem pazarolok energiát erre tovább hogy bárkit meggyőzzek.Az ímél címem ismert,tegyetek belátásotok szerint!

Előzmény: WRS (3920)
WRS Creative Commons License 2021.04.29 0 0 3920

Sztív szerintem félre érted.

Én továbbra sem fosok meg nem is rinyálok.

Csak tudom biztosra hogy nem fogom magam beoltatni és ha ez gondot okozna a szállásnál akkor értelmeseb ha nem foglalom más elől a helyet.

Meg azért az valóban kellemetlen lenne ha érkezéskor koppan az ember hogy nem mehet be.

Nem akarok visszamondani semmit ha akarnám azt mondtam volna.

Biztos ami biztos akkor bedobok egy sátrat.

Előzmény: Lonesome Rider (3919)
Lonesome Rider Creative Commons License 2021.04.29 0 0 3919

Köszönöm a hangulat fokozóinak látványos demonstrációt!

Ha teszthez kötném a szállást akkor már mondtam volna higgyétek el.Mindazon által a törvény napról napra mást szab meg,ha május végén a törvény embere minden szálláson ott lesz akkor alkalmazni is fogják az általuk kijelölt csapásirányt!

De szabad döntéssel lehettek és mindenkinek szíve joga visszamondani a szállást(amit én szerveztem).

Ebben az esetben két dolgot tehet az illető:

Egy.

Kifizeti azt amit kért és nincs harag.

Kettő.

Nem fizet csak távozik.Ebben az esetben viszont konkrétan velem többet nem kell egy asztalhoz ülnie.

A késő bánat eb gondolat éppen ide passzol.Tegnap beszéltem egy Tenere klubbos sráccal aki elmesélte hogy ők az idén csendben lesznek.Sem nyitó,sem tali ,sem satöbbi.

Én ettől a csapattól elhatárolódom az ismert okokból.Nekem más a csapásirányom és az elgondolásom egy társaságról.

A múlt évben éppen ezzel a rinyálással lettünk a végére ketten illetve hárman a Belga túrán.Amit nem sajnálok,mert iszonyat jót mentünk Manóval duóban,de hozzáteszem itt is csak egy helyen volt aki a másfél méteres távolságot betartotta.Amúgy konkrétan full szabadon motoroztunk.

Tehát rajta lépjen vissza aki szeretne!Kérem akkor írjon nekem emailt erről a szándékáról és el van rendezve!!!!A hétvégén megteheti!

tenere4ever@gmail.com

Üdv!

Sztív

Gyöször Creative Commons License 2021.04.29 0 0 3918

Én mint más típusú vendéglátós azt látom, hogy az ilyen dolgokat kifejezetten szeretik ellenőrízni bevezetés után és egyáltalán nem szívbajosak, ha büntetni kell valami miatt.

Most egy ilyen lazaság konkrétan 1 millió forint és egy év bezárás. Kijött hétfőn valami rendeletben. Étteremre is vonatkozik.

Érdemes egyeztetni a szállásadóval, hogy se ő se ti ne kerüljetek kellemetlen helyzetbe.

Előzmény: ales40 (3917)
ales40 Creative Commons License 2021.04.28 0 0 3917

Szerintem a magán szállásadókat a pénz  érdekli, nem a kártya. 

Előzmény: WRS (3916)
WRS Creative Commons License 2021.04.28 -1 1 3916

Egy kérdés foglalkoztat még.

A szombat esti szálláshoz kell oltakozási igazolvány?

Mert ha igen akkor engem le is lehet húzni róla.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!