Időpont előtt 1 héttel van lehetőség módosítani a létszámot, tehát most szeretnél, de majd valami közbejön nem gond. Jelentkezz, csak hogy lássam mekkora helyre van szükségünk. Alsó hangon 20-30 fót jeleztem az étteremnek.
Javítható, én is megcsináltam magamnak. Egyetlen rákfenéje van: Jó, ha van a közeledben valaki, aki tud keményforrasztani rézzel vagy ezüsttel és van hozzá készüléke. Kb. másfél órai munka volt.
Esetleg vki ? Olyan problemam van hogy csípős füst szag az utas térben és folyamatosan világít a lambda szonda ikon , mire figyeljék esetleg mi lehet az? 307 sw 2004 rhr részecskeszűrős
Kicseréltem a rádió egységet RD45-ösre, minden működik ami plusz feature-t jelentett a cserével, viszont a tolatóradarom azóta elnémult (a kijelzőn mutatja a távolságokat, csak nincs csipogás).
Van valami egyszerű gyógyír a csipogás előhozására, vagy mindenképp egy kisebb laboratóriumra lesz szükség?
Előre is köszi.
(Ui: Tényleg ennyivel gyatrább a Continental fejegység a Blaupunkthoz képest? Az sem volt egy csúcsminőség hangzásban, de legalább kevésbé ösztökélt, hogy kompletten cseréljek mindent ami az audióval kapcsolatos)
Időpont előtt 1 héttel van lehetőség módosítani a létszámot, tehát most szeretnél, de majd valami közbejön nem gond. Jelentkezz, csak hogy lássam mekkora helyre van szükségünk. Alsó hangon 20-30 fót jeleztem az étteremnek.
Régiek. Sajna pontosan már nem emlékszem, mikor vettem őket, de holnap megyek a gumishoz cserére, s a raktárban lefényképezem a futófelületét/oldalát, meg a gyártási évét is megnézem.
De sokat ne fűzz a gumikhoz (bár nem sérültek) - inkább a felni és a csavarok érdekeljenek! :-)