A topic nevéből is látszik, hogy milyen fotós eszközök börzéjéről van itt szó.
Irányár megadása kötelező!
Nem segítünk a lopott fotós cuccok eladásában!
Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz,
add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod.
A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig
kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így
beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és
csereügyleteknél!
Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az
eladóval, mielőtt előleget utalsz át!
Ha mégis csalás áldozatává válsz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók
gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
Eladó a képeken látható újszerűnek mondható , szép állapotú MC Biometar 2.8 / 120 Carl Zeiss Jena objektív ,fényszűrővel ,bőrtokkal ,+ lencsés 2 x közgyűrűvel , védő kupakokkal .Szép állapotú , nem gombás nem kopott , keveset használt ! gysz 100819.. Az ár irányár !
Canon T50 (258418*) 2.5eft Canon T70 (108985*) 2.5eft Canon FD zoom 35-70mm f3.5-4.5 (111207*) 4eft Működik mind a két váz, az objektív karc és kopásmentes, vitrinbe való darab.
Van egy felesleges Asahi Pentax ES II M42-es vázam. Elvileg az utolsó M42-es váz az Asahi Pentaxtól. Esztétikailag jó állapotba van, használtból eredő kopások vannak. A redőny tökéletes állapotban van. A tükör viszont fel van csapódva, a zárat felhúzni nem lehet. Hogy ez most nagy probléma, vagy könnyen javítható azt nem tudom. Elem teszter gomb megnyomására a mutató kileng, tehát az elektronika jó eséllyel működőképes, de a fénymérőt nem tudtam kipróbálni a felcsapott tükör miatt. Nagyjából ennyit tudok róla írni. Eladnám (3500 Ft) vagy cserélném valami másra, esetleg szintén hibás Canon FD bajonettes vázra, kiegészítőre. Érdekelnek még fotótechnikával, történelemmel foglalkozó könyvek, prospektusok is. Érdeklődni e-mailben lehet.
Eladó egy Canon EOS100 filmes váz a képeken látható állapotban.
A korát csak saccolni tudom, 1991-1995-ig gyártották, tehát legalább 20 éves. Az EOS100-asoknál jellegzetes ragacsos shutter ennél is jelentkezett. Sok évvel ezelőtt elvittem szervizbe, elvileg letisztították, ha jól emlékszem, akkor utána még használtam egy ideig, de aztán leváltotta egy EOS20d. Az említetten kívül nem volt vele probléma, tökéletesen használható volt 50/1,8 és 24-105/4L obikkal.
Mivel sok éve nem használtam, nem tudom, hogy most milyen állapotban van. Jelenleg nem látszik a shutteren ragacs. A működését nem tudom kipróbálni, mert nincs hozzá elemem. Kb. elem árában adom.
Mamiya RB67 ProSD (gysz: 0I1183) eladó a következőkkel:
ProSD magazin (6x7) (gysz: 0I1089) (ebben már nem az elkopós gumi fénytömítés van, zárása tökéletes)
K/L 65 mm 1:4 L objektív (gysz: 005500)
K/L 90 mm 1:3.5 L objektív (gysz: 018881)
K/L 127 mm 1:3.5 L objektív (gysz: 007897)
C 180 mm 1:4.5 objektív (gysz: 62330)
Mamiya 45 mm No1. közgyűrű
A gép kitűnő állapotú, minden záridő teljesen jól működik (használtam kb. 10 tekercs erejéig), a lencsék közül a K/L-esek szinte érintetlenek (sem felületi karc, sem a lencsetagokon nincsen karc, sérülés, gomba). Erős fényben átvilágítva némi port veszek észre a lencsetagok között, ez tisztítással eltávolítható (szakember, szervíz által). Adok még hozzá exponálózsinórt, még két magazint (ezek nem ProSd-sek), egy narancs szűrőt.
Az előzmény tartalmából az Olympus RC is elkelt, köszönöm!
- Olympus 35 RC Működő állapot, fénymérés, rekesz, záridők, kereső-távmérő rendben, fényrés-záró (tömítés) nem szorul cserére. A és M módban is használható, kicsi, szerethető masina.